| Barul Dragonilor | |
|
+7Ale. miss.Duhamel! Jinx Chocoholic Raindrop. ToxicBlood suicide.blonde 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 3:40 am | |
| -Jess- -Acum plangi? Am zis, muschii erau si ei inclestati, eram nervos de crapam .Radeam amarrr,rau de tot . -Tot tu faci pe nevinovata ? Am zis si i-am ridicat barbia .-Nu merit nici sa te uiti in ochii mei nu ? Am zis zambind, a la Jess,calm . Cumva . | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 3:43 am | |
| ~Aeon~ Imi ridica barbia si am icnit. -Mi-e rusine sa te privesc! am recunoscut. Era nervos...il simteam!Si muream pe dinauntru. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 3:46 am | |
| -Jess- I-am sters tandru lacrimile de pe fata, incercand sa discut cu ea . -Aeon , am zis incet, soptind, eram asa apropape de ea, simtitndu-i inima, agitandu-se de frica! Doamne, o infricam, nu vroiam asta . M-am indepartat usor de ea . -Tot, am zis sec, incercand sa stie la ce ma refer. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 3:51 am | |
| ~Aeon~ Imi sterse lacrimile si inima mea o lua ca nebuna!Si se indeparta de mine!El... -Tot? nu il intelegeam. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 3:54 am | |
| -Jess- -Ce sa intamplat, am zis incercand sa-i zambesc . -Doamne, Aeon am zis si m-am apropiat dinnou de ea punandu-mi mainile pe langa ceafa ei .Am tras-o spre mine, mi-am lipit fruntea de a ei si nasul de a ei . -Spune-mi, daca vrei. am zis sec balbaindu-ma . -Fa-ma sa inteleg , am zis si am zambit calm dar muschii erau incordati,doamne, incordati deabinelea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 3:59 am | |
| ~Aeon~ Se apropie din nou de mine atat de mult incat nu am mai putut rezista si l-am imbratisat. -L-am sarutat pe Cole!L-am magaiat!L-am dezbracat!L-am nenorocit!Si nu mi-a pasat deloc!am izbucnit. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:20 am | |
| -Jess- Am strans din dinti, dupa am dat cu pumnu in oglinda , spargandu-se, in mici bucatele . -Mie mila de Cole, pentru ca e inoccent am zis maraind . -Okay, calm Jess, Calm, mi-am zis incet . -Deci , hm , pot sa uit nu? am zis si m-am intors inspre ea . -Pot sa uit, mi-am repetat . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:24 am | |
| ~Aeon~ Am tipat cand am auzit cum a lovit oglinda... -Te roooog!am plans.Te ranesti degeaba! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:27 am | |
| -Jess- Mana era varza si ce conta ? -Nu mai plange, iubirea mea, nu mai plange am zis si m-am spaklat pe mana, ma ustura dupa ce am indepartat sangele m-am uitat la ea, prin oglinda care mai ramase . -Cum ai putut sa imi faci asta ? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:32 am | |
| ~Mesaj pentru Aeon~ Pur si simplu... Sa nu ma mai privesti niciodata in ochi. Nici tu nici prietenele tale. La revedere for ever. | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:43 am | |
| ~Aeon~ -Jess! am zis suspinand. -Calmeaza-te!i-am cerut distrusa.Iti faci rau!!!!Raneste-ma pe mine, dar nu iti fa tie rau! Am vrut sa ii pun mana pe umar dar sunetul telefonului ma facu sa ma razgandesc.M-am uitat la mesaj si am inceput si mai tare sa plang. -Grozav!Mi-am pierdut si prietenii acum!m-am tanguit. Am scris un mesaj pentru Cole si apoi mi-am lasat telefonul sa se prelinga pe gresie. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:55 am | |
| -Jess- -Doar, taci, i-am cerut . -Doar, taci am zis soptit, umplandu-mi palmele in apa, dupa spalandu-ma pe ea, doamne ma relaxa incet, incet . -Iubire...am zis oftand . M-am indreptat spre ea, lipind-o de mine . -La-ti violat? Chiar, viol viol? am zis sec si asteptam un raspuns, sincer . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:59 am | |
| ~Aeon~ De ce se juca cu mine?De ce nu imi zicea sa plec?Sa dispar de acolo???? -Nu l-am violat!Dar i-am distrus relatia!Si acum mi-am pierdut prietenul!Dintr-o prostie!lacrimile imi curgeau siroaie pe obraji. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:03 am | |
| -Jess- -Uite, eu pot uita,i-am zis rapid . -Eu am uitat deja,i-am luat fata in maini . -Te iubesc, nu pot sa ma indepartez de tine, iubirea mea, i-am pupat fruntea . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:07 am | |
| ~Aeon~ Asa ceva nu se uita!Nu se putea uita!Oricat ai fii incercat! -Imi pare atat de rau!Fapta mea nu are... nu stiam ce sa mai zic. -Nu te merit Jess!Nu merit iubirea ta! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:23 am | |
| -Jess- -Ce? M-am uitat la ea confuz . -Cum nu ma meritiii? Wtf? M-am rastit la ea . -Vrei, sa te desparti de mine, nu? I-am spus sec , stiam ca vrea asta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:26 am | |
| ~Aeon~ -Cum as putea sa vreau asta?l-am intrebat zapacita.Dar am facut ceva oribil!Si nu merit nimic din ce faci tu acum!Te-am ranit!i-am luat mana ranita si i-am sarutat ranile.Te-am ranit si mai rau!i-am sarutat apoi pieptul in dreptul inimii.Cum as putea sa merit eu bunatatea care sta in tine? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:31 am | |
| -Jess- M-am uitat cu drag la ea, dupa i-am zis . -Sarutama si atat, nu conteaza nimic, nimic, nu e ranit, e doar o iluzie, am zis si i-am luat fata in palme . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:33 am | |
| ~Aeon~ Inima mea o lua din nou la trap! -Te iubesc!am rostit si l-am sarutat... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:36 am | |
| -Jess- Am sarutat-o incet, dupa cu pasiune, eram ranit asta era clar! Sarutam ca un vampir care, saruta un om . -Si eu te iubesc, i-am zis si mi-am pus mana ranita, pe fata ei, mana imi tremura si imi curgea sange . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:39 am | |
| ~Aeon~ Sarutul lui incepu incet apoi continua lacom!Buzele lui se zdrobeau lacome de ale mele.Imi puse mana ranita pe obraz si am simtit mirosul de sange cum se intensifica dar nu am zis nimic.Am continuat sa ii gust buzele!Sa las sarutul ala in viata cateva secunde infime in plus. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:45 am | |
| -Jess- Era un sarut, nemaipomenit, pasinal,lacom,dulce,catifelat,suav! Doamne, eram asa ranit de ea, si acum, ma saruta vindecandu-mi ranile facute de ea, doamne, ce fiinta speciala! Dupa ce am terminat,am gafait usor, imi simteam inima batand in mana, in care curgea sangele. Ochii imi erau inchisi, stransi, muschii incordati si acum , era o senzatie, de iubire si tradara, cum numai in filme vezi asa ceva . Dar nu! Toate erau vii, si toate erau de neuitat unele . Mi-am pus mana ranita, tremura , mi-am pus-o pe umarul ei . Cu cealalta i-am mangaiat fata . -Deci, doar, spune-mi ca ma iubesti dupa mi-ai vindecat toate ranile, ochii imi erau inchisi , gafaiam . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:52 am | |
| ~Aeon~ Ranisem sufletul asta si el...ma ierta!Ma ierta asa cum numai un inger isi poate ierta copilul pe care il are in grija,dupa ce l-a vorbit de rau!As fi vrut sa ii dau mai mult decat sarutul ala!Sa ii dau o inima noua care sa nu sangereze!Dar am abandonat gandul asta caci eu...nu as fi fost in stare sa iubesc alta inima!decat pe a lui! Isi odihni mainile, una pe fata mea si cea ranita pe umarul meu. -Te iubesc!am zis simplu dar plin de toata iubirea pe care o purtam pentru el. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 5:58 am | |
| -Jess- Mi-am relaxat muschii, eram vechiul Jess , intr-un fel, totusi eram, putin ranit, inima mea, nu mai era asa, completa , dar dupa ce mi-a spus acele 2 cuvinte, care se scriau putin pentru cat insemnara ele, mi-a spus acele 2 cuvinte, senzual, simplu si plin de iubire, doar pentru mine! Sii acum nu pot sa spun ca sunt implinit ? Sunt foarte implinit, simteam cum fericirea isi arata cuvantul, nu mai avea aceasta senzatie de ceva ani, si o simpla dar speciala fata, ii face asta unui tampit ca mine . -Doamne, deci, scuze, deci nu stiu, tampit eu, idiot am continuat, cu ochii inchisi lipindu-i fruntea de a mea . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:03 am | |
| ~Aeon~ Isi lipi fruntea din nou de a mea. -Nu ai gresit cu nimic!Ai avut dreptate!Tot timpul! l-am linistit. -Eu am muscat din marul interzis si ti-am gresit enorm! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:05 am | |
| -Jess- -Te iubesc, mult de tot, am strigat eu , o bucata de oglinda sparta se izbi de pamant,mi-am deschis ochii si m-am uitat in ochii ei . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:08 am | |
| ~Aeon~ Am tremurat in bratele lui cand bucata de sticla se lovi de suprafata dura. Am deschis ochii si atat mi-a fost pana cand privirea lui ma cuprinse in vraja ei.Ii spusesem vreodata ce ochi frumosi avea? -Shhhh,iubitule! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:10 am | |
| -Jess- Am crupins-o in brate, si cu mana aia varza, nu vroiam sa o patez cu sangele meu, sinteam cum imi bate inima in ea . Am lipit-o pe Aeon de mine, o lipisem catifelat, fin,elegant . -Stii ca trebuie sa faci multe pentru , Cole nu ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:16 am | |
| ~Aeon~ Ma lipise de el fin. -Nu mai vrea sa ma vada! am marturisit. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:21 am | |
| -Jess- -Cul,am zis sec fara ton . -Cum ai putu sa ii faci asta lui Cole? Cum? I-am zis frecandu-mi ferm fruntea de ai ei . -Gata, in hawai cu noi , am zis sec . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:23 am | |
| ~Aeon~ -Sunt beata,Jess!Nu gandesc normal decat in prezenta ta! Bietul Cole!Ii facusem mult rau. -Si da!Hawaii cat mai repede!Insa numai dupa ce incerc sa imi cer iertare de la baiatul ala! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:25 am | |
| -Jess- -Deci eu as fi un fel de leac,pentru betie si nu unul din betie? Am zis amuzat . -Cu Cole, rezolv , promit . O sa fac eu treaba asta . -Dar celelalte fete ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:27 am | |
| ~Aeon~ Ce spusese cu prima faza nu am inteles, a doua ma ingrijora putin si a treia era antidotul pentru ingrijorarea produsa de a doua. -Eu sunt singura vinovata!Fetele nu au facut nimic!Si... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:29 am | |
| -Jess- -Si...continua, am zis , lipindu-mi nasul de al ei . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:31 am | |
| ~Aeon~ -Si...nu ar trebui sa vorbesti tu cu Cole pentru ca eu am gresit fata de el!am terminat stanjenita. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:32 am | |
| -Jess- -Nu,am zis rapid si sec, se auzeau ecouri in baia silentioasa si goalaa .Am marait . -Asculta-ma! i-am zis . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:34 am | |
| ~Aeon~ Vocea groasa i se auzi ca un ecou in baie. -Nu,Jess!Vorbesc eu! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 6:41 am | |
| -Jess- -Aeon, iubi,am zis dupa am oftat . -Vorbesc, eu cu el, am accentuat fiecare litera. -Inteles? Am strans-o in brate mai tare . | |
|
| |
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Mier Aug 25, 2010 4:38 pm | |
| ~Aeon~ Asta sa o crezi tu iubi!!!!!!!!Cuvintele astea imi rasunara pana la zi in minte!L-am luat de mana si am iesit din bar!Nu mai voiam sa vad barul ala pentru multi ani de acum incolo! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Barul Dragonilor Vin Noi 05, 2010 3:53 pm | |
| Am intrat in bar, inca tinandu-l de mana instinctiv pe Sid. - Aici e barul. Vrei sa ne asezam sau sa mergem in continuare sa-ti prezint locurile? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Barul Dragonilor | |
| |
|
| |
| Barul Dragonilor | |
|