Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Noi 14, 2009 1:11 am
super super .imi plac mult .dakota arata super .multumim mult ale .
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Noi 14, 2009 2:11 am
Ashley a scris:
super super .imi plac mult .dakota arata super .multumim mult ale .
Stiu:x sunt superrrrr :x Cu placere :> Dakota e o scumpa:x care e mai mare decat mine cu cateva luni )
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Noi 14, 2009 2:15 am
aa are vreo 15 ani ? cand nu arata bine
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Noi 14, 2009 3:33 am
Ashley a scris:
aa are vreo 15 ani ? cand nu arata bine
Are 15 ani. Face 16 prin mai...parca. Nu mai stiu exact. Dar oricum, ceea ce e sigur, e ca are 15 ani. Dar in unele situatii nu arata de 15...
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Noi 14, 2009 10:30 pm
Stiu , nu rea arata de 15 ani . E cine stie pe cat e nascuta ea exact? Numai ea .
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Noi 14, 2009 11:27 pm
Data ei de nastere:D February 23, 1994 (age 15)
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Noi 15, 2009 12:02 am
Multumim mult Cick . Nu stiam pe ce data e .
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Noi 15, 2009 5:22 pm
Deci e cam cu 2 ani mai mare ca mine=)) Si buny,poele sunt mistoooo!:XMersi!:*
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Noi 16, 2009 1:01 am
Oh:)) cu vreo 10 luni mai mare ca mine. No big deal... Cu placere, Krista ><:X
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Noi 16, 2009 1:04 am
De cant mine e mai mare cu 3 ani . Asta nu prea conteaza cred .
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Noi 21, 2009 2:34 am
Un interviu cu Dakota:
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Noi 29, 2009 5:03 pm
Unde esti acum? La scoala,ascunzandu-ma de profesori sa nu ma vada vorbind la telefon.Teoretic,este permis,orele nu au inceput inca. Cum e sa te intorci la scoala dupa ce ai terminat filmarile? Asa e viata mea.Sunt obisnuita cu asta.Sunt foarte norocoasa ca pot merge la scoala si pot face ce-mi place si sa particip la proiecte mari si importante. Care crezi ca va fi reactia colegilor tai fata de film? Majoritatea au vazut deja filmul,sunt foarte entuziasmati.Mai mult ca sigur o sa vorbim astazi despre asta. Care a fost reactia ta cand ai aflat cat de mari au fost incasarile? Sunt multi fani ai cartilor si ai filmului,este incredibil cat de multi au mers in primele zile sa vada filmul.Stiu ca multi au stat zile intregi in fata cinematografelor pentru asta.Cred ca e chiar bine ca toti au ajuns sa-l vada cand a aparut. Stiai ca o sa fie ceva mare.A fost si cea mai mare premiera? Nu cred ca am realizat cat de mare va fii,dar stiam ca va fi multa lume,mai ales fanii.Fiecare e fan in modul lui. Ai sarbatorit in vreun fel succesul filmului? Eu sunt asa o parte mica in filmul asta,Rob,Kristen si Taylor sunt cei importanti.Ei au muncit foarte mult.Eu am fost o saptamana si jumatate si m-am distrat foarte mult.A fost placut sa fac parte din acest proiect. Ai fost fana dinainte de a primi rolului? Da,citisem cartile dinainte. Jane,personajul tau ,este foarte rea.A fost distractiv sa fi un personaj rau? Da,e prima data cand fac asta.Jane e un personaj caruia ii face placere sa fie rea si sa le provoace dureri oamenilor.A fost fascinant sa o joc.A fost unul dintre motive pentru care vroiam acest rol. Oamenii te trateaza diferit dupa ce te-au vazut intr-un rol negativ? Presupun ca fanii seriei ma vor vedea diferit,dar cred ca asta si presupune meseria de actor,sa te manipulezi astfel incat sa devii compatibil cu personajele,ca si cum ai fi o panza alba si te colorezi cu personajul.Iubesc sa fac asta.Si iubesc ca pot sa joc personaje foarte diferite.Probabil ochii mei rosii ii vor surprinde pe oameni. Sunt infricosatori.Au fost lentile,nu? Sunt pictate manual.Nu am mai purtat nimic in ochii mei,si a fost un sentiment nou pentru mine.Aveam pe cineva care le punea si le dadea jos.Poti sa le simti.Dar dupa o vreme,te obisnuitesti. Te-au ajutat sa intri mai bine in pielea personajului? Da,iti ofera o privire infricosatoare indiferent de ce urmeaza sa spui,asa ca m-au ajutat. In cate filme "Twilight" o sa te mai vedem? Al treilea aste deja gata.In el o sa ma vedeti. Si dupa asta? Inca nu stiu nimic despre "Breaking Dawn". Si alte proiecte noi? "The Runaway" apare in primavara urmatoare,unde joc alaturi de Kristen,si probabil dupa o sa ma apuc de ceva nou.
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Noi 29, 2009 6:34 pm
Dragut!!imi place de ea pentru ca nu e ingamfata sau alte "fitze de diva" cum le zic eu.
in poza arata bestial....ce ochiii!!!
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Noi 29, 2009 10:00 pm
Ochii ei sunt pur si simplu ciminali!:X Vreau si io!:X Foarte deagut interviul,multumim ca l-ai pus!:X
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Noi 29, 2009 11:11 pm
Multumim Dia pt. interviu si poze! >< Chiar,are niste ochi! Si nu e fandosita, nu are fite&co. :X
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Noi 29, 2009 11:23 pm
Dakota a fost fotografiata cand mergea spre ora de pilates.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Joi Dec 17, 2009 10:05 pm
Iii :X Imi place trailerul Desi calitatea nu imi place )) De abia astept sa apara filmul:X
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Dec 18, 2009 4:15 pm
Citat :
Desi calitatea nu imi place
Lasa naibilui calitatea,nu conteaza asa mult,macar putem sa-l vedem,nu? Si e superb!:x Abia astept sa aparaaaa!:x
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Joi Dec 24, 2009 6:09 pm
Deci arata bine in toate pozele , multumim pentru poze . ma bucur ca nu are preferinte la roluri ca sa zic asa si ca i-a placut sa joace un personaj rau , chiar e fascinant acest lucru . si mie mi-ar placea sincer.si videoclipul e dragut , multumim fetele mult .
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Dec 28, 2009 1:40 am
Dakota Fanning isi face unghiile.
Joi,24 decembrie,in ajunul Craciunului,actrita Dakota Fanning si-a facut manichiura impreuna cu sora ei Elle si mama lor Joy in Studio City. Actrita de 15 ani si-a amintit recent de costarul ei Brittany Murphy,care a decedat Duminica. "Am cunoscut-o pe Brittany pe cand filmam amandoua la Uptown Girls" -le-a spus Dakota celor de la E!"Am devenit bune prietene chiar si in ciuda diferentei mari de varsta.A avut un spirit cald,ca de copil,iar oamenii erau atrasi de aceasta latura a ei.Cu ea s-a dus si o parte din inima mea si imi va fi dor de ea teribil.Stiu cat de puternica era dragostea lui Brittany pentru familia ei,asa ca acum incerc sa fiu impreuna cu rudele sale,mai ales cu mama ei,Sharon.Te iubesc si te voi iubi mereu,Brittany!"
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Dec 28, 2009 3:22 am
Are ungiile spuma marii sau mi se pare mie?:> Si chiar imi place ca su-a adus amninte de Brittany. Rip!
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Dec 28, 2009 8:03 pm
Da, le are de culoarea spumei marii.
Dakota Fanning: "Mă bucur că am avut şansa să lucrez cu Brittany Murphy"
Dakota Fanning a vorbit despre dispariţia fulgerătoare a actriţei Brittany Murphy, alături de care a jucat în 2003 în Uptown Girls, scrie Femalefirst.co.uk.
Fanning avea numai nouă ani la vremea respectivă şi îşi aminteşte cu plăcere de colaborarea cu Brittany.
"Gândurile mele se îndreaptă către familia şi prietenii actriţei. Mă bucur că am avut şansa să lucrez cu Brittany", a declarat Fanning.
În Uptown Girl, Brittany şi Dakota Fanning au format un duo care trece atât prin momente grele cât şi prin unele care te fac să râzi. Este un adevărat basm modern. Molly Gunn (Murphy) este o fată petrecăreaţă care descoperă într-o buna zi că nu mai are bani. Ray (Dakota Fanning) este o fetiţă de noua ani plină de ifose a cărei doică tocmai a fugit mâncând pământul. Moment propice pentru ca Molly să intre în viaţa micuţei.
Brittany Murphy a încetat din viaţă în urmă cu o săptămână, la doar 32 de ani.
RIP Brittany
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Mar Dec 29, 2009 7:11 pm
Dupa cum mai spuneam si mai sus,chiar ma bucur ca isi aduce si ea aminte de o persoana cu care a lucrat. Si cred ca am sa ma uit si eu la filmul acela!Dar de dragul lor!
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Ian 01, 2010 1:24 am
Dakota Fanning a fost vazuta cu Alessandra Garcia-Lorido mergand la fintess ieri.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Ian 01, 2010 1:28 am
Waw , arata oribil cu ochelarii aceia , sunt groaznici dupa parerea mea . Fara ei arata minunat .Multumim pentru poze Ale.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Mier Ian 06, 2010 9:30 pm
Dakota despre "The Runaways" Intr-un interviu recent,Dakota Fanning a vorbit despre noul ei film "The Runaways",a carui tema este trupa rock "The Runaway".Este foarte cunoscut ca intre membrele ei,Joan Jett(Kristen Stewart) si Cherie Currie(Dakota Fanning) a existat ceva,iar in film se va vorbi despre acest lucru.Se pare ca intre Kristen si Dakota va exista un sarut,conform celor care au vazut o ecranizare timpurie a filmului.Iata ce spune Dakota despre asta :"Este pasional - au fost atat de apropiate cat au putut."
Dakota spune despre personajul ei :"Este o adevarata poveste a evolutiei ei de fata buna din Good Valley la printesa rea a rock'n'roll-ului.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Ian 09, 2010 2:35 am
Oau. Un sarut pasional, ai? ) Sa il vad si dupa aia mai discutam. Pai...de abia astept sa apara si sa vad cum vor debuta in film.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Ian 16, 2010 4:01 am
Poze noi cu Dakota
Dakota Fanning a fost vazuta facand cumparaturi miercuri(primele 2 poze) si joi prin LA pentru Sundance Film Festival,eveniment ce va avea loc saptamana viitoare.
Deci era sa cad de pe scaun cand am vazut-o pe a doua:))
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Ian 16, 2010 4:28 am
Prima poza:Wow!Ce zambareata era atunci=))Si,Doamne,cat de mica eraaa!=)) Si a doua:Chiar ca e un pic cam creepy:>Da' imi place cum e data cu rimel.:> Mersi de poze:*
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Ian 16, 2010 4:50 am
Vai de mine ) in prima poza e mai mult decat sweet! In a doua e ... foarte creepy, dar mie imi place. :x E foarte tare...amandoua sunt foarte tari. Multumim, Cathy. ^^