Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Feb 27, 2010 3:28 am
Sunt foarte tari pozele. Mi se pare ca o fac pe Dakota putin prea mare pentru varsta pentru care o are, dar asta este filmul. Are o cireasa pe umarrrrrrrr:x ce cul. Multumim.
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Mar Mar 02, 2010 9:16 pm
Dakota a fost seara trecută la "Cinema Audio Society Awards".
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Joi Mar 04, 2010 11:48 pm
Here is Dakota Fanning and Kristen Stewart version of Cherry Bomb off The Runaways soundtrack!
Wallpaper-e "The Runaways" puteţi downloada de aici.
Dacă vă interesează "fashion-ul" folosit în "The Runaways" puteţi vedea totul aici.
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 05, 2010 1:34 am
Suna surprinzator de bine...Chiar nu ma asteptam,sincer... Pacat ca nu prea le recunosc vocile. Oricum suna genial:x
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 05, 2010 7:54 pm
Imi place soundtrackul. In poze Dakota arata foarte bine :-) Doar ca rochia e neagra si nu prea a accesorizat nimic la ea :-?
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Mar 06, 2010 1:39 am
Iată câteva poze cu Dakota făcute marţi în Los Angeles.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Mar 06, 2010 2:15 am
E la moda fata ) Imi plac dresurile rupte, dar nu as purta asa ceva in veci ) ce naiba :-? Multumim pentru poze.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 12, 2010 8:42 pm
Clipuri noi cu Kristen şi Dakota cântand în "The Runaways".
On behalf of Apparition, here are the 7 new clips from Kristen Stewart’s highly anticipated upcoming film, THE RUNAWAYS! Weve seen some of these, but not all of them. Don’t forget, the film will be released in theaters next Friday, March 19, 2010!
Arriving In Japan
Is That Your Real Name?
Roller Rink
They’re Killing It
Joan Meets Cherie
Bigger Than The Beatles
All Girl Rock Band
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 12, 2010 8:58 pm
Dakota a fost fotografiată marţi mergând la stilista ei.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Mar 13, 2010 12:21 am
Helauuuuuuuuuuu ) cam asa spun pozele Sunt geniale clipurile din Runaways :x Imi place cel in care canta amandoua :X Multumim.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Mar 15, 2010 12:37 am
Seara trecută a avut loc premiera filmului "The Runaways" în LA. Pozele le vedeţi aici. Sunt 225 şi n-am timp să le pun pe toate:|.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Joi Mar 18, 2010 10:50 pm
Câteva poze cu Dakota plecând de la hotelui ei din New York.
Dakota Fanning stops to pose with her young fans as she steps out of her NYC hotel wearing a lacy skirt with stockings and a black blazer. The 16 year old actress is currently promoting her latest flick "The Runaways" with co-star Kristin Stewart.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 19, 2010 6:29 pm
Dakota noastra ) arata bine pentru cei 16 ani ai ei... In ultimele poze arata senzational :x Si in poza cu Kristen din revista aia arata bine :x
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 19, 2010 8:53 pm
Pozele de la premiera "The Runaways" din New York le puteţi vedea aici şi aici. Le-aş fi pus eu, dar nu mi se încarcă paginile. Vedeţi dacă vouă vă merg.:-??
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 19, 2010 9:41 pm
Nu merg adica, nici mie nu mi se incarca paginile. Poate o fi ceva cu site-ul, nu stiu :-?
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Mar 20, 2010 7:24 pm
Câteva poze cu vedetele pe covorul roşu la premiera "The Runaways" de la Festivalul de Film SXSW.
Poze de la after-party.
Poze de la premieră.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Mar 20, 2010 11:45 pm
Imi place mult rochia ei de la premiera :x poate imi fac si eu asa o rochie b-) Ceea ce observ este ca nu cred ca are mai mult de 50 kg...poate chiar mai putin. Multumim pentru poze.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Mar Mar 23, 2010 10:11 pm
ComingSoon.Net a stat de vorbă cu cele 2 vedete din "The Runaways".
Ce părere aveţi despre ţinutele şi machiajele din "The Runaways"? DF: Mi-au plăcut mult. Am fost fericită că am putut să păstrez unele.
Ai păstrat? DF: Da. Am primit aproape tot şi totul a devenit foarte important pentru mine, ţin la hainele mele şi mă bucur că pot să le am pentru totdeauna.
Inclusiv lenjeria? DF: Da, asta mi-a plăcut cel mai mult.
Faptul că ţi-ai tuns părul pentru rolul lui Joan Jett arată angajamentul tău faţă de rol. KS: Îmi place cum ăsta e lucrul ei. Chiar ţine la treaba cu părul.
Tu ai avut mai multe schimbari de-a lungul timpului. KS: Da, când am fost mai mică l-am avut mic, dar ăsta e un fel de... DF: Vorbiţi de păr ca semnatură? KS: Da. Trebuia să simt sudoarea pe faţa mea. Ar fi fost ca o fraudă dacă purtam peruca. Am purtat peruci în trecut. Unele pot arăta chiar bine şi foarte multe actriţe nu lucrează fără ele. Peruca Dakotei arată incredibil, aproape ca n-o recunoşteam. Dar pot apărea tot felul de probleme.
Te-a ajutat părul să te apropii mai mult de personaj? KS: Da, cu siguranţă. Când am cunoscut-o prima dată pe Joan, nu terminasem încă de filmat "New Moon" şi mai erau câteva luni până la filmările "The Runaways" şi mă gândeam "Cum crede ea că eu sunt bună pentru acest rol?" Părea atât de diferită de mine. Însă cu ţinuta pe mine şi părul aranjat şi ajunsă pe platou, totul devenea încet realitate şi mă gândeam"Cum o să reuşesc asta?" însă pe parcurs, totul a venit de la sine. Nu mă pot obliga să fac ceva până nu sunt pe platou.
Aţi vizionat clipuri vechi ale trupei sau pe ele cântând înainte? KS: Da, pe YouTube. DF: Există foarte multe, ca de exemplu "Live in Japan", acolo e mult cu ele cântând.
Dakota, ce te-a atras la acest rol? DF: Când am citit prima dată scenariul nu ştiam cine au fost ele sau Cherie. Am mai auzit de Joan Jett şi cunoşteam muzica ei, însă nu şi trupa. Aşa că am căutat informaţii despre ele şi când am văzut-o pe Cherie cântând "Cherry Bomb" am ştiut că vreau rolul.
Te-a ajutat să te apropii de personaj faptul că ai avut aceeaşi vârstă ca şi Cherie când ai filmat? DF: Cred că da. Mi-a plăcut că a fost autentic şi nu vroiam ca oamenii să creadă că vreau să par mai bătrână sau ceva. E ceva normal la Hollywood să angajezi actriţe mai bătrâne să joace personaje mai tinere, iar in cazul de faţă cred că ar fi şters în totalitate sentimentul care trebuia transmis şi anume comportamentul fetelor în diferite situaţii.
Cât de inspirate aţi fost muzical? KS: Chiar ieri mă gândeam că e o întrebare interesantă pentru un muzician. E ciudat, mă gândeam: "Care ar fi inspiraţia mea dacă aş face muzică?". Chiar nu ştiu. Ma fâstâcesc cu chitara, însă nu fac muzică adevarată. Nu scriu piese sau chestii, aşa că nu am inspiraţie. DF: Ştiu, şi eu mi-aş dori să am inspiraţie. KS: Foarte multe piese îmi plac, însă inspiraţie chiar nu am deloc.
Dar despre un artist preferat la concertul căruia trebuia să mergeţi neapărat? KS: Da, eu. Am căţiva, dar sunt schimbabili. E o problemă când spui chestii din astea într-un interviu pentru că te vor urmări, şi se pot schimba oricând. Nu pot sa zic: "Da, mi-a plăcut aia atunci" sau orice altceva, dar întotdeauna ajung să zic "De ce am spus aia?".
Înafară de faptul că aţi lucrat la mai multe filme împreună şi că aţi mers la conferinţe de presă împreună, ce v-a mai legat şi cum a crescut şi evoluat prietenia voastră? KS: E ciudat să vorbeşti despre prietenii tăi cu ei de faţă. DK: Foarte ciudat. KS: O facem la interviuri toată ziua. Zii. DF: Aruncă-mă sub autobuz puţin. Nu pot să descriu, dar când lucrezi cu cineva, şi mai ales atât de aproape, e inevitabil să nu te legi de el şi ajută foarte mult când îţi place acea persoană şi te înţelegi foarte bine cu ea, puteţi deveni foarte buni prieteni. Nu prea am facut filme cu oameni cu vârsta apropiată de a mea de care să mă apropii foarte mult. Aşa că am fost fericită şi nu puteam să cer pe altcineva mai bun alături de care să lucrez.
Voi doua chiar că v-aţi apropiat foarte mult la filmările acestui film. Cum au fost acele scene? KS: Foarte speciale (râde). Eu am cealaltă. Te-ai înroşit puţin. Ok, scuze. A fost fain, nu m-a deranjat. Nu. Felul în care s-a întâmplat a fost chiar distractiv, iar cele 2 personaje nu au acel gen de relaţi:e "Ooo, sunt mai apropiate decât trebuie.". Sunt cele mai bune prietene şi era doar un moment. Aşa a fost. Făcând-o a fost... DF: Altceva. KS: Altceva.
Există vreun look din film pe care l-ai adopta sau unul care ar putea deveni un nou trend? KS: Cred că există atât de multe lucruri care ar fi fain să revină. Nu numai tunsoarea lui Joan, chiar şi look-ul acela neîngrijit. E chiar cool. Machiajul este dramatic, oamenii chiar se puteau afirma, lucru care nu-l mai fac. Oamenii aveau tot felul de tunsori, însă acum se sperie când aud de ele. E ciudat dacă nu ai plete mari.
Crezi că Joan trebuia să fie mai persuasiva când Cherie a plecat din trupă? KS: Ele sunt niste persoane independente şi se cunosc foarte bine. Mi se pare foarte fain să vezi două persoane foarte diferite alegând acelaşi drum care să le faca fericite. Nu e ca şi cum Joan ar zice: "Încearcă mai multe droguri. Încearcă să faci ceva ce nu te încântă.". Ea nu e aşa. Nu ştiu ce s-a întâmplat atunci.
Cum vedeţi voi evoluând carierele şi vieţile voastre personale, mai ales după "Twilight" şi dacă o să vă fie dor de fenomenul "Twilight" când va dispărea? DF: Eu nu sunt o mare parte din asta. Sunt doar în câteva scene, dar o să fiu tristă când nu o să mai fiu obligată să port lentile roşii. KS: Ca actor, a fost singura dată când am putut sa fac ceva atât de concentrată şi mai ales să fac ceva ce mi-a plăcut foarte mult.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Joi Mar 25, 2010 11:32 pm
Dakota was on Lopez Tonight Monday, March 22nd.
Kaaaaat:X Si eu vreau un tablou de la ea>
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 26, 2010 9:31 pm
Poze făcute pe aeroportul din Texas.
Poze făcute pe LAX.
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Mar 26, 2010 11:13 pm
Tons of pictures from Kristen Stewart and Dakota Fanning at the Press Conference for “The Runaways” were revealed.
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Sam Mar 27, 2010 3:23 am
S-o vopsit tampita de Kat=)) si eu vreau :x Imi place interviul =)) Gosh, ce lung a putut fi... Si pozele de pe aeroport sunt foarte dragute :x Multumim. :*
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Dum Mar 28, 2010 6:03 pm
Câteva poze noi din "The Runaways".
Here are some new shots of Kristen Stewart & Dakota Fanning from The Runaways:
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Mar 29, 2010 1:29 am
Vai de mine :x Ce imi plac pozele :x Dakota arata destul de matura in film! De-abia astept sa apara si filmul si sa vedem acolo mai bine :>
Foarte multe poze noi din filmul "The Runaways" au apărut pe internet.
-EDIT-
Un nou interviu cu Dakota şi Kristen.
După ce aţi jucat împreună în "New Moon", de ce v-aţi dorit să jucaţi împreună şi în "The Runaways"? KS: Ne-am întâlnit înainte de "New Moon", dar mulţumită lui, am ajuns să ne cunoaştem mai bine. Când m-au întrebat dacă vreau să o joc pe Joan Jett, m-am gândit că Dakota ar fi perfectă pentru rolul lui Cherrie Currie, iar ea mi-a împărtăşit opinia (râde). DF: Eu şi Kristen avem acelaşi stil de lucru, în sensul că amândouă alegem un film dupa scenariul lui şi nu în funcţie de prieteni. Scenariul de la "The Runaways" m-a fascinat pentru că nu ştiam nimic despre acea trupă din anii '70. De fapt, nici nu eram născută atunci!
Sărutul vostru din film a generat tot felul de vorbe. Voi ce aveţi de zis despre acele scene? DF: Nu a fost nimic din scenariu ce nu am putut să fac. Totuşi, Floria (scenarista) a trebuit să facă unele modificări pentru că eu am avut doar 15 ani. KS: Vreau să lămuresc ceva: amândouă am înţeles esenţa filmului. Există atingeri senzuale şi pasionale, un sărut, dar nimic explicit.
Există asemănări între voi şi personajele voastre? DF: Îmi place să cred că sunt foarte diferită de personajele mele de pe ecran. KS: Joan a avut o armată când a început. Oamenii aruncau cu sticle în ea, pentru că scena rock aparţinea bărbaţilor. Dar asta a făcut-o şi mai puternică şi şi-a continuat cariera. Pe mine, bârfele stupide mă obligă să am o armată. Joan este sinceră cu ea însăşi şi cu ceilalţi. Eu învăţ toate astea.
Ce părere aveţi despre moda din film? DF: O iubesc. Mi-a plăcut să port hainele şi accesorile, iar producătorii m-au lăsat să le păstrez pe toate. KS: Şi mie mi-au plăcut hainele. Să spunem că mă regăseam în ele mai bine ca în unele lucruri purtate de Bella.
Cine alege filmele? DF: Eu, desigur. Agentul meu şi mama citesc tot ce le trimit ca să se asigure că mi se potriveşte, dar eu iau decizia finala. Nu aş vrea să am aceleaşi roluri. KS: Succesul "Twilight" mi-a permis să am o anumită libertate în a alege ce filme vreau sa fac. Poate nu reuşeam să fiu Joan Jett fără Bella. Sunt conştientă de asta. Acum, aleg cu grijă pentru că ştiu ce mă aşteaptă.
Care este partea cea mai grea când faci un film? KS: Este diferit la fiecare film. Dar şti, asta face cariera asta atât de interesantă. DF: Penteu mine sunt cascadoriile. Am învăţat să cred în mine datorită lui Tom Cruise în "War of the Worlds". M-a ajutat şi m-am simţit în siguranţă. Am reuşit să-mi controlez frica în câteva minute.
Copii actori tind să dispara din industrie după ce cresc. Vreo teamă legată de asta? KS: Sunt foarte zen în legătură cu viitorul meu. DF: Încerc să mă modelez după Jodie Foster. Şi-a început cariera de tânără şi a lucrat tot timpul. Iubesc munca asta! Sper să pot să lucrez aici toată viaţa. Poate o să iau o vacanţă când va trebui să merg la şcoală, dar nu vreau să mă opresc. Exceptând cazul în care nu mă vor mai dori.
În incheiere, la ce să ne aşteptăm de la "Eclipse"? KS: Dakota va surprinde multă lume în acel film. Personajul ei este excepţional. Este foarte intens. DF: Sunt sigură că fanii Bellei vor adora filmul. Cei trei eroi s-au schimbat foarte mult, iar asta va face filmul şi mai interesant.
"Eclipse" a fost cel mai greu de filmat dintre cele 3 filme din Saga Twilight? KS: Asta să mă întrebi peste câteva luni când ne întâlnim din nou! (râde).
Ale. Derek Davidson
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Vin Apr 02, 2010 12:20 am
Bai, pozele sunt geniale! Nu am ce zice! De-abia astept sa ma uit si eu la film! :x Iar interviul e la fel de tare... Uite asa mai aflam si noi lucruri noi.
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Apr 05, 2010 12:52 am
=))) sa mor eu daca nu imi pun poza a patra la avatar pe mess....sa faca colegii infart cand ma vad =)))) interviu e super :x chiar nu stiam unele chestii!
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
Chiar am sa incerc si eu sa vad filmul; Si mie chiar mi se pare ca filmu' asta a maturizat-o cam mult:-? Poate mi se pare:-j
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Lun Apr 12, 2010 2:41 am
Sâmbătă dimineaţă cele două surori au fost văzute plecând de la casa unui prieten, apoi Dakota a fost văzută singură prin Hollywood.
Dakota Fanning, rocking another pair of hot shoes, picked up a script at a Hollywood office yesterday.
Her new film, The Runaways, released wide yesterday, and although the flm itself has gotten mixed reviews, Fanning has won praise for her potrayal as the hard-rocking Runaway Cherie Currie!
Subiect: Re: Dakota Fanning [ Jane ] Mier Apr 14, 2010 7:44 pm
Patru poze noi din "The Runaways.
-EDIT-
If you ask people about the 1970s girl band The Runaways, you might get a few lines from their hit “Cherry Bomb” or a Joan Jett reference, but chances are, most people these days don’t know them too well. They will, namely because of Floria Sigismondi’s new film starring Kristen Stewart and Dakota Fanning, also titled “The Runaways.”
“The Runaways” tells the story of five girls trying to make it big in the male-dominated world of 70s rock. They fall under the tutelage of Kim Fowler (played extremely well by Michael Shannon), who not only gathers the girls together, but becomes the band’s manager and producer.
Under Fowler, the band is formed, with Joan Jett on rhythm guitar, Cherie Currie as lead vocalist, Sandy West on drums, Lita Ford as lead guitarist, and Robin, the bassist. Robin represented Jackie Fox, who did not want to be seen in the movie adaptation of the band’s lives.
Sigismondi really plunged the audience into the 70s underground world of grunge during some of the scenes with Fowler and the girls practicing. For instance, Fowler had to teach the girls to toughen up. This was necessary after Currie, played by not-so-nice girl Dakota Fanning, brought in a slow love song to sing in their first practice. Viewers may find it amusing to see young kids (bribed by the manager) at practices heckling the girls. To even more laughter, Jett seems to be thrilled when she finds she can hit trash chucked on stage with her guitar, swinging like a baseball player.
What is very clear, though, is that the laughs are few and far between in “The Runaways.” The audience must watch as Currie goes from being a good girl from a broken home to becoming a full-on drug addict. Though she’s clearly portrayed as the worst of the lot, the whole group experiments with drugs and sex. It also features some lesbian scenes between Jett and Currie.
It’s almost surprising to see the transformation of Dakota Fanning from the ultimate cute, good girl to Currie, a bombshell and addict. The star, known for playing sweethearts in “Charlotte’s Web” and “The Secret Life of Bees,” however, seems like a natural in “The Runaways.”
Kristen Stewart, however, steals the show. Known around the world for her portrayal of “Bella” in “Twilight,” many people put her in the waif category, as her most well-known character is a lovesick, obsessed teenager. In “The Runaways,” though, Stewart really proves her talent. She is Joan Jett, no question about it. There is the fact they bear a striking resemblance, but her mannerisms and harsh, aggressive attitude mimic the real-life 70s rocker, who had no use for boys.
There’s almost no concrete plot line to the film, other than to show the band’s formation and ultimate demise and how they handled everything thrown at them in between – be it fame, sex or drugs. Interestingly, though, it’s not boring. From Currie’s first performance lip-synching David Bowie to Jett’s aggressive meeting with Fowler, the audience won’t be able to look away.
The film hits its peak, though, when the girls go on their first tour. It may be worth it only to watch how their fame made them nearly as popular as The Beatles in Japan. This culminates in the scene where they perform “Cherry Bomb,” sung well by Fanning. It’s nearly impossible to tell which songs on the soundtrack to “The Runaways” were sung by Fanning and Stewart apart from the Currie and Jett hits.
The only real downfall to the movie is the fact that other actresses playing band members, Stella Maeve, Scout Taylor-Compton and Alia Shawkat, did not get a chance to shine. “The Runaways” was almost entirely about the path Currie and Jett took, which makes sense, given their relationship and the fact that Jett was an executive producer of the film.
The basic story of the tough all-girl band was told pretty quickly and wrapped up even faster. “The Runaways,” though, is the type of movie which will probably inspire girls and maybe even guys to research further the past of the band. This movie will probably give The Runaways a few more fans, at least.
Chances are many girls around the country will see “The Runaways” purely because the “Twilight” star is a lead. Maybe it’s just wishful thinking to assume they’ll be exposed to more culture after seeing the story of this epic band. But, as The Runaways paved the way for girl bands today, perhaps Sigismondi’s film will be an inspiration for girls in the future.
There’s something ultimately unsatisfying about photographer/music video director Floria Sigismondi’s feature debut. The problem isn’t that it hits so many traditional rock biopic notes. The problem is that it purports to tell the story of a manufactured 70’s all girl band and, when it’s over, the character you remember most vividly is the guy who did the manufacturing.
As flamboyant producer-puppetmaster Kim Fowley, Michael Shannon dominates the movie every bit as thoroughly as Fowley dominated the five underage California girls recruited to form the Runaways. Shannon’s a powerful actor but the reason he walks away with the film is Sigismondi’s weak script. She borrows the broad strokes of the group’s rise and fall from Neon Angel, the 1989 memoir by lead singer Cherie Currie, but lacks the narrative chops to turn them into a story that ever goes more than skin deep.
Her first mistake in fact is focusing on Currie, a vacuous blond Bowie wannabe instead of the Runaway’s most talented and enduring alumnus, Joan Jett. The movie’s early scenes depict the fortuitous confrontation between the leather jacketed young rocker-channeled to perfection by Kristen Stewart-and the twitchy Sunset Strip Svengali. She practically puts dollar signs in his eyes when she tells him about her plan to form a band made up exclusively of teenage girls and the two scour the L.A. club scene in search of the perfect front person.
Dakota Fanning plays Currie, a lost soul with family problems (mom’s a bitch, dad’s a drunk) who’s selected strictly on the basis of her looks and jailbait status. “I like your style,” the impresario announces after spotting the 15 year old in a crowded joint one night. “Want to be in a band?” By this time the rest of the group has miraculously assembled and become a tight, hard rocking machine rehearsing in a squalid Valley trailer that serves as boot camp for the demented drill sergeant. Currie can’t sing a note. Within weeks, she’s transformed by Fowley into a snarling tigress in platform shoes.
That is to say the real Cherie Currie was. Fanning never quite convinces in the role. Not as a tough-as-nails trailblazer. Not as a conflicted victim of fame once the Runaways attain it. Least of all as a casualty of the road who one day decides to just say no to stardom, walking away from everything she’d always wanted without a word of explanation.
Stewart has the opposite problem here. She’s completely believable as Jett but, until its final scene, Sigismondi’s script keeps her on a leash, relegating her to second string and denying her an opportunity to reveal the thunder god it’s fully apparent she’s born to be. Only in the movie’s final moments, which hint at her second coming as the stadium filling leader of the Blackhearts (I Love Rock “N” Roll blasting in the background) is she given her close up. It’s a thrilling couple of minutes against which everything that comes before unfortunately pales.
As an overgrown music video, The Runaways suffices nicely. The songs are hardly timeless but they’re fun and sound great having been re-recorded for the film by Jett, who executive produces. As a movie, on the other hand, it’s a bit of a tease. These five girls rewrote the rules of rock. They boldly went where no young women had gone before. It would have been nice to learn more about them as human beings, to discover what made them capable of doing that. Of even wanting that. Sigismondi’s film never gets around to asking such questions much less answering them.
Ale. Derek Davidson