| Tu ce personaj Gossip Girl esti? | |
|
+4vampire.perfectdoll M.P.A Corynelle;x Ale. 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Tu ce personaj Gossip Girl esti? Sam Aug 22, 2009 12:33 am | |
| So...am gasit un quiz interesant si am decis sa il postez. Aici sa il faceti : http://www.kudika.ro/quiz/6561/q/10 Rezultatul meu : Serena van der Woodsen
La fel ca si personajul tau “geaman” din Gossip Girl, blonda seducatoare Serena van der Woodsen, si tu posezi abilitatea de a face capetele barbatilor sa se intoarca pe strada. Seduci cu usurinta si iti place acest joc, mai mult sau mai putin inocent, insa te plictisesti repede. Nu-ti place sa pierzi timpul cu intrigi si diferite barfe, preferand sa-ti traiesti propria viata la intensitate maxima. Te bucura placerile marunte ale vietii, gesturile tandre si neasteptate, surprizele de orice gen, dar nu ai accepta niciodata sa renunti la independenta ta caracteristica! | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Tu ce personaj Gossip Girl esti? Sam Aug 22, 2009 1:09 am | |
| Jenny Humphrey este tanara artista din serialul Gossip Girl, ea visand sa devina un celebru designer de moda. Precum Jenny, si tu muncesti asiduu pentru realizarea idealurilor tale, fie ca implica creativitate sau ambitie, intrucat vrei sa reusesti in viata numai prin merite personale. Lumea glamour te atrage destul de mult, sperand ca intr-o zi sa faci si tu parte din ea, insa nu cu orice pret, intrucat nu esti dispusa sa faci foarte multe compromisuri. Esti creativa si uneori, impulsiva, dorindu-ti mereu ca lucrurile sa iasa asa cum iti doresti tu!
hmm.....e bine..cred;)) | |
|
| |
M.P.A Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 26/08/2009 Localizare : Bucharest
| Subiect: Re: Tu ce personaj Gossip Girl esti? Mier Aug 26, 2009 10:43 pm | |
| Serena van der Woodsen La fel ca si personajul tau “geaman” din Gossip Girl, blonda seducatoare Serena van der Woodsen, si tu posezi abilitatea de a face capetele barbatilor sa se intoarca pe strada. Seduci cu usurinta si iti place... pai...asta`s eu =)) http://craignj.files.wordpress.com/2009/04/serena.jpg | |
|
| |
vampire.perfectdoll Not a Vampire
Numarul mesajelor : 39 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 29
| Subiect: Re: Tu ce personaj Gossip Girl esti? Mier Oct 07, 2009 6:25 pm | |
| Rezultatele testului: Vanessa Abrams Vanessa are o personalitate exotica in Gossip Girl, fiind dezinteresata de bani si de valorile atat de trecatoare in care cred ceilalti adolescenti din serial. Cu siguranta, ai multe momente in care te simti visatoare si boema, iar... (Pentru a afla raspunsul complet trebuie sa fii inregistrata pe Kudika.ro. Click aici pentru a intra in cont sau click aici pentru a te inregistra). )) pff ce ma enerveaza ca nu pot sa vad tot rezultatul ~X( | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| |
| |
the.dazzled.one <3 Jennifer Lee
Numarul mesajelor : 541 Data de inscriere : 30/11/2009 Varsta : 27 Localizare : in the middle of nowhere...
| Subiect: Re: Tu ce personaj Gossip Girl esti? Joi Dec 17, 2009 6:40 pm | |
| In serialul Gossip Girl, bruneta Blair Waldorf este intruchiparea stilului de viata specific new york-ezilor foarte, foarte bogati, fiind foarte pretentioasa si dornica sa straluceasca mereu in societate. Ca si Blair, adori sa fii in centrul atentiei, sa fii admirata si sa primesti invitatii la cele mai rafinate evenimente sociale si petreceri! Esti foarte preocupata de aspectul tau exterior si nu-ti lasi niciodata imaginea la voia intamplarii, ceea ce starneste deopotriva admiratia si invidia celor din jurul tau. Intelegi foarte bine regulile societatii si pari sa fii intotdeauna omul potrivit, la locul si timpul potrivite, afisand mai intotdeauna o stralucire demna de admirat. ) Buuun...So...Nu mi se potriveste nimic din ce scrie aici.Deci chiar nimic ) | |
|
| |
aly sweet Not a Vampire
Numarul mesajelor : 49 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : iN iNiMa Ta
| Subiect: Re: Tu ce personaj Gossip Girl esti? Mier Iun 23, 2010 12:08 am | |
| Jenny Humphrey este tanara artista din serialul Gossip Girl, ea visand sa devina un celebru designer de moda. Precum Jenny, si tu muncesti asiduu pentru realizarea idealurilor tale, fie ca implica creativitate sau ambitie, intrucat vrei sa reusesti in viata numai prin merite personale. Lumea glamour te atrage destul de mult, sperand ca intr-o zi sa faci si tu parte din ea, insa nu cu orice pret, intrucat nu esti dispusa sa faci foarte multe compromisuri. Esti creativa si uneori, impulsiva, dorindu-ti mereu ca lucrurile sa iasa asa cum iti doresti tu!
e bine...imi place Jenny | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Tu ce personaj Gossip Girl esti? Mier Iun 23, 2010 12:18 am | |
| Jenny Humphrey este tanara artista din serialul Gossip Girl, ea visand sa devina un celebru designer de moda. Precum Jenny, si tu muncesti asiduu pentru realizarea idealurilor tale, fie ca implica creativitate sau ambitie, intrucat vrei sa reusesti in viata numai prin merite personale. Lumea glamour te atrage destul de mult, sperand ca intr-o zi sa faci si tu parte din ea, insa nu cu orice pret, intrucat nu esti dispusa sa faci foarte multe compromisuri. Esti creativa si uneori, impulsiva, dorindu-ti mereu ca lucrurile sa iasa asa cum iti doresti tu! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tu ce personaj Gossip Girl esti? | |
| |
|
| |
| Tu ce personaj Gossip Girl esti? | |
|