| Spitalul | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 2:25 am | |
| ~Megan~ -Ei na! Nu ma imbat de la atata... Si asta era adevarat...nu ma imbatam de la jumatate de litru... Si oricum eram intr-o stare tare nasoala, desi...ce diferenta era? -Sau mai bine lasa-ma sa ma imbat si am sa te cred. -Acum de ce te-as crede? Dovedeste-mi. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 2:28 am | |
| ~Chad~ -Nu vreau sa profit de tine!Nu vreau sa crezi ca vreau sa profit de tine dupa ce te imbeti!Asa ca nu!Nu mai adu nici o sticla de bere fiindca ti-o sparg! M-am aplecat dupa pantaloni si i-am imbracat in graba. -Nu stiu cum sa iti dovedesc!am zis sincer. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 2:31 am | |
| ~Megan~ -Pai zi, si tu, in postura mea, ce-ai crede? Stiu ca e complicat, sa...a... te pui in postura unei fete. -Dupa cate te lauzi tu, ai suficiente fete in palmares, si te mai si lauzi cu ele... -Sincer, chiar nu vreau sa fiu folosita...
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 2:33 am | |
| ~Chad~ -Nu am nici un harem in palmares!Si cu atat mai mult nu ma laud cu ele!Mai devreme am fost nervos si am spus lucruri pe care nu le-am gandit! M-am scuzat...dar cred ca nu mai era cazul sa o mai fac...eram oricum depasit de orice situatie... -Nu am de gand sa te folosesc!Mi se pare de cea mai joasa speta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 2:37 am | |
| ~Megan~ -Bine. Poate si eu fusesem putin rautacioasa, deci...cred ca era suficient. Sigur, puteam trai si fara unele informatii, dar totusi, in mod bizar, inca ma simteam atrasa de el. Si eu spuneam lucruri dure la nervi, deci... -Saruta-ma! m-am trezit spunand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 2:47 am | |
| ~Chad~ Imi scapa un zambet. -Intoarce te cu fata spre mine ca sa te pot saruta mai bine! Am zis si am tras-o in bratele mele. -Te-ai linistit? am intrebat-o. -Imi pare rau sa stii!Pentru ce am zis!Si pentru ce am gandit! In cele din urma mi-am pus mainile pe chipul ei si am sarutat-o pasional. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 2:52 am | |
| ~Megan~ Nu i-am raspuns la intrebari. Tot ce voiam acum era sa ma bucur de sarutul ala pasional... Cum el statea langa mine,pe jos, sprijinit de pat, m-am rasucit usor peste el, cu picioarele incolacite in jurul taliei lui. Inca eram goala complet, dar nu-mi pasa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 4:50 am | |
| ~Chad~ Se rasuci peste mine si isi prinse picioarele de talia mea. Era inca goala, pusca, dar arata de parca nici nu ii pasa de asta! Nici mie!Ca eu adoram privelistea! Am mustacit pe sub sarut. -Acum imi raspunzi si mie la intrebari? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 4:54 am | |
| ~Megan~ -Acum ti-ai gasit sa pui intrebari? -Hai, zi, am spus imi ce eu imi gasisem preocupare cu descheiatul pantalonilor lui. -A si poti sa ma ajuti cu astia? Te roog, am zis si am facut ochisori dulci.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:00 am | |
| ~Chad~ Doar ce pusesem pantalonii pe mine si voia sa ii dea jos din nou. Am ras ajutand-o sa imi desfaca pantalonii. -Acum mi-am gasit sa pun intrebari!Da-ma in judecata! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:03 am | |
| ~Megan~ -Hai, zi... Ce intrebari ai de pus, asa urgente? Am spus eu si ii masam usor abdomenul. Cu o mana mi-am dat parul roscat pe spate. -Hai ca m-ai facut curioasa... Ce intrebari putea sa puna? Sper ca nu unele care sa ne faca sa ne certam din nou... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:20 am | |
| ~Chad~ -Nu am decat o singura intrebare!Si ti-am pus-o mai devreme! Am zis privind-o atent. -Am zis daca te simti mai bine!???Asta voiam sa stiu!Si vad ca te simti mai bine!Ai chef de prostioare! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:25 am | |
| ~Megan~ -Ma bucur ca ti-ai raspuns singur la intrebare. I-am luat usor mainile, si le-am pus pe talia mea, si i le plimbam in sus spre sani, in jos, in sus. Apoi l-am lasat sa faca ce vrea, si l-am prins intr-un sarut intens. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:31 am | |
| ~Chad~ Imi lua mainile intr-ale ei si le plimba in sus si in jos pe sani... Se tinea de prostioare vad! Am ridicat putin cat sa pot intra in ea, lejer, si m-am lassat in patima sarutului pasional in care ma prinse. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:36 am | |
| ~Megan~ Cred ca miscarile mele il cam luasera prin surprindere. Mainile mele se odihneau acum pe pieptul lui, si il masam usor. Am rupt usor sarutul, si l-am muscat de buza, apoi un nou sarut, a inceput. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:43 am | |
| ~Chad~ Ce puteam sa spun despre miscarile ei? Ma luasera prin surprindere dar...imi placea cum actiona... Acum isi odihnea mainile pe pieptul meu si ma prinse intr-un nou sarut. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:49 am | |
| ~Megan~ -Si tu? Nu ai de gand sa-ti faci treaba? am spus pe un ton sexy. Apoi mi-am pus capul usor, pe pieptul lui. -Hai, tigrule, sa te vad, am spus fara sa-mi dau seama ca ce spuneam eu avea doua sensuri. Dar ma rog, il evit pe al doilea... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:55 am | |
| ~Chad~ Am asezat-o pe pat si am intrat imediat in ea...fara sa stau la prea multe discutii... ARdeam de nerabdare sa fac asta din nou...sa simt din nou cum intru in spatiul ala mic... Sunt nebun! Nebun dupa placere! Si ea...ea era placerea mea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 5:58 am | |
| ~Megan~ M-a intins din nou pe pat, si n-a mai stat la discutii. A intrat imediat in mine, si imi dadea o placere teribila. O placere extraordinara imi fremata corpul. I-am prins buzele usor, si am inceput un sarut scurt. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:05 am | |
| ~Chad~ Drace! Ne consumam dragostea intre asternuturile alea albe! Le ravaseam ca niste perversi ce eram... Ne jucam jocuri periculoase... Si ne placea enorm ce faceam! Eram nevinovati...niste ingerasi cu coarne! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:08 am | |
| ~Megan~ Ma manca limba sa intreb iar prostii, ca mai inainte, si aceeasi intrebare care ne facuse sa ne certam destul de urat...si in ciuda asta...totusi uite ca opusii se atrag, ca doi magneti. Asa ca mai bine stateam cumintica in patratica mea, si ma bucuram de el, il simteam in mine... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:25 am | |
| ~Chad~ Aveam mancarici seriosi sub limba...doamne de nu as fi adus in discutie partea cu spusul celorlalti... Nu stiu!O parte din mine...nu voia deloc sa le spuna!voia sa stea cu ea si sa fuga atunci cand voiau sa faca dragoste, sau sa faca dragoste sub ochii lor... Si o parte voia sa marturiseasca relatia asta care a inceput asa...periculos... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:29 am | |
| ~Megan~ Totusi mna...doar eram eu...cum sa stau mai mult de juma' de ora fara sa pun intrebari? Logic, nu rezistam... -Si...hm... suntem impreuna, nu? Adica...mna, cred ca te-ai obisnuit cu mine si intrebarile mele... Logic, daca ma manca limba, trebuia sa spun ceva. Intr-o zi cred ca ajung sa-mi tai limba... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:31 am | |
| ~Chad~ M-am oprit in momentul in care a inceput din nou cu intrebarile... Fiinta asta avea mancarici...la fel ca mine... -Da!suntem impreuna! Am raspuns razand. -Te mananc sub limba sa pui intrebari!!! am afirmat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:35 am | |
| ~Megan~ -Ma. Bucur. Sa. Aud. Asta. am spus printre saruturi scurte. -Da, am mancarici la limba, stiu, intr-o zi o sa mi-o tai. -Si vreau sa iti mai spun ceva... -Te iubesc! am spus si l-am prins intr-un sarut mai lung...Speram ca sentimentul sa fie reciproc...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:40 am | |
| ~Chad~ -Daca eu nu mi-am taiat limba pana acum atunci fii sigura ca nu o sa ti-o tai si tu! Am asteptam in liniste cealalta intrebare care nu era de fapt intrebare... Whoa!La asta nu ma asteptam... Si am tacut!Nu am mai spus nimic! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:43 am | |
| ~Megan~ Oare spusesem o prostie, meditam eu in timp ce sarutul continua. Oare nu simtea la fel? Nu trebuia sa spun asta? Poate...poate pur si simplu nu se astepta la asta... Dar daca ma credea nebuna? Daca ma considera...nu stiu... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:48 am | |
| ~Chad~ Tacerea mea nu era luata deloc de bine!Eram sigur suta la suta de asta... -Nu crezi ca e cam devreme sa facem declaratii?Adica nu stiu... Drace!O dadeam si acum in bara! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:52 am | |
| ~Megan~ Am ramas putin gen ,,ce?". Ah...stai, poate mai nou aveam probleme si cu urechile... Deci...sa inteleg ca spusesem iar o prostie... Un nod mic mi s-a pus la inima. Ma simteam...ma simteam nasol...
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 6:55 am | |
| ~Chad~ -Am spus din nou o tampenie! Am zis lasandu-ma in cealalta parte a patului... -Da!Normal ca am zis! F*ck!Cum poti sa fii asa?Mi-am reprosat. -Nu vreau sa... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:00 am | |
| ~Megan~ -Nu vrei sa ...ce? am spus cu privirea de copil nevinovat, plecata. Deci...poate o spusesem prea rapid? Ce sa fac daca uneori eram mai directa? Sau...sau...de ce se balbaia atata? Poate pur si simplu, nu simtea acelasi lucru... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:07 am | |
| ~Chad~ -E mult prea devreme sa spunem asta! am zis pe nerasuflate... -Nu ma intelege gresit!Dar e mai bine pentru amandoi!Deocamdata!Pentru ca poate interveni ceva...eu stiu...orice...si totul sa se duca dracu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:12 am | |
| ~Megan~ Eram...dezamagita...si regretam ca spusesem asta... Obrajii imi ardeau de rusine, si... Nu intelegeam la ce se referea, si nici nu voiam. Preferam uneori sa fac pe proasta si sa fiu optimista... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:23 am | |
| ~Chad~ -Vorbeste cu mine Meg!Serios!Nu ma face sa regret ca am spus si asta! Desi in adancul sufletului meu...stiam ca nu o sa regret. Pur si simplu era prea devreme pentru un "Te iubesc" spus din inima... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:25 am | |
| ~Megan~ -Hai inapoi la spital, am spus sec si m-am ridicat sa-mi culeg hainele de jos. Eu eram mai directa, ce sa fac... mereu spuneam lucrurilor pe nume si apoi regretam. Mereu ma indragosteam repede, si...si nu mi se parea un lucru acuzator. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:28 am | |
| ~Chad~ -Sunt un prost!Sunt un prost si jumatate! Am zis ridicandu-ma la randul meu sa imi iau hainele. M-am imbracat rapid si am asteptat cu mainile in san sa se imbrace si ea. Repetandu-mi aceleasi cuvinte! -Sunt un post! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:32 am | |
| ~Megan~ Evident, mi-a luat ceva timp sa-mi asez hainele sifonate, apoi am facut o glinda mica sa apara, o perie, un rimel, ca doar nu plecam asa ca tatuca, cu parul toate partile. Ce-i drept, aveam nevoie de ajustari serioase...aratam groaznic. De la repriza de plans de mai devreme, mi se intinsese tot rimelul... Ma rog cu alte chestii facute sa apara, am reusit sa revin la normal...De un singur lucru imi era teama. Sa nu imi solicit prea mult puterile. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:38 am | |
| ~Chad~ Din nou alesese sa se ocupe de ale ei fara sa vorbeasca...si ma scotea din sarite cand facea asta... -Dar nu e prea mult ce faci tu aici?Adica cu toate lucrurile astea pe care le faci sa apara aici! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:41 am | |
| ~Megan~ -Ce e prea mult de data asta? -Eu mereu fac totul prea mult, sau prea putin. -Extremele ma iubesc. -Ete...nu imi solicita puterile un rimel... Chiar de asta imi pasa... si oricum nu se intampla nimic. Vorbeam asa sec...si cam rece. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Dec 05, 2010 7:45 am | |
| ~Chad~ -Multumesc ca mi-ai raspuns!Cu ironie dar mi-ai raspuns! am zis la fel de ironic. -Totusi cred ca ar trebui sa nu iti mai soliciti puterile!Pana si un rimel, cum spui tu, poate solicita o parte din puterile tale!Te rog!Nu vreau sa patesti cine stie ce! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|