| Alte locuri. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Sept 29, 2010 4:39 am | |
| ~Aeon~ -Jesssssss! am strigat speriata...nu il vedeam nicaieri, si oricum in intunericul ala nu reuseam sa disting nimic... Inima incepuse sa imi bata tare, cat sa imi iasa din piept. -Jess, raspunde-mi!Jess! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Sept 29, 2010 4:44 am | |
| -Jess- Am facut micii bulbuci, vroiam sa vad cat rezista fara spesialu de mine, ma tot uitam la ea, doamneee, ce micuta eraa, si asa de buigata, eram un nesimtit, un nesimtit care o iubeste! Ma tot invarteam selention in apa. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Sept 29, 2010 4:50 am | |
| ~Aeon~ Tampita de mine, ingrijorata pentru el am inceput sa eman energie si am uitat ca sunt cu picioarele in apa. -Ahhhhh! am zis incepand sa tremur incontrolabil. Energia si apa nu faceau echipa buna! Am picat de tot in apa continuand sa ma misc incontrolabil. Sa ma opreasca cineva! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Sept 29, 2010 4:55 am | |
| -Jess- O clipa de neatentie, Aeon? A disparut! Am inotat pana pe mal si am vazut-o in apa cu cateva firicele de energie statica deaia , rapid am luat-o in brate si m-am curentat usor. -What a...? Am luat-o de acolo, doamne si am dus-o pe nisipul uscat, mi-am scuturat usor paru', am pus-o pe jos ingrijorat sarind rapid la ea. -Oh, Aeon esti bine esti bine esti bine? Am intrebat sacadat , nici nu stiam vorbii, daca patea ceva, daca el patea ceva daca pateau ceva era din prostia mea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Mier Sept 29, 2010 5:16 am | |
| ~Aeon` Simtind suprafata solida a nisipului, sub mine si faptul ca nu imi mai simteam corpul brazdat de energie din aia nenorocita, ma facu sa ma simt imediat mai bine...Apoi si Jess, avea partea lui in intamplarea aia! -Unde ai fost?l-am intrebat cu greu...pana si limba imi era furnicata de energie...god! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 2:39 am | |
| -Jess- -In apa, unde puteam fii? am zis si am strans-o im brate, vibram ca naiba, emana si acum putina energie, super... -Inceteaza, i-am murmurat la ureche, cu vocea tremurand.Bou bou bou! Sunt un bou! Am pupat-o pe crestet. -Esti bine? sigur nu era bine dar eu tot insistam,. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 3:04 am | |
| ~Aeon~ -Da,pai eu nu stiam unde puteai sa fii fiindca ai disparut pe neasteptate! am zis tinand ochii inchisi ca sa opresc energia aia care se tot incapatana sa iasa din corpul meu.Ma stranse in brate si am gemut din nou...era ud... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 3:54 am | |
| -Jess- Am oftat... -Sunt eu prost, am zambit slab.Normal ca nu pyuteam sa stau sa fug dupa ea. -Hai mergem acasa. am zis si am ridicat-o in brate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:02 am | |
| ~Aeon~ M-am prins de gatul lui si in ciuda faptului ca puterile mele inca faceau fite nu m-am mai dezlipit de el... -Oki!Mergem in casa! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:11 am | |
| -Jess- Am oftat si am luat-o spre casa, mi-am dat paru din ochii cum faceam eu de obicei, pana cand am ajuns acasa. Am pus-o pe canapea si m-am uitat in frigider. -Ce ai vrea sa mananci? Am intrebat sec luand laptele beand direct din cutie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:14 am | |
| ~Aeon~ Ma lasa pe canapea si m-am pus intr-o pozitie de cocon. -Nu vreau nimic! i-am raspuns tusind... Am simtit un junghi in stomac si mi-am dus mana la burta... -Nimic! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:17 am | |
| -Jess- Am luat din frigider un cascaval si unt , le-am pus pe masa si am desfacut untul incercand sa iau putin din el ungand 2 felii de paine. Am taiat 2 feli mai subtiri de cascaval si am pus sandwichu pe o farfurie. M-am apropiat de Aeon si i-am intins farfuria. -Trebuie sa mananci ceva,. I-am spus. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:31 am | |
| ~Aeon~ Cand am vazut mancarea aia in fata mea mi-am dat ochii peste cap si am dat cu mana sa o ia de acolo. -Nu pot sa mananc! i-am zis scancind. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:35 am | |
| -Jess- M-am uitat ciudat cand mana ei o inpinese pe a mea ... Am suspinat si m-am ridicat din genunchi ducandu-ma la masa, am pus frarfuria usor pe ea si m-am uitat pe geam, luna ea acolo, era tarziu . -Da poti sa dormi? am intrebat intorcandu-ma inspre ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:38 am | |
| ~Aeon~ -Da cum sa nu!Atunci cand corpul ti-i strabatut de un curent electric de aproape 50 de volti nu prea mai esti in stare sa zici nici pas! i-am raspuns ironica. Eram rautacioasa...de la ce patisem. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:44 am | |
| -Jess- Am luat laptele din frigider si l-am deschis, l-am inclinat cand am ajuns la capul ei. -Daca nu ma bati, o sa, ei bine o sa faci dus cu lapte. Am ras si am continuat sa il inclin mai tare. -Spune-mi ca ma iubesti! Nici eu nu puteam sa ma rog, am fost prost! | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:46 am | |
| ~Aeon~ M-am intors pe spate ca sa il vad pe el cum inclina sticla de lapte tot mai mult spre capul meu... -Daca ii dai drumul sa curga in capul meu ma jur ca o incurci rau de tot!Te alerg in toata casa si o s-o incurci rau de tot! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:48 am | |
| -Jess- Am incercat sa fac sa aduc sticla sa fie dreapta, dupa am dat din umeri inclind-o again. -Imi place cum suna! Am zis si am inchilinat-o mai tare. -Spune cuvintele magice spesiala mea, mi-am ridicat sprancenele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:50 am | |
| ~Aeon~ -Jess nu iti zic nimic pana nu iei sticla aia de deasupra mea! am zis ingrijorata de ce ar fi putut sa faca nebunaticul asta. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:52 am | |
| -Jess- Am pus sticla pe masa si am revenit la ea. -Ai spus ca... imi spui. Am ranjit . -Daca nu, ma duc sa ma culc, am zis si am cascat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:56 am | |
| ~Aeon~ -Lasa-te aici jos langa mine si iti zic! i-am raspuns cu drag. Stai numai sa vezi tu pe dracu unde sta! >:] | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:57 am | |
| -Jess- Am zambit si m-am lasat jos langa ea. M-am tot apropiat de ea. -Spune-mi, am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 4:59 am | |
| ~Aeon~ M-am apropiat si eu de el punandu-mi o mana peste obrazul lui. -Te iubesc! am spus indragostita si apoi am inceput sa-l trag de obraz. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:02 am | |
| -Jess- Ma ciupea de obraz, eu ranjind. -Siiiiiii euuuuu te iubescccccccc, am zis si mi-am pus o mana pe obrazul ei si am ciupit-o si eu . -Ma ierti? am facut puppi eies. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:04 am | |
| ~Aeon~ M-a ciupit si el...auci...sa vezi ce ma inroseam pana maine dimineata. -Pentru ce? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:06 am | |
| -jess- -Pentru ca sunt un dobitoc cu d cel mai mare d ever. Am facut pupi eies, again lasand ciupitu' la oparte. -Pentru ca te-am facut sa emani energie si sa te speriu, cred, m-am scarpinat la ceafa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:08 am | |
| ~Aeon~ -Aia a fost greseala mea!Nu a ta!Asa ca nu am de ce sa te iert! M-am ridicat de pe canapea si l-am luat in brate. -Poate pentru faptul ca erai sa imi torni in cap laptele dar e discutabil! am chicotit. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:11 am | |
| -Jess- Ma ma seca de fericire, god! Eram cel mai...norocos sot ever. -Si eu te iubesc si faza cu laptele, inventie pe moment, sunt in pana de idei. Am zis si am saruta-o pe obraz. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:13 am | |
| ~Aeon~ -Secule! i-am zis amuzata. -Sunt cea mai fericita sotie din universul asta! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:16 am | |
| -Jess- -Stiu, am zis eu modest. -Sunt cel mai norocos sot ever, am strigat si am luat-o in brate ducand-o in dormitor, m-am schimbat de pantaloni uzi si mi-am luat altii. Dupa m-am aruncat in pat, pe burta.b-) | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:22 am | |
| ~Aeon~ Am ras cand a venit si s-a trantit in pat ca o placinta, direct pe burta.-Blegule! L-am ciufulit in cap si apoi m-am dus si eu sa ma schimb.Asa... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:25 am | |
| -Jess- Am suras cand ma ciufuli, si m-am acomodat mai bine in pat. Mi-am tras patura alba pe mine si am asteptat-o sa se puna langa mine, mamna imi era intinsa toata pe locul ei, mana dreapta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:27 am | |
| ~Aeon~ Am topait pana la pat si apoi am picat in el rasufland usurata. -Ce mai noapte!am exclamat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:30 am | |
| -Jess- -Aha, am murmurat, de pe pernaa. -Daca nu eram eu prost nu era asa, am zis si m-am scarpinat la nas si m-am intors catre ea, ridicandu-mi alene pleoapele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:31 am | |
| ~Aeon~ -Ohhhh,mai taci! m-am intors ca sa il sarut si sa il privesc inca odata inainte de a ma lasa in vraja somnului. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:34 am | |
| -Jess- Mi-am pus o mana dupa capul ei si am tras-o pe pieptul meu gol. -Te iubesc, nu uita, am zis ragusit, atigandu-i nasul cu degetul aratator, scurt. Si dupa, negru! Imi era un somn... Abia asteptam ziua de maine... | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Joi Sept 30, 2010 5:35 am | |
| ~Aeon~ -Nu uit! am raspuns pe jumatate adormita. I-am sarutat scurt pieptul si apoi...noapte buna! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Oct 01, 2010 2:44 am | |
| -Jess- Razele soarelui intrau in camera, ma uitam usor cu ochii semi-deschisi, prin camera vedeam semiceata, ea era in bratele mele, si am invelit-o usor cu patura alba. Am stat acolo in bratele ei, ma uitam atent la ea, si dormea asa frumos, respiratia mea, parca o cuprindea pe a mea si ii dadea viata, parul ei, ii contura foarte bine culoarea fetei, culoarea pielei... Era frumoasa, si era a mea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Oct 01, 2010 2:53 am | |
| ~Aeon~ Am cascat usor si am deschis ochii... Era dimineata... O dimineata frumoasa care nu putea sa aduca decat bine. Mi-am ridicat capul usor vrand sa nu il trezesc ca sa descopar imediat ca de fapt nu dormea nici el. -Hiii! am zis cand l-am vazut. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Alte locuri. Vin Oct 01, 2010 2:56 am | |
| -Jess- -Heya, i-am zis cu drag, si am strans-o mai tare in brate. -Te iubesc, nu puteai sa incepi o dimineata, inainte de i-a spune sotiei tale un te iubesc sec dar dragastos . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Alte locuri. | |
| |
|
| |
| Alte locuri. | |
|