| Dormitoarele fetelor | |
|
+7Miss.Vampire Runtek. Andreea suicide.blonde Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 5:38 pm | |
| Eve Am incheiat sarutul cand am auzit o voce cunoscuta. M-am intors si m-am uitat cine e, si am vazut-o pe Kayla ca prin vis. - Buuuuuuunaaaaaaa, am salutat-o dupa ce mi-am luat tricoul inapoi pe mine si m-am dus la ea si am imbratisat-o. - Unde-ai fost pan-acum? am intrebat-o tinandu-ma de perete. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 5:44 pm | |
| -In vacanta! Am strans-o putin in brate, fiindca imi fusese dor de ea, de toti de fapt. Am indepartat-o imediat ce am simtit mirosul de alcool. -Tu chiar esti beata! Ce se intampla cu tine? M-am gandit ca te-ai lasat de chestiile astea.. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 5:49 pm | |
| Eve Am dat din mana, in semn ca acum nu mai conta nimic. - Si unde-ai fost? Te-ai distrat? am intrebat, incercand sa ocolesc subiectul "eu".. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:04 pm | |
| -A fost frumos, m-am plimbat prin Paris...Dar nu-mi schimba subiectul. Ce s-a intamplat? Chiar speram sa aiba suficienta incredere in mine ca sa-mi spuna ce s-a intamplat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:09 pm | |
| Eve Ca de obicei, Kay era prea inteligenta, dandu-si seama imediat de strategia mea de a schimba subiectul... esuata de altfel. M-am pus pe patul meu si am zis: - Nu stiu, imi vreau viata inapoi, fara copii si angajemente si prostii de genul. Si in plus, nici nu stiu pe unde umbla Cole cu copilul, si oricum, nici nu cred ca-i mai pasa daca ma arunc acum in fata unui autobuz si mor. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:19 pm | |
| JESS
Eve apuca sa-l sarute dinnou, dar noroc cu Kay care intra in camera si salva situatia. - Aleluia! Eu plec de aici! Succes cu... IMPOSIBILA AIA. Facuse referire la Eve. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:23 pm | |
| Eve
- No, bine ca pleci! De ce? am aproape-strigat la el. Am asteptat sa-i vad reactia lui Kay. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:24 pm | |
| JESS
- De mere. Se uita scurt spre Kay. - Ceau tu, ii spuse el mergand sa ii dea UN HUG deala sexi ;; ). | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:28 pm | |
| Eve - Merele lui Aeon poate, am spus in soapta nervoasa. M-am intins pe pat si ma uitam pe tavan. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:31 pm | |
| JESS
- Nu te lega de Aeon, spuse luand o sticla goala de pe jos de alcool si o arunca in ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:32 pm | |
| EVe - DA NU VREAU! am strigat si am prins sticla inainte sa ma loveasca si SA MOR DRECU PE LOC! Mai erau cativa stropi si i-am baut=))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:35 pm | |
| JESS
- NO UITATEE, CE ANIMALA POTI FI. Se uita la ea ciudat. - Dapoi si o fabrica de alcool tot nu ti-a ajunge. Isi dase ochii peste cap. - Acum aduc matura si dau dupa tine cu ea=)), daca mai zici ceva. Ii trimise o bezea in aer. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:38 pm | |
| Eve - Ma, tu vrei sa fi violat azi sau cum? am intrebat uitandu-ma serioasa la el. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:50 pm | |
| JESS
- Taci acolo, auzi la ea. Ii scoase limba. Vroia sa aduca matura=)), da nu stia unde ii. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 34 Localizare : Pe Pluto!
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:52 pm | |
| - miss.Duhamel! a scris:
- Chad
-Si crezi ca aici nu se face la fel? Cred ca nu sti ce ne poate pielea! o lua pe sus si iesi cu ea pe hol. -Mergi asa sa iti iei hainele! Ca nu zice nici naiba nimic! Soph se trezi luata pe sus de Chad, doar asa cum era. Adica in prosop!!! - Ok, pune-ma jos, ii spuse pe hol, in dreptul dormitorului fetelor. Merg asa, ho! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:53 pm | |
| JESS
- CINE BIATA MEA FACE ZGOMOTU ASTAAA! iesi afara din camera si observa o tipa in bratele lu Chad. - Pa asta unde papadia mea ai gasit-o? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:54 pm | |
| Eve - DE UNDE VREI SA AI MATURA CA TI-O RUP IN 7! am urlat la el. - No, bine, meri=))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:55 pm | |
| JESS
- Iti rup eu paru' ala blond in mici fitzuici. Striga de pe hol, uitandu-se la ea. Dupa se uita la Chad. - Unde pot gasi o matura? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:56 pm | |
| Eve - Sus la Jesus, am strigat razand de pe pat. - Haidati, no, asa ma plictisesc=))))) | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:56 pm | |
| Chad
Am vrut sa bat la usa ca sa mi se deschida dar iesi Jess. -Raza soarelui... am inceput sa cant. -NEata! Am capatato! Am dat la schimb averea mea de 12 centi din banca si am primit-o pe caprioara asta! i-am trantit una peste fund lui Soph. Eve...taci din gura ca asta iti rupe mufele! i-am strigat. Pe hol la stanga! i-am explicat lui JEs. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:58 pm | |
| Eve - Ioi, Chad:x! Am sarit din pat si am fugit, ma rog, de perete, pana la el si i-am da si lui o limba=)))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 6:59 pm | |
| JESS.
-Danke bro. Merse pe hol la stanga=)), lua o matura, doua, 3, una intre dinti, si veni cu greu cu ele. Cand a vazut ca il saruta pe Chad, ii pica matura care o tinea cu dinti. - CE NASPA ESTI=))))))), CREDEAM CA EU SUNT UNICULLLL, GATA, spuse lasand maturele jos. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
Numarul mesajelor : 131 Data de inscriere : 10/06/2011 Varsta : 34 Localizare : Pe Pluto!
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:03 pm | |
| Soph se incrunta cand Chad a spus super gluma. - Ooook! doar 12 centi valorez?! rase. Hey, everyone. I'm Soph. Intoarse capul spre Chad si Eve. Oook v-am lasat! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:13 pm | |
| Chad
-Tu valorezi si mai mult ca esti fata lui Chadu! am vrut sa o musc dar era numa bombeul la vedere. Si muscatul de bombeu am invatat ca se face numa in particular. Eve mamica... dar mi-am lins buzele...sa tot fi asteptat asa cu sarutari din astea... Am intors privirea spre Jess...si mi-a cazut fata. -S-a lins si cu tine amice? Eve mamica...plaja de swingers e mai incolo! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:18 pm | |
| Eve Apoi m-am tinut de Chad, pentru ca simteam ca ma lasau si picioarele. - Ioi, doamne, am zis si m-am prins si de tocul rama usii. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:24 pm | |
| JESS
Isi dadu ochii peste cap. - Mda, sa facut praf. Merse la ea. - Daca ma impingi sau ceva o sa cazi pe jos! O prinse in brate si merse cu ea in camera. O puse pe pat si se puse langa ea. - Culca-te ca-ti zboorrr particulele blonde din creierul tau. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:25 pm | |
| - Fata lui Chadu?! Nu stiam ca tu si cu mine, arata spre amandoi... Uhm... Impreuna?! zambi si arata ca nu. Ntz. Ntz. Not yet! Maybe in the future! Lingeti-va in continuare, spuse pe un ton care inspira oarecum gelozia. Ea geloasa?! Nea. No way. Trecu pe langa ei si se opri la bagajele ei de unde si-a scos niste haine, apoi a intrat in baie sa se schimbe. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:27 pm | |
| Eve - Lasa-ma in pace, nu-mi zici tu mie ce sa fac! am marait spre el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:32 pm | |
| Chad
I-am dat drumul din brate. -Ma girl! am intrat in camera si am dat sa inchid usa cand o mana rece rece ma opri atingandu-ma de brat.
Aeon
Ajunsesem cu cateva minute in urma cu Danny dupa mine si l-am lasat la bar ca a zis ca vrea sa bea ceva. Si numa bine ce voiam sa intru in camera cand ametitul de chad mi-o inchise in nas. -Stai mai!!!!!!!!!!!! Ca daca imi prinzi destele pe aici ma jur ca te fac conserva de Tofu! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:46 pm | |
| JESS.
- Bine atunci du-te mai incolo sa incap si eu, eu am chef sa dorm. Ii spuse lu' Eve intorcandu-se pe celalata parte, si o impinse cu fundul sa mearga mai incolo. - Ti-am zis sa meri. Marai si el la ea. Inchise ochii si se acomoda pe salteaua moale. Dar, nu isi inchise bine ochii, o voce cunoscuta ii rasuna in cap. Isi deschise ochii si se intoarse putin spre Eve. - Nu-mi spune ca e aici! nu era speriat, era doar... emotie care era pe cale sa explodeze. Se ridica de pe pat, si merse in fata la Chad, il impinse cu usurintaaa=)))))))))))))))))) si facu loc spre.... EA MA EA=)). Deschise usa si ii intalni privirea. Ramase cu un chip sec si chill. - Ceau, spuse usor zambindu-i. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 7:53 pm | |
| Soph iesi din baie imbracata de data asta intr-o rochita si ramasese cu gura cascata cand l-a vazut pe matahala de fratisu, pe hol. El tocmai venea de la bar unde bause un pahar de whiskey. - Bro?! Nu vad bine?! ii dadu un ghiont lui Chaddy ca sa isi imbratiseze fratele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:02 pm | |
| Eve Ce tot face baiatu asta? Dupa ce s-a dat jos din pat, m-am invelit cu o patura si incepeam sa ma simt din ce in ce mai... rau. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:03 pm | |
| Chad Ma dadu la o parte ca animalul si i-am tras un sut in curul ala plat pe care mi-l arata acum ca statea cu spatele la mine. M-am miscat pana la patul lui Alex si m-am asezat ca din pod. -Soph mi amor...pe unde esti!? am intrebat curios. Ce? am sarit din pat. Ce frate?Unde cum>
Aeon
Si da...aparu in prag. Cu zambetul lui tamp si cu ochisorii aia ai lui... I-am zambit frumos. -Helau! i-am zis politicos. In dreapta mea aparu Danny. i-am zambit si am intins mana spre el. Hai! Sa te prezint colegilor! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:09 pm | |
| JESS
Lol?! Zambetul ii pieri de pe chip cand, cand vazu... inghiti in sec, si se uita rapid la mana ei. Inelul disparu de pe deget. O privi dinnou in ochii, cu tristete dar... o tristete invizibila. Vroia sa-i vorbeasca dar, aparu unu, in dreptul ei. - Cine unicornu meu ii ala? spuse soptit auzindu-l doar Aeon. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:11 pm | |
| - Minune, sis. Ai mai crescut cu 3 cm, o ciufuli Danny pe surioara lui, apoi se intoarse zambind spre Aeon. Hai incoace, kiddo, a luat-o de mana. - Stai ca ti-o iau eu inainte. El e Daniel Alexander van Alen, my big, big bro. Asa ca Chaddy ai grija cu cine te pui. A fost in armata! arata spre Danny. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:15 pm | |
| Eve Se auzeau multe voci, si nu eram in stare sa le disting pe toate, asa ca am renuntat si m-am intors cu spatele spre perete in pat, ca sa vad mai bine lumea care intra. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:16 pm | |
| Aeon
-E prietenul meu! i-am raspuns lui Jess calma si cu un zambet viclean in coltul drept al gurii... Danny! l-am prins de mana pe Danny si l-am strans usor. Don't call me that way! I'm not a kid! i-am zis scotand limba la el.
Chad
Armata? Am inghitit in sec! Damn it! Pfoai si ce inalt era sa mi trag mii de palme! Asta daca ma prindea la cotitura imi rupea fiecare os din corp fara ca macar sa incerce asta. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:20 pm | |
| JESS
Mintea lui nu mai gandea limpede. O auzise bine? - E ce? o intreba gen cu fata : | si cand il prinse de mana a fost tot ca sa-i confirme ca e noul ei iubit. Simti cum nu se mai putu tine pe picioare, dar o inca privi confuz. Isi lasa privirea in jos... - Party sau ceva...? spuse pe un ton ciobit mergand spre Eve. - Ai chef de o ieseala? nu pot sa stau... aici. Prinse patura si o zbura de pe ea. O privi usor nervos. - Te rog, ii sopti doar pentru ea.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:22 pm | |
| Eve - Ce vrei? am intrebat desi intelesesem. Mi-am frecat ochisorii:o3 si m-am ridicat usor de pe pat. - AEON BUNAAA! am topait cand am vazut-o. Apoi am vazut ca era langa un tip, inalt cat Empire State Building. Aaaaaaaa - No, hai, i-am zis incet lui Jess. | |
|
| |
TwinFlames Tiny Vampire
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 8:23 pm | |
| Danny ii saruta mana si i-a facut cu ochiul, zambindu-i asa cum stia el mai bine. - Ba esti un kid. Ca si surioara mea, de altfel. - Ce?! arunca cu o perna in el, iar Danny a prins-o dintr-o miscare. - Sis, sis. Nici nu faci prezentarile?! - Uhm... El e Chad si... s-a intors spre ceilalti doi, nici macar nu stia cum ii chema. Damn! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|