| Dormitoarele fetelor | |
|
+7Miss.Vampire Runtek. Andreea suicide.blonde Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 09, 2011 3:29 am | |
| Eve - A ta sa fie, am zis si m-am dus si am luat alte 2 de sub pat [resurse nelimitate=)))] - No, astea 3 is ale mele=)))))))))))))))))))))) - Da, nu stiu, da stiu ca este azi, hai merem, am zis si am desfacut o sticla si da-i sa sune 8-> | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 09, 2011 3:32 am | |
| JESS.
- Ce trisore esti sa-mi bag picioru'. Spuse bosuflandu-se. - Tucuti jerunti ceia! A inceput sa rada si a luat bagaju' - Merem sa dormim pe scaunele cele care abia iti incape o parte din fund. Tre sa stau pe tot siru ala ca sa ma simt bine. A inceput sa rada. - No da-mi si mie, merse in dreptul ei si sta cu gura deschisa sperand sa ii dea si lui cateva guri pentru ca el avea mainile ocupate cu bagajee. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 09, 2011 3:36 am | |
| Eve - Lasa tu... ca vad eu ce fac. Nu-mi spune tu=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) am zis si i-am dat totusi cativa atomi de jack=))). - Na, sa traiesti! i-am zis si i-am bagat sticla PA GAT. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 09, 2011 3:41 am | |
| JESS.
A vrut sa protestezeeee=))))))))))))))), dar sa gasit cu sticla de jack pa gat. Nah, asta il facu sa lase bagajele din maini, si sa prinda sticla in maini bine. Lua cateva guri mari, bune, sanatoase. Dupa isi dezlipi buzele de sticla si ingana. - Fitar popou cela. Da... jacku e tot bun. Aluluia. Mai baga inca 4 guri bune. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 9:47 pm | |
| Eve - E, da-te drecu, imi gati bautura, am zis si i-am smuls sticla din mana si am mai baut din ea. Am facut cativa pasi, dar sprijinita de perete, pentru ca daca nu stateam sprijinita de ceva, da-i cu taratul pe jos, nici nu ma puteam tine pe picioarele mele=))). - Ioi, nu mai ajungem la avion Jess iubire=))))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 9:57 pm | |
| JESS.
Se uita la ea cu ochi mari! - Foc, da-ti! ii spuse scotandu-i limba. Ce, el nu putea sa bea mai mult de atat? Ofta privind-o. Cand observa ca deja incepe sa se faca muci, ii lua bautura din mana. - Gata, ajunge, nu vreau sa mor in avion din cauza ta. Cine stie ce vei face, cand eu voi dormi, nu am nevoie de printese cu scortisoara pe bot langa mine de care sa am grijaaa!!! accentua fiecare cuvant. - Tucuti jerunti ceia a tai, papaie blonda ce esti. =)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 10:03 pm | |
| Eve - Ioi, da papaie ti sotia ma! am urlat la el si m-am dat dupa sticla, dar am cazut peste el. M-am tinut strans de bluza lui, ca daca miscam un deget cadeam si nu ma mai ridica nici dracu. - Ioi, ce-ti dau daca ma lasi sa cad, l-am amenintat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 10:07 pm | |
| JESS.
Vroia sa-i iea sticla din maini dar, misiunea ii esua si se prinse de bluza lui tinand-o strans ca sa nu pice. - No! Vezi ce faci?! Isi dase ochii peste cap si o ajuta sa stea, dar nu pe picioarele ei. - Ce avion iti mai trebe? Daca aici nu stai dreapta nu stiu cum fei face in avion, isi da ochii peste cap. - Am vrut sa zic Avon, pfa, ma tampesti! lasa sticla pe jos si o tinu-se mai bine in brate. - Treci in pat, ca te zbor nu alta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 10:13 pm | |
| Eve M-am agatat ceva mai bine de el si mi-am tarat picioarele incotro ma ducea. - Da ce vrei sa faci in pat de esti asa grabit:>? am intrebat.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Vin Iun 10, 2011 10:55 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 10:21 pm | |
| JESS.
NU ZISE ASTA. - ESTI VACA SA MOR IO, am inceput sa rad. Sa fac frichi frichi cu tine, multumita?! sa rastiti la ea saracastic dandu-si ochii peste cap, si ajunse in camera si o puse pe pat. - No linistestete amu, si adio Anglia. Trase perdelele intrand mai multa lumina, deschise geamu. O privi scurt, ranjind la fel de uscat si sec. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 10:56 pm | |
| Eve - Ioi chiar vrei:>:>:>:>:>? am intrebat ranjind obraznic si mi-am pus o mana in jurul gatului sau iar cu cealalta i-am furat sticla din mana si am mai tras cateva guri. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:02 pm | |
| JESS.
Incepu sa rada. - Eve da-te, si nu, iau eu asta! spuse luandu-i bautura, si o puse in ghiveci. - Nu te las sa te faci muci. Ii scoase limba. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:09 pm | |
| Eve - No, bine... lasa=)))), i-am zis. Am vrut sa ma aplec sub pat, dar in schimb am cazut lata la pamant si m-am uitat cu ochi mari si incantata la rezerva mea INTERMINABILA de bautura de sub pat=))))). Am bagat mana si am scos o sticla de Jageeeeeeeeeeer=p~, am desfacut-o si am inceput sa beau si din asta. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:13 pm | |
| JESS.
- BINE GATA, BEA, PANA II AJUNGE IN COMA, DA PE MINE NU MA BAGA IN ASTA! ii zise dur. - Daca Cole se ia de mine, te sinucid, sa mor io=))). Se aseza pe un scaun si se uita pe geam. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:16 pm | |
| Eve Mi-am mai luat o sticla de absinth pentru dupa ce o terminam pe asta si am incercat sa ma pun pe pat, dar am esuat penibil, asa ca am ramas pe jos. - Lui Cole oricum nu-i mai pasa de traiesc sau mor, i-am explicat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:18 pm | |
| JESS.
- Mda, pot sa zic idem, stii tu de cine... isi dase ochii peste cap. Continua sa priveasca afara, era o zi faina, totusi. Isi muta privirea pe ea. - Nu te duc la spital. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:20 pm | |
| Eve - Nici nu vreau. De mor azi, macar sa mor fericita, i-am zis si am dat pe gat ce a mai ramas din Jagger si mi-am aprins o tigara. Am incercat, de fapt. - Hai sa ne drogam, am zis brusc. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:23 pm | |
| JESS.
- Neah, am zis dand sec din mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:25 pm | |
| Eve
- Bine, am zis si m-am uitat urat. Omu' asta nu vrea sa faca nimica? M-am ridicat inspre el si l-am sarutat... un gand de moment. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:28 pm | |
| JESS.
Doar, cat, CE MASA?! Simti un val ciudat de alcool aplificat si isi simti buzele zdrobite de ale ei. Incepu sa-l sarute. Cert e ca=)), nu vroia sa o intrerupa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:34 pm | |
| Eve M-am lasat condusa de betie si m-am lipit mai tare de el, sarutandu-l cu inca mai multa ardoare. M-am prins de tricoul lui si m-am lasat pe el si simteam ca imediat imi venea inapoi tot ce am baut.=)))))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:38 pm | |
| JESS
- No gataaaaa, spuse dand-o usor la o parte, cand stia ca nu ii mai simti buzele peste ale lui. - Apucata mai esti, isi dase ochii peste cap si o lasase in bratele lui. - Eu te-am pus sa bei? EU? cu toate ca nu tipa la ea, amplifica usor literele.. - Esti moarta, sunt mort. Daca afla Cole... scapam cu bine, dar daca afla.... Ofta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:44 pm | |
| Eve - Ti-am zis ca nu-l mai intereseaza nici daca ma arunc acuma de la etaju 10! am racnit si m-am rezemat de perete. Bucura-te ca nu te-am f*tut. Inca. Am desfacut absinthul=)))))))))))))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:52 pm | |
| JESS.
Ofta. - Sa nu te aud, bea acolo, doamne, imposibil-o. Saracu Cole.... spuse pe un ton dur. VAI NU ZISE ASTA NU NU. Se uita la ea speriat. - NU MA LOVI, SUNT FRAGIL, MA INVINETESC REPEDE! Incerca sa se apere cu mainile pe suprafata de piele vizibila... sa nu apuce sa il loveasca... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:55 pm | |
| Eve - Tu nu vezi ca nu mai pot misca, unde dumnezeu vrei sa te si lovesc? [i]am intrebat uitandu-ma asa, cu ochii pe jumatate deschisi=))). M-am aplecat si l-am sarutat iar. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 10, 2011 11:59 pm | |
| JESS.
Of, o batea! Sa moara veta. Se lasa dus de val, dar constentiza ca era muci. - HO, gata, time out. Bine ca ma poti saruta! Doamne, vezi tu ce ne face, AEON firar=)))))))))))))))))). - Daca mai bei un strop, da un strop, te ia camila! Te pun pe o camila, si te las sa hibernezi in desert sub nisip. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 12:42 am | |
| Eve L-am auzit asa parca prin vis ce spunea, si nu l-am bagat in seama si mi-am bagat iar limba-n gura lui=)))). Vad eu ce fac, nu-mi spune tu=))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 12:44 am | |
| JESS.
Isi dase ochii peste cap in timp ce-l saruta, no ce sa faca?=))) TREBUIA SA SE PUNA CU BLONDELE!!!! De asta prefera brunetele b-). Vroia sa o lase sa-l sarute pana=)))))) nu va mai avea aer. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 12:55 am | |
| Eve Dupa putin, m-am oprit si m-am uitat asa, jumate delirand la el. I-am dat tricoul jos si m-am lipit de radiatoru asta uman si am inceput sa-l sarut iar. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 1:59 am | |
| JESS.
Ii dase - nustie nici el cum - tricoul jos si se lipi de el. Simti cat de rece putu fi si ii vibra tot corpul. Incepu sa-l sarute si el nu reactiona. - Eve, se desprinse de ea, usor, Termina, nu facem bine ce... facem=))))).
Daca nu termina, o lua deacolo si ii indeplinea visu' cu camila. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 2:24 am | |
| Eve - Da taci odata, i-am zis si i-am bagat sticla de absinth in gura si l-am lasat sa bea cateva guri. Am luat apoi eu sticla si am mai bagat in mine=))))) si m-am intins pe pat sa-mi trag suflul. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 2:53 am | |
| JESS.
Se ridica de acolo si isi lua tricoul de pe jos, il puse pe el si sta cat putea de departe de ea. - Nu stiu cum sa te potolesc, habar nu am cine stie dar se pare ca e imposibil. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 2:56 am | |
| Eve - Sa stii ca nu te las seara asta, i-am zis=)))))))) Am cascat si deodata m-am simtit foarte foarte rau. M-am dus impleticindu-ma si rezemandu-ma de toti peretii pana la baie, m-am aruncat in genunchi langa wc si am dat afara tot si stomacu=))) - Ioi, mor azi, am ingaimat si m-am lasat dupa inca o tura de voma pe gresia rece. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 6:41 am | |
| JESS
Noa, era minunat ca se intampla asta! Merse sub pat, - din 2 motive. Sa scape de batai de cap, si nu-i placea cand cineva voma - si cauta celelalte bauturi, cand se uita, vazu ca e plin locul de sticle rare si scumpe. Le puse pe toate intr-un plasa si le dadu-se drumul de la etaj pocnind pe asfalt unde, se facu o mega balta de alcool.
Merse cu pasi marunti spre baie unde o vazu pe gresie. - Cum esti? intreba usor, sprijinindu-se de tocul usii. O privi cum arata de rau acolo, era alba la fata. - Cum am putu sa las sa se intample asta?! Intreba punandu-si mainile in pat. Merse la ea si o ridica usor in fund tinand-o de spate. Ii dase paru de pe chip si vroia sa vada ce temperatura are... era scazuta in orice caz. - In coma dai, sa moara gota pai. Lua cateva prosoape si le puse in locul sau, astfel Eve putea sta comod.
Se ridica si umezi unul dintre prosoape cu apa destul de calda. Se apleca la nivelul ei si ii estompa pe chip umeziala calduta. - O sa ma dai la protectia copilului. Isi dase ochii peste cap, punandu-si o mana pe spatele ei, tinand-o mai bine. - Un dus si un somn, iti vor face bine vei vedea. Nu prea credea ca ea aude ce spune, dar... se simtea vinovat. - Imposibil-o. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 11, 2011 7:46 pm | |
| Eve - Lasa-ma ca-s bine! i-am spus si l-am dat la o parte. M-am sprijinit de cada si de Jess si m-am ridicat cumva de pe-acolo. M-am asezat pe pat si mi-am dat jos tricoul pentru ca imi era prea cald=))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 3:27 am | |
| JESS.
Eve merse rapid in camera. Eh rapid, mai rapid ca de obicei... Se tranti pe pat, dupa isi da tricoul jos. Jess statea rezemat cu un umar pe tocul usi de la baie privind-o.
- Nu veau sa stiu cum reactionezi la droguri... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 3:29 am | |
| Eve - Am in geanta daca vrei=))))), i-am spus. Mi-am deschis ochii cateva secunde si m-am uitat la el. - No, da sa stii ca nu musc, nu tre sa stau in cealalta parte a lumii, i-am zis. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 4:55 am | |
| JESS
-Stii, nu vreau sa risc, cand musti tu, musti odata si buna! ii scoase limba si merse sa ii ia geanta. Gasi pachetelul magic si-l deschise. - OMG OMG, spuse entuziasmat privindu-l sorbit. Dupa puse un chip flex. - Mersi ca mi-ai zis, ma duc sa trag apa cu ele, merse la baie si le arunca in buda. - A face spume buda, eh... macar nu faci tu, Eve. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 1:05 pm | |
| Eve - Ioi ce-ti dau, DECI ASA ITI DAU! am urlat la el. M-am ridicat de pe pat, dar cu melc speed-ul meu, am ajuns la el cand iesea din baie=))). Mi-am lasat mainile pe umerii lui de fapt m-am lasat cu totul pe el si l-am sarutat iar cu multa ardoare. Na. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 12, 2011 5:07 pm | |
| Am deschis incet usa, incercand sa nu deranjez. Am ramas blocata langa usa, cu gentile in mana. Numai ce ma intorsesem din vacanta. Ce am vazut m-a socat: Eve se saruta cu Jess. Si cum ramanea cu Cole, si copilul? Ce avea, era beata? -CE NAIBA FACETI AICI? am zis tare, ca sa-i sperii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|