| Spitalul | |
|
+6suicide.blonde Chocoholic Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! Runtek. 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 11:30 pm | |
| ~Megan~ -Ce jucarii mai? -Taci mai neuronatuleeeeee! am tipat eu cand el a inceput sa urle dupa ma'sa. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 11:36 pm | |
| ~Chad~ -Ioi!Nu vrei si tu la fara clanta???Hai ca ne lasa mai multi in camera!ZEN! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 11:38 pm | |
| ~Megan~ -Consider ca deocamdata n-am ce cauta pe acolo, decat in vizite scurte. -Deci nu ma deranjeaza sa nu-mi petrec timpul pe acolo. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 11:43 pm | |
| ~Chad~ -Gosh!Bah...fac mai rau ca in zilele mele in cimitir! m-am mirat si serios, m-am asezat pe scaun. -Vine sfarsitul lumii! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 11:48 pm | |
| ~Megan~ -Sfarsitul naibii... Nici un sfarsit. -Dar cum adica faci mai rau ca in zilele in cimitir? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 11:53 pm | |
| ~Chad~ -Ma prostesc aici!Nu vezi ca fac ca trenul in gara?Ma maimutaresc acum... Da!Si ajungeam la nebuni... In curand.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Noi 28, 2010 11:58 pm | |
| ~Megan~ -Ba da observ, dar trec cu vederea. -Sunt obisnuita cu din astea...asa faceau prietenii mei si inainte sa vin aici.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:01 am | |
| ~Chad~ Am oftat. -Dar nu pot sa fac nimic...mintea asta a mea incearca sa ramana linistita dar nebunia isi face aparitia! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:08 am | |
| ~Megan~ -Lasa ca esti amuzant. Nu nebun. -Sau poate si un pic nebun... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:13 am | |
| ~chad~ am pufnit amuzat. -Sunt nebun!te rog frumos!Loco!Loco!Loco! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:21 am | |
| ~Megan~ -Bine, esti nebun! -Neuronatule, daca zici tu ca esti nebun, atunci da, eu zic ca esti sarit! Lol ce de adjective. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:24 am | |
| ~Chad~ -Stai asa!Ca nici nu am degete la mana cate adjective mi-ati zis!Neuronat!Copil fara cerebel!Tembel...si wow!Nebun!Satanist... doamne!Eram dur! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:26 am | |
| ~Megan~ -Huo...nu ti-am zis tembel...Cole ti-a zis... -Deci asta cred ca e lista ta cu adjective pe care le-ai primit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:36 am | |
| ~Chad~ -Nu am zis ca mi-ai fi zis tu tembel!M-am referit la toti!Ca toti imi spuneti asa! Am scos limba la ea si apoi am ciufulit-o. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:39 am | |
| Eve - Mi-e somn, am zis si am cascat. M-am trezit si eu sa ma bag in discutia lor.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:44 am | |
| ~Megan~ -Mah, rasa ta...... ai uitat ca in parul meu nu'si baga nimeni mainileee? -Crazy.kid, acum iti scoti mainile din parul meu ca altfel te transform eu!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:46 am | |
| ~Chad~ -Vrei si tu sa castrezi la Chad cum vrea sa faca sister? Am aratat spre Eve care se trezi si ea sa intre in discutie cu noi. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:48 am | |
| Posturi mai lungi, altfel o incurcati! Nu sunt chiar asa de stricta dar nici nu vreau sa vad posturi de o jumatate de rand cum sunt pe aici! M-am facut inteleasa? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:51 am | |
| Eve - Eu iubesc la Chad, nu castrez la Chad, am zis si m-am ridicat in picioare ca sa ma dezmortesc. - Am prins radacini, am constatat. M-am asezat inapoi jos, si am pus picior peste picior. - Macar sa-mi ingrijesc radacinile.. Mi se parea ca vorbesc singura.
Ultima editare efectuata de catre suicide.blonde in Lun Noi 29, 2010 1:03 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 12:59 am | |
| ~Megan~ -Daca insisti, da! -Acum iti ceri scuze. Mi-am pus mainile in solduri si bateam din picior, incercand sa par serioasa. Ma trada faptul ca imi muscam buza sa nu ma pufneasca rasul. -Hai, mai repede. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 3:14 am | |
| ~Cole~ Ah, ce ma plictiseam! Trebuia sa gasesc o modalitate sa scap de plictiseala! Asa ca am luat-o pe Eve de manuta si am tras-o mai aproape de mine. I-am ridicat barbia si mi-am lipit buzele de ale ei, lacom. Mmmm! Erau asa dulci si imi fusese asa dor de ele! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 3:32 am | |
| Eve Vai, trebuia sa ma duca pana la capatul celalalt al salonului ca sa ma sarute, doamne, dar ce sarut dulce era! Mi-am pus o mana pe fata lui, lasandu-ma purtata de val si de el.
- Pui mic, si frumos, si dragut, si pufos, si cu buze din vata de zahar si frumos din nou, i-am zis si intre fiecare compliment pe care i-l dadeam, ii ofeream cate un pup. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 3:34 am | |
| ~Cole~ -Ah... Te... Rog, am spus printre sarutari, dandu-mi ochii peste cap. Prea multe complimente strica, ce-i drept! Mi-am pus si eu mana peste a ei, care zabovea pe chipul meu si am zambit usor. -Te... Iubesc, m-am mai caznit sa spun. Cu fiecare secunda, sarutul devenea mai arzator. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 3:41 am | |
| Eve - Si eu, i-am zis sincer si din suflet. Mi-am pus o mana pe dupa talia lui, cealalta pastrand-o pe chipul lui catifelat. Continuand sa-l sarut, fara sa-mi dau seama, l-am lipit usor de perete. Cand ajungeam acasaa?! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 3:48 am | |
| ~Megan~ Iar era atmosfera aia pliiictisitoare. Mi-am scos telefonul si am trimis cateva mesaje unor vechi prieteni. Pacat ca nu raspundea nimeni. Eram plictisita, si putin dezamagita...probabil deja vechii mei prieteni ma uitasera... -Cand ne intoarcem la academie? l-am intrebat incet pe Chad, sa nu ii deranjez pe cei 2 porumbei -Cole si Eve- | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 3:59 am | |
| ~Chad~ Am avut un moment de tacere in care toate gandurile mele s-au invartit in jurul aceluiasi subiect...Alex. Ma asezasem langa ea si o luasem in brate si ii fredonam un cantecel de copii mici in gand. -Nu stiu draga mea,Megan!Nu vad viitorul desi mi-ar placea enorm! Noroc ca dispuneam de atentie distributiva. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:03 am | |
| ~Megan~ Mai frate, dar ma plictiseam nu gluma. Voiam in club, in mall...ah...Unde era paradisul meu? Si Doamne...iar ma simteam a 5-a roata la caruta...si eram singura solo...Eh... Am inceput sa cotrobai prin geanta pana am gasit o brosura cu haine, la care ma uitasem inainte de a pleca, cu Stacey, vechea mea prietena cea ma buna...Vai...nu, nu...gata...ca ma apuca nostalgia. Si iar tre' sa ies pe hol. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:12 am | |
| ~Chad~ Si din nou tacere!O tacere mormantala de parca cine stie ce avea sa se intample sau s-a intamplat deja... -Mor de plictiseala!Si sincer te inteleg! M-am adresat cu o voce plictisita catre Megan. -Am prins dracu radacini de scaunul asta!Nu ca nu mi-ar placea dar... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:17 am | |
| ~Megan~ Tacerea aia ma omora frate... mai bine auzeam un afon total cantand, il si aplaudam, dar doamne...sa nu vorbeasca nimeni, mah? Cine-a murit? Cui i se taiase limba? -Sst...imi imaginez ca sunt in club, i-am zis razand lui Chad. -Mda...cat despre radacini, stiu cum e... -Nu esti singurul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:23 am | |
| ~Chad~ Isi imagina ca era in club?Moa! -Ai petrecut prea mult timp in preajma mea si ai inceput sa o iei Braila! Pana si eu am inceput dar asta s-a intamplat de foarte de mult. Acum cantam un cantecel de copii mici ca sa uit ca fundul meu deja incepuse sa faca fite stand atatde mult lipit de scaunul ala. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:27 am | |
| ~Megan~ -O iau de mult... Si cred ca asta e efectul la prea mult stat in cluburi...Da hai gata cu (,) clubul. -Acum sunt la mall. Si nu-s nebuna, doar imi imaginez lumea mea perfecta. -Bine, da...sunt nebuna. Radeam si eu de mine. Ce prostii puteam spune. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:36 am | |
| ~Chad~ -Imagineaza-ti asta! Hai sa vada si ea unde statea maestrul fanteziilor. -Camera de cinema de la mall!Tu si cu prietenul tau intrati si priviti cu atentie in jur...Nu era aproape nimeni si va trimiteti niste zambete perverse unul altuia!Urcati in ultimul rand facand abstractie de numerele de pe bilet si asteptati inceperea filmului... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:41 am | |
| ~Megan~ -Mai acuma imi faci in ciuda? Mai asta imi facea in ciuda ca eu eram singura din zona, solo? In fine, eram curioasa ce imaginatie bogata avea, ca imi imaginez ce urma...sau ma gandesc eu la prostii? Ce? Nu-i vina mea ca mintea mea se gandeste direct la prostii cand aude de ,,pervers". -Dar ma rog, continua.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:51 am | |
| ~Chad~ Am inchis ochii si mi-am imaginat si eu ca sa pot sa relatez mai bine... -Asa...va asezati pe scaune alaturate si va tineti de maini!In scurt timp isi mai fac aparitia cativa tineri si filmul incepe in cele din urma...Sonorul e la maxim...si nu prea sunteti incantati de generic asa ca va ganditi ce ati putea sa faceti mai departe! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:53 am | |
| ~Megan~ -Atat? Oh da, nu rade, sunt eu zuza. Deci nu spun continuarea mea, am zis razand. -Da gata cu fanteziile... te rog...ca eu mai am un pic si ma arunc pe geam de plictiseala, si ajung la mall...pacat ca am hainele murdare de sange... Stateam pe scaunul ala de imi pocneau oasele cand ma miscam. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 4:58 am | |
| ~Chad~ -Taci din gura ca acum vine partea frumoasa! Am dat un zambet pervers si am continuat. -Asa...va hotarati amandoi asupra unui singur lucru...vreti sa va aveti unul pe altul atunci pe loc!Va place pericolul si ala e locul potrivit!Tu urci in poala la el si incepi sa...la dracu!De aici fiecare face in felul lui! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 5:01 am | |
| ~Megan~ -Ma asteptam la asta, am zis printre hohote. -Nu e o sala de cinema locul potrivit, dar tot la continuare din asta m-am gandit si eu. Vai frate nu mai suportam. M-am ridicat de pe scaunul ala nesuferit si am inceput sa ma plimb prin salon. Vai, vai...ce bine era. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 5:11 am | |
| ~Chad~ -Vai tu!Felicitari!Ai reusit sa te ridici de pe scaunul ala! Am ras putin si m-am ridicat si eu. -Ahhhhhhhhhhh! am exclamat lungindu-mi picioarele ca sa le dezmortesc. -Doamne ce bine mai e!Parca ma intepau asa o gramada de ace! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Noi 29, 2010 5:14 am | |
| ~Megan~ -Mersi, mersi. Doamne ajuta ca am scapat de scaunul ala blestemat. -Vai taci, ca eu incerc sa vad daca pot sa imi mai controlez toti muschii. -Da, stiu ca e bine... si stiu senzatia... aia enervanta. Ma plimbam pe langa perete, si imi intindeam mana stanga, si priveam bandajul. Ce ciudat arata...si locul...ioi...parca facusem altceva.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mar Noi 30, 2010 3:36 am | |
| Eve M-am dezlipit in cele din urma usor de Cole, si m-am plimbat putin prin camera, sfarsind prin a ma intinde in pat langa Cleo. - Ma primesti? am intrebat, dar nemaiasteptand raspunsul, m-am bagat direct in pat. Uhh, ce caldut era! - Nu ti-ai vazut inca bebeii? am intrebat-o. Eu mi-l vazusem pe al meu aproape imediat.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|