Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Dormitoarele baietilor

In jos 
+4
ToxicBlood
Raindrop.
Ale.
Jinx
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul
AutorMesaj
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Dormitoarele baietilor - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:13 pm

- Oh, nu. Nu trebuia sa te asculte Chad! Ce naiba a fost in capul lui? Trebuia sa ma scoale imediat ce aveai probleme. Imi pare rau ca nu am fost acolo sa te ajut, am soptit.
Sus In jos
https://twilightsaga.forumburkina.com/forum.htm
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

Numarul mesajelor : 6324
Data de inscriere : 09/09/2009
Varsta : 28
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:16 pm

~Cleo~
-Doamne, Derek! Cat semeni cu Cole. Nu mai lua toata vina asupra ta. NU esti tu vinovat! Si nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Am terminat. Punct.
Am inclestat dintii in asteptarea altui val de scuzari.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:37 pm

Doar e si el fratele meu, mi-am zis in gand.
- Oke, am zis incheind discutia. Te iubesc, Cleo, de-asta sunt asa de protectiv. Sper ca...intelegi.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:41 pm

~Cleo~
-Inteleg, am oftat.
Am bajbait dupa fata lui. I-am prins chipul in palme si i l-am tras mai aproape. I-am atins nasul de al meu si intr-un sfarsit i-am atins buzele cu ale mele. Le-am fremantatat putin peste ale sale si apoi am stat asa, cu buzele inca lipite.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:42 pm

Mi-a luat fata in palme si a inceput sa ma sarute. Am inchis ochii si am stat cu buzele lipite cam vreo 5 minute. I-am luat o suvita din par si am inceput sa o impletesc.
- Banuiesc ca nu iti place ca cineva sa iti impleteasca parul.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:44 pm

~Cleo~
Am stat si m-am gandit usor.
-Nu, nu imi place. Dar daca esti tu cel care impleteste... Presupun ca n-am nimic impotriva, i-am zambit.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:52 pm

- Bine, ma bucur sa aud asta, am zis si am zambit la randul meu. I-am luat o bucata mai mare din parul blond superb si am inceput sa o impletesc.
- Si...te-ai inteles bine cu Cole pana acum? Sau ati facut wresling? [Smile)]
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 3:57 pm

~Cleo~
-Foarte rar ne certam. Eram cei mai buni prieteni. Hmmm, mai mereu il convingeam sa faca ce vroiam eu sa faca. Am dat sa ii arat poza, dar portofelul nu era in buzunar, asa ca am renuntat.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 4:22 pm

- Inseamna ca va intelegeati bine. Eu cu verisoara mea ne bateam mereu...fiecare vroia sa fie cel mai "cool", dar tot eu castigam. Avea o gramada de haine, stia cum sa le combine, dar nu stiu de ce dar mereu castigam. A fost o competitie mereu intre noi. Suntem amandoi incapatanati. Bine, ea este inca la liceu, clasa a 11-a. Dar o iubesc.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 4:24 pm

~Cleo~
-Poate o sa ne faci cunostinta vreodata... am ras.
L-am simtit. L-am simtit in gat. Mi-am dus mana la gatlej si am soptit cum am putut:

-Derek, adu-mi un lighean!
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 4:50 pm

- Ar fi super. Doar ca...ea locuieste in China.
Am vazut-o cum s-a fastacit, iar apoi mi-a cerut un lighean.
- Esti...bine? Oh, Doamne. Vin imediat.
M-am dus la baie si intr-o secunda eram inapoi. Nici nu i-am pus bine ligheanul in fata, ca a si vomitat.
- Cleo, ce ai patit?
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 4:52 pm

~Cleo~
I-am auzit pasii si m-am intins dupa lighean. Am vomitat si sufletul din mine.
-Nu mi-e bine, am plans. Ma simt ametita, ma doare spatele si imi vine sa vars si matele!
Am deschis ochii. Petele mai disparusera. Dar eram totusi in stare sa-i vad ingrijorarea intiparite pe fata.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:08 pm

- Ok, cred ca stiu de ce ti-e rau. Si sti si tu adevaratul motiv.
Am privit-o cu ingrijorare.
- Damn! Trebuia sa fim mai atenti! Ce dracu' a fost in capul nostru? Da, ne-am lasat purtati de val. Shit shit shit!
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:10 pm

~Cleo~
Imi dadeam seama prea bine despre ce vorbea. Am inceput sa tremur, dar am indraznit sa intreb:
-Ce vrei sa spui? Eu... Sa fiu...? Nu, Derek!
I-am facut un semn cu mana, nonsalant.
-Nu se poate! A fost prima oara. E ridicol! Si a trecut asa de putin timp! Nu ma manifest prea rapid? Nu, Derek. Nu sunt.
Un nou val de voma, m-a facut sa ma cutremur.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:13 pm

Eram si eu sceptic, dar era totul posibil.
- Exact atunci cand nu te protejezi cade bomba. Am auzit o gramada de cazuri cand fata ramane insarcinata din prima.
M-am pus pe pat langa ea, soptindu-i:
- O sa fie bine. Daca esti insarcinata o sa imi asum responsabilitatea pentru copil, bine? Nu voi face ca majoritatea baietilor si te voi parasi.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:14 pm

~Cleo~
Degeaba spunea asta. Nu eram insarcinata. NU eram!
-Stai linistit, am spus si mi-am pus capul pe perna. Nu sunt. Si chiar daca sunt, nu-i nimic. Nu e prea tarziu sa avortez.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:18 pm

- POFTIM? Cum sa faci asta? Nu...nu...am zis aproape inebunind.
Mi-am adus aminte de fosta mea prietena...cum a decis sa isi ia viata doar pentru ca era insarcinata cu mine. Cat imi doream copilul ala! Mi-am alungat amintirea aceea din cap, dar nu am putut sa o privesc pe Cleo in ochi, asa ca mi-am lasat privirea in jos si am oftat.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:20 pm

~Cleo~
-Tu te-ai gandit, Derek? Am 18 ani! Gata cu discutia asta, am spus. O ducem degeaba. Nu sunt insarcinata.
M-am uitat la el.
-Si la tine ce e cu fata asta lunga?
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:25 pm

Am privit-o. Nu imi venea sa cred ce spunea.
- Cleo, stiu cati ani ai! Dar pentru ca noi am fost iresponsabili si daca tu esti insarcinata copilul nu are nici o vina, pricepi? Am mai trecut prin asta! Si nu mai vreau sa trec din nou! am spus incercand sa nu suspin.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:27 pm

~Cleo~
-NU SUNT INSARCINATA! am tipat, lacrimile scurgandumi-se pe obraji. Nu sunt, am soptit.
M-am uitat ciudat la el.

-Cum adica ai mai trecut prin asta?
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:32 pm

- Atunci de ce ai greturi, te doare spatele? Bine, fie ca tine. NU esti insarcinata. Dar nu ignora simptomele, Cleo. Nu nega. Vei vedea ca te inseli.
Am oftat si am spus:
- Am mai lasat o fata insarcinata. Si...ea nu a vrut copilul. Stia cat mi-l doream, dar ea nu il vroia. Asa ca s-a sinucis...am pierdut-o pe ea, dar si copilul...
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:34 pm

~Cleo~
Am dat sa-l contrazic, dar si-a inceput povestea.
Am ramas pur si simplu socata.
Am strans din dinti si m-am uitat in alta parte. LA DRACU, DEREK! LA DRACU CLEO! LA DRACU VIATA!
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:36 pm

Cleo parea...socata.
- Oke, nu trebuia sa iti zic povestea.
M-am cufundat in perna si am stat asa cateva minute. Am auzit telefonul vibrand si m-am uitat sa vad cine era. Aveam un mesaj.

Te iubesc. Mi-e dor de tine.
S.

Am zambit.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:39 pm

~Cleo~
Am tras cu ochiul si am vazut mesajul.
Am strans din ochi si am spus, printre dinti:

-Screw you!
M-am ridicat din pat si am mers direct la baie. Am inchis usa dupa mine si am inceput sa respir sacadat. Am facut cioburile de pe jos sa leviteze si sa cada inerte, in cada, unde nu ma puteau rani. Am luat cutiuta de pe jos si am inceput sa ma holbez la ea.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:41 pm

- Ce naiba e cu tine, Cleo? Deschide nenorocita asta de usa! Nici macar nu sti cine e S.! Daca iesi afara iti voi explica. Te rog!
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:45 pm

~Cleo~
-N-am nevoie de nicio explicatie! am spus incapatanata.
Am citit rapid instructiunile si peste cateva secunde le puneam in aplicare. Am asteptat ce am asteptat si cand era sa ma uit la test, simteam ca explodez si intorceam privirea. Dar nu am putut sa o tin la nesfarsit. M-am uitat la test, si convulsiile m-au facut sa imi pierd cunostinta pestru o secunda. Am mers incet catre usa, am deschis-o si i-am dat testul lui Derek. Simteam ca aveam sa ma prabusesc in orice secunda. Era pozitiv.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:51 pm

Incapatanata! A stat vreo cinci minute inauntru, apoi a iesit tinand ceva in mana. Era un test de sarcina. Mi l-a inmanat si m-am uitat la el. Suspiciunile mele erau confirmate. Cleo era insarcinata.
Am privit-o si vroiam sa ii arunc o privire "ti-am zis eu", dar parea distrusa. Am luat-o in brate si i-am sarutat parul.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:54 pm

~Cleo~
M-a luat in brate si m-a sarutat pe par.
M-am lasat moale in bratele sale si am stat asa, plangand, fara sa ma pot misca.
-Tu ai alta iubita si eu sunt insarcinata cu tine. Ma simt ca in filmele cu prosti.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 5:56 pm

Incepuse sa planga.
- S. nu e iubita mea. Iti aduci aminte ca ti-am spus de verisoara mea din China? Ea este. O cheama Stephanie. Si da, ma iubeste, pentru ca sunt varul ei. Si da, ii este dor de mine, pentru ca suntem la mii de kilometri departare. Nu este iubita mea. Tu esti, pricepi?
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:05 pm

~Cleo~
Ma indoisem de el! Cum putusem face asa ceva?
-Imi pare rau, am soptit.
M-am lasat si mai moale, si acum el ma tinea cu totul. Capul mi-a cazut pe spate si am inchis ochii. Parca eram beata. Din nou.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:07 pm

- Fara scuze. Pentru ca vom incepe sa ne scuzam unul pe altul.
Simteam cum se lasa moale in bratele mele. Am luat-o in brate si am pus-o pe pat. Din nou. Pentru a treia oara in aceeasi zi.
- Te simti...bine? Stiu ca e o intrebare stupida, dar...
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:09 pm

~Cleo~
M-a asezat in pat si i-am multumit.
-Nu ma simt bine deloc, am spus sec. Ma simt ametita si am pofta de banane cu capsuni. Si ciocolata pe deasupra, am adugat oftand.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:13 pm

- Ei, asta inseamna sa fi o femeie insarcinata. Sa il pui pe iubitul tau sa iti aduca banana cu capsuni si ciocolata pe deasupra cand sigur nici un magazin nu mai este deschis. Crezi ca poti astepta cateva minute cat ma duc sa iti cumpar? am zis si i-am facut cu ochiul.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:18 pm

~Cleo~
-Nu, nu pot, am spus si m-am concentrat la magazinul din colt. Am umplut o plasa cu banane si inca una cu capsuni. Apoi am cautat cu mintea ciocolata.
-La dracu! am spus nervoasa. Nu au ciocolata!
Am luat o "Milka" si le-am poruncit sa vina la mine. Am facut un bol sa vina la mine si i-am spus lui Derek:
-Te descurci sa mi le aranjezi? Cicolata o vreau bucatele pe deasupra. O sa se topeasca si o sa fie delicios. Te rog? am intrebat si am facut puppy eyes.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:24 pm

- Ooo. Si plata? Eu m-as simti putin vinovat daca as fi in locul tau. Uite, am zis si i-am dat o hartie de 10 dolari. Sper ca ajung.
I-am preparat salata de fructe si i-am pus ciocolata topita peste. Pf, arata fabulos!
- Te superi daca iau si eu o bucatica?
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:26 pm

~Cleo~
Am luat hartia si am facut-o sa pluteasca pana la magazin, pe tejghea.
Am luat bolul si am spus:

-Sigur ca ma supar daca iei si tu o bucatica, am spus. Numai eu am voie sa-ti dau, am ranjit diabolic. Am luat o bucatia si i-am intins-o: Gura mareee!
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

Numarul mesajelor : 5566
Data de inscriere : 30/03/2010
Varsta : 31
Localizare : aici :X

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:29 pm

~Chad~
Am privit scena dintre ei inghitind in sec de fiecare data cand numele meu aparea in discutia lor!Drace!
Apoi o alta veste bomba!Cleo era insarcinata!Eu ma certasem cu Gwen!Ea dormea!Cum dracu sa nu fie asta cea mai minunata zi din viata mea?M-am ridicat din pat si am marsaluit pe langa ei...
Le-am aruncat doar o privire de "Salut!!!" si m-am dus la dulap!Mi-am luat niste haine curate si am mers la baie sa fac un dus!Drace cat aveam nevoie de un dus!
Alinturi!Ahhh!
Sus In jos
http://z7.invisionfree.com/MidnightWorld/index.php?act=idx
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:35 pm

- Bine atunci! Hraneste-ma, mami!
Am deschis gura bucuros si am savurat capsunile si bananele. Ciocolata era cireasa de pe tort. Era gustos desertul!
- Imi permiti? am zis si am luat o capsuna.
[ https://www.youtube.com/watch?v=p0b64jV1_W8 intrati pe vide si dati la minutul 1. Cam asa ceva i-a facut Derek lui Cleo =))]
L-am auzit pe Chad si se uita cam scarbit la noi. Oke, asta a fost jenant.

Ultima editare efectuata de catre Manic Melody. in Mier Aug 18, 2010 6:39 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:38 pm

~Cleo~
Am chicotit cand mi-a indesat fructele pe gat. Dar chiar daca deja inghitisem. contiuam sa il sarut. Chad a trecut pe langa noi si parea... Parea...
-Chad? am strigat. Esti bine?
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 EmptyMier Aug 18, 2010 6:41 pm

Si mai jenant. Deja intrase in baie.
- Um, cred ca a vazut ceva ce nu trebuia sa vada, mi-am dat eu cu parerea. Trebuie sa vorbesc cu el. Urgent. Dupa ce iese din baie, bineinteles.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 22 Empty

Sus In jos

Dormitoarele baietilor
Sus 
Pagina 22 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dormitoarele baietilor
» Dormitoarele fetelor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fight for it :: Arhiva-
Mergi direct la: