| Dormitoarele baietilor | |
|
+4ToxicBlood Raindrop. Ale. Jinx 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:04 pm | |
| - Oke. Atunci sa il lasam pe Chad sa iti aduca niste cremvusti. Chad, te oferi? Sau te imbrac in costum de banana? Tu alegi. Am chicotit in sinea mea. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:06 pm | |
| ~Chad~ Am iesit din cada infasurandu-ma intr-un prosop.Am asteptat sa ma usuc si apoi m-am imbracat in hainele curate... -Ies! am zis ca o asigurare!Sa se imbrace in caz ca nu erau imbracati si sa ascunda orice dovada ca au facut-o!Chiloti rupti!Tricouri si alte chestiute! -Ce mah? am iesit din baie incruntat. -Acum sunt si misterul care aduce cremvustii? am privit catre patul pe care statea Gwen si am intins mana. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:10 pm | |
| ~Cleo~ -Nu Derek. Nu cu Chad sunt eu insarcinata. Sau poate cine stie. Am ridicat din umeri. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:11 pm | |
| ~Chad~ -Nu va mai bateti joc de mine! am intervenit mofturos. -Bani!Hai repede ca fata vrea cremvusti! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:13 pm | |
| - Oke. Daca se ofera, nu ma supar! Am mai mult timp de petrecut cu tine! I-am intins cu hartie de 50. - Poti lua si floricele. Floricele si...pepene rosu. Si ceva pentru tine si Gwen, daca vrei. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:13 pm | |
| ~Cleo~ -Ce ti-am spus ca-ti fac daca te intorci mofturos? am intrebat. Am dat sa ma uit urat la el, dar rapid, mi-am acoperit fata cu perna. Nu alte incidente! Te rog! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:16 pm | |
| ~Chad~ Mi-am lasat privirea in jos cand am auzit de Gwen! -O sa iti aduc restul inapoi!Nu am ce sa iau pentru mine si Gwen!Poate doar niste foi albe pe care sa imi scriu testamentul!Si nu sunt mofturos!Da perna aia la o parte! Am rugat-o frumos! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:18 pm | |
| ~Cleo~ -Ma enervezi! Si e foarte posibil sa te fac sa explodezi sau cine stie ce mama dracu sa-ti fac. Si nu vreau! Te duci, te rog? am intrebat, inca cu fata in perna. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:20 pm | |
| ~Chad~ Am facut o plecaciune,teatral, in fata ei si am zambit fortat. -Fa-ma sa explodez!Dar dupa ce imi scriu testamentul! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:22 pm | |
| ~Cleo~ Am strans perna in maini si in secunda urmatoare a aterizat in capul lui Chad. -La dracu, la dracu, la dracu! Mi-am luat fata in maini. -Pleaca, Chad! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:22 pm | |
| - Oke. Ce s-a intamplat intre voi doi de esti atat de nervos? Chad, poti sa ne spui. Suntem prietenii tai. Asta daca nu vrei costumu' de banana. Oferta, 25% reducere pentru prima imbracare! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:24 pm | |
| ~Chad~ M-am trezit cu perna in cap!Am facut o fata de si m-am transformat intr-o pasare.-O sa va zic dupa ce vin din excursie!Buh-bye! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:25 pm | |
| ~Cleo~ -Iubi, daca nu vrea sa ne spuna, te rog, sa nu insisti, da? l-am intrebat si i-am dat un pup pe nas. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:28 pm | |
| - Deja s-a dus. Imediat o sa iti vezi crenvustii mult iubiti. Si...daca nu vrea, nu ne va spune. Si asa e un incapatanat si jumatate. I-am raspuns pupicului ei cu unul pe frunte. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:38 pm | |
| ~Cleo~ M-am incovoiat spatele si m-am lipit cu spatele de pieptul sau. -Te iubeeesc, am spus. Off: O luai pe urma lui Eve. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:41 pm | |
| - Mi tu. Ok, nu trebuie sa ma faci sa te doresc mai mult decat pana acum. E si Gwen in camera, la naiba. Oare cum de nu a auzit gemetele noastre? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:44 pm | |
| ~Chad~ Of,plasa asta atarna de gatul meu ca naiba! Am intrat in camera val vartej si mai ca era sa ma fac una cu peretele! -A venit barza! am zis amuzat.Plasa era alba si o mai si aveam de gat! -Cine a comandat cremvusti?Si cu floricele? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:47 pm | |
| ~Cleo~ -CREMVUUUSTI! am spus. Ups, am adaugat. Gwen dormea. Am luat plasa si m-am aruncat pe cremvusti. Am gemut de placere si am mai luat inca unul si inca unul.
~Cole~ Inca tinand-o pe Eve in brate, am intrat razand in camera. Am ramas in prag cand am dat de atmosfera asa de incarcata. Cleo baga in ea, Derek parea cam excitat, Chad o cioara si Gwen dormind. -Aaaa, am spus, ramanand fara grai. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:50 pm | |
| ~Chad~ -Cu placere,Cleo! am raspuns razand...Croncanind mai bine spus! Am inceput sa zbor de colo colo si aproape am fost lovit in cioc de un Cole mult prea socat! -Hello,ma frend!Ce faci?Hello Eve!I-am salutat ridicand o aripa. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:51 pm | |
| - Oke. Cole pare putin derutat. Um. Iti fac cunostinta cu CC! [Krista, intreaba-l pe Derek ce inseamna:))]. - Draga mea, nu trebuie sa bagi atat in tine. Um. Ii spunem lui Cole si Eve despre...? am soptit doar pentru ea. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:53 pm | |
| ~Cole~ -Aaaa, Chad, am spus. Mai bine te-ai schimba la loc. Ma sperii, am ras. Am dat-o pe Eve jos din brate si s-a lipit de mine intr-un hal fara de hal. -Termina, i-am soptit. Nu e asa mare! Am zambit pentru ceilalti, -Ce e aia CC? am inrtebat, incruntandu-ma.
~Cleo~ -Nu! am spus, agitata si speriata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:55 pm | |
| ~Chad~ -Ok!Ce vrea Maria Sa aia facem! I-am ascultat indata rugamintea.Cioara aia oricum arata prea aiurea pana si pentru mine...care eram transformat in ea! -Ce e mai aia CC? Ca m-a facut curios. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 8:58 pm | |
| - Chad cioroiul, i-am raspunsul lui Cole. Ok, e bine sa te vedem in forma umana, Chad. - Ok, ok. Dar...ce vom face daca Chad se scapa? am zis din nou doar pentru Cleo. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:00 pm | |
| ~Chad~ -Chad cioroiul!Mersi mult!am zis ironic. -Drace!Chiar atata incredere aveti in mine? Mi-am pus mainile in san si am scos limba la ei! -Adio cremvustii! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:01 pm | |
| ~Cleo~ -Il omor cu mana mea, i-am soptit stiind ca avea sa ma auda si Chad.
~Cole~ Am ras si m-am asezat pe patul meu, cu Eve lipita de mine. -Hey, sis, i-am spui lui Cleo. Cum o mai duci?
~Cleo~ M-am ascuns dupa Derek si am soptit: -Help me! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:02 pm | |
| ~Chad~ -Ha,ha,ha! am facut catre Cleo. -Mi-e atat de frica de tine!Tremur! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:04 pm | |
| - Imi pare rau, Chad! Dar asta...erai!? Ok. Se pare ca(,) Cleo chiar nu vrea sa ii spuna lui Cole. Pf, s-a mai ascuns si dupa mine! - Um, face bine. Ii plac crenvustii. Mananca, Cleo, am zis bagandu-i cativa in gura doar pentru a fi nevoita sa nu mai zica nimic. [=))] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:06 pm | |
| ~Cole~ -Ce-aveti maaai? am intrebat incruntandu-ma. Ati mancat ceva stricat. Stiu eu! Cleo, ce ai mai facut de data asta?
~Cleo~ Mi-am dorit sa ma fac si mai mica. Derek mi-a umplu gura cu cremvusti. Am marait la el, dar am mestecat. Erau buuuni! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:07 pm | |
| ~Chad~ -M-am certat cu Gwen si Cleo a incercat sa faca pe Cupidonul si nu prea i-a reusit! Am zis cat de convingator am putut... -Da,da!Cu placere!Cu placere! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:09 pm | |
| ~Cole~ -Te-ai certat cu cine si Cleo a facut pe cine? Am ramas ""~Cleo~ M-am ridicat si cu gura inca plina, m-am dus la Chad si m-am aruncat pe el[=))] strangandu-l de gat.-Taci? am marait. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:16 pm | |
| ~Chad~ Cleo se arunca peste mine si am cascat ochii la ea! -Mai cu grija! Am zis grijuliu. -Dar ce am facut femeie?Am spus un adevar!M-am certat cu Gwen!Indeajuns de rau incat sa cred ca nu mai avem scapare!Iar tu ai facut pe Cupidonul incercand sa ne impaci!Numai ca nu ai reusit! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:19 pm | |
| ~Cleo~ -Aaaa, am spus derutata. Asta. am soptit. Doamne! Ce dracu crezusem? -Aaaa, scuze, am spus si i-am aranjat camasa dupa care m-am dat jos de pe el.
~Cole~ Am privit-o uimit pe Cleo si la apucaturile ei salbatice, mi-am dat seama ca se intampla ceva. -Cleo, putem vorbi? am intrebat. Singuri.
~Cleo~ -NU! am spus prea repede si am regretat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:21 pm | |
| ~Chad~ Imi aranja camasa si asa sifonata si se dadu jos de pe mine. -Te dai singura de gol! am zis sa auda doar ea. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:22 pm | |
| ~Cleo~ -Scuze, am soptit. Nu am vrut.
~Cole~ Am clipit des si mi-am luat fata in palme. -Daca nu imi spune cineva ce se intampla, o sa iasa urat. Pot fi si rau. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:23 pm | |
| - Um, Cleo nu se simte prea bine. Aaa, insomnie si...cred ca a facut toxinfectie alimentara. Ar trebui sa o lasam sa se odihneasca. Nu-i e prea bine. I-am facut cu ochiul si speram ca nebunul de Cole sa ma creada. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:26 pm | |
| ~Chad~ -Sa te vedem cum scapi de blondul nervos! Mi-am dus mana la gura si m-am prefacut ca imi mananc unghiile de frica. -Chill,Darling!Poate sa iti plesneasca o vena! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:26 pm | |
| ~Cole~ M-am incruntat. -Ai avut atatea toxiinfectii alimentare de la experimentele noastre in bucatarie si niciodata nu te-ai purtat asa, am clatinat din cap. Ar fi mai bine sa dormi, bine? I-am facut semn sa se apropie.
~Cleo~ Am oftat usurata si i-am multumit lui Derek din priviri. M-am ridicat, m-am dus la Cole si l-am lasat sa ma sarute pe frunte, cum facea cand nu puteam dormi. L-am strans in brate si m-am bagat in patul lui Derek. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:29 pm | |
| ~Chad~ Am rasuflat usurat odata cu ea!Cole crezuse toata povestea!Doamne ajuta! -Toate bune si frumoase acum?Ce voiati sa stiti de la mine? Imi amintisem de ceea ce voiau sa ma intrebe ceva mai devreme. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:30 pm | |
| Pfoai! Ma bucuram ca el crezuse. Ca sa nu dea de banuit, Cleo s-a bagat in patul meu, iar eu m-am dus langa ea. - Oke, trebuie sa ii spui pana la urma, am zis cat de incet am putut. De fapt, cred ca o sa ma omoare pe mine primul. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Aug 18, 2010 9:32 pm | |
| ~Cole~ -Cine vroia sa stie ce de la tine, Chad? am intrebat si l-am urmarit cu coada ochiului pe Derek cum se aseza langa Cleo.
~Cleo~ -Atat ii trebuie. El nu a lasat-o gravida pe Eve? Acum suntem chit. Ce prostesc! Ce copilaresc! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|