| Dormitoarele fetelor | |
|
+5ToxicBlood Jinx Ale. Raindrop. miss.Duhamel! 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 9:07 pm | |
| Auzeam slab un cantec din camera, un cantec presarat cu suspine...Simteam mai multe nuante de parfum, a lui Alex, a Kaylei, a lui Derek, si o dezgustatoare aroma acrisor-amaruie! Bleah!Voma! Am incercat sa deschid ochii dar ceva ma impiedica, ma tintuia in intunericul ala, fara a-mi da vreo sansa sa scap. Nu mai suportam senzatia asta nenorocita!Voiam sa ma trezesc! Alex, daca ma auzi, trezeste-ma!Da-mi una!Alex! Am strigat!Alex, te rog, trezeste-ma! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 9:17 pm | |
| M-am trezit greu, auzind un vag sunet venind de aproape. Mi-am ridicat pleoapele, vazandu-l pe Derek langa mine. Mi-am adus aminte de seara trecuta. Mai bine o uitam. El suspina, iar eu l-am stans tare in brate, dandu-i de stire ca ma trezisem. -Cum te simti? i-am soptit la ureche. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 9:39 pm | |
| Am simtit o usoara miscare a patului si am realizat ca s-a trezit Kayla. Mi-am dat jos castile de la urechi si i-am raspuns: - Ingrozitor. Dar avandu-te pe tine aici e cel mai bun si frumos moment din viata mea, i-am zis luand-o in brate si sarutand-o. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 10:02 pm | |
| M-au alinat cuvintele lui. -Macar daca ati fi stiut ca e bolnav. L-as fi putut ajuta. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 10:17 pm | |
| - Daca as fi stiut, as fi petrecut mai mult timp cu el. Dar asa...ma intreb oare cand il inmormanteaza. Si nu pot sa vorbesc la telefon, pentru ca e stricat. Si plin de voma. Va trebuie sa merg sa cumpar altul. L-ai fi putut ajuta? am zis facand ochii mari. Poti face asta? | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 10:38 pm | |
| -Da, as fi putut, cu sangele meu. Am descoperit asta din intamplare. Imediat dupa ce am descoperit ce pot face. Am fost sa donez la spital sange unei prietene care avusese un accident si pierduse mult sange. Avea, de asemenea rani pe tot corpul. Nu stiam ca sangele meu putea face astfel de minuni, asa ca m-am dus sa-i dau de la mine, pentru ca aveam aceeasi grupa. Dupa ce i-a fost facuta transfuzia, s-a vindecat complet. Abia am reusit sa ascundem povestea cu "miraculoasa vindecare", dar m-am ales cu o informatie despre ce puteam face. Am zis povestea amintindu-mi cum s-a intamplat. -Iti pot da eu telefonul meu, daca vrei. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 10:42 pm | |
| In sfarsit reusisem sa deschid ochii. Aveam vederea incetosata, dar macar ma trezisem.Eram singur in baie si apa in care ma scaldam era rece...M-am ridicat din cada si am pus picioarele pe gresie, mai mai sa cad. M-am tinut de...nici nu stiu de ce anume m-am tinut si m-am redresat...Auzeam din partea cealalta toata discutia, si am oftat. Derek nu mai avea acum telefon si asta era numai din cauza mea. M-am sters de apa si m-am imbracat cu hainele curate pe care le gasisem pe capacul cosului de rufe apoi am iesit in camera. -Hei! Am zis cu greu!Ma intrebam daca aratam la fel de rau pe cat vorbeam! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 10:57 pm | |
| Am ascultat fascinatia povestea Kaylei, dar nu am apucat sa raspund pentru ca Chad tocmai venise de la baie. - Hei. Esti bine, omule? am spus. Pentru ca nu vreau o noua sesiune de shopping de voma, l-am avertizat eu. Mai bine te-ai duce la spital sa-ti dea ceva, daca inca ti-e rau. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:01 pm | |
| Derek ma intampinase cum nu se putea mai bine, ironic vorbind. -Ma simt cat de cat mai bine! Dar nu ma simteam deloc!Simteam cum imi vajaie stomacul si m-am prins cu ambele maini! Calmeaza-te,i-am ordonat! -De cat ai nevoie pentru a-ti cumpara un telefon nou? Trebuia doar sa imi amintesc unde aveam cardurile de credit! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:10 pm | |
| Chad iesise din baie, aratand de parca l-ar fi lovit un uragan. Se vedea ca se simtea rau. Aseara nu i-am dat mare atentie;eram preocupata cu Derek. Zicea ca se simte mai bine, dar se vedea ca nu era asa. -Chad, chiar ar trebui sa treci pe la un doctor. Nu ai nici o idee despre ce ti s-a intamplat? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:14 pm | |
| - Chad, nu trebuie sa-mi platesti tu telefonul. Daca ramai prietenul meu, se achita datoria, am zis zambind. Bine ca am o memorie fantastica si stiu toate numerele de telefon.
- Vad ca totusi nu te simti excelent, pe cat spui. Nu face pe orgoliosul si mai bine du-te la spital. Te pot insoti, daca nu se supara Kayla. Ce probleme ai? Cu stomacul? am zis dupa ce Kayla l-a intrebat daca stie anume ce s-a intamplat cu el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:16 pm | |
| Ma pregateam sa ma duc spre dulap sa iau portofelul;cred ca pe acolo il aveam, cand stomacul imi protesta si am inchis ochii, dorindu-mi cu ardoare sa nu vars din nou. -Posibil sa fie de la ce am mancat, nu stiu! I-am raspuns Kaylei printre dinti.Doamne, sper sa nu creada ca eram nepoliticos!Nu indrazneam sa deschid gura mai mult de atat de frica sa nu improsc din nou locul cu voma. -Si cred ca Alexcare dormea ceva mai incolo nu avea dreptate cand venea vorba de ajuns la spital!Cred ca o sa ajung la spital!I-am zis lui Derek.Si daca poti sa ma duci pana acolo, iti raman dator toata viata!Simt ca nu ma pot tine pe picioare! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:18 pm | |
| -Nu ma supar, stati linistiti. Oricum trebuie sa-mi fac un dus si sa ma schimb. Am doar o mica problema. Sa scoateti voma din baie, ca eu mor acolo langa ea daca o vad. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:30 pm | |
| - Bine ca n-am fobie de voma, am zis si am zambit. - Te voi duce la spital, pentru ca nu vreau sa mori, Chad. Nu ca ai muri de la asta, dar...aa, ma intorc imediat, am zis si am mers la baie unde am curatat voma. Dupa vreo zece minute am iesit din baie si am spus: - Kayla, te poti duce. Miroase frumos acum. Ne intoarcem repede, am spus si i-am dat un sarut scurt pe buze si l-am luat pe Chad de brat. - Sper sa nu vomiti pe mine! Te rog! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:34 pm | |
| -De ai putea asculta si tu gandurile, Derek! I-am spus dupa ce a iesit din baie.Nu puteam sa deschid gura deloc.Ahhh, la naiba!Simteam ca mor si m-am proptit de Derek! -Nu o sa vomit pe tine!Stai linistit!Ahh,doamne! Am gemut! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 26, 2010 11:46 pm | |
| - As fi vrut eu. Haide, te ajut eu. - Pa, Kayla. Ne vedem...mai tarziu. Sper. Daca nu mor pana atunci. - Si eu sper sa nu vomiti pe mine. Nu oi avea eu nimic cu voma, dar nu vreau sa ma scald in ea. Era din ce in ce mai rau! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 12:06 am | |
| I-am facut cu mana si m-am lasat cu capul pe umarul lui Derek.-Omoara-ma acum te rog pentru ca nu garantez cum o sa fie! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 12:31 am | |
| - Nu te omor, nu sunt chiar atat de rau, am zis. Nu ma lasa sangele cald sa te omor, ca daca nu m-as fi inteles cu tine, cred ca as fi facut-o de mult, am spus imediat ce am iesit din camera spre spital. - Te-ai albit si mai rau, am zis ingrijorat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 12:35 am | |
| Am iesit din camera si am inceput sa respir sacadat.Se invartea din nou totul cu mine, urechile imi vajaiau si incepusem sa tremur! -Mi-e frig,Derek! Am ras putin si apoi m-am cutremurat din nou. -Mi-e frig si se invarte totul cu mine! Deliram?!!!? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 12:42 am | |
| - Tine geaca mea, am zis si mi-am dat geaca jos si i-am pus-o lui Chad pe umeri. - Iti e mai bine? Trebuie sa mergem mai repede la spital. Unde e Cole cand ai nevoie de el? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 12:50 am | |
| Cu toate ca aveam geaca lui pe umeri, tremurul nu se opri!Ce naiba se intampla cu mine? Nu mai aveam putere nici sa voebesc, nici sa merg, si cred ca il impovaram degeaba pe bietul Derek! -Mergem degeaba! Am zis incepand sa rad isteric. -In plus pe aici e veselie mare! Am intins mainile catre fetele zambitoare care imi ieseau in cale si le mangaiam. -Toti vor sa raman la petrecerea lor!
Off:cred ca o sa il las lat in hol =))
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 12:55 am | |
| A innebunit de tot, saracul. - Chad, nu e nimeni care te cheama. Nici o fata zambitoare. Holul e pustiu. Si nici nu ne miscasem de la usa dormitorului fetelor! - Ba mergem la spital. Acum!
Off: eu ma duc la masa si dupa ma spal pe cap. :-s Vorbim pe la 9 asa:* | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 1:54 am | |
| -Ba e Derek! m-am plans, impiedicandu-ma in propriile mele picioare. -Si vor toti sa raman la petrecerea lor! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 1:56 am | |
| off: Uuu ce vezi bai si tu =)) hai ca ma bag si eu in actiune acuu` :>
onn: Unde naiba ma vedea el pe mine ca dormeam, eu eram pe jos langa usa de la baie. L`am vazut ca a plecat la spital cu Derek . M`am ridicat intr`un sfarsit si eu de acolo si m`am dus spre hol, ii auzeam in cap . -Ce petrecere mai? Delirezi.. Hai ridica`te de acolo, mergem la spital apoi iti facem noi petreceri peste petreceri i`am spus cat de calma am putut si fara sa`l iau la palme | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 2:01 am | |
| -Uuuuu! am facut cand am vazut-o pe Alex langa mine. -Ai venit si tu la petrecere? M-am agatat si de gatul ei si am ras. Deliram incontinuu. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 2:03 am | |
| -Nu e nicio petrecere aici, ti se pare tie, e una maree la spital, haide acolo cu noi, o sa fie mult mai bine, iti fac eu petreceri peste petreceri dupa . ma uitam la Derek care si el era la fel de ingrijorat, oh baiatu` asta cand e beat e mult mai bine | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 2:10 am | |
| Alergand cu Eve in brate si razand, am dat peste Alex si Derek, care incercau sa il sustina pe Chad. Zambetul mi-a inghetat pe fata, am dat-o jos pe Eve si m-am repezit la ei: -Ce se intampla? m-am panicat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 2:12 am | |
| Vedeam numai fete,fete! Care imi zambeau! Inainte!Acum erau palide si se uitau intr-un fel acuzator la mine! -Ahh! Am gemut speriat si m-am pravalit la picioarele lor. Incepusem sa tremur incontrolabil. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 2:14 am | |
| -Doamne! am tipat. I-am pus bratul dupa gat si l-am ridicat usor, cat sa nu mai atinga pamantul si am zburat la spital, nu inainte sa tip in urma: -Sunt la spital! Veniti! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 2:16 am | |
| In sfarsit venise Cole si l`a dus imediat la spital, am ramas putin si eu pe jos, apoi m`am ridicat cu greu si ma indreptam spre spital, chiar eram obosita, nu mai dormisem de mult timp.. am sarit in sus putin si ma simteam mai bine, asa credeam | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 27, 2010 3:02 am | |
| Mi-am terminat baia inspumata si am iesit infasurata intr-un prosop sa-mi caut haine. M-am imbracat repede asa, apoi am iesit pe usa repede indreptandu-ma catre spital. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 28, 2010 11:35 pm | |
| Am intrat inca vorbind la telefon, afland cu stupefactie ca Claire fusese foarte bolnava, iar eu nici macar nu fusesem alaturi de ea. Am inchis telefonul cu parere de rau si m-am asezat pe un pat, incercand sa-mi fac ordine in ganduri. Aveam o usoara zvacnire in cap, asa ca am luat o pastila, sperand sa-si faca repede efectul. Se pare ca puterea mea nu-mi putea influenta starea. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 29, 2010 5:37 am | |
| Am intrat in camera, zambind sters. Faptul ca ma descarcasem ma ajutase enorm. Am vazut-o pe Kay dormind, dar ceva se intamplase. Am vazut pe fata ei ca... nu era fericita. Am tras patura peste ea, dupa m-am dus sa-mi iau pijamaua, care practic nu se putea numi pijama pentru ca[,] consta in niste pantaloni scurti si un maieu. M-am pus in pat, si in scurt timp, am adormit cu gandul aiurea. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 30, 2010 4:38 am | |
| Am intrat incet in camera. Alex deja se instalase comod in patul sau si parea sa doarma. La fel facea si Kayla. Dar Eve? Oare dormea? M-am asezat langa ea si i-am soptit la ureche: -Dormi? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 30, 2010 4:41 am | |
| Eram treaza de vreo jumatate de ora, dar imi placea sa lenevesc in pat... Mi-am intors capul spre el, cu ochii inca inchisi, si am soptit. - Da! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 30, 2010 4:45 am | |
| -Ce dragut! am soptit si eu si am sarutat-o dulce, pe buze. Am ramas cu fata foarte aproape de a ei si i-am privit ochii minunati. Ah, cum ma pierdeam in ei! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 30, 2010 4:54 am | |
| Aveam ceva pe fata? - Aaaa... ce-i? am intrebat razand. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 30, 2010 4:56 am | |
| Am ridicat din umeri. Nu aveam chef sa ii spun din nou ca e frumoasa. Avea sa inceapa iarasi. Am luat-o in brate si am stat asa, pur si simplu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 30, 2010 7:36 pm | |
| Am batut incet la usa, aducandu-mi aminte de ultimele dati cand am intrat ca la mine acasa fara sa anunt sau ceva si aproape dezbracat si am intrat! Cole si Eve erau in pat imbratisati ca de fiecare data, Alex, presupun ca era sub cearsaful roz cu floricele de pe patul de langa...Kay era si ea prin camera, ca ii simteam parfumul. -Hello! Le-am facut cu mana si am zambit stanjenit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 30, 2010 7:39 pm | |
| Eve adormise si eu ii privisem chipul toata noaptea. Mi-am desfasurat manile dimprejurul ei si m-am ridicat in fund. Mi-am aranjat parul cat de cat si i-am zambit lui Chad, care intrase in camera. -'Neata, am soptit ragusit. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|