| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:32 pm | |
| Am stat cu obrazul lipit de asfalt. Nu era bine deloc. Asfaltul parca imi intra prin pielea fetei si parca imi facea ranile de pe fata si mai adanci. Dar nu am indraznit sa spun nimic. -Eve... Gwen... Du-te! am resuit sa spun. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:34 pm | |
| -Sunt biiiiine!am pus accentul pe bine...o asistenta venea din 10 in 10 minute la ele.Si nu pot sa te las aici!Ce incapatanat putea sa fie! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:37 pm | |
| Am dat sa il contrazic, dar am inceput din nou sa tusesc si sa scuip sange. Bine ca nu mai era Chad asa aproape. Dupa ce am terminat, am simtit un junghi in coaste. Daca nu il stiam pe Chad, puteam sa jur ca ma impungea cu un cutit. Am gemut din nou si am inceput sa plang, lacrimile curatandu-mi obrajii plini de sange. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:39 pm | |
| Incepu din nou sa tuseasca si instinctul ma facu sa ma apropii de el. Se misca putin si apoi gemu, incepand sa planga dupa aceea. -Ti-am zis eu căposule!avea coaste rupe... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:41 pm | |
| M-am lasat pe burta, trantindu-ma ca naiba si cu mainile spanzurate ciudat deasupra capului. La naiba, asa cazusera! Nu le mai puteam misca din nou. Am continuat sa plang in silentios si am incetat sa ma mai misc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:45 pm | |
| Inceta sa se mai miste si am simtit un junghi in inima...exact ca o mama care isi privea copilul ranit! -Unde dracu e targa aia?am tipat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:47 pm | |
| Am vrut sa ii spun sa nu mai tipe si ca nu sunt chiar asa de rau, dar nu am putut sa scot nimic pe gura. Speram numai sa nu creada ca am murit. Defapt... In momentele astea chiar imi doream sa fi murit. Ar fi fost mult mai usor pentru toata lumea... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:52 pm | |
| Am jurat in gand ca daca nu veneau mai repede ma duceam peste ei si le aratam eu cine e seful aici.Nu puteau sa imi lase prietenul in starea aia, atatea minute, in strada...si era exact PESTE strada! Singurul lucru care ma tinea strans de maini si de picioare era suflul pe care il auzeam venind dinspre el...
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:55 pm | |
| Mi-am strans degetele in pumni si am asteptat asa. -Am... pofta... de... cartofi... prajiti! am reusit sa spun, printre sughituri. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Sam Iul 31, 2010 11:57 pm | |
| -Numai tu puteai cere asta!nu mi-am putut tine in frau impulsul de a rade...tara ardea si el avea chef de cartofi prajiti. Mi-am dat ochii peste cap si am continuat. -Daca ai coaste rupte nu mai vezi cartofi pana cand le lipesc astia la loc! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:00 am | |
| Am ranjit, dar nu pentru mult timp pentru ca ultima propozitie pe care a rostit-o m-a facut sa tresar dureros. -Dar coastele mele n-au nim... Am spus si cand am incercat sa imi misc bazinul, am icnit zgomotos. Bine, bine, poate erau rupte... Putin! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:22 am | |
| -Mocofan, copil fara cerebel, planta agatatoare, copil copac! Si cate nu i-am mai zis. -Puteai sa stai tu fara sa te misti? L-am certat ca o soacra. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:23 am | |
| -Mnu, am mormait. Mi-am luat inima in dinti si am indraznit sa spun: -Te rog frumos, ma ajuti sa ma ridic? Nu stau bine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:25 am | |
| -Daca aud ceva trosnind rup de tot!i-am promis si l-am apucat de brate, ridicandu-l usor... Nu voiam sa aud nimic trosnind ca nu eram oricum in stare sa rup de tot ceea ce a trosnit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:31 am | |
| M-a ridicat de pe jos si am icnit din nou cand durerea m-a lovit. Nu a trosnit nimic, din fericire, dar m-a durut pana in suflet. Cand m-am vazut sus, am simtit cum gleznele imi cedau si am cazut pe Chad, tinandu-ma de el sa nu cad din nou. -Iarta-ma! am soptit. Te rog, iarta-ma! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:43 am | |
| Eram sigur ca asa se intampla!Imediat cum se vazu la inaltime ceda si cazu pe mine. -Nu iti mai cere iertare pentru nimicuri de astea,ok?i-am cerut.Sunt aici sa te ajut! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:45 am | |
| M-am lasat sprijinit de el si cu capul pe umarul sau, am inceput sa plang din nou. -Stii, Chad? am intrebat, printre sughituri. De ce macar nu va eliberati sa nu spuneti ca sunt un idiot care strica tot? De ce nu-mi spuneti? M-as simti mai bine decat sa stiu ca va ascundeti sentimentele si ca va fac sa suferiti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:49 am | |
| -Esti un idiot!am zis imediat ce a terminat.Esti multumit? Aveam o tona de ironie in mine si chiar nu aveam chef de intrebari de gen. Nu ma gandisem o clipa ca el ar putea fi o povara pentru mine...nici o clipa. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:54 am | |
| -Da, am oftat. Mult mai bine. Am mai stat cateva minute intrebandu-ma de ce nu mai venea targa aia. -Crezi ca nu mi-am dat seama ca sunt mereu in situatii limita? Ca mereu solicit ajutorul vostru? Ca sunt o povara? Ca mereu sunt ranit? Ca mereu depind de cineva? Ma urasc, Chad! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 12:58 am | |
| -Tampitule vrei sa incetezi?Iti sparg eu mutra din nou daca nu te potolesti!Ce dracu?Ti-am reprosat noi vreodata ca stai in spatele nostru ca un ghimpe?Nu!veni raspunsul meu.Ti-am cerut noi sa dispari imediat ce ne-ai cerut ajutorul?Nu!am repetat.Ne-am purtat urat cu tine cand te-am vazut plangand?Nu mereu!Erai amuzant cateodata!am recunscut.Si eu am fost ranit...drace,de mult mai mutle ori ca el..Si am stat prin spitale de mi s-a luat!
Ultima editare efectuata de catre double.cheese in Dum Aug 01, 2010 1:05 am, editata de 2 ori | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:02 am | |
| Am clipit des, dar am tacut. Mi-am ridicat capul de pe urmarul sau si mi-am pus bratul tot pe umarul sau si am facut un pas spre spital. Am inceput sa gafai de la durere, dar dupa 5 secunde, am mai facut inca un pas. Ochii ma inteapu de la lacrimi, dar am mai facut inca un pas. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:05 am | |
| -Dau conducerea spitalului in judecata!am scrasnit din dinti cand l-am vazut caznindu-se sa faca pasii aia mici. Am aruncat privirea in fata ca sa ma asigur ca drumul e sigur si atunci i-am vazut.Doi asistenti imbracati in uniformele alea ale lor albastre, cu o targa si doua genti in mana tocmai treceau strada catre noi. -Boii!am marait. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:07 am | |
| -Chad, fii cuminte, l-am mustrat. Tipii au venit la mine si fara mila, l-au apucat de mijloc si m-au aruncat pe targa si am tipat cum n-am mai tipat de la 3 ani. -Boilor! am tipat | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:11 am | |
| Cu o cruzime nemaiintalnita il luara de langa mine si il trantira pe targa aia mult prea incomoda...Doamne ce semanam cu mama aici!Eram la fel de grijuliu ca ea! Si le-a platit-o Darling al meu cu varf si indesat! -Asa te vreau!am soptit si unul dintre ei se uita urat la mine.A stat un sfert de ora in strada!am explicat cu o fata de ingeras.
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:16 am | |
| -Paisprezece, am mormait. Am numarat eu. Mi-am intors capul dupa Chad, rugandu-l din priviri sa tina pasul cu astia doi, ca sa stea langa mine. Chiar nu vroiam sa fiu singur. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:20 am | |
| Nu stiu cand avusese timp sa numere minutele alea!Eu am crezut ca e o vesnicie! Iar boii aia fara coarne mergeau atat de repede!Aham,acum se grabesc!Nenorocitii! Am strans pumnii si m-am apropiat de ei!Cole arata rau, si privirea de mai devreme ma facu sa vreau sa stau cu el in permanenta.[=))] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:23 am | |
| Off: si la dus?:x On: Simteam cum falcile mi se umflasera si nu numai.[nu ganditi pervers] Pleoapele imi erau grele si mi-era greu sa stau coerent. Am suspinat usor. Cum putusem sa o las pe Eve singura? Dobitoc, Cole! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:29 am | |
| Brusc mi-am amintit ca o lasasem pe Gwen singura in salon!Ma rog nu era singura, era cu Eve, dar amandoua aveau niste stari de sanatate care te faceau sa stai langa ele in permanenta. Dar nici caposul asta nu putea sa stea singur!La naiba! Il duceam la urgente si acolo il lasam! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:33 am | |
| M-am lasat dus pe targa pana la spital si imediat ce am intrat, am luat-o pe undeva pe unde Chad nu avea voie. Ma bagau la operatie! -Chad! am gemut, speriat. Acum eram singur. Singur singurel. Am auzit niste bipaituri si am simtit cum imi erau administrate niste aa=)) chestii care te fac sa adorm. -Va rog frumos, am spus cu greu. Puteti sa vedeti daca e bine prietena mea? Stiti, este insarci... Dar o asistenta idioata mi-a pus o masca pe fata si am simtit cum ma pierdeam.
Ultima editare efectuata de catre ToxicBlood in Dum Aug 01, 2010 1:47 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:46 am | |
| Douazeci de pasi m-au mai lasat sa merg cu el si dupa mi-au facut semn ca nu am voie!Il bagau in operatie!La naiba! M-am intors pe calcaie si m-am indreptat catre etajul trei, la fete. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:49 am | |
| Am adormit si asistenta aia ma trezise,am injurat in gand! M-am uitat la Eve, ea dormea dusa, am zambit.Era okay, ca dormea, si baieti au carat-o si pe ea aici,mi-am dat ochii peste cap si am inchis dinnou ochii ca sa adorm cumva, dar nu puteam eram foarte ingrijorata!Habar n-am ce sa intamplat! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 1:51 am | |
| Nu eram complet adormit. Aveam asa de multe pe cap ca imi era imposibil sa imi pierd cunostinta. Partea rea era ca... simteam tot. Simteam bisturiul facandu-si loc prin pielea mea. Simteam ace cusandu-ma. Si vroiam sa tip. Sa tip pana nu mai aveam suflare, dar nu-mi puteam misca nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:00 am | |
| Ajuns in salonul in care erau Gwen si Eve, mi-am sters lacrimile ca sa nu le ingrijorez...dar cum dracu sa le explic eu lor ca Darling e in sala de operatii? Eve ca de obicei asezata pe canapeaua aia tare tinand mana pe burtica si Gwen era...slava cerului intr-o pozitie care sa nu ma scoata din minti. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:03 am | |
| L-am vazut pe Chad intrand.M-am uitat mirata la el. -E totul ok? Of,damn it de ce mai intrebasem asta?Stiam ca nu era,si Cole nu era cu el, of doamne, nu am vrut sa ma gandesc la ce e mai rau. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:05 am | |
| -Nu e nimic ok! vocea pe care o pregatisem inainte se sparse cand am vrut sa spun o minciuna si nu am putut sa mai continui! -Nimic!S-a adeverit totul! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:09 am | |
| Am inchis ochii...si nu am mai zis nimic.I-am facut loc ca sa se aseze langa mine,pentru ca pe celalat pat statea Eve. -I-a loc pe la noi...am oftat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:14 am | |
| Nu puteam sa iau loc cand pe celalalt pat statea o fata care isi astepta prietenul si el nu mai venea din cauza ca era pe masa de operatii...si mai incepuse si sa planga. I-am transmis lui Gwen din priviri ca imi pare rau si m-am indreptat catre Eve si am luat-o in brate.Speram doar ca Gwen sa nu faca ceva tampit. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:19 am | |
| Am oftat si nu am mai zis nimic.M-am pu spe tot patul si incercat cumva sa nu mai bag in seama pe nimeni,incercam sa adorm,ma durea tot corpul, nu stiam ce sa fac, nu puteam sta in loc,ma durea si capul.Am gemut usor,capul imi vajaia si nu ma sinteam prea grozav.Cand mi-am ajus aminte de doctorul care mi-a zis ca pot sa lesin in orice moment,mi-am inchiss ochii strans si m-am gandit la fluturasi si iepurasi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:29 am | |
| Plangeam amandoi!Cole al nostru era trei etaje mai jos in sala de operatii!Bietul de el!Singur,singurel! -Viata de cacat!am rostit inecandu-ma.
off:pana la 11 si ceva nu mai intru...daca mai stai postam atunci pisiloi :* | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Spitalul Dum Aug 01, 2010 2:33 am | |
| off: pai eu cred ca mai stau, nu stiu :-??, ok ne auzim atunci. >:d< | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|