| Spitalul | |
|
+4Raindrop. Ale. ToxicBlood suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:24 am | |
| -Derek nu s-a simtit bine niciodata, am mormait amuzat. M-am asezat la loc pe pat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:28 am | |
| - Nu am febra! Poate banana are, dar eu, Derek, nu am febra deloc! D-E-L-O-C! Sunt perfect. Ma simt excelent. N-am baut nimic. Sau poate 1 pahare de tequila. Nu le mai tin numarul. Si uit s-o spun mereu. GLUMESC. [ )] - Mama, nu ma crezi nebun, nu? Daca nu, HUG THE BANANA! | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:33 am | |
| ~Mama~ -Nu puiule nu te cred nebun! L-am imbratisat si le-am facut celorlalti semn pe la spate ca e LOCO. -Am vorbit cu medicul si a zis ca esti numai bun de plecare!Dar o sa te luam cu scaunelul pentru ca nu ai voie sa mergi mult!O sa ametesti de la pastile si de la faptul ca nu ai mancat nimic!
~Chad~ Am dat din cap la faza cu LOCO si apoi am rasuflat mai usurat decat as fi putut fi vreodata!Plecam acasa!Ma rog, la Academie! -Da mama!O sa merg in carucior! Stiam ca daca o sa refuz sa fac asta o sa sara toti in capul meu si o sa ma certe ca pe un copil mic!Asa ca am preferat sa nu comentez nimic! -Si am mancat sa stii!Fursecuri! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:38 am | |
| Cat eu ma invarteam prin camera, ei sigur ma considerau nebun rau de tot. RAU.- Credeti ca nu va vad? Mwuhahaha, puterea bananei [> ]. Vede TOT si aude TOT. Infara de bananele decojite, i se face rau de ele. Asa ca nu pomeniti de "BD". Si i se face rau de la aripioarele picante. Gaze la stomac. Apoi mama a zis ca Chad putea pleca inapoi la Academie.- Ti-am spus eu! Banana le stie pe toate! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:40 am | |
| -Chiar te`au afectat unele lucruri Derek, fericirea prea mult dauneaza capului tau. am spus in timp ce`l vedeam ca se plimba pe acolo, imi venea sa`i pun o piedica de toata frumusetea, dar sa`l prind inainte sa cada .. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:43 am | |
| ~Chad~ -Banana bro iti zic de acum incolo! I-am zis mustacind. -I'm a banana!I'm a banana! Cantecul bananei!Oh dahh! -Na si acum ma pot ridica din pat!Pinky al tau ce mai spune acum? M-am dat in sfarsit jos si sa vezi!M-am tinut pe picioarele mele mai bine decat la inceput!
~Mama~ -I'm a banana!E super dragut mai lasati-l in pace! Ce as fi dat sa il vad lungit cat era el de inalt!Fiul meu era o figura! -Banana rulz! Am facut semnul ala al rockarilor [\m/] pe care il mai vazusem la Chad si am ridicat din umeri cuo fata de ingerash! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:46 am | |
| -Daca aveam si eu o mama asa de super, ce bine era. Eu am avut norocul asta tampit . am zambit amar apoi mi`am revenit -Derek o sa te vad lat peste cateva minute daca te mai invarti mult si poate si cazi intamplator, daca te impiedica o sanda marimea 40
Ultima editare efectuata de catre ANNEX. in Mier Iun 30, 2010 3:47 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:46 am | |
| Am ras de doamna Murray si am imbratisat-o. -Un hug de-al meu e mai pretios decat un hug al unei banane, am spus inocent. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:48 am | |
| Mama. Incepuse. Sa. Faca. Dansul. Bananei. Sigur nu vroia cineva sa fac eu Dansul Futterwacher. Ca ar fi fost prea penal. - Alex, fericirea niciodata nu dauneaza sanatatii normale! Doar pe cea mintala! - Imi pare rau, banana e de vina! Tequila n-are nici o vina! am zis dandu-mi seama ca am facut o rima. Vai de mine. Ce surpriza. Nici daca gaseam pe peretii baiei o poza cu Pam Anderson nu as fi fost mai fericit. Prima prima prima rima. Tampit. - Sa nu te puna sfantul sa imi pui piedica[,] ca o sa ramai fara sandelele din tot dressingu'! am amenintat-o eu pe Alex. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:51 am | |
| -Atunci evita patul asta am scos limba la el si apoi am zambit . -Vreau sa veniti cu mine, cat sunt plecata .. dar nu cred ca puteti, am lipsit oricum atata de la cursuri .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:53 am | |
| ~Mama~ -E mult mai pretios! I-am soptit pe un ton intim, sa auda doar el!Imi parea atat de bine ca zambea!Inocent ca un copil mic!
~Chad~ -Trebuia sa te duc la siroposenii atunci la cinema! Mi-am amintit cum isi infipsese dintii in degetul meu si l-am ridicat ca sa isi dea seama! -Bine ca nu au ramas semne!Te duceam la politie pentru vatamare corporala! Ce sandale? -Hei, lasa-i sandalele in pace!Ca o sa iti pun rame in pat!Pe bune! I-am jurat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:57 am | |
| - Sandalele sigur vor avea de suferit! Iti jur, Alexiss! am zis si m-am pus pe un pat din camera. - Care. Va. Fi. In. Stare. Sa. Ma. Duca. Pana. In. Camera. Va. Rog. Nu. Mai. Pot. De. Somn, am zis si imediat am adormit.Off: eu trebuie sa ies. ) Krista, crezi ca[,] Cole poate sa il duca pe Derek pana in camera baietilor? ) Sau tata, cineva. :"> Ca ies si nu mai apuc sa ajung acolo. Daca nu cer prea mult. :"> PS: n-am mai mult de 42 kg. :"> Bine, am 61 si gata. ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 3:58 am | |
| -Iti multumesc am facut o figura ca la yoga Promit sa nu mai fac nimic rau pana maine dimineata . | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:02 am | |
| off:il duce tata =))
~Tata~ -Te duc eu fiule! Inca radeam de figurile lui. -Dar te dezbraci intai!Nu te car imbracat in banana!
~Chad~ Eram gata sa ii spun ca il caram eu pe spate, dar mama si tata nu stiau de puterile mele, si sigur ceilalti nu m-ar fi lasat sa fac asta din cauza starii mele de sanatate! Dar tata se oferi el si am zambit multumit! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:04 am | |
| -Hai ca nu te-a durut asa tare, i-am spus lui Chad privindu-i degetul, amuzat. Am inceput sa sar in sus. -Mergem la academie? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:06 am | |
| ~Chad~ -Nu m-a durut stai linistit! M-am uitat ametit dupa hainele mele si apoi am intrebat. -Dar eu cu ce ma imbrac? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:07 am | |
| -Mergi si in curu' gol. Pe mine nu ma deranjeaza. Doar dupa ce am scos prostiile pe gura mi-am dat seama ce pervers a sunat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:09 am | |
| ~Chad~ -Hei esti tu fratele meu dar nu accept sa merg in curu' gol pentru tine! M-am apropiat de el si l-am luat de gat. -Perversa mica ce esti! Mama ne-a aruncat din nou privirea aia suspecta a ei. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:13 am | |
| -Nu e nevoie sa ma strangi de gat, am soptit abia respirand(ma prefaceam) Am scapat din "ghearele mortii" si am inceput sa alerg in toate colturile camerei cu puterea mea. -Mergem? Mergem? Mergem? Mergem? Mergem? Mergem? Merge? Bai, mergem? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:15 am | |
| off:mama si tata nu stiu de puterea ta mai =))))))))))))))))))))) nici de a mea nu stiu =)))))))))))
On: L-am prins de camasa inainte sa faca prostia sa isi foloseasca puterile de fata cu ai mei! -Tu ai innebunit? L-am intrebat speriat, dandu-le alor mei un zambet fals. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:18 am | |
| -Opa, am soptit. Aaa, era de la adrenalina! Mergem? am repetat ca un robot setat pe aceeasi actiune incontinuu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:25 am | |
| ~Chad~ -Mergem, ADHD! Ce o aveam cu poreclele azi!M-am intors cu ceva de pe taramul mortilor!Lol! Am tras paravanul care despartea patul meu de celalalt si m-am imbracat in hainele pe care mi le lasase Alex mai devreme! I-am strans apoi pe toti si am plecat la Academie. Tata cu Derek in carca!Un Derek putin mai decent acum!Isi lasase costumul de banana de o parte la rugamintea tatei si adormi in cateva minute!Mama de mana cu Alex a mea, prinse intr-o discutie mama-fiica...din nou nu aveam voie dar ce puteam sa fac?Sa adorm poate atunnci? Si Cole langa mine!Tragea de carucior!-Fratioare te iubesc sa moara Jean!] off:si eu plec ( ca ma doare capul ( postezi tu la academie ca am ajuns toti sau lasi asa :-j pwp :* | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iun 30, 2010 4:28 am | |
| -Da, da, am spus! De nu mai poti! Si ne-am continuat toti drumul spre Academie. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 7:48 pm | |
| Am ajuns si imediat ce am intrat pe usa, o asistenta l-a preluat. A intrat direct in operatie. M-am prabusit pe jos in sala de asteptare si mi-am luat fata in palme. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 7:53 pm | |
| Radeam!Radeam asa ca un prost!O facusem lata! Am crezut ca esti mai puternic de atat! -Am fost mai puternic!Mi-am salvat prietenul!Am rostit cu ochii atintiti la lumina puternica de deasupra mea. Te omori pentru el! -Da ma omor pentru el!Balmajeam pe acolo! Auzeam in jur forfota dar singura voce care era peste toate...era cea din capul meu! Vocea aia care ma certa pentru cat de prost am putut fi! Dar nu eram mai prost!Nu eram! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 7:54 pm | |
| ajunsesem la spital urmand gandurile lui Cole, acolo .. inrtasem iar intr`un fel de transa si am vazut doar sange peste tot, cand m.am trezit nu era nimeni acolo, sper ca Eve sa nu fi patit nimic -Ce a patit Eve? acolo am vazut doar sange .. si am crezut ca .. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 7:58 pm | |
| M-am ridicat incet si am inceput sa ma plimb de colo colo. Imi smulgeam mici smocuri de par din cap. Apoi Alex a venit. -Nu e cu tine? am intrebat panicat, dar am rasuflat usurat cand am vazut-o intrand in urma lui Alex. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:02 pm | |
| am vazut ca dupa intrarea mea venise si Eve, pai atunci sangele al cui era.. ? aahh da, Chad mi.am zis eu incruntata -Aaa ce s.a intamplat acolo ? | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:05 pm | |
| Am oftat si m-am asezat pe jos intr-un colt, langa usa de la intrare. Mi-am scos bricheta din buzunar si ma tot jucam cu ea... ba o invarteam, ba o aprindeam pentru cateva secunde... | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:05 pm | |
| Ma cuprinse cea mai euforica stare cu putinta!O adrenalina in corp nici nu pot sa explic!Am dat sa cobor de pe pat dar niste maini ferme ma imobilizara. -Baiete stai linistit!O sa fie si mai rau!Am auzit tare.Veniti odata cu anestezia aia! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:06 pm | |
| M-am cutremurat usor, dar nu am spus nimic. -Nu conteaza, am soptit. Conteaza, m-am corectat, dar nu vrei sa stii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:07 pm | |
| -Ok, nu mai intreb nimic am spus ragusita si m.am asezat jos uitandu.ma intr.un punct fix, nici nu stiu de ce eram aici .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:11 pm | |
| Am inchis ochii asteptand impunsatura de ac...dar...stai ca nu ma anesteziau asa!Doctorul ala imi puse o masca pe fata si imi opri aerul, facandu-ma sa adorm! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:12 pm | |
| Mi-am continuat ruta, marsaluind prin sala de asteptare. Ii aruncam mici priviri cand credam ca nu ma vedea. Cat as vrea sa te strang la piept... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:16 pm | |
| Focus the flame, Eve! Se uita la tine. Bine, ma poti lasa in pace? Se uita la tine! Poti sa termini cu asta? Multumesc. Se uita la tine, fraiero! Te omor! Nu poti, nanananannaa! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:17 pm | |
| M-am apropiat incet de ea si mi-am apropiat nitel fata de a ei. Mi-era frica de respingere, asa ca pur si simplu am privit-o in ochi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:21 pm | |
| Somnul asta ma aduse aproape de un eu malefic cu ochii negrii in totalitate. -Sa nu imi mai spui ca sunt prost!I-am zis nervos. -De ce nu ti-as spune?Esti cel mai mare prost pe care l-am vazut in veci!Trebuia sa il lasi sa se omoare!Ma certa. Am vrut sa ma lansez la gatul lui dar disparu din fata mea! -Esti atat de slab fara mine!Rase malefic in ceafa mea! -Nu sunt!Tu ai doar rautate in tine!Nimic altceva! -Si tu ce ai fetito?Slabiciune pentru "prietenii tai", pentru blondul ala prost caruia i-am suflat prietena amandoi! -Nu am facut eu nimic!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:24 pm | |
| E langa tine! Ma fraieresti. Esti atat de proasta? Nu-l simti? Ridica privirea si convingete-te, cretino! Si asa am facut. Mi-am ridicat privirea, si chiar era acolo. Chiar era langa mine. M-am uitat o clipa in ochii lui, apoi am lasat privirea in jos din nou. Focus on the flame, focus on the flame, focus on the flame, Eve! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:27 pm | |
| Nu, am marait in mintea mea. I-am ridicat barbia cu 2 degete si am obligat-o sa ma priveasca in ochi. Nu stiu de ce faceam asta. Clar era ca aveam nevoie de ea. Imi dadea putere. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Iul 14, 2010 8:30 pm | |
| M-am uitat cateva secunde iar in ochii lui. Ii vedeam privirea plina de ura. Nu ma mai dorea. Nu ma mai iubea. M-am smucit si mi-am intors capul intr-o parte si mi-am sters rapid cu o mana lacrimile. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|