| Cantina | |
|
+7ToxicBlood miss.Duhamel! Jinx Chocoholic ×ღ×|Never.Alone Ale. suicide.blonde 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 12:38 am | |
| Chad
-Chad taci!Chad in sus!Chad in jos...Ce dragut! am dat cu un cartof prajit in ea...drept in moaca aia rotunjoara. -Pistruiata lu' tata!Ii o scumpa ceva de speriat.... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 12:48 am | |
| Gwen Gata mi-a ajuns ... Mi-am intins palma si imi aparu in ea o minge mare si frumoasa de lava . - Vezi ca te fac eu cartof prajit! am zis usor, daca mai zicea ceva , mingea imi aluneca din mana direct in capul sau . - Nu cred ca vrei sa devi chel la o varsta atat de frageda . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 1:16 am | |
| Chad
Cand am vazut bila aia mare de foc am cazut efectiv de pe scaun. -Stai naiba cuminte pana nu dai foc la ceva!Sau pana nu te arzi tu!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 1:23 am | |
| Gwen. Mi-am miscat buzele de nervi si am lasat-o mai moale cu lava ... Disparu imediat din mana mea , nu am mai vrut sa-l bag in seama deloc . Am mancat linistita . | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 1:40 am | |
| Chad
Si atunci a terminat... Slava cerului ca se domolise... Ca mi-era frica sa nu dau de dracu cumva...ce tare ar fi aratat un Chad prajit!Minunea dracilor! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 1:51 am | |
| Gwen Sigur ii era inima cat un purice ... Am muscat din sendvis , mestecand alene ... Doamne ... era asa bleg cateodata ..Daca mai zicea ceva gura aia cu venin al lui ii dadeam foc! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 2:00 am | |
| Chad
Am continuat sa o privesc fara sa scot vreun cuvant... Mi-era frica de ea!Cine stie ce facea nebuna si imi ardea bijuteriile? Ahh!Nici nu vreau sa ma gandesc! Steril ca steril...dar fara obiectul muncii... Nuuuuuuuuuuuuuuu! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 2:08 am | |
| Gwen. Spiritele sau cam linisti, am zambit in sinea mea ... Dupa ce am, mancat sendvisu m-am uitat cu o privire deabolica la el , se uita asa speriat . - Booooo, am facut . | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 2:21 am | |
| Chad
-Du-te frate invartindu-te! am zis speriat. Imi batea inima acum ca la o cursa de masini... -Ce ai mai in capatana aia?Tarate dracu?ai innebunit? dar ce sa fii frate suparat pe ea cu mocuta aia haioasa. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 2:30 am | |
| Gwen M-am ridicat si m-am dus topaind la el . - Ooo no hai tu aici , am zis si mi-am deschis bratele , l-am prins in brate. - Ioii ce iti bate inimioara fitar scama ... am zis dulce dulce dulce . M-am pus in bratele sale si l-am mangaiat pe spate . - Oo Chady sa speriat ...:o3 | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 5:45 am | |
| Chad
Am prins--o in brate si am pupat-o pe crestet. -toanta mica si neastamparata!Sa mi prajesti tu c*****e!!!! Nu ti-ar fi rusine obrazului! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 5:52 am | |
| Gwen Am inceput sa rad de tampenia sa . - Dar am vrut sa te fac chel ma , pisi . Nu sa te ranesc eu la avere ...orcum nu te-as rani acolo , doamne feri . | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 5:58 am | |
| Chad -Pai chel?Chel mai?Cum crezi ca as arata cu urechile alea ca o palnie?Si cu c****** arse? Geez!Nici ca voiam sa imi amintesc. -No!Nu am de unde sa stiu ce voiai sau nu sa faci! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 6:09 am | |
| Gwen - Taci ca tot hot ai fi ramas deci , taci acolo cuminte . - Orcum , nu ma lasat inima sa te prajesc ca pe un cartof , ca pe un gotza pai. Am inceput sa rad in hohote . - Chady Chady ... copil cu venin in gura . | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Sam Feb 26, 2011 6:17 am | |
| Chad
-Alte adjective de astea nu mai ai?ca vad ca ai venit pregatita cu tolba de acasa! Am ciufulit-o in cap facandu-i parul sa se ridice ca un stol de cuci.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:36 am | |
| Aeon
Am alergat sprintena pana la cantina si am intrat val vartej. Voiam ceva de mancare ca mi-era foame lup... Aveam pofta de...cartofi prajiti cu ketchup si o cola... | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:39 am | |
| GWEN
Isi lua doza zilnica de energie din fructele ce le manca la cantina. Se aseza la o masa si incepu sa imbuce din marul verde. Se plictisea, dar ca o vazu' pe sorsa ca intra, o privi amuzata cum e dezorientata. Apuca un kiwi de pe tava si il arunca in capul ei. - Iti trebuie o busola? spuse muscand satisfacuta din mar. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:42 am | |
| Aeon
-Care ceafa... mi-am dus mana la cap mai dezorientata de cat eram mai devreme si m-am intors spre cel/cea care daduse. -Tie iti trebuie o casca de protectie! m-am indreptat spre ea si m-am asezat pe scaunul liber din fata ei. Ca o sa iti sparg nanaul! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:47 am | |
| GWEN
Isi dase ochii peste cap. - Asa esti de obicei? Ai devenit enervanta, ii scoase limba dupa punand pe masa o portocala rostogoland-o pana la ea. - Manca, ai ochii rosii desteapt-o. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:49 am | |
| Aeon
-M-am schimbat dar daca ne vedem cu ratia nu mai stii nici macar cum arat! am intins mana si i-am dat un bobarnac in cap. Pe unde umbli ametito? ma uitam la portocala aia si cand a ajuns la mine am trimis-o la ea. Nu am pofta de portocale! Vreau cartofi! am matait pe scaun. Am ochii rosii de la plans, "desteapt-o"!
| |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:52 am | |
| GWEN
Isi dase ochii peste cap. - Apoi de la tine ma pot astepta de la orice, poti avea ochii rosii si cand esti flamanda. Hai ca ma duc sa-ti iau papiccaaa, spuse ridicandu-se mergand acolo luand 2 porti mari de cartofi. ceva pulpe=)) sa bage in ea. Lua tava, si o puse in fata ei, rastura cealalata portie de cartofi pe farfuria din fata ei dand si pe langa. - Baga in tine godzila. Se aseza pe scaun zgomotos si o privi. - Areti ca o sperietoare de ciori. Bine gata tac. Spuse tacand muscand din mar. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:55 am | |
| Aeon
-Puteam sa o fac si eu! am strigat dupa ea si m-am pleostit in scaun ca o merdenea plina de ulei si foarte calda...dar voiam mancarea aia mai repede fiindca puteam sa si omor pentru asta. Cand mi-a pus tava infata am cascat ochii lacoma. -Ioai! Pentru asta sunt in stare sa iti spun ca te iubesc si sa iti dau 25 de centi!...am scos limba la ea si i-am aratat semnul pacii cu un deget. Sa iti stea marul ala in gat! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 5:58 am | |
| GWEN
Isi dase ochii peste cap. - Esti o banana patetica, zau ca nu. Halala freza ti-ai tras. Se pare ca forfecuta magica a functionat pe paru tau, parca esti un mop cu picioare zau ca nu. - Si nu te lua de mar, daca imi sta in gat mor, si nu o sa ma mai ai. Spuse mestecand cu grija. Aeon o baga in sperienti. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:01 am | |
| Aeon
Am apucat furculita si am indreptat-o amenintator spre ea. -M-ai facut banana, mop pe picioare si te-ai luat de parul meu! Vei muri! Am tras aer in piept si am dat capul intr-o parte. -Dar asta dupa ce o sa termin de mancat! am zambit si m-am intors la cartofii mei prajiti. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:05 am | |
| GWEN
O privi ciudat. - Foc, da-ti. Spuse cu o urma seaca dar energizanta in voce. O privi scurt dupa mai musca din mar dupa il lasa pe tava. Mersteca selentios si o privi. - Mai usor pisi... ofta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:07 am | |
| Aeon
Continuam sa mananc fara stres. Doar ma uitam ea pe sub gene si molfaiam, mai pufneam din cand in cand...o mai priveam cu dezaprobare dar nu ziceam nimic. Ultima data i-am facut parul sa se ridice ca la un pom de craciun. Si m-a bufnit rasul. -Merry Christmas! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:10 am | |
| GWEN
Simti cum capul ii deveni mai usor si simti cateva unde energice care ii intepa cat de cat chipul. O privi serioasa. - Aeon, spuse incercand sa isi indrepte parul. Inceteaza te porti ca un copil mic, isi dase ochii peste cap. - Cu cat esti mai mare cu atat mai fraiera. Ma faci de ras in fata lor! arata spre 3 tipi buni. - Ce currr, bun are. Ai de... spuse pe un ton marait. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:13 am | |
| Aeon
Privirea mi-a fost atrasa de tipii aia imediat ce mi-a zis de ei. -Ha! Tu ma faci de ras ca tipi la mine! am cascat si m-am lasat pe spate putin ca sa imi trag sufletul. Inca o privire la tipii aia si unul din ei mi-a amintit de ... -Oh God! mi-am pus mainile in cap si am tras aer in piept. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:18 am | |
| GWEN
- Taci acolo, sunt buni. Zambi cat se putea de larg si le facu cu mana... - No bine mi-e foame si mie, spuse tragandu-si usor tava dinfata ei, ca sa poata manca si ea cartofi. Gusta unu', chiar erau buni. - Oh God, ce..., spuse imbucand mai cu pofta din ei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:20 am | |
| Aeon
Ma uitam cand la portia de cartofi cand la Gwen. -Oh God... il vezi pe tipul ala inalt si slabut si cu tunsoarea aia aiurita? i-am facut semn discret spre el. Cu cine iti seamana? Nu manca toti cartofii!!!!!!! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:22 am | |
| GWEN
- Cu Chad. Mie dor de copilul ala. Vreau sa o mai fac cu el, twice.=))))))))))))) Incepu sa rada dupa ii dadu tava ei. - Gata infometata! Mai ii ramase un cartof in mana il imbuca, in timp ce manca se uita la tip. - E bunn, cum il cheama? | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:25 am | |
| Aeon
-Mda... mi-am dat ochii peste cap. Cu cine altcineva sa ii semene ala decat cu Chad? De parca eu m-as fi culcat cu Chad si numai de el as fi putut sa vorbesc!!!!!!! -Esti asa de in limba dupa el chiar si dupa ce v-ati despartit! Ce mai constatare... -Nu stiu cum il cheama! Habar nu am si nu imi aduce aminte de el ci de Jess! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:27 am | |
| GWEN
- Doar, tin la el. Atat. Isi dase si ea ochii peste cap inca privind tipul. Isi schimba peisajul pe draguta de Aeon. - Noa si care-i problema cu el? Incepu sa rada. L-am vazut iesind din academie, acum o ora. Credeam ca vine la tine.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:29 am | |
| Aeon
-Da! Doar ti la el si salivezi in acelasi timp in care zici asta! Surioara mea... -Pleca de la mine! am oftat amintindu-mi discutia. Sti cumva unde a plecat? am vrut sa par ca nu sunt chiar atat de curioasa. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:35 am | |
| GWEN
- Care-i problema ta...? Ofta. Nu am vrut sa-l pierd... nu pe el. Chad e... o bici, spuse asta cu voce mai aplificata. Dar dupa ofta. Se uita cu ochii mici la ea dupa se juca cu un nasture de la camasa. Isi duse picioarele la piept pe scaun dupa il privi dinnou pe tip care iesea. - Era cu Eve, nu o cunosc pe Eve asa de bine incat sa-i stiu planurile deabolice. Ofta. - Dapoi, iubitul meu ii? Tu trebuie sa stii unde-i, isi dase ochii peste cap. - Ce mai stii de Chad...? | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:38 am | |
| Aeon
Nu m-am putut abtine sa nu izbucnesc in ras imediat ce m-a intrebat de Chad. -Dapoi, iubitul meu ii? am repetat dupa ea... Eve! Era cu Eve! Pe unde era cu Eve? Ce facea cu Eve? De ce era cu Eve? Tot felul de intrebari imi pompau in creieras. -Nu mai e iubitul meu! Am ... terminat... Auzi esti sigura ca nu stii pe unde e? am insistat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:41 am | |
| GWEN
Mda va sa zica nu mai insista pe Chad. - Esti o vaca si o egoista. Isi dase ochii peste cap. Ii asculta cu atentie vorbele. - Cum adica, ai terminat? Nu inteleg sensul. Isi dase ochii peste cap. Parca era cazuta de pe planeta. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:43 am | |
| Aeon
-Daca ma mai faci in vreun fel o sa mananci cu curu' data viitoare! am amenintat-o. Am terminat-o! Cum ai terminat-o tu cu Chad! Asa si noi! Acum am un nou prieten...Danny! O sa il iubesti cand o sa il vezi! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:46 am | |
| GWEN
- AI DE CAPU MEU=)) spuse mirata ridicandu-se de la masa. - Tu cu Jess, ai... TU CU JESS AI, o privi urat. Dadu usor din cap... - Nu pot sa cred, cum de iai putu face asta. Si Dani ala ce maimuta e? Ai pus mana pe primu tup care ti-a iesit in cale? Cum ai putu face asta? incepea sa strige la ea=)))) daca Jess nu o facu=)))))) <3 hahah. - Cretina esti. Spuse aducandu-si scaunul langa ea. Spune-mi cinei Dani asta, sa stiu si eu. Jess si cu mine te-am asteptat atat de mullllt, si tu nu ai dat niciun semn de viata! turna nervoasa la ea. Vroia explicatii, multe. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Joi Iun 16, 2011 6:50 am | |
| Aeon
Am tresarit cand a tipat la mine. -Ioai fata...taci naiba din gura ca trezesti si mortii cu soneria aia! Oare de ce ma asteptam sa primesc intelegere din partea ei cand ea il idolatriza pe Jess? Propria mea sora!!!!! -Ba bine ca nu! Am fost in Las Vegas! M-am distrat! A fost epic! Imi pare rau ca nu am dat nici un semn de viata insa Dani...oh god...SEX!SEX!SEX! Atata am sa iti zic! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cantina | |
| |
|
| |
| Cantina | |
|