| Cantina | |
|
+7ToxicBlood miss.Duhamel! Jinx Chocoholic ×ღ×|Never.Alone Ale. suicide.blonde 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| |
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cantina Lun Mai 03, 2010 1:51 am | |
| Mi-am luat pungile de Cheetos si sticla de Pepsi si m-am asezat pe unul dintre scaunele inalte de la bar. Din pacate cantina era goala. - Oare pe unde o umbla Kayla? am zis framantat. Am inceput sa mananc absent si m-am gandit ca poate ar trebui sa merg la biblioteca, sa citesc ceva. Mereu cititul m-a relaxat... | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Cantina Sam Mai 08, 2010 4:48 pm | |
| Nu era nimeni aici .Toata lumea era in amfitreatu . Mi-am luat o cola si un sandwich si m-am asezat la o masa , chiar daca eram singur pe acolo .Pana terminam eu de mancat , probabil aparea si directoare ca sa dea acel anunt . | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Cantina Sam Mai 08, 2010 5:16 pm | |
| Cezar isi lua un sandwich si o cola. -Chiar nu iti vrei puterile inapoi?am intrebat eu direct. -Cam asta o sa ne supna directoare....sunt cam 99% sigura.....Sau tu nu ai avut probleme?am intrbat eu in timp ce imi luam o ceasca de cafea. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Cantina Sam Mai 08, 2010 5:18 pm | |
| -Sincer , chiar nici nu prea am bagat de seama la asta . Nu am observat vreo schimbare , am spus eu privind-o pe Alice cum statea in fata mea . | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Cantina Sam Mai 08, 2010 5:21 pm | |
| -Well eu ma simt foarte rau fara ele.....nu stiu daca tu intrasesi cand Elenna ne-a intrebat cum ne simtim..... Mi-am terminat cafeau si am dat sa plec. -Vii si tu?Daca vrei te astept.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Sam Mai 08, 2010 5:23 pm | |
| -Sigur , am spus eu apoi am plecat impreuna cu Alice spre Amfiteatru . Chiar nu ma simteam deloc rau . | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:08 pm | |
| Ajunsesem la cantina imi era asa de foame , bine ca era bufet suedez , mi`am luat tot ce am vrut , m`am pus la o masa si am inceput sa mananc .. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:24 pm | |
| Bajbaiam pe coridoare ca un robot defect si nu mi-am dat seama cand am ajuns in fata unei usi mari pe care scria cu litere de o schioapa CANTINA. In momentul cand infromatia asta ajunse la centrii mei nervosi, stomacul meu imi dadu de stire, intr-un mod penibil, ca aveam nevoie de mancare.Nu mai mancasem de multa vreme mancare pregatita si meniul de astazi deja imi facea cu ochiul!Parca ma chema "Vino!Sunt gata sa iti stapanesc foamea!Sarcasmul si hazul de necaz nu fac bine deloc pe stomacul gol!"Si pe buna dreptate ca nu mai puteam gandi limpede. -Trebuie sa mananc ceva!M-am dus si mi-am pus pe tava ce arata cel mai bine din tot ce era insirat dincolo de geamul din sticla si m-am intors catre sala cautand un loc bun unde sa stau...si am vazut-o!Statea, refugiata si isi savura micul dejun! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:28 pm | |
| Venise si el tt la cantina si se puse la masa mea samanance, cum numai aici putea veni .. erau atatea locuri pe aici , nu l`am bagat in seama si mi`am continuat micul de jun | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:31 pm | |
| Cum am vazut-o acolo, singura, m-am dus langa ea.Mi-am asezat tava incet langa a ei si m-am asezat pe scaun.Intre timp ea nu ridicase nici un moment privirea...continua sa manance fara stres, fara sa ma bage in seama. -Ok!Merit asta!i-am zis spasit.Oricum pofta buna!i-am urat si am inceput sa mananc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:35 pm | |
| Am zambit si i`am spus cu capul sus triumfator umpic -Mda meriti si mersi la fel . Sa stii ca nu sunt suparata pe tine , asa cum par , adica putin sunt , nu prea meritam criza aia a ta .. Dar am inteles , esti inc alegat de trecut .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:39 pm | |
| Ahhh!Imi raspunse in sfarsit!Era buna si tacerea asta la ceva!Am ridicat multumit privirea din tava si i-am prins privirea! -Nu merita nimeni criza mea!Sunt un adolescent care are dereglari hormonale!Wow...ce stiintific a sunat!am realizat razand | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:41 pm | |
| -Ok , am inteles , vroiam sa stii ca nu sunt suparata si atat .. i`am spus eu , m`am uitat un moment la el razand , apoi am muscat iar din mancare . | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:45 pm | |
| Se uita un moment scurt la mine apoi se uita din nou la mancarea ei, gustand din ce era adunat pe tava aia rosie. -As vrea sa stiu si eu de ce imi accepti mereu mofturile!am intrebat-o intre doua inghitituri de mancare.Daca as fi impreuna cu mine m-as parasi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:46 pm | |
| -Pentru ca te inteleg uneori si pentru ca pur si simplu .. imi pasa de tine , te iubessc ! cred ca i`am mai spus`o odata , el nu realiza , sau nu vroia sa realizeze.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:55 pm | |
| Imi zise ca ma iubeste!Era...ma rog nu stiu a cata oara era cand imi spunea asta, dar imi placea sa o aud venind de la ea! -Ma iubesti?am continuat eu necajind-o. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 10:58 pm | |
| Imi venea sa ii dau cu tava in cap -Da , nu ma mai intreba a doua oara , ca poate spun ca este cel mai rau lucru pe care l`am facut vreodata am spus eu mai in gluma mai in serios Terminasem de mancat .. m`am ridicat si am dus tava .. -Mai stam pe aici ? Sau pe unde mergem ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 11:08 pm | |
| O disperasem cu intrebarile! Ar trebui sa primesc un Oscar pentru asta...ma pricep atat de bine la scos oamenii din pepeni! Intre timp termina de mancat si isi duse tava la locul ei. -Mergem sa imi cumpar un telefon nou, pentru ca nu am apucat data trecuta!am spus punand si eu tacamurile pe tava. Am dus-o si eu inapoi, si m-am uitat pe sub gene la ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 11:12 pm | |
| -Ok , dar vreau sa iti vad acum telefonul , am pufnit in ras .. stii ca noi nu avem numerele noastre , chiar daca suntem impreuna ? am ras iar .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 11:20 pm | |
| -Hello!i-am zis razand de ea.Nu am telefon si nici numar de telefon!Le-am daruit unui cersetor pe strada, cand am venit aici!Ma simteam mandru de mine cand imi aminteam ca facusem si eu o fapta buna in viata mea...desi cred ca nu prea era buna avand in vedere ca cersetorul probabil avea sa isi vanda noua achizitie si din banii pe care ii lua-bani care nu erau deloc putini-sa isi procure bautura! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Dum Mai 09, 2010 11:23 pm | |
| -Aaa da , oke , pai atunci hai sa mergem .. l`am luat de mana si am plecat spre magazine .. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Cantina Mar Mai 18, 2010 12:51 am | |
| Cu pasi repezi,am intrat in cantina si mi-am comandat o bucata de pizza.M-am gandit mai bine si am luat doua.Daca Eve n-avea de gand s-o manance,nu o s-o refuz.Dar daca o vrea?Am comandat trei.I-am luat cafeaua si mie un suc neacidulat. Am luat alimentele si m-am indreptat catre camera. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 3:07 am | |
| M-am oprit in fata cantinei si apoi am intrat. Mi-am luat un iaurt activia mare si m-am asezat la o masa. Nici macar foame nu imi era, de asta luasem ceva usor. Nu stiu daca facusem bine sa-l las pe Derek balta acolo, dar aveam nevoie de timp si gandurile mele erau foarte incurcate. Am terminat iaurtul si apoi m-am ridicat, indreptandu-ma catre camera mea. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:20 pm | |
| Am intrat in cantina mai trist decat eram la plecarea din spital. Simteam cum ceva s-a risipit din mine. Vina inca era la locul ei... Kayla a zis ca vrea sa stea putin timp singura...ceea ce nu era bine. Mi-am luat o pizza mare, gata sa ma indop pana fetele nu ma mai placeau si un suc Pepsi. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:23 pm | |
| Am pasit in cantina. God, ce plictiseala. Nimeni cunoscut, doar cativa stundenti din anii 2 sau 3. Oricum, imi era destul dor de senzatia de "boboaca". Mi-am comandat o cafea ca sa ma dezmeticesc si o portie de cartofi pai. L-am vazut pe Derek. M-am asezat la masa la care era si el. - Ce mai faci, baa? l-am intrebat si am inceput sa mananc, cafeaua lasand-o la sfarsit. Nu mergea fara o tigara! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:28 pm | |
| In timp ce ma gandeam am auzit niste pasi in spatele meu. Era tipa blonda, Eve. Ce noroc avea Cole cand daduse si se indragostise de ea. Era o fata pe cinste. - Hei, ba! i-am raspuns eu la salut. Pai, uite, nu chiar atat de bine...am zis incepand automat sa ma intristez. Eve incepuse sa fumeze. Cam YACH pentru mine, dar nici macar fumul de tigara nu ma putea infuria in acel moment. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:33 pm | |
| - De ce? Probleme in paradis? am intrebat, dar apoi mi-am dat seama ca, de fapt, eu eram cea cu problemele din paradis. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:40 pm | |
| Preferam sa nu vorbesc despre asta, dar... - De fapt, da, chiar sunt. L-am batut pe un tip, Ok? Fostul Kaylei. L-am bagat in spital si acum ma uraste. Stiu ca nu ar fi trebuit sa actionez asa, dar...m-am oprit deja incepand sa ma gandesc cum ar fi sa plang in fata lui Eve. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:46 pm | |
| - Ce pacat... si eu vroiam sa dau pumni. Data viitoare cand se dezlantuie bataie, va bat pe toti daca nu sunt chemata. Parerea mea... trebuia sa-l bagi direct in sicriu. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:51 pm | |
| Am inceput sa rad cand am auzit vorbele ei. - Sti, chiar la asta ma gandeam cand ii mutam maxilarul la buric. Dar...nu stiu, acum oricum nu mai am ce face. Mi-am cerut scuze fata de el, dar si fata de Kayla. Ea vrea sa stam despartiti o perioada...sa vada cum decurg lucrurile in continuare, am zis suspinand. Si, cum merg treburile in Paradisul tau si al lui Cole? am spus incepand sa zambesc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 9:54 pm | |
| Intrebarea m-a lovit drept in mijlocul inimii. Din fericire, da, din fericire!, ma obisnuisem cu momentele grele si treceam destul de usor peste ele. Toata viata mea fusese oribila. - Lucrurile merg... aaa... mai mult decat perfect. Perfect de prost, mai bine zis. Nervi multi, tigari putine. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 10:17 pm | |
| - Imi pare rau, am zis si mi-am lasat capul in jos. Hai mai bine sa vorbim despre altceva. Ceva ce nu ne trezeste amandurora sentimente...um, neplacute. Niciodata nu te-am intrebat...care este puterea ta? Dupa atata timp, ar fi trebuit, dar de-abia acum am reusit sa vorbim si noi, am zis cu gura plina de pizza. Nu vorbi cu gura plina, dobitocule! Si asa e Eve suparata. O mai faci sa fie si nervoasa, pe deasupra. Poate arunca cu tigara in tine. Sper sa nu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 10:22 pm | |
| - Am o tinta perfecta. Cam neinspirat. Ar fi fost tare sa ma pot teleporta sau sa implinesc dorinte, dar substanta aia idioata si tampita imi da tinta! Ma roooog, tu ce putere ai, draga? Pun pariu ca una inspirata. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 10:24 pm | |
| - Nu, este chiar tare puterea. Mi-ar place sa facem pentru o zi schimb de puteri, am zis zambind. Pai, eu pot fermeca pe orice. Aceasta este puterea mea. Doar la Kayla nu a mers, in schimb pe toate celelalte persoane le-am putut vraji. As putea sa am orice fata la picioarele mele, am incheiat eu tot cu un ranjet. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 10:37 pm | |
| - Aha, si acum te dai mare, nu? am zis razand. Ia, te provoc sa ma hipnotizezi, am zis eu, fiind sigura ca nu va reusi. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 11:01 pm | |
| - Intotdeauna o fac, am zis raspunzandu-i la intrebare. Intotdeauna accept provocarile. Mi-am folosit toata energia si m-am concetrat sa ii patrund in minte. Era foarte usor sa o vrajesc. Ma gandeam sa o pun sa faca pe gaina, dar in ultimul moment m-am razgandit. - Eve, du-te la baiatul acela din colt si flirteaza cu el, am zis incepand sa rad. Dar Eve nu parea sa ma vada si s-a conformat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 11:38 pm | |
| Am intrat incetisor in cantina… Am inaintat si cand am ridicat ochii,sunetele ademenindu-ma,am ramas locului. Privirea mi-a cazut pe parul acela blond.Par,al carui proprietar flirta de zor cu un necunoscut. Telefonul mi-a cazut din mana cu zgomot.Dupa ce,fara voia mea,toate privirile au fost atintite asupra mea,m-am aplecat si am luat telefonul de pe jos si ca un fulger,am iesit pe usa. Tot ce construisem pana acum se naruia.Tot ce construisem ceda. Lacrimile nu vroiau sa curga.Refuzau. Mi-am inchis sufletul la orice alta simtire si picioarele m-au purtat unde vroiau ele. Creierul isi pierdea elasticitatea.Nu imi mai simteam picioarele.Insa isi continuau drumul spre niciunde. | |
|
| |
| Subiect: Re: Cantina Vin Mai 21, 2010 11:55 pm | |
| Nu stiu ce forta ma impingea sa ma duc direct la baiatul ala, asa ca m-am dus. - Buna, eu sunt Eve, i-am spus dulce si m-am asezat in bratele lui si am inceput sa ma joc in parul lui. - B-b-buna, eu sunt Mark. - Dragut nume. Auzi... eu sunt noua pe aici si ma gandeam daca nu poti sa-mi arati imprejurimile... M-am trezit brusc in bratele unui tip. Whaaat? M-am ridicat si m-am uitat imprejur confuza, si l-am vazut pe Derek razand copios. - Tuuu, am marait incet - Da, sigur, haide, l-am auzit pe ala spunand. - Tu ce dracu' mai vrei? l-am intrebat si m-am dus inapoi spre Derek. Eram uimita, nervoasa, entuziasmata si surprinsa. M-am pus pe scaun si mi-am aprins, de nervi, inca o tigara. - Spune-mi, te rog, ce dracu' m-ai pus sa fac. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cantina Sam Mai 22, 2010 12:06 am | |
| Cat Eve s-a dus la baiatul acela, l-am vazut pe Cole cum a intrat in cantina si a iesit foarte repede. Probabil era socat. Deh, asta e riscul, mi-am zis. M-am oprit chiar atunci cand Eve parea foarte interesata sa mearga cu tipu' ala, pentru ca nu vroiam sa mearga prea departe. Cand si-a dat seama ce faceam, l-a abandonat pe tip si s-a indreptat spre mine. Eu nu puteam sa-mi stapanesc rasul, iar Eve parca fierbea. Si-a aprins o tigara si eu i-am raspuns la intrebare. - Doar sa te duci sa flirtezi cu tipu' de acolo, am zis amintindu-mi fata inocenta a lui Eve cand se unduia pe langa trupul tipului. Apropo, te-a vazut Cole, am zis si am luat farfuria goala pe post de scut impotriva atacului lui Eve. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cantina | |
| |
|
| |
| Cantina | |
|