Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 3:33 am
- Din pachete goale de tigari, am spus zambind. De tigari putem, adica pot, sa scap repede. Am vrut sa scot o tigara s-o fumez, dar mi-am adus aminte la timp ca nu-i placea sa ma vada fumand, asa ca am renuntat; oricum il ranisem destul doar in 2 zile... Ochii incepeau sa-mi oboseasca, si pleoapele sa-mi cada usor. Nu mai aveam mult si ajungeam la poarta in fata careia scria mare "VISE". Am ciocanit la ea, dar am fugit rapid, am simtit ceva rece pe pleoapa si am tresarit. - Parca am zis sa nu ma lasi sa adorm, am spus bosumflata.
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 3:38 am
-Esti asa frumoasa ca nici nu pot sa cred ca am permisiunea sa te privesc,i-am raspuns sincer.Nu vrei sa dormi?am continuat.Pot sa fac asta. Mi-am cotrobait prin lucruri si am scos o chiatara,pentru ca mai apoi sa incep sa-i cant un cantec,Un cantec doar pentru ea.Facut special pentru ea.
I don't want another pretty face I don't want just anyone to hold I don't want my love to go to waste I want you and your beautiful soul You're the one I wanna chase You're the one I wanna hold I wont let another minute go to waste I want you and your beautiful soul
I know that you are something special To you I'd be always faithful I want to be what you always needed Then I hope you'll see the heart in me
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 3:53 am
Frumoasa? As vrea eu... Imi spusese in atatea feluri, incat "frumoasa" era ultimul lucru care-l gandeam despre mine. - Your love won't ever go to waste, i-am spus cu ochii in lacrimi si m-am napustit in bratele sale.
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 3:57 am
Am lasat chitara jos si incet,mi-am strans bratele in jurul ei si am inceput sa-i mangai parul. Desi imi spusese ca nu vroia sa adoarma,mangaierile mele au obligat-o si am sarutat-o dulce pe frunte,stiind ca a doua zi nu o va durea nimic.Pentru ca eram cu ea.Si pentru ca eram gata sa trec prin orice alaturi de ea.
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 4:38 pm
Cole se intorsese intre timp cu Eve in camera. Chiar ii canta. Am zambit in sinea mea...pentru ca astia doi erau perfecti. M-am sculat din pat si m-am dus la baie, cu gand sa trec pe la Kayla, pe care nu o mai vazusem de ceva timp. In timp ce ma spalam pe fata am observat ceva. Sclipirea din ochii mei disparuse. Poftim??? Asta insemna ca...nu mai pot fermeca pe nimeni. Am iesit val-vartej din camera si am ciocanit la usa Kaylei. Speram sa imi raspunda cat mai repede.
suicide.blonde Elvish Eruva
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 11:02 pm
M-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare. Am deschis ochii incet; eram in aceeasi camera in care dormisem cu o noapte inainte. Cum dracu' am ajuns acolo? Tot ce-mi mai aduceam aminte era... ce-mi mai aduceam aminte? Ca ceream absinth dupa absinth... si... atat? Am inchis inapoi ochii si i-am tinut asa; parca-mi mai atenua durerea. - Aspirina... abia am putut sa zic...
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 11:17 pm
Si eu care chiar credeam ca nu o va durea capul. M-am ridicat repede si am luat o aspirina din rucsac. I-am dat-o si i-am intins si un pahar cu apa. -Baby,daca mai bei vreodata,te sinucid,i-am spus calm.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 11:39 pm
Cand i-am auzit vocea, ochii mi s-au deschis instantaneu. Imi era frica de ce prostii am zis ieri. Dupa ce am baut medicamentul, am zis: - 1 - Urasc sa fiu alintata. 2 - Nu ma poti sinucide. 3 - Nu te tine sa ma omori. 4 - Cum naiba sa nu mai beau vreodata? 5 - Aaa... nu cred ca exista vreun 5. Ba da! 5 - Scuze daca am zis ceva ce nu trebuia ieri.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 07, 2010 11:43 pm
Am privit-o adanc si i-am spus: -1.Ok,baby.2.Ba pot,3.Daca as face asta vreodata,as fi nevoit sa ma omor si pe mine mai apoi,4.Poate vrei sa te bat,5.Ai spus mari prostii.Ai spus ca ma urasti si ca vrei sa ne despartim. Cand i-am vazut privirea alarmata,i-am spus: -Bine,bine,5 nu e asa.Dar ti-am cantat la chitara.Doar ca nu iti vei aminti sigur.Oricum era un cantec stupid.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 12:14 am
- Draga, sa stii ca "iubi" sa foloseste mai mult. Stiu si ca nu ma poti bate. Nu te tine, am spus eu dand cu pumnul in el din joaca. Ce-am facuuuut? am strigat eu cand mi-a zis ca am spus ca il urasc. Dupa ce mi-a spus adevarul, am zis: Stiam ca ma minti, doar betivii spun adevarul. - Ba, de fapt, parca imi amintesc de un cantec, am mintit eu. Mai canta-mi-l o data.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 12:20 am
-Ei bine,ca sa il reauzi,trebuie sa fac mai multe eforturi,i-am spus eu ridicandu-ma si ducandu-ma la baie. Speram sa nu inteleaga gresit.Un pupic,doi,trei,poate o mana impreunata.Sau poate mai mult.Dar limita era inca acolo.Si nu vroiam sa o incalc.Nu eram pregatit,si nu stiu nici daca era si ea.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 12:31 am
- Ce eforturi? am intrebat suspicioasa. S-a ridicat si a inceput sa mearga. Spre baie, cred. Heeey! am strigat dupa el si am fugit in urma lui. L-am prins de maini si i le-am tinut la spate. Nu te las sa pleci nicaieri pana nu imi spui ce vrei ca sa aud cantecul din nou. Eram al naibii de curioasa sa aud cantecul.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 12:33 am
M-a prins de mana si am tresarit. -Dar e o porcarie,i-am spus sincer ce credeam de melodie.Ti-o arat.Dar acum chiar am mare nevoie de un dus.Bine,doar daca nu vrei sa vii si tu.. Doamne,unde disparuse roseata mea din obraji?De ce eram asa de increzator?Stiu.Pentru ca iubeam.O iubeam.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 1:16 am
- Nu e o porcarie! Zice cea care nu a auzit-o inca... aaa... adica, am auzit-o... partial... - Eu sunt cuminte. Stau si astept. Nu vreau sa te intimidez, am spus zambind.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 1:22 am
Am suras. Stiam ca nu va fi de acord.De-aia i-am si propus. -Ti-o cant dupa ce fac dus,i-am spus. Am inchis usa dupa ea si o moleseala m-a cuprins. Cu hainele pe mine,am urcat in cada plina cu spuma. Dupa un timp,am atipit. Habar n-aveam ce urma sa se intample.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 1:38 am
- Bine, fie, am spus scotandu-i limba. M-am intors pe calcaie, si m-am intins pe pat. Ma intorceam cand pe o parte, cand pe alta. God, credeam ca baietilor nu le ia atata sa faca un dus! Am luat chitara, si am inceput sa zdrangan la ea. Dupa putin timp, m-am plictisit si de ea si am aruncat-o cat-colo. M-am enervat si am strigat tare de pe pat: - COLE! AAAAZI! Mi-am aprins o tigara. Si ce daca fumam in casa? Fumul se evapora repede... sau cel putin asa cred. Oricum, el nu-mi canta, eu fumam. Eram chit. Si nici nu-mi mai aduceam aminte ultima tigara. Ma plictiseam raaaau de tot. M-am ridicat de pe pat, si am mers sa bat la usa. - IUBI, ori iesi acum, ori plec!
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 1:43 am
Sunetul vocii lui Eve m-a speriat asa de tare ca m-am dat la fundul cazii si apa mi-a intrat in ochi si nas. M-am panicat aducandu-mi aminte oroarea din copilarie.M-am panicat asa de tare,ca nu mai stiam cum sa-mi ghidez mainile si picioarele si ma innecam cu rapiditate. Incercam sa ma ridic in picioare,insa o forta nevazuta parca ma tragea inapoi. Tuseam si cand ieseam afara si cand intram in apa.Asta a inrautatit situatia.Apa mi-a intrat in gura intr-un val imens si simteam cum respiratia mi se oprea. Am incercat sa tip,dar a fost prea tarziu. Tot ce-mi mai aminteam era sunteul apei intrandu-mi in urechi.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 1:58 am
Imediat dupa ce am strigat dupa el, s-a auzit ca si cum s-ar fi spart un val de stanci. Din nou. Si din nou. Am aruncat restul de tigara pe jos si am calcat pe ea, stingand-o. Un incendiu era tot ce mai imi trebuia. Nu am mai ezitat si am intrat direct in baie. Mi-am aruncat o privire prin baie, care era destul de mare, dar nu il vedeam pe Cole. M-am dus direct spre cada, iar el era sub apa. Slava Domnului, era imbracat. Mi-am bagat mainile in apa dupa el, si l-am tras in sus. - Ce dracu' crezi ca faci? Abia te-am gasit si vrei sa te pierd? am strigat furioasa, dar in acelasi timp mi-am aruncat bratele in jurul gatului sau. Si parca faceai dus.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 2:02 am
-Dus,baie,tot aia,am ingaimat eu si pentru o secunda mi-am pierdut cunostinta. Dar mj-am revenit repede. Mainile imi stateau inerete in apa,pe langa corp.Nu imi puteam misca nicio parte a corpului. M-am multumit sa o simt incolacita pe gatul meu. Ok,acum...Cum ieseam din cada?
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 2:31 am
- Treci afara, am zis si am inceput sa trag de bluza lui. Mainile mi-au alunecat de pe bluza lui, si am alunecat pe jos. - Au, am spus incet. Credeam ca sunt mai puternica. Hai, treci afara. Si nu mai faci dus sau baie azi.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 2:41 am
-Ce delicata esti,am mormait ca pentru sine. M-am dat jos,inca scotand bulbuci pe gura si o luai de pe jos ,pentru ca mai apoi,cu o greutate cam prea mare am luat spuma din cada si i-am dat pe fata. Apoi am sarutat-o. Asta mi-a dat o forta incredibila.Am luat-o pe umar si am dus-o in camera si asa uzi cum eram,am aruncat-o pe pat si am inceput sa o sarut. -Iarta-ma,i-am spus printre saruturi.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 2:58 am
M-a luat pe sus si m-a dus in pat. L-am dat jos de pe mine, desi nu vroiam, apoi am zis: - Mai intai, melodia.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 3:02 am
M-am incruntat. -Ok,melodia.Da' nici sa nu te gandesti ca mai am de gand sa termin ce incepusem mai devreme. Am luat chitara si sunetul instrumentului a umplut camera,la fel ca si vocea mea.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 3:07 am
Eram uimita. Cum putea spune ca era o porcarie? Dumnezeule, baiatul asta ma zapaceste din ce in ce mai rau... - Mda, ai dreptate, chiar e o porcarie. O porcarie superba si frumoasa si draguta si... tot restul... - Tu pierzi daca nu mai vrei sa termini, am spus zambind larg.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 3:15 am
Am zambit stiind ca vrea. Am pupat-o scurt scurt si m-am dus sa ma schimb repede pentru ca hainele imi erau inca ude.Si mai apoi i-am spus lui Eve: -Am auzit ca trebuie sa mergem in amfiteatru.O luam din loc?
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 3:21 am
- Heeey, ideea era sa vii sa ma saruti! am izbucnit. Oh, nu! N-ai zis cu voce tare! Da' ce arde in amfiteatrul ala? Eu vreau sa stiiiiiiing! Si... ar trebui sa ma schimb... am zis facand semn spre hainele mele ude.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 3:44 am
Am ras si am luat-o in brate,pentru ca mai apoi sa zbor cu ea spre camera fetelor.
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 9:13 pm
Nu era nimeni aici .Toti erau inca in amfiteatru . M-am asezat pe pat si am luat telecomanda si am deschis televizorul .Am cautat un post pe care sa ma uit dar nu am gasit nimic bun de vazut . L-am inchis si m-am hotarat sa ies pe afara , poate o fi plecat cineva .
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 9:57 pm
Am urmat-o pe Eve inauntru,si m-am incruntat ingrijorat: -Am facut ceva rau?am intrebat incet.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 9:59 pm
~EVE~ L-am sarutat ca un fel de consolare si i-am raspuns: -Nu.Doar ca vroiam sa scap de acolo cat mai repede.Stii bine,l-am privit cu subinteles.Mi-e o foame teribila,m-am plans
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 10:00 pm
Eram chiar curios de gasea asa de rau in a sta cu ceilalti. -Ma duc sa iau ceva de mancare,i-am spus.Daca ai preferinte,tine-le pentru tine,vreau sa fie o surpriza.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 10:04 pm
~EVE~ A iesit pe usa larg deschisa si m-a lasat cu gura cascata. Adica,ce vroia sa spuna cu asta? L-am asteptat cuminte,cocotata in varful patului sau.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 10:06 pm
Nu mi-a luat mult si am ajuns din nou in camera. Am pus cutia cu pizza in pat si sticla de sampanie pe jos. I-am oferit trandafirii si am vazut-o cum roseste. -Te iubesc,i-am soptit sarutand-o incetisor.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 10:09 pm
Am ramas uimita de atentia pe care mi-o oferea si am rosit putin cand mi-a dat tradafirii. -Si eu te iubesc,Cole,am ras,dar chiar mi-e foame.Putem incepe?l-am intrebat amuzata. Am luat o bucata de pizza si am inceput s-o molfai. -Si sampania?am intrebat cu o sclipire in ochi.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 10:23 pm
Am zambit triumfator -Sampanie fara alcool.Perfecta pentru tine. Stiam ca nu va acceptasa bea asa ceva,asa ca nici nu m-am obosit sa o mai desfac.
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 08, 2010 10:30 pm
Cand am ajuns , Cole si Eve incepusera o mica petrecere a lor. -Nu ma bagati in seama plec imediat , am spus eu luandu-mi o jacheta pe mine si iesind din camera lasandu-i singuri .
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 2:59 am
~EVE~ Sampanie fara alcool,auzi.Pai asta nici nu se putea numi sampanie. Cand baiatul acela Cezar a intrat si a iesit furtunospe usa,vroiam sa fac o exclamare sarcasticsa,dar cand i-am intalnit privirea lui Cole,m-am decis ca ar fi mai bine sa tac. -Sunt plina,i-am spus.Acum vreau sa dorm.Si din cauza ta,ca m-ai invatat,nu cred ca as putea dormi fara sa ma tii in brate.Asa ca vino si hai sa ne culcam.
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 3:13 am
Am oftat adanc. N-aveam pofta de somn de nicio culoare.Fata asta dormea mult prea mult.Cred ca ar trebui dusa la spital.Am ras in sinea mea. Ne-am asezat in patul meu cum o facusem si cu o noapte mai inainte. I-am fredonat un cantec la ureche,pana a adormit. Si mai apoi am inceput sa ma gandesc la tot si toate.
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 3:28 am
M-am intors pe cealalta parte, cu fata catre el. - Stii ceva? Nu ma mai culc. Sampanie, nesampanie, azi n-am fumat nimic. NIMIC! Nici macar o jumatate de tigara. Nici macar un sfert! Ti-am spus ca nu ma pot lasa. M-am ridicat din pat si am dat sa merg... oh, fuck... tigarile imi cazusera pe jos in camera. Perfect. Nu am tigari! Ce naiba fac? Ochii mi-au cazut pe tigara pe care o stinsesem cu piciorul cand am intrat peste Cole in baie. M-am aplecat spre ea incet si am luat-o. Era mai mult de jumatate nefumata. ALELUIAAAA! am strigat victorioasa. Hai sa cumpar o bricheta!
ToxicBlood Cole Smith
Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 3:32 am
M-am uitat urat inspre ea. -Daca vrei bricheta,du-te si ia-ti singura.Eu nu vreau sa ajut la distrugerea plamanilor tai. M-am mai uitat o data la ea si am suspinat. M-am ridicat din pat si am intrebat-o tafnos: -De unde?