Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Dormitoarele baietilor

In jos 
+4
Jinx
ToxicBlood
Ale.
suicide.blonde
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Urmatorul
AutorMesaj
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

Numarul mesajelor : 4212
Data de inscriere : 19/08/2009
Varsta : 28
Localizare : Hell

Dormitoarele baietilor - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 3:33 am

- Din pachete goale de tigari, am spus zambind. De tigari putem, adica pot, sa scap repede. Am vrut sa scot o tigara s-o fumez, dar mi-am adus aminte la timp ca nu-i placea sa ma vada fumand, asa ca am renuntat; oricum il ranisem destul doar in 2 zile...
Ochii incepeau sa-mi oboseasca, si pleoapele sa-mi cada usor. Nu mai aveam mult si ajungeam la poarta in fata careia scria mare "VISE". Am ciocanit la ea, dar am fugit rapid, am simtit ceva rece pe pleoapa si am tresarit.

- Parca am zis sa nu ma lasi sa adorm, am spus bosumflata.
Sus In jos
http://avrillavigne.forumz.ro/
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

Numarul mesajelor : 6324
Data de inscriere : 09/09/2009
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 3:38 am

-Esti asa frumoasa ca nici nu pot sa cred ca am permisiunea sa te privesc,i-am raspuns sincer.Nu vrei sa dormi?am continuat.Pot sa fac asta.
Mi-am cotrobait prin lucruri si am scos o chiatara,pentru ca mai apoi sa incep sa-i cant un cantec,Un cantec doar pentru ea.Facut special pentru ea.

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

I know that you are something special
To you I'd be always faithful
I want to be what you always needed
Then I hope you'll see the heart in me

https://www.youtube.com/watch?v=1lIYqMHBR6U
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 3:53 am

Frumoasa? As vrea eu... Imi spusese in atatea feluri, incat "frumoasa" era ultimul lucru care-l gandeam despre mine.
- Your love won't ever go to waste, i-am spus cu ochii in lacrimi si m-am napustit in bratele sale.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 3:57 am

Am lasat chitara jos si incet,mi-am strans bratele in jurul ei si am inceput sa-i mangai parul.
Desi imi spusese ca nu vroia sa adoarma,mangaierile mele au obligat-o si am sarutat-o dulce pe frunte,stiind ca a doua zi nu o va durea nimic.Pentru ca eram cu ea.Si pentru ca eram gata sa trec prin orice alaturi de ea.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 4:38 pm

Cole se intorsese intre timp cu Eve in camera. Chiar ii canta. Am zambit in sinea mea...pentru ca astia doi erau perfecti.
M-am sculat din pat si m-am dus la baie, cu gand sa trec pe la Kayla, pe care nu o mai vazusem de ceva timp. In timp ce ma spalam pe fata am observat ceva. Sclipirea din ochii mei disparuse. Poftim??? Asta insemna ca...nu mai pot fermeca pe nimeni.
Am iesit val-vartej din camera si am ciocanit la usa Kaylei. Speram sa imi raspunda cat mai repede.
Sus In jos
https://twilightsaga.forumburkina.com/forum.htm
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 11:02 pm

M-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare. Am deschis ochii incet; eram in aceeasi camera in care dormisem cu o noapte inainte. Cum dracu' am ajuns acolo? Tot ce-mi mai aduceam aminte era... ce-mi mai aduceam aminte? Ca ceream absinth dupa absinth... si... atat? Am inchis inapoi ochii si i-am tinut asa; parca-mi mai atenua durerea.
- Aspirina... abia am putut sa zic...
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 11:17 pm

Si eu care chiar credeam ca nu o va durea capul.
M-am ridicat repede si am luat o aspirina din rucsac.
I-am dat-o si i-am intins si un pahar cu apa.

-Baby,daca mai bei vreodata,te sinucid,i-am spus calm.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 11:39 pm

Cand i-am auzit vocea, ochii mi s-au deschis instantaneu. Imi era frica de ce prostii am zis ieri. Dupa ce am baut medicamentul, am zis:
- 1 - Urasc sa fiu alintata. 2 - Nu ma poti sinucide. 3 - Nu te tine sa ma omori. 4 - Cum naiba sa nu mai beau vreodata? 5 - Aaa... nu cred ca exista vreun 5. Ba da! 5 - Scuze daca am zis ceva ce nu trebuia ieri.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptyVin Mai 07, 2010 11:43 pm

Am privit-o adanc si i-am spus:
-1.Ok,baby.2.Ba pot,3.Daca as face asta vreodata,as fi nevoit sa ma omor si pe mine mai apoi,4.Poate vrei sa te bat,5.Ai spus mari prostii.Ai spus ca ma urasti si ca vrei sa ne despartim.
Cand i-am vazut privirea alarmata,i-am spus:
-Bine,bine,5 nu e asa.Dar ti-am cantat la chitara.Doar ca nu iti vei aminti sigur.Oricum era un cantec stupid.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 12:14 am

- Draga, sa stii ca "iubi" sa foloseste mai mult. Stiu si ca nu ma poti bate. Nu te tine, am spus eu dand cu pumnul in el din joaca. Ce-am facuuuut? am strigat eu cand mi-a zis ca am spus ca il urasc. Dupa ce mi-a spus adevarul, am zis: Stiam ca ma minti, doar betivii spun adevarul.
- Ba, de fapt, parca imi amintesc de un cantec, am mintit eu. Mai canta-mi-l o data.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 12:20 am

-Ei bine,ca sa il reauzi,trebuie sa fac mai multe eforturi,i-am spus eu ridicandu-ma si ducandu-ma la baie.
Speram sa nu inteleaga gresit.Un pupic,doi,trei,poate o mana impreunata.Sau poate mai mult.Dar limita era inca acolo.Si nu vroiam sa o incalc.Nu eram pregatit,si nu stiu nici daca era si ea.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 12:31 am

- Ce eforturi? am intrebat suspicioasa. S-a ridicat si a inceput sa mearga. Spre baie, cred. Heeey! am strigat dupa el si am fugit in urma lui. L-am prins de maini si i le-am tinut la spate. Nu te las sa pleci nicaieri pana nu imi spui ce vrei ca sa aud cantecul din nou. Eram al naibii de curioasa sa aud cantecul.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 12:33 am

M-a prins de mana si am tresarit.
-Dar e o porcarie,i-am spus sincer ce credeam de melodie.Ti-o arat.Dar acum chiar am mare nevoie de un dus.Bine,doar daca nu vrei sa vii si tu..
Doamne,unde disparuse roseata mea din obraji?De ce eram asa de increzator?Stiu.Pentru ca iubeam.O iubeam.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 1:16 am

- Nu e o porcarie! Zice cea care nu a auzit-o inca... aaa... adica, am auzit-o... partial...
- Eu sunt cuminte. Stau si astept. Nu vreau sa te intimidez, am spus zambind.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 1:22 am

Am suras.
Stiam ca nu va fi de acord.De-aia i-am si propus.

-Ti-o cant dupa ce fac dus,i-am spus.
Am inchis usa dupa ea si o moleseala m-a cuprins.
Cu hainele pe mine,am urcat in cada plina cu spuma.
Dupa un timp,am atipit.
Habar n-aveam ce urma sa se intample.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 1:38 am

- Bine, fie, am spus scotandu-i limba.
M-am intors pe calcaie, si m-am intins pe pat. Ma intorceam cand pe o parte, cand pe alta. God, credeam ca baietilor nu le ia atata sa faca un dus! Am luat chitara, si am inceput sa zdrangan la ea. Dupa putin timp, m-am plictisit si de ea si am aruncat-o cat-colo.
M-am enervat si am strigat tare de pe pat:

- COLE! AAAAZI!
Mi-am aprins o tigara. Si ce daca fumam in casa? Fumul se evapora repede... sau cel putin asa cred. Oricum, el nu-mi canta, eu fumam. Eram chit. Si nici nu-mi mai aduceam aminte ultima tigara.
Ma plictiseam raaaau de tot. M-am ridicat de pe pat, si am mers sa bat la usa.

- IUBI, ori iesi acum, ori plec!
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 1:43 am

Sunetul vocii lui Eve m-a speriat asa de tare ca m-am dat la fundul cazii si apa mi-a intrat in ochi si nas.
M-am panicat aducandu-mi aminte oroarea din copilarie.M-am panicat asa de tare,ca nu mai stiam cum sa-mi ghidez mainile si picioarele si ma innecam cu rapiditate.
Incercam sa ma ridic in picioare,insa o forta nevazuta parca ma tragea inapoi.
Tuseam si cand ieseam afara si cand intram in apa.Asta a inrautatit situatia.Apa mi-a intrat in gura intr-un val imens si simteam cum respiratia mi se oprea.
Am incercat sa tip,dar a fost prea tarziu.
Tot ce-mi mai aminteam era sunteul apei intrandu-mi in urechi.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 1:58 am

Imediat dupa ce am strigat dupa el, s-a auzit ca si cum s-ar fi spart un val de stanci. Din nou. Si din nou. Am aruncat restul de tigara pe jos si am calcat pe ea, stingand-o. Un incendiu era tot ce mai imi trebuia. Nu am mai ezitat si am intrat direct in baie. Mi-am aruncat o privire prin baie, care era destul de mare, dar nu il vedeam pe Cole. M-am dus direct spre cada, iar el era sub apa. Slava Domnului, era imbracat. Mi-am bagat mainile in apa dupa el, si l-am tras in sus.
- Ce dracu' crezi ca faci? Abia te-am gasit si vrei sa te pierd? am strigat furioasa, dar in acelasi timp mi-am aruncat bratele in jurul gatului sau. Si parca faceai dus.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 2:02 am

-Dus,baie,tot aia,am ingaimat eu si pentru o secunda mi-am pierdut cunostinta.
Dar mj-am revenit repede.
Mainile imi stateau inerete in apa,pe langa corp.Nu imi puteam misca nicio parte a corpului.
M-am multumit sa o simt incolacita pe gatul meu.
Ok,acum...Cum ieseam din cada?
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 2:31 am

- Treci afara, am zis si am inceput sa trag de bluza lui. Mainile mi-au alunecat de pe bluza lui, si am alunecat pe jos.
- Au, am spus incet. Credeam ca sunt mai puternica. Hai, treci afara. Si nu mai faci dus sau baie azi.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 2:41 am

-Ce delicata esti,am mormait ca pentru sine.
M-am dat jos,inca scotand bulbuci pe gura si o luai de pe jos ,pentru ca mai apoi,cu o greutate cam prea mare am luat spuma din cada si i-am dat pe fata.
Apoi am sarutat-o.
Asta mi-a dat o forta incredibila.Am luat-o pe umar si am dus-o in camera si asa uzi cum eram,am aruncat-o pe pat si am inceput sa o sarut.

-Iarta-ma,i-am spus printre saruturi.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 2:58 am

M-a luat pe sus si m-a dus in pat.
L-am dat jos de pe mine, desi nu vroiam, apoi am zis:

- Mai intai, melodia.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele baietilor   Dormitoarele baietilor - Pagina 3 EmptySam Mai 08, 2010 3:02 am

M-am incruntat.
-Ok,melodia.Da' nici sa nu te gandesti ca mai am de gand sa termin ce incepusem mai devreme.
Am luat chitara si sunetul instrumentului a umplut camera,la fel ca si vocea mea.