| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Jinx ToxicBlood Ale. suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 3:51 am | |
| - Plamanii mei sunt distrusi de multa vreme, draga. Am dat sa plec, oricum m-as fi intors inapoi dupa. - Stiam ca vei ceda, am spus cu un zambet larg pe buze, dezvelindu-mi gropitele care se formau in obraji. Barul e cel mai apropiat loc, dar mie mi-ar face placere sa merg si pana in oras. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 3:52 am | |
| Mi-am dat ochii peste cap,dar am acceptat. Incepea sa ma sperie chestia cu convinsu'. -Dar ne intoarcem repede,da?am intrebat-o refuzand sa ma misc daca nu accepta si ea la randul ei ceva propus de mine. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 3:57 am | |
| - Ai planuri cu alta, de aia vrei sa intoarcem repede, am spus glumind. Ne intoarcem repede, doar daca esti de acord sa fumez in camera. Deja ii prevedeam fata cand voi avea tigara in gura. Deci, la bar sau in oras? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:00 am | |
| -Pardon,am corectat-o.Cu altele.La ce macho sunt,tu te astepti sa ma limitez doar la una?am ras eu sarcastic.La bar sunt mai multi anormali ca tine,care fumeaza.Asa ca prefer orice inafara barului.De acord? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:04 am | |
| - Aaa, deci iesi cu vreo 5-6 cu fuste pana-n... am zis continuand jocul. Imi place sa iau cuvintele ca "nebuna" si "anormala" drept complimente, deci multumesc! Dar, stiu care e adevaratul motiv pentru care nu vrei sa mergi la bar. O sa ajungi prea rapid la dormitor si o sa fumez acolo. Ma intreb... cum e sa saruti pe cineva care tocmai a fumat? Cum e senzatia? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:07 am | |
| -Ca si cand ai linge o bara de streaptease.Senzatia e uimitoare,dar nu si gustul,i-am raspuns.Deci mergem? | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:18 am | |
| Am intrat in camera si nu era bine , ce noroc pe noi -Eu cred ca ma duc pana in camera sa ma schimb apoi vin inapoi ok ? | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:32 am | |
| Era unda verde!Nu era nici tipenie de om in camera!Pentru cat nu imi pasa atata timp cat eram cu Alexiss! -Nu vrei sa ramai aici?am intrebat-o tragand-o la pieptul meu.Parca ramasese sa facem dus?De unde aveam dumnezeule tupeul asta? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:33 am | |
| -Ok , eu nu ma supar , imi dai tu ceva de imbracat am zambit la el apoi l`am sarutat intrand in camera I`am auzit gandurile , tupeul lui , pff baiatul asta chiar ma iubea . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:46 am | |
| Sa ii dau eu ceva de imbracat? -Cu cea mai mare placere domnisoara!Am prins-o din nou intr-un sarut!Te iubesc! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 4:49 am | |
| -Si eu i`am ras in fata si m`am dus spre dulapul lui -Deci cu ce ma imbrac ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 5:07 am | |
| -No, young lady!Intai dusul...cu care tin minte imi esti datoare!Si apoi camasa pe care am pregatit-o pentru tine!Am tras-o dupa mine in baie...abia mergea!Se lasa greu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 5:09 am | |
| Am intrat cu el in dus , nici macar acolo nu termina cu gandurile lui de iubire care stia ce le pot auzi , se mai sinchisea sa zica si cu voce tare , iar eu il aprobam
Dupa dus m`am invelit ntr`unn prosop asteptand tinuta promisa | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 5:18 am | |
| Dusul a fost incredibil!Imi scazu din temperatura...care temperatura reveni din nou cand am vazut-o pe Alex asteptand infasurata in prosopul ala...si uda...Ce voiam sa fac?Aaa...da! -Deci!Am fugit la dressing si am luat camasa mea preferata de acolo.Alba, singura de altfel din toata colectia mea de camasi!Poftim!I-am inmanat-o, mandru ca avea sa o poarte!E preferata mea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 5:19 am | |
| -De acum va fi si a mea .. m`am uitat cu coada ochiului la el , m`am imbracat si m`am pus pe pat , asteptand sa vina si el langa mine | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 5:23 am | |
| Imi imbraca camasa cu zambetul pe buze! -E a ta!Daca o vrei!m-am imbracat si eu si m-am intins langa ea!Ohhh cat de bine ii statea in alb!O zeita!Mai bine ca pe mine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 5:24 am | |
| -Nu cred , ca mai bine ca pe tine , i`am spus eu .. l`am luat in brate si l`am sarutat -Te iubesssc Chad ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 8:31 pm | |
| M`am trezit a doua zi . Nici nu stiu cand am adormit , nu stiu cat era ceasul , el inca dormea langa mine ,era asa dulce, bine ca nu sforaia , m`am scos din bratele lui si m`am dus la baie . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 8:46 pm | |
| Am privit cum inchid usa dupa ei si am auzit cum rasucesc cheia.Ma incuiau in casa...Ce voiau oare sa imi demonstreze cu asta?Ca le pasa de mine?Acum?Dupa atata timp in care am avut nevoie de parinti, vor sa imi dea de stire ca am si eu unii?Halal!Ma cuprinse un val de nervozitate si am aruncat cu un pahar dupa ei!Doamne cat as fi vrut sa fie acolo in fata mea si sa ii loveasca in plin!Sa realizeze si ei ca nu-i de gluma cu mine!Dar nu erau...si asta ma omora pur si simplu!Pe dinauntru ma omora...ma rodea ca o carie...si nu mai suportam.Am alergat pana in bucatarie si am deschis sertarul in care "mama" tinea cutitele.L-am luat pe cel mai fin dintre ele si m-am uitat atent la el.Din el ma privea un baiat cu ochii negrii inlacrimati...mi-era mila pentru el!Asa ca nu am mai stat la discutii, mi-am adus incheietura la nivelul cutitului si am taiat adanc, apoi am taiat si la cealalta...si m-am aszat langa frigider asteptand sa mor...Durerea era din ce in ce mai mare, din ce in ce mai ascutita si ma tragea tot mai mult la somn...ochii mi se inchideau si in scurt timp nu am mai fost in stare sa ii deschid.Nu vedeam decat un imens ocean de intuneric si auzeam un suparator...Eram pregatit sa imbratisez ce ma astepta.Era de o mie de ori mai bun decat nenorocitii aia care se dadeau drept parintii mei!... -Ahhhh!am strigat trezindu-ma speriat! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 8:49 pm | |
| L`am auzit din baie , s`a trezit , m`am dus la el , era speriat .. nu stiu de ce -Hey , hey , ce ai ? Sunt aici liniste`te ? Ce ai patit ? m`am uitat intens in ochii lui pt a il linistii | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 8:57 pm | |
| Veni langa mine din baie si imi zise sa ma linistesc.Cum as putea sa ma linistesc dupa ce am trait din nou ziua aia?Inima imi batea sa imi iasa din piept si eram leoarca de transpiratie! -Nu...Nu pot...Nu pot sa ma inistesc!Am visat ziua in care...m-am oprit si m-am uitat la cicatricile de pe incheieturi.Ma dureau!Ceea ce nu se mai intamplase de mult timp! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:00 pm | |
| Imi dadusem seama ce visase , ziua in care isi facuse cicatricile -Cicatrici afurisite , gata , linisteste`te totul e bine , sunt aici , nu te mai gandi , a fost o zi urata din viata ta , nu te mai gandi , gata l`am luat in brate si il mangaiam pe par | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:03 pm | |
| Ma lua in brate si incepu sa ma mangaie! -De asta aveam nevoie atunci!am spus plangand.De asta!Nu sa fiu inchis in casa ca un delincvent!Aveam nevoie de afectiune!Dar ei au preferat sa se ocupe de serviciul lor, decat de mine!Ii uram!Cu toata fiinta mea!Ca din cauza lor am ajuns asa! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:07 pm | |
| -Gata , nu te mai gandi , ai dreptate , nimeni nu merita asa ceva . Incearca s nu te mai gandesti , dute si spalate oe fata , poate te vei mai linisti .. i`am spus . l`am luat de maini si l`am ridicat din pat | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:10 pm | |
| M-am lasat ridicat cu greu din pat!Caci voiam sa stau acolo, intre asternuturi, si sa imi plang de mila!Nu voiam sa fac nimic!Dar ea...ea era incapatanata!Ii pasa de mine...voia sa fiu bine! -Lasa-ma,Alex!i-am zis plangand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:16 pm | |
| -Nu , nu te las , trebuie sa uiti toate astea , incearca sa te gandesti ca esti aici cu mine.. nu stiu , gandeste`te la ce te face fericit , gataa / i`am spus eu , sarutandu`l , chiar daca nu s`a facut mai bine | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:21 pm | |
| M-am tras din sarutul ei si am fugit la baie.Am inchis usa dupa mine si m-am trantit pe gresia rece.Era rece, revigoranta! -Nu mai vreau sa vad pe nimeni!am zis atat de incet incat nu m-am auzit nici eu.Nu mai vreau sa ma vad nici pe mine!M-am saturat de mine!Nu mai voiam nimic!Azi...NIMIC!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:26 pm | |
| -Stau ft bine cu auzul sa stii .. daca asa vrei bine am spus eu tare cu lacrimi in ochi o sa plec , sa te las in pace , daca tu te simti mereu bine singur si uitat de lume , tu te faci izolat .. i`am mai spus eu tipand , si punandu`ma incet pe patul lui cu mainile prin par , toate gandurile mele erau date peste cap | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:32 pm | |
| I-am auzit vocea trista si ceva din mine reactiona la asta!Am deschis ochii si m-am gandit ce sa fac...o parte din mine voia sa iasa si sa se duca la ea, sa o impace...asta era partea care reactionase!Si cealalalta parte dorea sa stea in continuare pe gresia rece din baie!Ce sa fac Doamne? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:35 pm | |
| M`am gandit mai mult la tot ce facuse , si am realizat cum se simte si daca as pleca acum , i`ar fi mult mai rau . M`am intins pe pat , m`am invelit si am asteptat sa se intoarca inapoi , am deschis tv si l`am dat pe muzica .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:40 pm | |
| Am auzit muzica din partea cealalta si stiam ca ramasese in camera...sa ma astepte!!!Am oftat si m-am ridicat de jos!Am pus mana pe clanta si am deschis-o, iesind! -Alex?Am intrebat | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:42 pm | |
| I`am auzit vocea si usa deschizandu`se , in sfarsit isi daduse si el seama .. cred . Nu i`am raspuns era invelita cu patura si intoarsa cu spatele la el ...Inca mai aveam lacrimi in ochi | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:45 pm | |
| Am vazut-o in pat.Era cu spatele intors la mine si suspina!Iesirea mea o suparase...Gresisem din nou fata de ea! -Pot sa imi cer scuze?Sau mi s-au terminat sansele pe care mi le-ai dat?am zis tinand capul in pamant de rusine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:48 pm | |
| mi`am innecat suspinele si i`am raspuns -Um , nu este nimic inteleg , am momenele tale si .. am lasat propozitia neterminata , nu m`am intors spre el , tot in pat eram | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 9:58 pm | |
| Nu am vazut nici un semn din partea ei care sa ma anunte ca avea sa vina langa mine!Era in aceeasi pozitie, in pat!Si se intelegea din felul in care imi vorbea ca supararea nu avea sa ii treaca asa de repede ca si prima oara!De cate ori aveam sa o mai ranesc? -Te-am ranit cu iesirea asta!Eram dependent de singuratate, obisnuit sa fiu singur!Doar eu cu mine!Si acum...Dar ce incercam eu sa fac aici?Am dat-o in bara din nou si destul de serios! Eram imbracat in pantalonii de traning, mi-am incaltat papucii si am iesit furtunos!Eram dat peste cap de tot! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 09, 2010 10:02 pm | |
| L`am auzit plecand , a trantit usa dupa el .. m`am trezit si eu din pat si m`am dus in camera mea | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Mai 10, 2010 2:07 am | |
| dupa cumparaturi...Am intrat in camera razand...Spusesem glume tot drumul si ii povestisem ce farse le faceam eu profesorilor.Eram temut...dar invatam mai bine decat tocilarii din clasa.Nici eu nu stiu cum se intampla asta...cert e ca nu trecusem ca rata prin balta la scoala.Am fost putin in baie si apoi m-am asezat turceste in pat si am inceput sa imi butonez noul telefon si cealalta noua achizitie fara de care nu am putut pleca din magazin, un laptop de toata frumusetea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Mai 10, 2010 2:11 am | |
| Ajunsesem acasa , cumparasem mai multe , dar nu ma suparasem -Um , siii ce mai facem m`am asezat si eu langa el si l`am strans in brate. Ma voi duce mai incolo in camera , vreau sa mai vorbesc si cu Alice , mi`e dor de barfele cu fetele .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Mai 10, 2010 2:30 am | |
| Am lasat putin butonatul telefonului si am ridicat privirea la ea!I am zambit si am zis : -Ai stat cam mult cu mine si ai nevoie de fete!Stiu ca pot fi o pacoste uneori! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Lun Mai 10, 2010 2:36 am | |
| -Oo nu esti deloc . Am pufnit intr`un ras zgomotos .. -Mi`am amintit ca prima oara cand te`am vazut in camera asta , cand te`am strans de mana puterile mele erau activate deja, aveai niste ganduri , imi spuneai mereu frumoasoo , frumoasoo , frumoasoo am rosit putin -Chiar asa sunt ? [i] mi`am fluturat genele | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|