| Dormitoarele fetelor | |
|
+4Jinx Raindrop. Chocoholic suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mier Iun 16, 2010 6:31 pm | |
| - Doar daca n-a patit ceva! Nu stiu ce sa fac! Poate n-a patit nimic si umbla pe undeva...sau poate chiar a patit ceva! Of, cred ca a venit si profa sau profu'! Am sunat din nou pe telefonul Kaylei. Din fericire acum era deschis! Dupa cateva incercari, mi-a raspuns. - Kayla, unde naiba esti? M-ai speriat! Nu te ingrijora, eram doar la cantina, mi-era foame! - Si nu puteai sa dai un semn de viata si sa ma anunti? Am crezut ca o sa mor! Stai linistit, vin acum la curs. - Eram in camera ta, ne vedem la curs. Te iubesc! Si nu mai face asta niciodata!
- Am gasit-o! A fost la cantina, vine si ea la curs. Mersi mult, Chad, ca te-ai oferit, am zis multumindu-i din nou. Hai sa mergem in sala. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 17, 2010 2:58 am | |
| Intai m`am dus sa`mi iau iubitul de catelus sa`l mai scot pe afara, o sa ma intalnesc cu Chad in parc.. ma simteam super ametita -hai pufulete prin parc... | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 5:45 am | |
| Chad Am ajuns in camera lui Alex si ne-am trantit istoviti pe pat. -A fost o zi plina!Am invatat atatea, incredbil dar adevarat!
Alex -Da iubitu'! Am raspuns adormita.Aveam ochii inchisi si parca deja incepusem sa visez. -Atat de plina...
Chad -Noapte buna! Am zis amuzat...era obosita si o fura atat de repde somnul
Alex -Cum zici tu iubitu'! in minutul urmator somnul ma invalui si incepusem sa visez un camp cu flori...
Chad Am inchis si eu ochii si am adormit linistit.Eram obosit si ma durea spatele ca naiba...de la cat i-am carat pe nebunii aia pe spate...nu stia nimeni asta si sper sa nu afle niciodata...auuuu frate dar durea ca naiba!... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 5:56 pm | |
| Am inceput sa ma trezesc din cauza soarelui puternic care imi batea in fata ... m`am trezit cu Chad langa mine, inca dormea.. mi`am amintit de capra de ieri si am inceput sa rad, cam tare .. aproape il trezisem | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 5:59 pm | |
| Am auzit rasul frumoaseo mele si am deschis ochii.Imediat am simtit o durere ascutita la spate si mi-au dat lacrimile. -Auuuuu! am zis cu durere. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:00 pm | |
| Se trezise si el si imediat spusese ca`l doare ceva .. -Ce`ai patit? Ce te doare ? i`am spus ingrijorata dandu`ma de pe el .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:02 pm | |
| -Ma doare spatele! Am zis ridicandu-ma incet. -Ooooo!Auuuu! Am zis cand am simtit durerea mai apasat. -Mama!Ma doare ca naiba! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:03 pm | |
| Ma simteam foarte neputincioasa, nu aveam ce sa`i fac .. nu eram doctor sau orice altceva de genu` .. -Vrei sa mergem la un doctor ceva ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:06 pm | |
| -Ooo, doamne! Mi-au dat lacrimile de durere si m-am intors ca prostul spre usa. -Vreau sa ma duc pana in camera la mine sa iau niste pastile de la Cole!Are niste analgezice! Dar cum naiba sa ajung eu asa pana acolo in starea asta? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:08 pm | |
| -Nu poti sa faci nici 2 pasi, sa mergi pe tot holul .. nu prea cred . Vrei sa`i trimit vreun SMS lui Cole sa vina el .. tu nu prea te poti misca deloc . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:09 pm | |
| -Cole?Cole are piciorul ala pe butuci! I-am zis incercand sa imi duc mainile la ochi sa imi sterg lacrimile...Bad idea! -Aaaaa! Am tipat de durere. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:10 pm | |
| -Ma duc eu si`ti aduc ceva de la el. Nu te misca de aici! Vin imediat .. i`am spus repede si am iesit imediat pe usa | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:14 pm | |
| Ohhh, da!Unde aveam frate sa ma misc?Eram ca un om de tinichea care nu mai fusese uns de un deceniu!Scartaiam din toate incheieturile! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:22 pm | |
| Am ajuns in camera si i`am intins lui Chad o pastila si un pahar cu apa -Poftim, sper sa te simti mai bine. Cole deja spune iar ca este doar vina lui ... of . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:24 pm | |
| -In fond cam e vina lui! Am zis cu lacrimi in ochi. -Dar nu o sa ma apuc sa il invinovatesc pe el pentru prostia mea!Am vrut sa le ridic moralul la toti si am reusit pentru moment numai ca am incurcat-o eu acum! Am luat pastila si am baut apa toata. -Doamne!Sa isi faca efectul! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:26 pm | |
| -Isi va face, stai linistit acum si nu fa prea multe miscari .. l`am intins pe pat si ma plimbam prin camera .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:29 pm | |
| Ma ajuta sa ma pun in pat si am scancit ca un copil mic... -Sper!Pentru ca... M-am oprit in mijlocul propozitiei cand am auzit tonul de apel de la telefon.Am dat sa ma intind dupa el si am simtit din nou durerea. -Aha!Am dat de naiba! Mi-am zis sincer. -Alex!Poti sa imi dai si mie telefonul? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:30 pm | |
| M`am intors imediat pt ai da telefonul si ma uitam la el nerabdatoare .. -Poftim, sii de la cine e ? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:33 pm | |
| ~SMS PT CHAD~ Omule, esti bine? Ti-e rau? Imi pare rau! IMI PARE RAU! JUR! E numai vina mea! Eu te-am pus sa te transformi! EU! Daca pot sa te ajut cu ceva, spune-mi, te rog! Sunt obisnuit sa fac numai rau tuturor din jurul meu pe care ii iubesc... Sunt un idiot... Imi pare rau... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:34 pm | |
| -Cred ca stii si tu prea bine! I-am zis si am luat telefonul din mana. -E un mesaj de la Cole! L-am citit si am pufnit ca tampitul. Am tastat cu greu si aproape indescifrabil un mesaj pentru blond si i l-am trimis. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:36 pm | |
| -O, scuze .. nu mai spun nimic . am tacut rapid si m`am asezat intr`un colt .. departe de el , pe pat / | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:41 pm | |
| -Hei!Hai!Iarta-ma! I-am zis incercand sa ma dau jos din pat.Spatele se revolta dureros si m-am tintuit din nou. -Mor de durere frumoaso!Si sunt irascibil!Iarta-ma! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:42 pm | |
| -Nu, nu e vina ta .. si stai acolo intins .. nu te mai fatai. Inteleg ca te enerveaza totul din jur acum | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:44 pm | |
| -Stii ce ma enerveaza cel mai rau acum? Am zis lovind cu mana marginea patului pe care stateam. -Ca nu ma pot misca!Ca durerea asta e atat de insuportabila incat imi vine sa tip de nervi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:46 pm | |
| -Te cred, stim cum este sa nu ai voie sa te misti absolut deloc,sau sa nu poti sa te misti, chiar daca ai vrea .. e ca si cum ........ esti paralizat, in fine o parte din asta esti acum, dar iti vei reveni .. vei vedea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:49 pm | |
| -Ma ingrozeste gandul asta! Am zis cu teama.Am inchis ochii. -Stii?Sa nu te poti misca deloc!Sa fii mereu la mila celorlalti! Cat il intelegeam pe Cole acum! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:50 pm | |
| -Nu vei ajunge niciodata asa, nu ai cum, de acum trebuie sa te gandesti umpic mai mult cand te transformi in vreun animal urias .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:54 pm | |
| -Nu e vina mea ca am primit puterile astea! Am zis plangand serios acum. -Am fost mereu o pata in universul vostru!Nici nu stiu cum am ajuns aici! Am facut un efort supraomenesc si m-am ridicat.Durerea izbucni din nou mai tare. -Sunt rau!Sunt rau! M-am dus pana la usa ca un robot defect si am deschis-o. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 6:57 pm | |
| L`am vazut cum a iesit pe usa, incepuse si el cu lucrurile prostesti.. -Bine, du`te unde vrei.. nu mam ai intereseaza, chiar nu poti intelege ca era spre binele tau daca stateai nabii aici! am urlat eu desi stiam ca nu ma va auzi .. Am cautat sticlele alea de JD si Slava Domnului erau la mine .. si am inceput sa beau | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 7:26 pm | |
| ~Apel pentru Alexiss~ -Tu, nebuna! Bei fara noi? Hai, te rog, vino in camera baietilor! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 7:37 pm | |
| Frate ce are Cole in cap? -Crezi ca daca o aduci pe Alex aici o sa ma faci sa ma razgandesc?Stai numai sa mi se duca durerea asta!Daca mi se va duce pana in seara asta! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 7:42 pm | |
| Am intrat in camera. Pffu, ce dor mi-era. Alex, cu bautura in mana. - Draga mea Alex, numa' prostii faci. CUM ITI PERMITI SA BEI JACK DANIELS SI SA NU MA CHEMI? am intrebat razand si am luat o sticla in mana si am baut din ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 7:45 pm | |
| Am inceput sa rad cand am vazut ca mi`a venit o tovarasa la bautura .. -Credeam ca nu o sa vrei sa vii, iti mai dau pahar? Sau termini toata sticla aia asa? | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 8:14 pm | |
| - Fara pahar, sticla si ochii! am zis razand si am mai luat cateva guri mari. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 18, 2010 8:51 pm | |
| -Ok,nici nu prea stiu daca am pahare pe aici .. am luat ceaslalta sticla de pe masa si am inceput sa beau .. | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 19, 2010 2:29 am | |
| Am intrat ca o furtuna in camera si am apucat prima sticla pe care am gasit-o in rezerva mea secreta de sub pat. -Pentru ca idiotii de baieti nu ma lasa sa dorm!am zis eu ridicand sticla de Jack si turnand pe gat direct, fara pahar. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 19, 2010 2:49 am | |
| -Ooo bun venit la bord draga! am spus si am inceput sa sar in sus | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 19, 2010 2:56 am | |
| -Ma bucur sa fiu aici....am spus eu si am inceput sa sar ca Alex. -De ce sarim?am intrabt eu razand ca o nebuna. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 19, 2010 2:57 am | |
| Nu stiam de ce saream, m`am oprit brusc si m`am asezat pe covor cu sticla in mana .. -Sii tu ce "sarbatoresti" draga ? am intrebat`o frumos pe Alice | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Iun 19, 2010 3:11 am | |
| -Sarbatoresc faptul ca idiotii de baieti m-au trezit dintr-u vis superb u cearta lor!am spus inca sarind. -Tu? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|