| Dormitoarele fetelor | |
|
+4Jinx Raindrop. Chocoholic suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 4:41 am | |
| -Da, te-ai pripit, i-am spus. Apoi m-am strambat. -Si nici macar nu era asa frumoasa, am adaugat. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 4:47 am | |
| ~Chad~ Am zambit amandoi stiind ca asta era un pas catre impacare. -Ce tupeu pe ea sa se dea la darling al meu!am adaugat cateva secunde mai tarziu folosind vocea pitigaiata a lui Alex..Daca stiam ca asta ii era intentia, darling, ii rupeam moatele alea! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 4:49 am | |
| Si Alex iti rupea tie altceva, am spus in gand si m-am uitat la Alex, stiind ca m-a auzit. -Foarte sexy din partea ta, darling! am exclamat. Stii cat ma aprinzi cand esti asa protector... i-am continuat jocul. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 4:58 am | |
| ~Chad~ -Ahhh darling! Am zis si mi-am tuguiat buzele la el. -Stii cat te iubesc darling?
~Alex~ Cu siguranta ca ii rupeam ceva!Am raspuns la gandul lui Cole, pe ascuns insa ca Chad nu cred ca ar mai fi continuat mult cu calmitatea lui. -Doamne,sigur nu ascundeti ceva? Le-am zis saturata intr-un final de jocul asta de gay al lor. -Chad nu ai nimic sa imi spui nu e asa?
~Chad~ -Vai tu draga!Eu vorbesc cu darling al meu, draga, si ii trimit bezele, draga! Mama!Pana si eu m-am intrebat la faza asta daca nu cumva ii ascund ceva lui Alex? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:04 am | |
| Am ras si am clatinat din cap. Daca mergem prea departe? Daca in momentul urmator saream pe Chad? Am ras in sinea mea. Erau cuvinte menite sa o enerveze pe Alex. Dar... Parea sa nu se enerveze. De ce cand jucam pe ala care flirteaza cu Chad imi venea in minte filmu' ala "Insarcinatul"? M-a apucat criza isterica de ras si mi-am pus mana la gura sa n-o trezesc pe Eve.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:10 am | |
| ~Alex~ Am ras si eu la gandurile lui Cole si mi-am pus mana in cap de cate putea sa coaca mintea blondului. -Amore mio tocmai te-ai facut cu "o admiratoare"! Abia am putut sa scot doua cuvinte care sa nu fie stalcite de criza de ras isterica pe care mi-a provocat-o Cole.
~Chad~ M-am uitat instinctiv la Cole si apoi la Alex. -Ce a gandit?Spune repede! I-am zis speriat ca nu cumva sa starnesc cine stie ce dorinte ascunse in Cole. -Alex, nu ma lasa asa!
~Alex~ Am ridicat din umar semn ca nu stiu despre ce e vorba si m-am pus pe patul meu. -O sa descoperi si singur daca se mai continua cu gandurile astea!I-am zis incet. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:14 am | |
| -Vrei sa stii despre ce era vorba? am intrebat. Am pasit sper el si l-am luat in brate scurt, dupa care l-am lasat pe brat in jos, cum se face la tango. Mi-am apropiat buzele de ale lui, dar i-am dat drumu' repede si a cazut pe jos. -Oh, boy! Am luat-o la fuga spre baie si am inceput sa vomit in toaleta. Film idiot, FILM IDIOT! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:21 am | |
| ~Chad~ Am ramas ca prostul pe jos.Se intamplase atat de repede ca nici nu stiam... OMFG!!! Tocmai am fost sarutat de un baiat!? -Te rog spune-mi ca blondul nu a facut ce cred eu ca a facut! Am intrebat-o pe Alex tinand ochii inchisi si dorindu-mi sa fi fost doar imaginatia mea bolnava si frica de a nu se intampla ceva nasol.
~Alex~ -Nu iti pot spune asta pentru ca blondul tocmai a facut-o!Si e la baie si vomita! I-am raspuns intre doua reprize de ras...nu mai puteam de burta!Ma dueau muschii burtii de nu mai puteam. -ti-am zis eu ca ai o admiratoare! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:24 am | |
| O auzeam pe Alex cum rade. Printre sughituri si vomitaturi am zambit satisfacut. Am intrat in camera, aratand ca un zombie. Amandoi se uitau ciudat la mine. -Oh, come on, am zis. Nu am atins buzele. Nu de data asta, am adaugat. Eram sigur ca de data asta nu avea de gand sa mai continue jocul. Poate asta era si ideea. Poate nu.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:29 am | |
| ~Chad~ -Darling daca voiai sa ma saruti trebuia doar sa ceri! What tha heck? Am spus eu asta? Da am spus-o!Imi continua constiinta.Dar nu voiam!Si nici nu atinsese buzele! -Ma ajuti darling?Sau iti place pe jos? Am ridicat din sprancene si am zambit viclean.
~Alex~ -Voi doi ati face o pereche de pomina! Le-am zis sincera. -Pisica alba si pisica neagra! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:31 am | |
| I-am intins mana si l-am ajutat sa se ridice de pe jos. L-am mangaiat incet pe spate si am intrebat: -Te doare, darling? Dar m-a apucat un ras nebun. -Imi pare rau, Chad, dar daca mai continuam, daca nu ne omoara Alex, o face Eve! Chiar daca stie ca e un joc. M-am oprit din ras si m-am uitat stupefiat la Chad. -E un joc, da? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:34 am | |
| ~Chad~ -Nu stiu! M-am apropiat de el si aproape i-am atins obrajii cu buzele. -Tu ce zici? I-am soptit la ureche pe un ton tandru.
~Alex~ -Baieti ma speriati! Le-am zis si zambetul imi pieri de tot. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:36 am | |
| L-am impins incet pe Chad si am ramas stupefiat. Incet, uimirea mi-a trecut si am rosit oribil. -Aaa, cred ca ma duc sa fac un dus. Am mers la baie si am incuiat usa dupa mine. Potoleste-i hormonii, am gandit pentru Alex. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:42 am | |
| ~Chad~ -Vezi ca intru peste tine in baie si te fac eu sa rosesti de placere! I-am zis razand dupa ce a plecat.
~Alex~ -Potoleste-te, mai! Am spus incruntata si i-am dat cu perna in cap. -Ce a fost aia?
~Chad~ -A fost doar un joc! Am spus aruncand perna spre ea.O prinse insa la timp si o puse sub picioarele ei. -A fost un joc!Ne-am ratat cariera darling! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 3:18 pm | |
| -Cred ca te duci cam prea departe darling!E mai normal cu alintarile, dar cu atingerile deja exagerezi.Auch! am spus dupa ce mi`am imaginat o noapte intre gay, ce porcarie, pt ce mai existam noi daca ei o fac intre ei .. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 5:05 pm | |
| Dupa o sesiune destul de lunga de dus-karaoke, dupa ce am terminat de cantat Bon Jovi, Lady Gaga, Justin Bieber si Miley Cyrus[=))] si m-am gandit ca ar fi bine sa ies din baie. Am intrat incetisor si m-am intins. Chad inca ma privea ciudat asa ca am decis sa nu-i acord atentie. M-am pus pe patul lui Alice si am zis: -O sa am cosmaruri toata noaptea. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 6:02 pm | |
| | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 6:09 pm | |
| Am ras si m-am ridicat. Am mers la patul lui Eve si m-am asezat pe margine. M-am aplecat si i-am dat un sarut de 'neata. Numai... Ca nu era dimineata. -Somnoriciu' meu! am soptit si i-am zambit, fericit ca ma slavase de privirea insistenta a lu Chad. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 7:04 pm | |
| - 'Mneata, i-am salutat pe toti si l-am pupat. - Va distrati? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 7:08 pm | |
| Eve ne`a salutat pe toti..am salutat`o si eu cu un zambet apoi m`am trantit in pat .. -Hmm, nu prea e cam plictiseala. nu am zis nimic mai mult si mi`am intors capul spre perete . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 7:10 pm | |
| Mi-am dat ochii peste cap si am luat-o de mana si i-am soptit la ureche: -Te rog! Hai sa mergem undeva! Vreau sa ies de aici! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 7:21 pm | |
| - Is dezbracata, unde naiba vrei sa ma duc acum? am soptit inapoi. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 7:24 pm | |
| Am facut o grimasa si am ridicat-o din pat, infasurata in plapuma, am luat hainele ei de pe jos si am condus-o la baie. I-am dat hainele si m-am intors cu spatele, ca sa se imbrace. -Hai! Te rog! Vreau afara! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 7:39 pm | |
| Am vrut sa zic ca nu vreau tot aceleasi haine, dar am vazut ca e oarecum agitat, si dupa cum il cunosteam, stiam ca o sa faca totul dupa cum vroiam eu, asa ca l-am lasat in pace. M-am schimbat rapid si am iesit din baie. - Hai, i-am zis dulce si l-am luat de mana. - Pa, copii, le-am facut cu mana lui Alex si lui Chad si am iesit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 7:42 pm | |
| -Pa, am resuit si eu sa le zic, peste umar celor doi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:17 pm | |
| Cole si Eve plecasera prin oras, iar cu cu Chad am ramas in camera . -Mai bine ca ti`a plecat febletea .. cine stie ce faceai daca nu pleca sau nu se trezea Eve :> i`am spus eu in gluma | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:20 pm | |
| -Taci cu febletea ta! I-am zis razand si m-am aruncat langa ea.-M-a speriat blondul ala!Dar m-am razbunat si eu! > | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:26 pm | |
| -Tu ai inceput, el doar a dus mai departe jocul am spus eu .. gandindu`ma iar la bruneta aia | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:31 pm | |
| -Dar l-a dus atat de bine ca m-a lasat cu gura cascata cand m-a luat in brate si m-a sarutat! Doamne ce amintire! Trebuia sa facem poze! -Ca veni vorba de poze! Mi-am amintit eu. -Pozele de cand cu calaritul caprei si al elefantelului!Sunt la tine nu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:33 pm | |
| -Aaaa, da cred. uitasem de pozele alea, cred ca le avem pe undeva in hainele de atunci .. Sii hai ca nu te`a sarutat, doar s`a prefacut . Poate ai fi vrut sa o faca bruneta aia, prea te uitai dupa ea . Erai cumva gelos ca nu te bagase pe tine in seama ... ? mi`am fluturat genele la el . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:40 pm | |
| -In caz ca ochisorii astia doi ai tai...I-am atins pleoapele incet cu degetul si apoi am continuat...nu auu vazut, bruneta aia spalacita avea ochi doar pentru blond!si ghici de ce?Pentru ca eu aveam ochi doar pentru tine! Am spus mandru. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:44 pm | |
| -Nu aveam de unde sastiu, doar nu citesc gandurile sau ceva de genul i`am spus eu si mi`am plimbat nasul pe fata lui . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:47 pm | |
| -Nu citesti gadurile? I-am zis razand ironic, oprind-o din alintat. -Nu esti tu aia care citeste gandurile? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 8:54 pm | |
| -Nu, draga .. poate m`ai incurcat cu fostele tale, mult mai intelectuale si interesante . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 9:02 pm | |
| -Ahh! Am facut deranjat, dar doar la suprafata...Ce zisese mai devreme doar ma amuza. -Asta a durut sa stii! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 9:04 pm | |
| -Pfaa, de ce? Ar trebui sao iei ca pe un compliment ... am dat eu din umeri | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 9:11 pm | |
| -Care naiba foste? Am izbucnit.Nu ii spusesem de atatea ori ca din cauza felului in care eram, asa cu venele taiate si membru al unei gasti de copii care petreceau prin cimitire nici o fata nu tragea la mine,oricat mi-as fi dorit eu? -Nu au fost altele inaintea ta!Sau cel putin unele de care sa am eu habar! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 9:14 pm | |
| stiam ca eu eram prima, dar imi placea sa`l enervez .. -Bine, bine.. nu mai spun nimic, oricum ca eu sunt unica si de neinlocuit am spus razand si jucandu`ma prin parul lui | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 9:19 pm | |
| -Nici nu esti narcisista!Nici nu esti! Am adaugat nemultumit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Iun 22, 2010 9:21 pm | |
| -Stiu!De ce spui asta.. pt ca eu chiar nu sunt . parea cam plictisit, m`am dus mai aproape de el si l`am intrebat -Esti suparat?Pe mine ... sau ce ai pari plictisit .. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|