Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Mort si ingropat Sam Feb 27, 2010 3:50 am | |
| Pentru Sookie Stackhouse fiecare zi inseamna o noua aventura. Si nici nu e de mirare, daca ne gandim ca ea are o legatura de sange cu seful vampirilor, este prietena a haitei locale de varcolaci, lucreaza pentru un barbat teriantrop si are un frate varcolac-pantera... Varcolacii si teriantropii hotarasc acum sa-si dezvaluie existenta in fata oamenilor obisnuiti. Si tot acum, o crima misterioasa pune intreaga comunitate pe jar, mai ales ca victima este o persoana cunoscuta si trupul mu tilat este gasit in parcarea barului unde lucreaza Sookie. Si ca lucrurile sa fie si mai complicate, apar si alte fiinte supranaturale care se pregatesc de lupta. Iar Sookie ajunge un ostatic mult prea uman in lupta lor "Un amestec comic, alert, amuzant si extraordinar de incitant de poveste cu vampiri si thriller, un roman captivant, pe care nu trebuie in nici un caz sa-l ratezi." - Susan Sizemore | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Mort si ingropat Sam Feb 27, 2010 3:51 am | |
| De-abia astept sa comand cartea. Se pare ca Sookie va fi pusa la mai multe incercari. Va fi o poveste fantastica. A citit-o cineva? | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Mort si ingropat Sam Feb 27, 2010 9:58 pm | |
| Si pe asta o are la Carrefour!Da nu am avut timp sa ma uit prin ea =))) - Citat :
- trupul mu tilat este gasit in parcarea barului unde lucreaza Sookie.
inca mai lucreaza la bar?si stai...iar au gasit morti acolo =))) bai locu ala atrage cadavrele cum atrage ciocolata un copil ) | |
|
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Mort si ingropat Sam Mar 27, 2010 2:41 am | |
| - Citat :
- inca mai lucreaza la bar?si stai...iar au gasit morti acolo =)))
Inca lucreaza la bar. Sam a lasat-o pe Sookie temporar sa conduca barul, cat el este langa mama lui, pentru ca a fost impuscata. Varcolacii si teriantropii au iesit si ei la lumina, la fel ca vampirii. Arlene pleaca de la bar, demisionand din cauza Fratiei Soarelui care are niste conceptii total gresite, dar ea nu ii asculta pe altii... Sookie s-a despartit de Quinn... | |
|
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Mort si ingropat Sam Mar 27, 2010 9:58 pm | |
| Am terminat astazi cartea. M-a lasat total in pom! Sookie afla ca are sange de zana si isi cunoaste strabunicul-zana, "se marita" involuntar cu Eric, Bill aproape moare... Actiunea a fost geniala! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mort si ingropat | |
| |
|