Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Mort de-a binelea

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Mort de-a binelea Empty
MesajSubiect: Mort de-a binelea   Mort de-a binelea EmptySam Feb 27, 2010 3:33 am

Mort de-a binelea Mort-de-a-binelea300

Aventurile lui Sookie Stackhouse continua cu un nou volum pasionant. Fanii cuceritoarei eroine ii vor urmari si acum cu sufletul la gura peripetiile.

Cand isi da seama ca fratele ei, Jason - devenit teriantrop - este in mare pericol, lui Sookie nu-i ramane decat sa afle cine ii doreste acestuia moartea.

Si asta cat mai repede, fiindca ucigasul este pregatit sa atace din nou...

La fel de amuzant si de captivant ca si cele anterioare, noul episod ne incanta cu aceeasi combinatie de actiune vie, senzualitate, paranormal si suspans, care lui Charlaine Harris ii reuseste de fiecare data pe deplin. Scenele de actiune, stilul atragator, personajele supranaturale, pasajele bine dozate de erotism - iata o combinatie irezistibila care explica succesul exploziv al intregii serii.

Dialogurile naturale si pline de umor si o intriga bine construita… fac din aceasta carte cel mai reusit volum al seriei.
Publishers Weekly

Seria Vampirii Sudului sta la baza serialului Trueblood, o productie HBO, câstigatoare a Globului de Aur .
Sus In jos
https://twilightsaga.forumburkina.com/forum.htm
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

Mort de-a binelea Empty
MesajSubiect: Re: Mort de-a binelea   Mort de-a binelea EmptySam Feb 27, 2010 3:36 am

Asta e ultima carte din serie pe care am citit-o.
Nu stiu...faptul ca Jason a devenit teriantrop m-a debusolat putin...dar actiunea a fost genial construita. Smile
Sus In jos
https://twilightsaga.forumburkina.com/forum.htm
Chocoholic
Alice Lotte Beth Etoille
Alice Lotte Beth Etoille
Chocoholic

Numarul mesajelor : 2995
Data de inscriere : 09/10/2009
Varsta : 28
Localizare : Blocata in frigider

Mort de-a binelea Empty
MesajSubiect: Re: Mort de-a binelea   Mort de-a binelea EmptySam Feb 27, 2010 9:51 pm

Citisem pe net ca Jason devine teriantrop...dar tot mi se pare ciudat Neutral
Eu nu am apucat sa citesc decat pana la cartea II Sad asa ca oricum nu as intelege nimic din ea Sad(
Sus In jos
http://wildlovebycrissy.wordpress.com/
Continut sponsorizat

Mort de-a binelea Empty
MesajSubiect: Re: Mort de-a binelea   Mort de-a binelea Empty

Sus In jos

Mort de-a binelea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mort si ingropat