Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Morti cu totii Sam Feb 27, 2010 3:45 am | |
| Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat sa fie inconjurata de tot felul de teriantropi, varcolaci, zane si vampiri, cu intregul lor alai de probleme. Chiar si ea are insa o limita. Pe langa faptul ca lupta acum sa se impace cu noul barbat din viata ei - frumosul varcolac Quinn, trebuie sa faca fata unei importante reuniuni a vampirilor. Adunarea, care atrage numele cele mai influente ale lumii mortilor vii din centrul Statelor Unite, se anunta a fi foarte tensionata. Regina vampirilor din Louisiana se afla intr-o situatie critica, intrucat puterea ei a avut de suferit in urma trecerii uraganului Katrina. Cu aliante secrete si intelegeri ascunse pe ordinea zilei - si a noptii - Sookie trebuie sa hotarasca de ce parte se afla. Iar alegerea ei poate insemna supravietuire sau catastrofa totala... "O serie tot mai furtunoasa, savuros de diabolica." - The Dallas Morning News "Sookie este una dintre cele mai fermecatoare eroine care au existat vreodata." - BookPage "Charlaine Harris combina ludic mai multe genuri, pentru a ajunge la o creatie stralucita, care ii poarta amprenta stilului inconfundabil." - Rocky Mountain News. | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Morti cu totii Sam Feb 27, 2010 3:46 am | |
| Nici aceasta carte nu am citit-o, dar citind descrierea...ei bine, m-a facut curioasa. Sper ca in curand sa imi comand cartea. | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Morti cu totii Sam Feb 27, 2010 9:55 pm | |
| Stai?Acuma e cu un varcolac??Frate!Ce ii mai schimba =))) Da eu tot nu inteleg cum ca prin cartea a II-a varcolacii cand au auzit ca e om...nu prea le-a convenit... phiu!chiar ca am ramas in urma ( | |
|
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Morti cu totii Sam Mar 27, 2010 2:45 am | |
| - coeur brisé a scris:
- Stai?Acuma e cu un varcolac??Frate!Ce ii mai schimba =)))
Da eu tot nu inteleg cum ca prin cartea a II-a varcolacii cand au auzit ca e om...nu prea le-a convenit... phiu!chiar ca am ramas in urma ( Da, e cu un varcolac... Din pacate nu mi-au livrat cartea asta, de prosti ce sunt! Acum trebuie sa astept sa fac iar rost de bani si sa mi-o iau... De-abia astept sa o cumpar :x | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Morti cu totii | |
| |
|