| Morti pana la apus | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Alien Bitten Vampire
Numarul mesajelor : 78 Data de inscriere : 08/09/2009
| Subiect: Morti pana la apus Vin Sept 18, 2009 2:49 am | |
| Morti pana la apus este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul in numeroase tari. Ea ne ofera un amalgam indraznet de genuri (politist, science-fiction, dragoste), o imbinare de talent si imaginatie, umor si suspans, mister si erotism. Tanara telepata Sookie Stackhouse, eroina romanului si a intregii serii, locuieste in Bon Temps, un orasel aparent pasnic din Louisiana. si tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra in societatea oamenilor si a fi acceptat de localnici. Din momentul in care Bill se indragosteste de Sookie, actiunea incepe sa se deruleze alert si nimic nu poate sta in calea celor doi. Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originala a lumii fascinante a creaturilor noptii, precum si a relatiei acestora cu oamenii, care reusesc, mai mult sau mai putin, sa ii accepte sa traiasca alaturi. Succesul cartii se datoreaza atat stilului cuceritor al autoarei, cat si valorii autentice pe care aceasta stie sa o imprime scrisului sau. "Un autor de un rar talent." Publishers Weekly Intr-un orasel linistit si apparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, campiri si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cu calitati telepatice, tot acest universe explodeaza... BookList | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Morti pana la apus Vin Sept 18, 2009 2:51 am | |
| nu am apucat sa o citesc...cred ca este foarte interesanta... avand in vedere numele... sunt unele carti despre care nu am auzit niciodata...:* thx pt. topic | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Morti pana la apus Sam Sept 19, 2009 3:13 am | |
| De fapt e seria pe care s-a bazat true blood...ar trebui facut un topic exact ca si la colectiile chic:) | |
|
| |
Bubu.love.you Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 258 Data de inscriere : 01/09/2009 Varsta : 30 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Morti pana la apus Dum Sept 20, 2009 9:01 pm | |
| am mai auzit de cartea asta dar nu am citit-o... ar am sa o citesc.. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Morti pana la apus Vin Dec 25, 2009 10:45 pm | |
| Am citit-o si e extraordinara! Astept cu nerabdare sa soseasca si celelalte 3 carti din serie [ am citit si a doua carte ] ! :* :X e super! | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Morti pana la apus Vin Dec 25, 2009 11:55 pm | |
| Deci gata asta e prea atre sa stiti . De cand u seria twilgith citesc in continuu ceea ce este uimitor . dupa ce termin gazda am sa o citesc ca mi se pare interesanta sa stiti. | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Morti pana la apus Sam Dec 26, 2009 10:01 pm | |
| Laura te sfatuiesc din toata inima sa o citesti.devi addicted dupa prima carte.are un farmec aparte...acum e pe locul 1 cu twilight in topul preferintelor mele. | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Morti pana la apus Sam Dec 26, 2009 10:29 pm | |
| - Citat :
- Laura te sfatuiesc din toata inima sa o citesti.devi addicted dupa prima carte.are un farmec aparte...acum e pe locul 1 cu twilight in topul preferintelor mele.
Pai am sa o citesc dar mai intai trebuie sa termin gazda si sa citesc si singur pe lume si apoi mi-o ia mama. | |
|
| |
Bubu.love.you Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 258 Data de inscriere : 01/09/2009 Varsta : 30 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Morti pana la apus Dum Ian 10, 2010 4:25 am | |
| am primito de la mosu ale.. ) si o sa o citesc si pasta dupa ce termin gazda... ) | |
|
| |
alias Not a Vampire
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 27/03/2010
| Subiect: Re: Morti pana la apus Sam Mar 27, 2010 5:37 am | |
| de unde pot lua si eu cartea pe gratis ? (scz sunt mai noi pe aicea .. si nas vrea sa o platesc de la librarie .. mersi anticpat pt cei ce inerc sa ma ajute sau chear ma ajuta :X ) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Morti pana la apus Sam Mar 27, 2010 10:23 pm | |
| | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Morti pana la apus Dum Mar 28, 2010 3:23 am | |
| Sau iti poti face fisa la biblioteca. Dar doar pentru a o imprumuta. Nu de tot. Solutia lui Ale mi se pare buna, desi nu as rezista sa citesc o carte la calculator. | |
|
| |
alias Not a Vampire
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 27/03/2010
| Subiect: Re: Morti pana la apus Dum Mar 28, 2010 5:13 pm | |
| nam biblioteca pe la scl .. si nu pot sa iau de pe linku ala ca trebuie cont si contu e pe bani .. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Morti pana la apus | |
| |
|
| |
| Morti pana la apus | |
|