| Clasa ta | |
|
+8Milki the.dazzled.one <3 ToxicBlood Corynelle;x Active Fusion Ale. Chocoholic ×ღ×|Never.Alone 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aly sweet Not a Vampire
Numarul mesajelor : 49 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 28 Localizare : iN iNiMa Ta
| Subiect: Re: Clasa ta Lun Mai 31, 2010 1:17 am | |
| clasa mea: nebuni de legat fumeaza, se taie cu compasul si asa mai departe dar tot ii iubesc | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Clasa ta Joi Iun 03, 2010 3:24 am | |
| dupa ultimile 5 zile nu imi dau colegii nici pe bani. mereu am ajuns acasa la 9 si ceva, uda fleasca, dar razand de sa-mi crape gura )) si am sesizat ca am devenit super uniti!!! azi s-a intamplat ceva destul de grav si toti am jucat un teatru perfect:nici macar nu ne-am gandit la para! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Clasa ta Joi Iun 03, 2010 4:30 am | |
| - Citat :
- si am sesizat ca am devenit super uniti!!!
Asa trebe!Too bad ca la noi nu exista asa ceva;) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Clasa ta Joi Iun 03, 2010 7:38 pm | |
| Cat de cul... Nu stiu, si noi suntem uniti la prostii mai ales :-> Dar in rest, nu stiu...o sa va mai zic dupa excursia de week-end-ul asta daca suntem uniti. Si nu o sa fie un raspuns prea bun, sincer... ) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Clasa ta Vin Iun 04, 2010 2:05 am | |
| - Citat :
- Dar in rest, nu stiu...
nici noi nu suntem toti numai lapte si miere....avem niste certuri groaznice, si fite si toate astea...dar pur si simplu de multe ori totul trece pe planul 2 si desi afirmam sus si tare ca ne uram, nu am vazut sa ne tradam ca am copiat la teze sau ca am suflat la ore....sau chiar si problemele grave (ca aia de ieri sau de acum 2 sapt) jucam un teatru perfect. | |
|
| |
| Subiect: Re: Clasa ta Mier Iun 09, 2010 3:50 am | |
| | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Clasa ta Mier Iun 09, 2010 7:21 pm | |
| Bai :x Ce cul sunteti...si noi am facut astazi poze de grup...o sa pun cand fac rost de ele de la o colega. :d | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Clasa ta Mier Iun 30, 2010 9:23 pm | |
| Noi avem doar o poza cu toti , cea pe care i-au dat-o dirigintei cand a plecat , in rest nu avem poze cu noi , pentru ca nu suntem deloc uniti . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Clasa ta Mier Iun 30, 2010 10:27 pm | |
| Eu chiar ma intreb cum va fi oare noua mea clasa. Daca raman in scoala si la profilul care vreau, o sa am cel putin jumate' din clasa veche. Asta e...destul de bine. ) Eu sper sa fim mai uniti (sunt asa si asa), pentru ca asa ar fi frumos si mie chiar mi-ar place. O sa va mai povestesc dupa ce intru la profil si dupa prima luna sau dupa jumate' de an de scoala. ) | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Clasa ta Mier Iun 30, 2010 10:35 pm | |
| Deci cred ca majoritatea o sa se bucure ca in clasa a 9-a o sa ne impartim la diferite profiluri .Cu mine la stiintele naturii nu cred ca o sa vina nimeni , deci o sa fiu singur si nici Ilona nu o sa fie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Clasa ta | |
| |
|
| |
| Clasa ta | |
|