×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Te crezi mai destept decat un copil de clasa a 4-a? Dum Mar 28, 2010 10:59 pm | |
| | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Te crezi mai destept decat un copil de clasa a 4-a? Lun Mar 29, 2010 2:45 am | |
| Rezultatul tau: Ai raspuns corect la aproape toate intrebarile. Poate ar trebui sa lucrezi in domeniul invatamantului. Le am cu raspunsurile corecte ) mai tin minte unele chestii invatate intr-a 4-a... | |
|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Te crezi mai destept decat un copil de clasa a 4-a? Vin Apr 02, 2010 2:38 am | |
| Ai raspuns corect la aproape toate intrebarile. Poate ar trebui sa lucrezi in domeniul invatamantului.
Mai bine mor decat sa lcrez ca profesoara=)) sa imi mance toti copiii zilele=)) | |
|
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: Te crezi mai destept decat un copil de clasa a 4-a? Lun Mai 03, 2010 9:14 pm | |
| Rezultatul tau: Ai raspuns corect la aproape toate intrebarile. Poate ar trebui sa lucrezi in domeniul invatamantului. Mi-ar placea, dar doar educatoare sau invatatoare (I-IV). | |
|
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Te crezi mai destept decat un copil de clasa a 4-a? Mar Mai 04, 2010 3:24 pm | |
| Ai raspuns corect la aproape toate intrebarile. Poate ar trebui sa lucrezi in domeniul invatamantului.
Asa imi zice mama:D Ma mai gandesc. Dar cand trebuie sa ma gandesc ca sunt unii care nu le incape in cap ce zic eu eu si sa imi consum nervii cu ei... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Te crezi mai destept decat un copil de clasa a 4-a? | |
| |
|