| Off topic. | |
|
+7suicide.blonde ×ღ×|Never.Alone ToxicBlood Bubu.love.you Chocoholic Ale. Corynelle;x 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:17 pm | |
| Pai ce sa fac? Beau lapte cu cacao de la Tnuva.Ador laptele asta!:x Si ascult muizca pe la tv.Tu ce faci? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:32 pm | |
| Hey :> Acum mananc ) ciorbica :x inca putin si ... nuuuuuuuuuu Maine trebe sa ma scol devreme:( ca ma impartasesc NUUUUUUUU =(( | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:39 pm | |
| - Citat :
- Hey :>
Acum mananc ) ciorbica :x inca putin si ... nuuuuuuuuuu Maine trebe sa ma scol devreme:( ca ma impartasesc NUUUUUUUU =(( Eu ma impartasesc de paste atunci ma duce bunica. - Citat :
- Pai ce sa fac?
Beau lapte cu cacao de la Tnuva.Ador laptele asta!:x Si ascult muizca pe la tv.Tu ce faci?
Pai m-am suparat pe word ca nu merge si vreau sa scriu la fic ca am o super idee si parca vad ca pana la urma tot maine mai scriu ca cred ca va trebui sa se uite tata , cred ca-l instalez iar daca nu merge . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 11:50 pm | |
| > Eu ma impartasesc de fiecare data...adica, de Craciun si de Revelion. Si mai stau pana la 6 :-@ ca vine tata si ma da afara:-l Oricum, mai vorbim maine dupa-amiaza ca e mama acasa si nu pot intra dimineata:-@ | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 11:59 pm | |
| - Citat :
- Eu ma impartasesc de fiecare data...adica, de Craciun si de Revelion.
Si mai stau pana la 6 :-@ ca vine tata si ma da afara:-l Oricum, mai vorbim maine dupa-amiaza ca e mama acasa si nu pot intra dimineata:-@ Ok , vorbim maine dupa-amiaza . Lasa ale ca bine ca poti atunci . Deci cred ca pleci ca e 6 , asa ca la revedere. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 24, 2009 12:05 am | |
| Pai mai stau vreo 5-10 minute:)) ma mai lasa si pe mine atat ma rog... Dupa aia cred ca citesc :-?? ca pe luni cred ca imi vin cartile...si pana atunci trebuie sa ma multumesc cu ce am... Iti spun de acum pa, ca nu stiu daca plec pana o sa raspunzi tu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 24, 2009 12:08 am | |
| E cine stie , eu am vazut ca inca mai iesti . ale am trimis la toti fdin lista mea sa voteze si voteaza . 2012 avem si inca poteaza | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 24, 2009 12:11 am | |
| Gata, acum chiar am plecat! Sorry Mai vorbim maine! :* Bye bye ! ^^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 24, 2009 12:13 am | |
| - Citat :
- Gata, acum chiar am plecat! Sorry
Mai vorbim maine! :* Bye bye ! ^^ Bine , ale ne vedem maine . Bye bye . pupici dulci . Mia vorbim maine dupa-amiaza ca nu cred ca intru nici eu dimineata dar nu se stie . | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 24, 2009 10:01 pm | |
| ciao fetele....e cineva?? eu am impodobit bradul...singurica!!!mama la servici tata nu are chef asa ca tot greul a picat pe mine :x lu tata ii place da parca o vad pe mama:nu e bine...nu vezi ca aici e prea multa beteala si acolo deloc..." ma rog! voi? PS:nu am avut net de cateva zile....a fost horror!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Dec 24, 2009 10:29 pm | |
| Imi pare rau ca nu aia vut net . ma bucur ca acum ai iar . eu stau pe aici am venit de la cumparaturile pe ultima suta de metri cu ata ca mama e la servici pana maine , si e naspa . asa si stau , postez si scriu la fic. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 12:18 am | |
| am fost la bunica sa ii duc prajitura...dar m-am intors! tu ce faci? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 12:48 am | |
| - Citat :
- am fost la bunica sa ii duc prajitura...dar m-am intors!
tu ce faci?
Stau pe aici , postez , scriu la fic ,a scult muzica , fac icon-uri , fac multe lucruri , mananc eclere . tu ce faci? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 12:48 am | |
| ma uit la sfarsitul din fratele urs l-am vazut de 6 ori dar inca imi place :x | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 12:51 am | |
| - Citat :
- ma uit la sfarsitul din fratele urs
l-am vazut de 6 ori dar inca imi place :x M-am uitata si eu acu putin la el , dar m-am plictisit si am intrat pe net sa mai fac cate ceva . | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 12:57 am | |
| sa nu uit laura:care e culoarea ta preferata...deja caut niste cadori virtuale pentru voi :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:00 am | |
| Pai albastru deschis daca gasesti cumva daca nu roz . una din asta nu am neaparat preferinta sa stii . eu ma gandesc ce cadouri sa va dau. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:04 am | |
| Ciao fetele! Am terminat si eu acum de mancat si in acest moment beau suc de mere :x si mai tarziu vreau sa beau vin fiert cu scortisoara :x Peste cateva minute ies, pentru ca trebuie sa fac bradul! Inca nu l-am facut ) pana acum am facut curat si am taiat fructe pentru salata de fructe. Un ajun fericit! :* Merry Christmas! :x I love you!:* O sa intru ceva mai tarziu. ^^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:06 am | |
| - Citat :
- Ciao fetele! Am terminat si eu acum de mancat si in acest moment beau suc de mere :x si mai tarziu vreau sa beau vin fiert cu scortisoara :x
Peste cateva minute ies, pentru ca trebuie sa fac bradul! Inca nu l-am facut ) pana acum am facut curat si am taiat fructe pentru salata de fructe.
Un ajun fericit! :* Merry Christmas! :x I love you!:* O sa intru ceva mai tarziu. ^^ Ok ,a le te asteptam nu-ti fa griji . eu am facut bradul de duminica .si eu am gatit azi cu mama si ieri.acuma stau cu tata . | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:25 am | |
| eu ma uit pe disney si caut niste beteala pentru petrecere. in rest nimic nou! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:28 am | |
| Eu ascult muzica si stau pe aici atat si caut si eu ornamente pentru brad ca beteala nu gasesc aproape deloc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:28 am | |
| nici eu nu prea gasesc....dar ma rog! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:30 am | |
| - Citat :
- nici eu nu prea gasesc....dar ma rog!
Stiu , e enervant . numai una atat restul in pom , vai inca acaut . | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:38 am | |
| pai ce zici de ala de la signu meu?e destul de cute(zic eu) oricum acum mai caut brazi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:39 am | |
| - Citat :
- pai ce zici de ala de la signu meu?e destul de cute(zic eu)
oricum acum mai caut brazi! E dragut sa stii , imi place si eu mai caut brazi sa stii. te pup | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:41 am | |
| si eu te pup :* OMG acum vad ca mai am 10 mesaje si fac 1000!yuppy! oricum acum ma uit la kid vs.cat e reluare but anyway ...tot funny este =)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:43 am | |
| - Citat :
- si eu te pup :*
OMG acum vad ca mai am 10 mesaje si fac 1000!yuppy! oricum acum ma uit la kid vs.cat e reluare but anyway ...tot funny este =)) Eu ascult muzica acum si ma uit mai tarziu diseara la 11. criss ai gasit cadouri ? eu am gasit si le-am adus deja. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:45 am | |
| am vazut =)))) mi-ai dat un frigider :"> mercie > < chiar aveam nevoie! inca mai caut!vreau ceva special! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:54 am | |
| - Citat :
- am vazut
=)))) mi-ai dat un frigider :"> mercie >< chiar aveam nevoie!
inca mai caut!vreau ceva special!
Cu placere , ma bucur ca-ti palce si mai astept sa vadce-mi da-ti . si eu mai caut cadouri | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 1:56 am | |
| tocmai am pus continuarea la povestea de la creeati. si acum vroiam sa comentez la seriale true blood...am vazut toate cele 2 serii si MOR dupa seria 3! can't wait 4 | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 2:00 am | |
| - Citat :
- tocmai am pus continuarea la povestea de la creeati.
si acum vroiam sa comentez la seriale true blood...am vazut toate cele 2 serii si MOR dupa seria 3! can't wait 4 Asa , eu inca m-ai caut cadouri . vreau si eu sa vad dar nu pot . crisi vroiam sa te intreb: ai vazut continuarea la fic? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 2:23 am | |
| Hey! Scuze ca nu am mai raspuns, dar am fost cuprinsa de postari ) Si inca nu am reusit sa fac bradul! O sa il fac dupa ce termina mama chiftelele! Apropo, sa-mi spuneti ce va doriti de Craciun!: * | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 2:41 am | |
| laura ce varza sunt....nu am vazut continuarea...acum ma uit! ale...ei bine nici macar mamei nu i-am zis ce vreau pentru ca NU STIU! ma uit la ella fermecata...a 8 oara!e unul dintre filmele mele preferate!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 2:43 am | |
| - Citat :
- Hey!
Scuze ca nu am mai raspuns, dar am fost cuprinsa de postari ) Si inca nu am reusit sa fac bradul! O sa il fac dupa ce termina mama chiftelele! Apropo, sa-mi spuneti ce va doriti de Craciun!: * Abia astept sa vad ce cadouri o sa rimim . eu am dat cadourile deja si sper sa va placa . eu ti-am zis ce vreau . si stau si caut cateva ppodoabe si cativa brati , poate ne hotaram pe care il punem pana la urma | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 2:54 am | |
| Eu am pus acolo pentru tine, Laura Sper sa imi raspunzi si tu, Cris :* Eu ma plictisesc...si vorbesc si rad cu Krista pe mess =)) facem pe noi de ras =)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 2:58 am | |
| - Citat :
- Eu am pus acolo pentru tine, Laura
Sper sa imi raspunzi si tu, Cris :* Eu ma plictisesc...si vorbesc si rad cu Krista pe mess =)) facem pe noi de ras =)) Eu ascult muzica si vorbesc cu voi si cu o colega care nu ma mai lasa odata in pace . imi place ursuletul ale .mersi | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 3:06 am | |
| Me 2 :X ascult With love a lui H. Duff :x isi inca o melodie in rusa!:x Si inca nu am facut bradul si ma duc acum! Vorbim dupa aia!:x | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 3:07 am | |
| - Citat :
- Me 2 :X ascult With love a lui H. Duff :x isi inca o melodie in rusa!:x
Si inca nu am facut bradul si ma duc acum! Vorbim dupa aia!:x Eu ascult puya-change , imi place melodia asta mult . asa te asteptam ale , du-te si fa si tu bradul ca noi l-am facut deja. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 3:09 am | |
| laura pe bune...acum plang de sparg...trebuia tu sa o omori pe bella (( esti brilianta lauro!brilianta! in rest ma enervez cu ella fermecata...mereu ma enervez cand primeste oridinul ala stupid sa il omoare pe print! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Dec 25, 2009 3:11 am | |
| - Citat :
- laura pe bune...acum plang de sparg...trebuia tu sa o omori pe bella ((
esti brilianta lauro!brilianta! in rest ma enervez cu ella fermecata...mereu ma enervez cand primeste oridinul ala stupid sa il omoare pe print!
Mersi mult si mai am idei si sa vezi ce mi-a trecut prin cap . Asa cred ca toti care au citi ficul o uarsc pe emillia sincer si eu o urasc . si o sa fie din ce in ce mai rea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic. | |
| |
|
| |
| Off topic. | |
|