| Off topic. | |
|
+7suicide.blonde ×ღ×|Never.Alone ToxicBlood Bubu.love.you Chocoholic Ale. Corynelle;x 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 3:35 pm | |
| Am vazut... Pai eu citeam un jurnal, ascult muzica...si cred ca ma duc sa ma joc Sims. Ca mai tarziu ma duc afara sa imi iau Bravo si Cool Girl :x si cu ocazia asta vad si eu rezultatele la Olimpiada ) | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 3:41 pm | |
| A , vezi si tu ce ai facut . Da a aprut cool girl? e ceva din twilgith prin ea ? eu mi-am luat bravo . Atunci vorbim mai tarziu | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 3:49 pm | |
| Da Cool girl a aparut...pe ea scria ca apare pe 22 decembrie :-?? asa ca a aparut...de abia astept sa mi le iau si sa le citesc timp de 2 ore:x | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 3:56 pm | |
| Bine , sar putea sa ies si eu putin mai tarziu ca trebuie s mai iau niste cadouri pentru parinti , si vorbim mai tarziu . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 4:21 pm | |
| Ok > < Vorbim mai tarziu...ca nici eu nu stiu cat timp mai sunt pe aici :-?? Bye :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 4:24 pm | |
| Bine , bye . Vorbim mai tarziu ca eu acusi la 11 plec iar in oras , dupa cadouri ca ieri nu le-am luat pe toate . Tepuuuuup | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 4:29 pm | |
| Aaa:* Oke:D Ce cadouri le iei parintilor? Eu tatei nush daca ii iau ceva > Mamei da...dar tatei habar nu am :-?? ca are de toati' omul asta ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 4:33 pm | |
| Pai lu atat i-am luat un pitic si mamei doua suporturi cu lumanari si ma duc sa le iau de la o librarie niste chestii care se pun pe frigider si crie ceva pe ele . daca nu stiii despre ce este vorba am sa le fac o poza si am sa-ti arat . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 5:00 pm | |
| Stiu despre ce e vorba E frumos...eu chiar nu prea stiu ce sa ii iau mamei :-?? De fapt, vroiam sa iau o rama cu doua poze...una cu ei doi si una cu toti trei...nu stiu :-?? ca nu prea am inspiratie si nici bani prea multi la dispozitie... | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 5:38 pm | |
| Stiu cum este ale , am patit-o si eu . tocmai am ajuns acas si ma incalzesc . tu ce mai faci? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 5:42 pm | |
| Pai...eu vreau sa mananc:)) nici acum nu am mancat de dimineata! Si dupa aia ma pregatesc sa ma duc afara sa-mi iau revistele:X apoi ma duc la scoala ) sunt hotarata...sa vad rezultatele alea odata:)) ce-o fi o fi :> | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 5:50 pm | |
| - Citat :
- Pai...eu vreau sa mananc:)) nici acum nu am mancat de dimineata!
Si dupa aia ma pregatesc sa ma duc afara sa-mi iau revistele:X apoi ma duc la scoala ) sunt hotarata...sa vad rezultatele alea odata:)) ce-o fi o fi :> Eu tocmai am mancat . cred ca ma duc mai tarziu sa-mi iau revsita ca acuma numai ies . E poate ai facut foarte bine , iti tin pumnii | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 5:58 pm | |
| Sa iti fie de bine :* Eu o sa mananc foarte curand ) sper! Si eu sper ca am facut ceva acolo :-? cat de cat... Cred ca ma duc acum sa imi pun sa mananc:)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 6:02 pm | |
| Bine , pofta buna . Vorbim mai tarziu cand te intorci . du-te si evzi ce ai facut la olimpiad ca sigur ai facut ceva . eu abia astept olimpiada la matematica ca vreau sa ma duc. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 6:19 pm | |
| Multumesc:* Mananc aici ) Mda...o sun pe o colega ) sa vad daca merge cu mine...ca mi-e sila sa ma duc singura . Cmz? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 6:23 pm | |
| Eu ,a scult muzica si stau pe aici . cred ca m duc s amai scriu la fic ca mi-a venit o idee unde ar fi edward si de ce . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 6:27 pm | |
| Si eu ascult muzica:)) si am terminat de mancat...eu ascult 3 melodii =)) doar pe astea 3... Si cred ca fac o leapsa cu muzica si o pun la jurnal ) ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 6:46 pm | |
| Eu ascult muzica la televizor pe u , postez pe aici si am inceput sa scriu la capitolul 9 | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mar Dec 22, 2009 7:17 pm | |
| Pai...ascult muzica si am decis sa nu ma mai duc sa vad rezultatele de la olimpiada ) nu are cine sa vina cu mine Si singura nu ma duc...dar ma pregatesc sa ma duc afara sa imi iau revistele:X | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 5:13 am | |
| Ok,va anunt de acum,fetelor.Pe messenger nu mai intru deloc...Mi s-o imprastiat virusu rau si abia daca mai pot vorbi si pe forum... Va rog frumos sa ma scuzati | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 3:51 pm | |
| - Citat :
- Ok,va anunt de acum,fetelor.Pe messenger nu mai intru deloc...Mi s-o imprastiat virusu rau si abia daca mai pot vorbi si pe forum...
Va rog frumos sa ma scuzati
Asta e Krista , se mai intampla , noi nu ne suparam . apropo dupa ce reusesti sa stergi acel virus si intri iar pe mess sa-mi dai si mie adresa ta . daca vrei. Salut , salutare . neata la toti cei care sunt pe aici . Dac mai este cineva inafara de mine . Ce faceti? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 4:08 pm | |
| Mama masii bine ca nu mi l-ai trimis si mie Ca ar fi facut tata niste crize, vai de mine! Te scuzam, logic > < Apropo, 'neata! ) ce faceti? :>: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 4:13 pm | |
| - Citat :
- Mama masii bine ca nu mi l-ai trimis si mie
Ca ar fi facut tata niste crize, vai de mine! Te scuzam, logic >< Apropo, 'neata! ) ce faceti? :>: Crezi ca numai la tine face tata asa ? si la mine e tot la fel , dar la mine se supara mai mult ca atunci cand bag virusi trebuie sa stearga tot si sa reinstaleze. E , ce sa fac , pe aici , o mai ajut pe amma mai postez , iar nu stau . Azi nu sunt in pijamale ca e mama acasa si a zis sa ma schimb . E da lasa ca maine cand pleaca la servici ma schimb in pijamale sis tau asa pana vine tata . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 5:07 pm | |
| Eu sunt in pijamale ) cand sta tata acasa stau mai mult in pijamale decat stau cand sunt singura! ) cu mama e alta poveste...ca imi zice sa ma schimb, bla bla... Eu vreau sa ma apuc de icon-uri :X ca astea sunt pasiunea mea!:X | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 5:41 pm | |
| - Citat :
- Eu sunt in pijamale ) cand sta tata acasa stau mai mult in pijamale decat stau cand sunt singura! ) cu mama e alta poveste...ca imi zice sa ma schimb, bla bla...
Eu vreau sa ma apuc de icon-uri :X ca astea sunt pasiunea mea!:X asa si mie mi-a zis mama sa ma schimb sa nu stau in piajamale ca vine acusi preotul si chiar a venit acu cateva minute . sa ascult muzica , postez , o ajut pe mama , si votez Hai Romania pentru twilgith , new moon sau ce o fi . Si cred ca mai tarziu mai fac cateva icon-uri ca am inceput sa-mmi dau seama cum se foloseste corelul si aproape stiu toate comenzile la el . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 5:43 pm | |
| Acelasi sentiment! La mine inca nu a venit preotul :-?? nu se vine in Ajun de Craciun? Asa stiam dar...ma rog. Eu stiu toate comenzile la PSP :x dar le-am invatat pe toate in circa 5 ani 8-| de cand am inceput sa fac blenduri... | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 6:14 pm | |
| - Citat :
- Acelasi sentiment!
La mine inca nu a venit preotul :-?? nu se vine in Ajun de Craciun? Asa stiam dar...ma rog. Eu stiu toate comenzile la PSP :x dar le-am invatat pe toate in circa 5 ani 8-| de cand am inceput sa fac blenduri... Pai nu vine inainte de Ajunul Craciunului . Asa , pai de obicei ma descurc fara manual de instructiuni asa ca am invatat facant mai multe icon-uri in el , am invatat repede unele comenzi , altele nu prea le stiu si vreau sa-l pun pe tata sa mi le arate ca el stie mai bine . aseara m-a vazut ca fac icon-uri cu lungimile de 125x1125 in pixeli si zice el : bai nu in pixeli ca e foarte mica pune in milimetri si eu i-am zis: dar asa vreau sa pun eu , ca vreau sa fie asa de mica nu foarte mare mica ca-s icon-uri . da si tata ce a inteles din asta ? nimic si a plecat si s-a asezat in pat . deci ce mai faci ale? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 6:32 pm | |
| Nu stiu :-?? Aa, tata habar nu are sa lucreze in PSP > si nici sa nu incerce ) ca poate il strica :-j Norocu' meu ca nu se baga...pai am facut niste icon-uri si le pun acum. Tu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 7:03 pm | |
| Eu vorbesc cu o fata . mi-am mai facut o prietena pe net si vorbesc de ceva timp cu ea si caut niste poze ca sa fac icon-uri ca nu gasesc . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 7:05 pm | |
| Uuu :X Si eu vorbesc cu Krpe a mea:X Nen, nebuno, nen! =)) Numai noi stim ce mai radem ca tampitele! =)) 8-> vreau si eu vis cu Cole Apropo, aici poti gasi poze : http://deviantart.com/Doar sa scri in engleza ce te intereseaza. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 7:14 pm | |
| Eu acum mi-am mai facut o prietena pe net si vorbesc de vreo ora cu ea , o mai ajut e mama si mai caut niste poze ca s amai fac niste icon-uri . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 7:21 pm | |
| Mda...eu ascult muzica:x si am facut o leapsa ceva mai devreme...am mancat si ar trebui sa ma schimb da' mi-e prea sila :-@ | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 7:23 pm | |
| Da,pardon...Mai trec si eu pe aici=)) Da,eu si Bupe vorbiiiim!:x Si nu e voie vis cu Cole!E al meu! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 7:33 pm | |
| :x Nen :x ai trecut pe aici! :x Iip :X vorbim si vorbim ) si imi aduc aminte cum radeam ieri la telefon =)) de fapt, imi venea sa rad ) > Bine, bine! Dar cu Taylor o sa am pe vecie!:x | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 8:48 pm | |
| - Citat :
- :x Nen :x ai trecut pe aici! :x Iip :X
vorbim si vorbim ) si imi aduc aminte cum radeam ieri la telefon =)) de fapt, imi venea sa rad ) > Bine, bine! Dar cu Taylor o sa am pe vecie!: Ai vorbit cu Krista la telefon? Waw ce tare . he ale ce mai faci ? am venit si eu pe aici , acuma ca am ajutat-o pe mama si fac niste icon-uri paropo de asta mersi de site si ascult muzica .tu? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:04 pm | |
| Da:x am vorbit ieri cu ea:> i-am povestit ce e in revista Bravo :> Cu placere pentru site Eu ma duc acum sa ma schimb si sa imi pun sa mananc:)) Brb :* | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:06 pm | |
| Ai mai apucat sa mananci?=)) Te-am tarat eu la Zack si Cody=)) Cel mai tare serial ever!Mult mai bun ca Hana Montana=)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:08 pm | |
| - Citat :
- Da:x am vorbit ieri cu ea:> i-am povestit ce e in revista Bravo :>
Cu placere pentru site Eu ma duc acum sa ma schimb si sa imi pun sa mananc:)) Brb :* Ok , vorbim cand vii . eu ascult muzica , ascult decode pe u. - Citat :
- Ai mai apucat sa mananci?=))
Te-am tarat eu la Zack si Cody=)) Cel mai tare serial ever!Mult mai bun ca Hana Montana=))
Ai dreptate krista , asa este . ce faci? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:10 pm | |
| - Citat :
- Ok , vorbim cand vii . eu ascult muzica , ascult decode pe u.
Mersi ca imi zisasi=)) Apucai sa vad si eu jumate din videoclip!:x Mersi,Laura!:* | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Dec 23, 2009 9:16 pm | |
| - Citat :
- Mersi ca imi zisasi=))
Apucai sa vad si eu jumate din videoclip!:x Mersi,Laura!:*
Cu placere , dar si eu am avut noroc de mama ca altfel nu-l prindeam . ce mai faci ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic. | |
| |
|
| |
| Off topic. | |
|