| Best user's sign | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Best user's sign Lun Oct 26, 2009 1:05 am | |
| Am decis sa fac si acest concurs. Aici trebuie sa propuneti un user cu un sign, care va place si pe care il detine.
Perioada de inscriere : 25 octombrie - 31 octombrie . Perioada de votare : 1 noiembrie - 5 noiembrie.
Veti vota, obiectiv si nu subiectiv. Astept propuneri, pe care le veti face aici.
Voi face parte din juriu. Notele se vor scrie cu rosu, pentru a se vedea mai bine. Oricine poate vota.
Castigatorii vor primi un sign+avatar+diploma si rang personalizat.
Ultima editare efectuata de catre ★ Bupe's a Dark Beer ★ in Lun Dec 14, 2009 11:12 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Best user's sign Lun Oct 26, 2009 2:43 am | |
| Aleg semnatura lui draftacriss! | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Best user's sign Lun Oct 26, 2009 2:50 am | |
| | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Best user's sign Lun Oct 26, 2009 10:49 pm | |
| Eu o aleg pe a lui Bi. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Best user's sign Mar Oct 27, 2009 12:14 am | |
| Cori cu semnatura lui draftacriss. Laura cu semnatura lui Ale.Dia cu semnatura lui Bi.Mai sunt doua locuri. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Dum Noi 01, 2009 4:05 am | |
| | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Dum Noi 01, 2009 9:42 pm | |
| 1. Imi place poza, dar nu imi place cum se intrepatrund imaginile. Nu prea se vad => nu sunt clare. Scrisul de abia se vede. Inima e magnifica, chiar daca se vede putin. Nota 8,50 2. [chiar daca e al meu, o sa il comentez ] Multi mi-au spus ca e foarte deschis si batator la ochi. Asta asa este. In schimb, imi place combinatia de mov si galben. Fundalul nu imi place. Scrisul, in schimb, da. Nota 9 3. New Moon, Bella. Perfect. Imi place. Poza e frumoasa, doar ca borderul acela negru nu imi place. Arata mai bine fara. Face signul mai mic. Scrisul e OK, doar ca e cam mare. In rest, nu prea mai am ce comenta. Nota 9.50 4. Charlie. Poza e frumoasa, dar se puteau face mai multe la ea. Un efect, ceva. Scrisul e magnific :x il vreau si eu. Dar culoarea lui...nu e chiar buna. Nu da bine rozul acela. Arata mai bine albul, dupa mine. Nota 9
Astea sunt notele. Eu sunt mai critica, dar stiati asta. Succes tuturor. | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Best user's sign Lun Noi 02, 2009 12:01 am | |
| 1. deci imi place cum sunt imbinate pozele dar scrusul aproape ca nu se vede .in rest imi place . nota:92.imi place fundalul si felul in care ai pus pozele si scrisul. Nota:103.deci imi palce poza , scrisul cred ca trebuia putin mai mic si in rest e ok . nota:9,504.deci scrisul imi place , dar nu-mi place culoarea de gri . puteai sa-l faci mai colorat si fundalul la fel . nota:8,50edit:ale scuze ca nu am scris cu rosu , dar nu merge Edit by Ale. : am facut eu | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Best user's sign Lun Noi 02, 2009 12:12 am | |
| 1. Imi place foarte mult cum arata imaginile alea impreunaa:X Scrisul nu se prea intelege...adica se intelege ) dar eu cred ca ar fi aratat mai bine daca era mai apasat... intelegeti voi ce am vrut sa zic:))) Si nu suport sa vad taguriX( este la poza cu ed si bella tagu ala negru. Nota - 9.22. Pozele alea arata foarte bine combinate:X (imi place ce scrie pe tricoul lui Selena:X), Scris mi se pare ca e prea mare, si strica:D... Textura e prea coloratA:)) Eu cred ca arata mai bine daca era putin mai stearsa;)) Nota - 9.33. Ador poza aceea:X Citatul e perfect:X Il ador:X Da' nu-mi place rama, e prea...mare:))) si putin sharpen nu strica la poza;)) Nota - 9.54. Poza e mult prea simpla;)) Rozul acela nu se prea potriveste cu poza, si nici fontul:) Poza e frumoasa intradevar:D Nota - 9 | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Dum Noi 08, 2009 4:03 am | |
| Stop vot. Sign 1 : draftacriss - 26,7 puncte Sign 2 : Ale. - 28,3 puncte Sign 3 : Bi. - 28,5 puncte Sign 4 : Mami* - 26,5 puncte. Locul 1 : Bi. Locul 2 : Ale. Locul 3 : draftacriss Locul 4 : Mami* Cum Bia are deja un rang, si eu la fel, rangul va merge la draftacriss. > < bravo! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Best user's sign Dum Noi 08, 2009 9:48 pm | |
| uau:)) trec pe aici..si ce vad:)) am castigat primul loc cu semnatura mea:D mersi fetelor> < si felicitari tuturor> < | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Lun Noi 09, 2009 2:06 am | |
| - Bi. a scris:
- uau:))
trec pe aici..si ce vad:))
am castigat primul loc cu semnatura mea:D
mersi fetelor><
si felicitari tuturor>< Foarte bine ca ai trecut, fiindca ai castigat! > < Cu placere:* Si felicitari...inca o data! Tuturor! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Best user's sign Dum Dec 13, 2009 10:18 pm | |
| A trecut o luna, ca si la celelalte concursuri. Ar fi cazut sa o luam de la inceput, cu acordul lui Ale. Asteptam raspunsul ei. Nu am luat legatura cu ea pentru ca pe mess nu am vazut`o. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Dum Dec 13, 2009 11:43 pm | |
| - Bi' a scris:
- A trecut o luna, ca si la celelalte concursuri.
Ar fi cazut sa o luam de la inceput, cu acordul lui Ale. Asteptam raspunsul ei. Nu am luat legatura cu ea pentru ca pe mess nu am vazut`o. Imi pare rau pentru tot! Stiu ca a trecut mult timp si nu am facut premiile si celelalte lucruri, dar anunt ca nu se vor mai face concursuri deocamdata! Adica, a venit vacanta, trebuie sa fac un nou design + premiile! So, concursurile vor lua o pauza. | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Best user's sign Mar Dec 15, 2009 12:49 am | |
| Vita incaltata ce's...eu abia acum vad ca am luat locul 3 si cum bi si ale au rang eu primesc unul nou oricum felicitari din toata inima bi > < meriti pe deplin locul I | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Mar Dec 15, 2009 2:13 am | |
| - Crissy a scris:
- Vita incaltata ce's...eu abia acum vad ca am luat locul 3 si cum bi si ale au rang eu primesc unul nou
oricum felicitari din toata inima bi >< meriti pe deplin locul I Nu esti vita dar esti incaltata ) Da, ai luat locul trei :> dar ai rang Oricum, trebuie sa le termin repede pe toate ( in maxim 2-3 zile ) de la toate concursurile. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Best user's sign Mar Dec 15, 2009 2:28 am | |
| - Citat :
- Castigatorii vor primi un sign+avatar+
diploma si rang personalizat. Va fi diploma sau nu? Si pot primi si eu sign?? Daca nu, nu e nici o problema. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Mar Dec 15, 2009 4:19 am | |
| - Bi' a scris:
-
- Citat :
- Castigatorii vor primi un sign+avatar+
diploma si rang personalizat. Va fi diploma sau nu? Si pot primi si eu sign?? Daca nu, nu e nici o problema. Fara diploma toata lumea primeste sign + avatar Diploma nu mai e nevoie,deoarece e cam ca si signul. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Mier Dec 16, 2009 10:51 pm | |
| Astept cererile voastre de sign+icon cu celebritate ( sau non-celebritate) prin PM sau pe messenger! Astea vor fi premiile : Locul I : sign + avatar + rang [ care, chiar daca este pe locul 3, se duce la Crissy ] Locul II : sign + avatar [ pentru mine nu mai fac premiu, nu are rost ] Locul III : sign. Mentiune : diploma de participare.
| |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Joi Dec 17, 2009 1:23 am | |
| Am decis, mai bine, decat sa fac diploma de participare celor care au locuri de la 3 in jos, mai bine fac 5 icon-uri, la alegere, cu orice vreti. Doar astept sa imi spuneti prin PM cu ce le vreti. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Best user's sign Vin Ian 29, 2010 1:48 am | |
| Concursul s-a terminat de ceva vreme, asa ca m-am decis ca o sa il arhivez.
Topic mutat la arhiva. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Best user's sign | |
| |
|
| |
| Best user's sign | |
|