| Cine esti tu de fapt? | |
|
+33Yana. Gee. Andra4Rose aly sweet miss.Duhamel! addictedTOmusic Jinx Milki Lor FCD iubiri_nemuritoare cris suicide.blonde RomaninThing Me*feeling*the*rain Active Fusion BlueBubble^ Andreea the.dazzled.one <3 love.kellan Chocoholic ×ღ×|Never.Alone ToxicBlood Alien Alexa Batman. M.P.A ...:~*ioana*~:... Nikki sweet.vamp Aeon Raindrop. Corynelle;x Ale. 37 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 06, 2009 12:16 am | |
| | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 06, 2009 12:40 am | |
| Cu placere . Ma bucur ca ai venit aici , Andreea. Nu prea am mai stat e only-teens. Noroc la poatat. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 06, 2009 12:41 am | |
| Eu sunt in mai urma:)) Deci,Andreea iti urez bun venit si Spor la postat! Citeste regulamentul si have fun alaturi de noi;) > < | |
|
| |
Me*feeling*the*rain Not a Vampire
Numarul mesajelor : 23 Data de inscriere : 10/12/2009
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Dec 10, 2009 4:28 pm | |
| Eu sunt Adela. M-am logat la insistentele Kristei=)) Nu sunt tocmai o fana a seriei Twilight,dar trebuie sa recunosc ca au muuuuulti fani.Sincer,primul film nu mi-a placut deloc,deloc,dar bine ca a fost la doilea mai bun.Cartile nu le-am citit si nuci n-am de gand sa le citesc pentru ca urasc sa citesc,spre deosebire de Krista=)) M-am logat pentru a comenta la ficul Kristei si pentru ca mi-a spus ca e un forum bun. Sper ca nu va suparati pentru ce am spus... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Dec 10, 2009 4:57 pm | |
| Buna , Adela , eu sunt Laura si vreau sa-ti urez bun venit pe forumul nostru . speram sa te distrzi si sa-ti faci multi prieteni . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Vin Dec 11, 2009 1:58 am | |
| Pai da.... Nu era si logic sa te oblig???=)) Deci bine ai venit si have fun,girl!:X | |
|
| |
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Vin Dec 11, 2009 7:15 am | |
| bun venit, Adela! sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni! spor la postat
Ultima editare efectuata de catre Active Fusion in Sam Dec 12, 2009 7:00 am, editata de 1 ori | |
|
| |
RomaninThing Not a Vampire
Numarul mesajelor : 27 Data de inscriere : 11/12/2009
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Vin Dec 11, 2009 6:54 pm | |
| Sunt Alex. Cred ca sunt singurul baiat de pe aici.Nu conteaza. Imi place Twilight...Logic... Si imi place sa scriu. Sper ca am sa-mi fac prieteni! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Vin Dec 11, 2009 7:54 pm | |
| - Citat :
- Eu sunt Adela.
M-am logat la insistentele Kristei=)) Nu sunt tocmai o fana a seriei Twilight,dar trebuie sa recunosc ca au muuuuulti fani.Sincer,primul film nu mi-a placut deloc,deloc,dar bine ca a fost la doilea mai bun.Cartile nu le-am citit si nuci n-am de gand sa le citesc pentru ca urasc sa citesc,spre deosebire de Krista=)) M-am logat pentru a comenta la ficul Kristei si pentru ca mi-a spus ca e un forum bun. Sper ca nu va suparati pentru ce am spus... Hei, Adela! Logic ca nu ne suparam...fiecare cu pasiunile lui... - Citat :
- Sunt Alex.
Cred ca sunt singurul baiat de pe aici.Nu conteaza. Imi place Twilight...Logic... Si imi place sa scriu. Sper ca am sa-mi fac prieteni! :O:O Ome! Ce ma bucur ca esti si tu aici chiar ma gandeam cand o sa se inscrie un baiat Bun venit pe forum, Adela si Alex! Nu uitati sa cititi regulamentul si sper sa va integrati in micuta noastra familie! :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Dec 12, 2009 12:20 am | |
| - Citat :
- Sunt Alex.
Cred ca sunt singurul baiat de pe aici.Nu conteaza. Imi place Twilight...Logic... Si imi place sa scriu. Sper ca am sa-mi fac prieteni Bun venit Alex . speram sa te distrezi . M anumesc Laura . si daca nu te superi te corectez nu prieteni ci prietene pentru ca majoritatea sunt fete , dar bun venit . | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Dec 12, 2009 1:17 am | |
| - RomaninThing a scris:
- Sunt Alex.
Cred ca sunt singurul baiat de pe aici.Nu conteaza. Imi place Twilight...Logic... Si imi place sa scriu. Sper ca am sa-mi fac prieteni! hei alex ma bucur ca avem si un baiat printre noi Eu ma numesc cristina dar imi place sa mi se spuna criss. Stiu ca o sa iti faci multi prieteni si spor la postat! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Dec 12, 2009 3:37 am | |
| Hey,Alex! Sunt ultima care iti ureaza bun venit,dar nu cred ca te deranjeaza,nu?=)) So,bun venit si have fuuun!:X > < | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Dec 12, 2009 7:05 am | |
| bine ai venit pe forum, Alex! - Krista a scris:
- Hey,Alex!
Sunt ultima care iti ureaza bun venit,dar nu cred ca te deranjeaza,nu?=)) So,bun venit si have fuuun!:X >< Krista, nu esti ultima... cred ca eu sunt ultima | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| |
| |
RomaninThing Not a Vampire
Numarul mesajelor : 27 Data de inscriere : 11/12/2009
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 13, 2009 1:42 am | |
| Wow.Multumesc pentru primire,fetelor.Azi am sa incerc sa mai fac cateva postari.Azi nu am intrat mai deloc pentru ca sunt foarte obosit... > < | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 13, 2009 2:11 am | |
| Cu placere,Alex! Si chiar ne bucuram ca avem din ce in ce mai multi useri activi!:X Deci multumim again ca te-ai inscris si ca incerci sa fii activ. | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 13, 2009 2:38 am | |
| Acum am realizat ca numa` eu nu m-am descris:)) Well...ma cheama Diana. Imi urasc numele:)) mi se pare prea obisnuit. As fi vrut ceva mai diferit... Am 13 ani (14 peste 8 zile:x), stau in Campia Turzii (clar, nu ati auzit de el:))), imi place mult Paramore:x, Twilight:x, sa citesc:-??...uhmm...sa ies afara...chestii obisnuite:)) Mi se spune des "Vai, ca nu esti normala", "Esti o impiedicata si jumatate" ). Rad din aproape orice:)) Tin foarte mult la prietenii mei. Ascult muzica non-stop:)). Ador animalele, da` nu ma lasa ai mei sa tin unu:-<. Urasc Romania...e plina de cocalari, pitipoance, manele [sucks:d]. Imi plac telefoanele alea simple, nu complicate de nici nu stii unde is jocurile:)) Imi place jocu ala: Snake:x vai cat ma mai pot juca pe el:))). Zambesc tot timpu`. Is foarte weird:)) Consider ca stilu` meu ii foarte diferit de a celorlati. De fapt, tot timpu` am fost diferita. Imi plac diacriticile:)) si imi place sa scriu corect:). Si mai sunt multe despre mine, da nu-mi mai aduc aminte:)). | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 13, 2009 3:37 am | |
| - Citat :
- Wow.Multumesc pentru primire,fetelor.
Cu mare placere! Deci, chiar sunt bucuroasa ca te-ai inscris si tu! Nu ma gandeam ca o sa se inscrie vreun baiat :-? =)) asa e, Dia ) numai tu nu te-ai descris...mie imi place numele de Diana :> si mai ai putin si faci 14 ani :X HB de acum! :X | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 13, 2009 4:13 pm | |
| Se pare ca eu sunt in urma rau de tot.. Bun venit Alex:). | |
|
| |
cris Not a Vampire
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 30 Localizare : tg jiu
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Vin Dec 18, 2009 11:53 pm | |
| heeeeeeeeey Starting…..my name is Cristiana…..Cris…. Crissa….Flavia….Flavi…..Fefe pt apropiati…… -st o persoana fff sociabila:D -ADOR muzik:X:X:X si saga Twlight:X:X:X m-am logat la invitatia lui Bi' btw ms ink o data Bi' pt carti (le adooooor ) | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| |
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Dec 19, 2009 12:24 am | |
| Ce dragut!:X Inca o Cris:xAcum suntem 3:> Bine ai venit,fatooo!:*Sunt sigura ca te vei simti bine printre noi si ca iti vei face multi prieteni * | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Dec 19, 2009 12:57 am | |
| Ciao cris...eu sunt criss =))) pentru diferenta ) spor la postat si crede-ma...o sa iti faci multi prieteni :x | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Dec 19, 2009 1:08 am | |
| Inca o Cris! Vai de mine! Bun venit pe forumul nostru! Sper sa te distrezi aici si sa iti faci prieteni noi, pentru ca noi toti suntem o familie! Nu uita sa citesti regulamentul iar mai apoi, spor la postat! Te pupa Ale! [ =)) ] | |
|
| |
cris Not a Vampire
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 30 Localizare : tg jiu
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 20, 2009 5:08 pm | |
| heeeeeey...buna again first as vrea sa va multumesc pentru mesaje si sunt sigura ca o sa ma distrez si o sa imi fac multi prieteni. As mai vrea sa zic ca sunt prima data pe un forum si sa imi cer scuze anticipat daca o sa incalc vreo regula sii celelalte cris tnx sper ca o sa ne distram si o sa ne cunoastem mai bine. have a nice day all | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Dum Dec 20, 2009 9:12 pm | |
| Cu placere > <:* Si noi speram acest lucru! Stai linistita, ca, chiar daca incalci vreo regula, noi te avertizam, nu iti dam warn direct ) [ ar fi culmea! ] Have a nice day too:* | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Lun Dec 21, 2009 2:54 am | |
| Nu iti face probleme in legatura cu incalcarea regulamentului,vei fi avertziata pentru greseli,pentru ca ne dam seama ca esti noua.Doar suntem si noi oameni,nu? xoxo:* | |
|
| |
iubiri_nemuritoare Agatha Rhone
Numarul mesajelor : 72 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde visele devin realitate...
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Ian 28, 2010 9:20 pm | |
| Buna , ma numesc Andreea si sunt fan Twilight .Am citit primele doua carti si urmeaza sa le citesc pe ultimele doua . | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Ian 28, 2010 9:22 pm | |
| Buna , Andreea , sunt prima care iti zice bun venit la noi pe forum.Sper sa te distrezi si sa-ti faci prieteni inafar de cei pe care ii ai . Adica eu . Vecina mea . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Ian 28, 2010 9:35 pm | |
| Hei,Andreea. Acum sunteti 3 Andree pe forum:)) Sper vsa te simti bine pe aici si sa te distrezi. Welcome,mai pe romaneste,bun venit! :* | |
|
| |
Numarul mesajelor : 72 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde visele devin realitate...
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Ian 28, 2010 9:39 pm | |
| Mersi muult .Cred ca o sa-mi placa . Vad ca sunt multi pe aici . Pai cu act mai multe cu atat mai bine . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Ian 28, 2010 10:17 pm | |
| Helau, Andreea! O sa mor! Prea multe Andree aici! ) Bun venit si sper sa iti placa pe forum, sa te distrezi si sa iti faci noi prieteni! ^^ > < | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Ian 28, 2010 10:25 pm | |
| Da , multumesc .Pai asta e .Daca pe toate ne cheama Andreea .Cred ca o sa-mi fac prieteni . | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Vin Ian 29, 2010 12:45 pm | |
| Buna andreea!Bun venit pe forum > < eu sunt criss....apropo te superi daca iti spun Rosemary ca sa nu va incurc ? in rest sper ca o sa te distrezi la fel cum fac si eu :* | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Sam Ian 30, 2010 2:00 am | |
| Buna , Criss .Incantata de cunostinta . Da , poti sa-mi spui Rosemary .Multumesc .Imi place forumul si nu regret ca am venit aici . | |
|
| |
Lor FCD Not a Vampire
Numarul mesajelor : 6 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 37 Localizare : Timisoara
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Feb 04, 2010 5:38 am | |
| | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Feb 04, 2010 6:16 am | |
| Loredana> < Hei:* Bine ai venit printre noi si speram ca te vei simti bine pe aici:* Mai da-ne si noua poza inca o data pentru ca nu o vedem. :*Spor la postat | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Feb 04, 2010 6:50 am | |
| Hei! Bun venit userilor noi. Spor la postat si sper ca va place forumul! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Feb 04, 2010 1:45 pm | |
| Bun venit Loredana > < Spor la postat si sper ca o sa te simti bine printre noi | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? Joi Feb 04, 2010 8:25 pm | |
| - Lor FCD a scris:
- Buna fetelor
Ma numesc Loredana si am 22 de ani Sunt din Timisoara si m-am inregistrat pe forum acesta pentru a mai socializa cu fanii seriei Twilight,dupa care sunt pur si simplu pasionata si innebunita Trei lucruri ar trebui sa stiti despre mine:ca sunt fana a lui Dinamo Bucuresti, o microbita innraita si o fana a cartior si a filmului Twilight P.S : I Love Prison Break !! (la fel de mult)
Si asta sunt eu )
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000248831993&ref=profile#!/photo.php?pid=91194&id=100000248831993 Buna Loredana! In sfarsit cineva mai mare!:X Multi inainte! :> Si eu suna fana Dinamo Bucuresti! :X si a cartilor sunt :x si a Twilight Saga ) Mama avem multe in comun :X Din pacate poza nu se vede Speram sa iti placa la noi pe forum...> < si sa te distrezi! Nu uita sa citesti Regulamentul si apoi spor la postat! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine esti tu de fapt? | |
| |
|
| |
| Cine esti tu de fapt? | |
|