Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: La masura 12 nu esti grasa Lun Sept 07, 2009 3:56 pm | |
| Autoarea romanului de succes "Regina gafelor" revine cu un bestseller international publicat in cincisprezece tari. Heather Wells e cea mai tare ! Sau, ma rog, era inainte sa renunte la viata de pop-idol, sa se ingrase vreo cateva kilograme, sa se certe cu iubitul si a piarda contractul cu casa de discuri. Acum, ca vremurile de glorie s-au dus, Heather e cat se poate de multumita de noul job la un colegiu de top din New York. Asta pana-ntr-o zi, cand o crima misterioasa tulbura linistea academica, iar politistii sunt gata sa clasifice totul drept accident. Asa ca Heather se hotaraste sa dezvaluie misterul ajutata de Cooper, un detectiv sexy ca un rock-star. Numai ca aventura se dovedeste periculoasa pentru ca nimic nu zgandare mai tare orgoliul unui criminal decat o fosta starleta bagareata. "O carte scrisa cu nerv si atat de amuzanta, incat iti vei dori cateva momente de respiro sa-ti mai vii in fire." (Publishers Weekly) "Cartea asta e un «must»." (Company) | |
|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: La masura 12 nu esti grasa Sam Feb 13, 2010 2:33 am | |
| Am citit-o :x e una dintre cartile din categoria "the best" ....deci e roman politist+romance (putin dar totusi)+amuzant =))) combinatie geniala :x imi pare rau ca totusi Cooper nu ii acorda atnetie > nesimtitu Meg Cabot scrie extraordinar :x mai intai Regina Gafelor si acuma asta...si mai sunt e una dintre scriitoarele mele preferate | |
|