Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Psych Joi Dec 23, 2010 3:28 am | |
| In copilarie, Shawn Spencer a dezvoltat o remarcabila abilitate, aceea de a observa pana la cele mai mici detalii, sub indrumarea tatalui sau, politist de profesie. Cu toate acestea, acum adult ii este cam greu sa gaseasca o slujba, si isi petrece majoritatea timpului oferind indicii anonime Politiei, ajutat fiind de abilitatile sale. Indiciile sunt asa bune incat politistii devin suspiciosi, si cred ca ar fi implicat el insusi in crime. Pentru a-si reabilita numele, Shawn isi alege cariera: aceea de a fi medium. Nimeni nu il crede cu adevarat, dar reuseste sa fie mereu de folos Politiei, care il suna mereu pentru ajutor, in cazurile pe care nu le pot rezolva si singuri. Shawn il aduce curand in echipa pe prietenul din copilarie Gus, si impreuna reusesc sa rezolve toate cazurile ce le sunt prezentate. Merita vazut. comedie la tot pasul si foarte interesant mod de a elucida crime.:x | |
|
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Psych Joi Dec 23, 2010 6:54 pm | |
| am vazut cateva episoade in vara parca pe universal channel, sau cum se numeste postu' e interesant si da.. este si amuzant ) poate ma mai uit la el in vacanta asta. | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Psych Sam Dec 25, 2010 10:30 pm | |
| Aa. Cate sezoane are pana acum? Ca sa stiu daca ma apuc de el, nu de alta. Cu cat mai putine, cu atat mai bine. | |
|
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Psych Dum Dec 26, 2010 12:43 am | |
| are DOAR 5 sezoane =) eu ma uit la tv la el .. cand il apuc azi am vazut vreo 3 episoade la tv a fost un fel de maraton pe universal .. ) | |
|
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Psych Mar Dec 28, 2010 5:39 pm | |
| Si eu tot la tv, pe universal ma uit...ma cam enerveaza,,dau cam aceleasi episoade...Da' tot in place dragutul de Shawn<3 )) | |
|