Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Grey's Anatomy Joi Dec 23, 2010 3:19 am | |
| Serialul ne introduce in viata de zi cu zi a echipei de stagiari si a indrumatorilor acestora din spitalul Seattle Grace. Personajele principale, Meredith Grey - personajul care da si numele serialului, Cristina Yang, Izzie Stevens, George O’Malley si Alex Karev, isi traiesc primele experiente in medicina, vor evolua ca viitori chirurgi si ne vor dezvalui dramele lor profesionale, dar si problemele din vietile lor personale. Meredith incearca sa treaca peste sechelele copilariei petrecute alaturi de mama sa, Ellis Grey, chirurg renumit in spital, Cristina Yang vrea sa fie prima in tot ce face, fiind o persoana exagerat de competitiva, Izzie se straduieste sa scape de eticheta de blonda/fost model, George incearca sa isi invinga timiditatea si sa devina respectat de colegi, iar Alex isi ascunde originile obscure si compexul de inferioritate prin aroganta. Cazuri medicale, povesti de iubire si intrigi, toate in Grey’s Anatomy! Pot sa spun ca ii iubesc, pur si simplu:x | |
|
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Grey's Anatomy Joi Dec 23, 2010 6:53 pm | |
| Doamne ii ador !!!! :x chiar daca nu am mai avansat cine stie ce de la sezonul 4, din cauza timpului limitat sper sa termin 2 sezoane in vacanta asta, imi pare asa rau de Izzie, in urmatoarele sezoane .. mi se pare ca ea si Meredith sunt cele mai 'necajite' in tot serialul . Cat am vazut pana acum George incepe sa ma enerveze, desi stiu ca va iesi din serial cat de curand, Yang e geniala, iar Alex la fel ;x . | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Grey's Anatomy Sam Dec 25, 2010 10:31 pm | |
| Maaaama. Cat m'am tinut sa ma apuc de el, dar e lung si timpul nu'mi permite. Sper ca dupa ce termin ce seriale am inceput sa ma apuc de el. Daca nu, la vara. ^ ^ | |
|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Grey's Anatomy Vin Feb 04, 2011 4:45 am | |
| Azi am terminat sezonul 5. Doamne, deci nu-mi vine sa cred ca a murit si George si Izzie. Si atunci cand George desena in palma lui Mer 007, mi-a luat putin sa ma prind la ce se referea, apoi mi-am adus aminte ca 007 i se spunea in primul sau al doilea sezon.. Deja mi-am scos sezonul 6 si de maine si incep sa ma uit:d. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Grey's Anatomy | |
| |
|