| Dormitoarele fetelor | |
|
+7Miss.Vampire Runtek. Andreea suicide.blonde Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 1:42 am | |
| Eve - Vai, tte iubeeeeesc! Mimimiaaam tttermiinnatt ccecececeeelalalt paaacheeeeet!! i-am multumit. Am scos o tigara si m-am cautat prin buzunare? - Foc?;; ) | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 1:44 am | |
| -Alice- Mi-am pocnit degetele, aprinzand tigarea lui Eve. -am mai exersat!fara vaze sparte!promit!am spus eu razand. M-am servit cu o tigare si mi-am aprins-o.Am lasat fumul toxic sa imi intre in corp. -Asta e ceea ce imi amiinteeesc euuu deespreee nooooiii!am spus eu chicotind. Bautura si tigari.Cele mai bune prietene ale acestui campus. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 1:52 am | |
| Eve - Asa mai merge mai! am zis multumita, inspirand cu pofta. Mai trebuia sa ne urmeze si ceilalti exemplul de oameni fericiti si totul era ca pe vremuri.. adica perfect.. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 1:53 am | |
| Am privit-o cu atentie pe Eve. Desi trecuse atata vreme de cand ne cuplasem, inca simteam fiorul acela al dragostei zbatandu-mi-se puternic in stomac. Nu. Acum... Acum o iubeam si mai mult. Acum o iubeam de mii de ori mai mult. I-am zambit desi nu se uita la mine[era ocupata sa bea], dupa care am mers la ea. Am luat-o de inchieituri si am tras-o dupa mine in pat. Am pus-o la mine in poala si am strans-o la piept. -I missed you, am soptit. Am aruncat o privire la ceilalti. -Nu va suparati.... nu? am spus zambind slab. Brusc, am simtit ceva in moalele capului. Am clatinat din cap. -Dave ti-am spus de o mie de ori, nu e frumos sa arunci chestii la tati in cap. M-am incruntat. -Sau... La altcineva. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:02 am | |
| J. Ma uitam la toti asa confuz si mi-a picat in poala sticla de Jack . Am luat 3 guri pline , stateam pe patul moale in stil turcesc . - Si mie mia fost dor de voi , am zis ca un pudel deala frecat la greu ca na , pacat ca eu am venit aici ultimul . Am pufnit usor si m-am uitat la toti pe rand . - Cine vrea un hug gigant de la mine ? am intrebat cand mi-am deschis bratele .
G. Am intrat pe usa si toti se adunara aici , am zambit dupa mi-am aruncat camasa undeva pe un scaun ramanand intr-un maieu colorat . - Dam party ? am intrebat razand . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:03 am | |
| -Alice- -Stupid love!am murmurat eu. -Daaaaave!Nu ii mai arunca in cap chestii taaaaaticului tauuuuuuu!!Nuuu vreem saa isi piaarda si maaai muulti neeeeeeurooooniiii!!!!!!am spus eu incercand sa ma ridica, dar cazand inapoi.
-Cat dracu am baut?am gadit asta sau am spus-o cu voce tare? -Ciaoooooo!am spus eu cand a intrat Gwen. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:04 am | |
| Eve Am ras cateva minute bune de el si de Dave si m-am ridicat, cu greu, ca sa stau mai comod. Mi-am lasat capul pe umarul lui pe post de perna si mormaiam ceva cantec:-j. - Mmm?? am facut si am ridicat tigarea la buzele lui. - HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UG!!!!!!!!!! mi-am intins bratele. Nu ma mai ridicam nici sa-mi taie careva capu'=))) - CEAU MEY!!! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:06 am | |
| J. Intra Gwen , dupa m-am uitat la toti . - No deci , voi nu vreti hug . Am facut trist revenind la taria mea .
G. - Hello , am spus mai tare si m-am aruncat pe jos in stil yoga . - Ce fac fetili cochetele? am intrebat ranjind . - Voi nu chemati lumea la party, doamne feri . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:07 am | |
| -Eu in niciun caz, i-am raspuns lui Jess, razand. Usa s-a deschis si si-a facut aparitia... Gwen. -Welcome to da' party, am ras, dand din cap in semn de salut. Am lasat-o pe Eve sa se puna langa mine si am acceptat tigara. Am tras un fum. Eu. Cole. Am tras un fum. Am ras de mine insumi si i-am dat-o inapoi. Am sustinut-o totusi sa nu cada.
| |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:08 am | |
| am zambit la noi veniti si m'am ridicat mai bine din patu meu -Buna luuume!! Ce mai faceti ..? m'am uitat putin la Eve cu tigarea ei, am ras pentru mine -Timpul nu te schimba deloc draga Eve, mai ai idei dealea sa faci emisiune cu Chad..? am zambit slab | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:09 am | |
| Eve - AM ZIS HUG MEY! am strigat sa auda Jess. Aparat auditiv ii trebuia:-w. - Da' sa vina, nu chemam noi=))), am anuntat-o pe Gweny. Am fost atenta la Alex, si apoi am tresarit. - Vai mey am intarziat la emisiune!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:13 am | |
| J. Numa Eve vroia hug dealmeu . - Cole, tre sa ii dau hug la iubitata , hugu meu fiind de 5 minute lungi , am inceput sa rad , doamne eram un copil . M-am dus la Eve si am luat-o in brate , putzea fain . - Ce fain mirosi , tigara bautura, ah mi-am afundat narile in bluza ei asa pervers=))
G. - Mai copilasi , vreau sa beau , apa plata pot ?
| |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:20 am | |
| Jess a venit si i-a dat un hug lu' Eve a mea. Dupa care si-o afundat narile in bluza ei. I-am dat un capac in cap, indignat. -Hai ca ti-o ajuns, unicornule, am spus incruntat. Am privit-o pe Gwen. -Poti sa bei ce vrei, hani! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:26 am | |
| -Alice- -No Eve la ce intarziii honey??? am intrebat eu reusind sa ma ridic.-Victorieeeee! am spus.-Hei G!Cauta apa in geanta mea! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:29 am | |
| J. Dupa ce ma atentiona Cole, m-am dus la el l-am prins de fata si i-am dat un pup pe frunte . - Na , sa nu te superi . Am chicotit si i-am dat la Gwen sticla de JD. - Apa la ora asta? Nu crezi ca e cam periculoasa? am ras .
G. Am prins taria si am desfacut-o, mirosid gura sticlei . - Pute a bele ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:31 am | |
| -Alice- -Nu era belele????ok chiar si beata sunt destepta! -Haideti sa facem ceva ce nu am mai facut de mult!Idei? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:42 am | |
| J. - Sex ,am raspuns sec.
G. - Si eu sex . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:44 am | |
| -Alice- -Striptis.Si dupa si aia.In...cati suntem? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:48 am | |
| J. - Alice te invit la o partida in camera de vizavi. La dracu casatoria, vroiam seex.
G. - Scoateti animalu din camera, am zis zzambind . - Care se ofera pentru o partida, platesc binisor . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:52 am | |
| -Alice- -No Jess!Eu sunt disponibila!am sunat aurolaca, beata si drogata, dar am pastrat o urma voce sexy! -Vrei? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:53 am | |
| J. - Da, am zis clipind des , pentru ca nah . - Sari tu sau sar eu? am inceput sa rad .
G. - Urat macar duceti-va dincolo . | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:55 am | |
| -Alice- -Ce zici honey?Unde mergem?am spus eu sarind pe el intr-un mod pervers. OK...asta imi aducea aminte de ceva..... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:57 am | |
| Am clipit des. -Animale, am soptit. Ce naiba?! unde dracu erau Aeon si Chad? -Bai, nu e bine, i-am avertizat, incruntat. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 2:59 am | |
| J. M-am uitat la Cole . - Mai vrei un pupic ? am clipit des si destul de gay si Alice imi sari in barte , am deja ii simteam caldura corpului doamne doamne , deja imi mirosea a pestera udaaa . Am ranjit . - Promitem ca nu stam mult ,am zis si am tulit-o in camera baietilor , am asezat-o pe jos in mijlocul camerei si am tras perdelele dupa am inchis usa cu cheia.
G. -OMG. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:18 am | |
| Eve - VAI SA VA FIE RUSINE, am strigat dupa ei. RUSINICAAA!! M-am intins dupa vreo sticla. Orice era, buna era:-j. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:33 am | |
| Am clatinat din cap dinm nou. Stiam ca nu e bine. Si eu... Eu eram Cole cel responsabil mereu. -Eve, mai usor cu bautura, am spus incruntat si i-am luat sticla din mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:35 am | |
| Eve - Hai, nooooooooooooo, l-am rugat si am facut faimosii puppy-eyes. - Te rog frumoss:o3:o3:o3. M-am intins iar dupa sticla sa vad daca mi-o da. - Gweny, spune-i sa mi-o deaaaa!! | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:36 am | |
| G. Dupa ce sau dus copilasi astea era o liniste defapt Eve era pusa pe facut praf azi seara . Am muhaha-it dupa mi-am dat drumu la vocea mea de rinocer . - Jucam adevar sau provocare copilasi ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:40 am | |
| Eve - Da! am zis tare. Dar prima data trebuie sa terminam sticla sa avem cu ce sa invartim, am zis si m-am intins iar dupa ea. - Hai, da-mi-ooooooo! m-am rastit putin. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:45 am | |
| M-am ridicat si am luat sticla . - Lasa-i-o mai! am zis si i-am dat la Eve sticla . - No deci , incepem ?:> | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:47 am | |
| -Nu, am spus bland. Nu ti-o dau. Trebuia sa o golim? Da, bine. Am laut sticla din nou de la Eve si am dus-o la gura si am baut tot. Am ragait cu gura inchisa si am scuturat din cap. Ioi! De cand nu mai bausem! -E goala, am ranjit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:49 am | |
| Eve Am luat sticla si m-am uitat daca chiar nu mai ramasese nimic. - Raule, i-am zis am scos limba catre el. - Deeeeeeeeci... Am invartit sticla. - Cole, te provoc sa intri peste Alice si Jess=))))))))) | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:53 am | |
| G. - No am bine, fain am inceput sa rad cand Cole a golit sticla . M-am uitat la Eve, am inceput sa rad . - Nu ai zis asta! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:56 am | |
| Am cascat gura. Ce sa fac? Am tras aer in piept. -Bine, am spus si m-am ridicat din pat, iesind pe usa. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 3:57 am | |
| Eve Pai, daca imi iei bautura din mana... M-am ridicat si am cazut inapoi pe podea. Of, doamne... m-am tarat pana la patul lui Alice si am luat sticla ei. - Muhahaha!! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 4:29 am | |
| Stateam ghemuita pe patul meu, incercand sa nu dau nici un semn de viata. Vedeam cum li se urcase bautura la cap si nu voiam sa particip la asta. Mi-era dor de vechii mei prieteni, cei trezi. Pe unde naiba umbla Sid? Nu il mai vazusem de 2 zile. Am incercat sa ma strecor usor pe la spatele lor sa nu ma vada ca sa pot iesi, dar am simtit o mana pe umarul meu cand dadeam sa ies. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 4:47 am | |
| Intrasem in camera si dadeam sa o opresc pe Eve din a bea, cand... am vazut-o cu coada ochiului pe Kayla dand sa plece.Am mers la ea si i-am pus mana pe umar. -Hey, am soptit. Nu pleca! Stai cu noi! am suras. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 5:00 am | |
| Era Cole. Ma prinsese. -Stii, eu....nu sunt chiar asa de incantata de ideea de a ma imbata.: Am zambit usor si am plecat ochii, amintindu-mi de vremurile trecute. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 5:06 am | |
| I-am ridicat barbia, obligand-o sa ma priveasca. -Nu e nevoie sa te imbeti, am spus. Doar... Stai cu noi. Am aratat spre ceilalti. -Nu ar fi la fel fara tine. Desi... Oricum gasca era doar pe jumatate. M-am strambat. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Ian 31, 2011 5:29 am | |
| -Eu.....O sa ma duc sa ma plimb putin, sa iau putin aer curat. Imi e dor de parcul ala. Daca vrei poti sa vii si tu. -Vreau sa trec peste asta. Si nu stiu cine ma poate ajuta., am spus cu cea mai mare sinceritate. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|