Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Dormitoarele fetelor

In jos 
+7
Miss.Vampire
Runtek.
Andreea
suicide.blonde
Jinx
ToxicBlood
miss.Duhamel!
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

Numarul mesajelor : 5566
Data de inscriere : 30/03/2010
Varsta : 31
Localizare : aici :X

Dormitoarele fetelor - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyVin Dec 10, 2010 5:35 am

~Chad~
Incetul cu incetul hainele noastre au zburat care incotro...unele cred ca au deramat si niste creme uitate langa chiuveta, dar nu mi-a pasat de ele.
I-am desfacut sutienul si am lipit-o incet de mine, simtindu-i caldura corpului...
Sus In jos
http://z7.invisionfree.com/MidnightWorld/index.php?act=idx
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

Numarul mesajelor : 423
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 28
Localizare : in a fantasy world

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyVin Dec 10, 2010 5:38 am

~Megan~
Am chicotit usor cand am realizat ca hainele care zburau naiba stie pe unde, daramau diferite chestii de pe chiuveta.
Dupa ce a scapat si el de pantaloni, dupa cum ma asteptam, mi-a desfacut usor sutienul si m-a lipit incet de corpul lui.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyVin Dec 10, 2010 5:48 am

~Chad~
M-am impins in perete si m-am desprins de el usor...
Mai aveam cativa pasi pana la cabina de dus si apa parea mult prea ademenitoare...voiam sa o simt, alaturi de ea, sa o simt revigoranta pe pielea mea...

Am privit-o cateva clipe in ochi si ceva ma impinse sa ii zic...
-Te iubesc!
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

Numarul mesajelor : 51
Data de inscriere : 30/11/2010
Varsta : 34
Localizare : In Luna cu satelitul. =))

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 1:16 am

ruffs a scris:
-Gwen-
M-am ridicat.
-Ma duc sa iau ceva pe mine, mie frig!
Frate eram in chilori si un maieu, si afara erau 5 grade!

-Dean-

Am prins-o in brate, m-am asezat pe salteau patului, pe spate, si am pus-o peste mine,, inemnand-o sa-si aseze capul pe pieptul meu.
- Te incalzesc eu, papusa...
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

Numarul mesajelor : 2446
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 27
Localizare : Baia Mare

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 1:22 am

-Gwen-
M-am prins de abdomenul lui si m-am impins ca sa stau asa pe el, omg simteam ceva tare....undeva unde nu trebuia sa simt nimic....=))))))))))))))))
am gemut scurt si am ramas cu mainile pe abdomenul lui concentrandu-ma pe cea ce simteam .
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 1:24 am

-Dean-

Imi pipaia abdomenul si o simteam cum isi dorea sa exploreze zone secrete. =))))
Am marait usor si am prins-o de ceafa, ridicand-o spre mine, si i-am sarutat buzele.
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 1:28 am

-Gwen-
Isi lipi buzele de ale mele in ultimul hal, pervers, si misto =)).
Mi-am pus o mana pe bratul lui, normal continuand sa-l sarut, omg, daca asta era aroma lui nu mas mai fii dezlipit de el niciodata!
L-am sarutat apasat si umed!Buzele mele imi erau uscate asa ca le umeziam cu sarutul sau.
Mi-am dus mana de pe bratul lui, direct in parul sau tragand usor intensificand sarutul, dus la extrem.
Dupa asta am coborat pe gat, si i l-am supt usor, l-am mangaiat usor pe spate.
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 1:36 am

-Dean-

Ii masam fin spatele in timp ce ea ma saruta pe gat. Am prins-o de talie apoi si m-am rostolit cu ea, punandu-ma peste ea si coborand cu sarutarile din coltul gurii si pana loa gat si sani.
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 6:51 pm

-Gwen-
Se puse el peste mine si incepu sa ma sarute pe gat coborand la sani...am vibrat scurt si am gemut afonic, mi-am umezit buzele cu limba, usor si ma concentram pe saruturile lui...erau asa dulci .
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 6:56 pm

-Dean-

I-am dat jos maieul si am coborat cu sarutarile pe abdomen si ii mangaiam tandru coapsele.
- Gwen, cat de mult imi placi...
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 6:58 pm

-Gwen-
Am marait fara sa vreau la el, si am ranjit pervers.
Maieul zbura rapid de pe mine si am chicotit .
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 7:10 pm

-Dean-

Am coborat cu sarutarile pana la pulpa picioarelor ei...Ce picioare frumos conturate avea...Asat era fantezia mea, pasiunea mea, obsesia mea imensa...picioarele femeilor. Am facut ca si lenjeria ei intima sa zboare prin camera, apoi mi-am dat tricoul jos si am ranjit pervers.
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 7:26 pm

-Gwen-
Fara sa vreau, mi-am pus o mana pe pieptul lui, traasand lini cu mana de jos in sus, maraind pervers. =)))))
Am scapat de sub el si m-am dus la dulap, am scos un material din panza partial transparent, si mi l-am pus p eumeri asa senzual, dupa am tras trapeile si am facut mici mingi de foc, ca sa poata lavita pe langa noi, am marait si am lasat, ca panza sa imi coboare de pe umeri asa senzual, dupa m-am imbracat[ asta.]
Stiam cum ochii lui ard pe pielea mea cand am facut asta...
Mi-am incheiat sutienul cu puf, si am mai creat ceva forme de lumini de toate culorile prin aer dupa, am marait ducand doua degete pe buzele mele, masand asa senzual cand ma uitam la el si el ma privea, mi-am ciufulit parul si am scos din sertar un parfum scump, m-am pufanit de cateva ori, dupa m-am dat asa senzual cu ruj roz=)), si eram gata buna de mancat.
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 7:34 pm

-Dean-
Spoiler:
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 7:50 pm

-Gwen-
L-am prins de gat asa cu era el cu o mana maraind, si am inchis ochii.
Simteam cu parfumul, isi imprastie savoarea prin aer, era minunat, m-am intors putin capul ca sa-l sarut pe gat, ah si parfumul lui era mortal...
simteam cum ii umbla mana mare pe corpul meu micut...
am marait asa usor la urechea sa...
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 8:03 pm

-Dean-

Am intors-o spre mine si i-am sarutat buzele, jucandu-ma cu limba in guritza ei. Am prins-o de posterior si am lipit-o de trupul meu.
- Te vreau, Gwen...
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptySam Dec 11, 2010 8:06 pm

-Gwen-
Ma saruta asa pervers, si ma prinse de fund lipindu-ma de el, omg, era asa mare, nu cred ca eram un sfert din el...

-Ma vrei? am intrebat pervers.
-Atunci iama! , sa te vad tigrule am zis si m-am lipit cu piersicuta usor de umflatura lui din pantaloni, ca nah, ah simtem cat de mare tovaras are=))
Am marait si am inceput un sarut, tandru.
Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 12:37 am

KaMiKaZe a scris:
~Chad~
M-am impins in perete si m-am desprins de el usor...
Mai aveam cativa pasi pana la cabina de dus si apa parea mult prea ademenitoare...voiam sa o simt, alaturi de ea, sa o simt revigoranta pe pielea mea...

Am privit-o cateva clipe in ochi si ceva ma impinse sa ii zic...
-Te iubesc!

~Megan~
Mai aveam cativa pasi pana la cabina de dus, cand m-a privit adanc in ochi, si ma intrebam, frate...ce e cu el? Ce se uita asa la mine? Asa deodata?
Cateva momente am fost ingrijorata, pana cand a zis ceva care chiar m-a uimit...sau ma rog, nu ma asteptam chiar atunci...
L-am prin intr-un sarut mai pasional, probabil cat se putea de pasional, si mi-am dus mainile la ceafa lui.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 12:46 am

~Chad~
Tacuse...probabil astepta sa ii zic cine stie ce de rau...ii simteam incordarea pana cand i-am spus "te iubesc"!Ma prinse intr-un sarut pasional si isi prinse mainile de ceafa mea.
De as fi putut sa ii spun mental ce aveam sa ii spun???
Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 12:50 am

~Megan~
Cred ca isi daduse seama de incordarea mea, dar... ma mai relaxasem. De fapt, ma relaxasem total. Nu paru deranjat de sarutul asta pasional, logic, nu il deranja... Dar totusi eram dornica de dusul ala caldut, care sa-mi mangaie pielea, alaturi de el.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 12:53 am

~Chad~
Inca prins in sarut am bajbait cu mainile dupa robinet si am dat drumul la apa calda, lasand-o sa cada peste noi.
Am simtit-o usor rece la inceput si am inceput sa rad.

-Scuze!
i-am zis amuzat...ne trezise oarecum...cel putin pe mine.
Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 12:56 am

~Megan~
Pe sub sarut a bajbait dupa robinet si a dat drumul la apa.
Puteam sa jur ca mi-au trecut toate caldurile cand o senzatie ca niste cuburi de gheata imi atinse pielea. Am tresarit usor si daca nu se incalzea apa mai repede, ma apuca tremuratul.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 12:59 am

~Chad~
-Iarta-ma!
inca radeam de nu mai puteam!Primul nostru dus impreuna si deja ma simteam jenat ca o udasem cu apa rece.
Am mutat robinetul spre apa calda si in doua secunde am fost imbiati de caldura.
-Doamne!i-am dat parul pe spate si am sarutat-o scurt pe buze.
Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:04 am

~Megan~
-Nu-i nimic, am reusit sa spun.
Imediat a dat robinetul spre apa calda, si in doua secunde caldurica mi se prelingea pe piele.
Poate caldura nu venea numai de le apa, poate era si din cauza corpului sau. In comparatie cu el, logic, eu paream mult mai mica. Si mai scunda.
Mi-a dat parul pe spate, apoi m-a sarut scurt pe buze. Parul deja imi era imbibat in apa.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:12 am

~Chad~
Parea asa micuta si firava in comparatie cu mine, si imi era asa de drag de ea, ca de ochii din cap!
Avea acum parul ud, si arata superb.
Eu eram partial ud, si deja simteam cum ma incalzesc, chiar si asa lipit cu totul de geamul ala rece al cabinei.
Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:21 am

~Megan~
Pur si simplu il lipeam de geamul rece al cabinei.
Profitam lacoma de buzele lui, i-am muscat buza usor, apoi buzele mele au reinceput un joc cu ale sale.
Cladura imi strabatea pielea si imi lasa o dara placuta de caldura...o caldura placuta, o caldura care ma facea sa ma gandesc la prostioare [=))))]
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:26 am

~Chad~
Reincepu in scurta vreme un joc pasional, folosindu-se de buzele ei...le inlantui pe ale mele si le obliga sa o sarute, cu drag...
Ma gandeam la tot felul de chestii cand o sarutam asa...cand ma atingea asa...cand ma incalzea cu caldura corpului ei...
I-am prins talia cu mainile si am inceput sa mi le misc de sus in jos pe corpul ei...

Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:30 am

~Megan~
Jocul pasional cu buzele nu parea sa il deranjeze deloc.
Mi-a prins usor talia cu mainile, iar eu mi-am pus mainile dupa gatul sau.
Nu voiam nici cum sa rup sarutul.
Parul imi era complet ravasit de apa, imi statea perfect drept, de parca era facut cu placa.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:36 am

~Chad~
Tampit poate din cauza sarutului nostru care devenea din ce in ce mai aprins, am ridicat-o cu piciorele pe talia mea si am lipit-o de peretele pe care se prelingea apa calda ca sa nu se simta incomod si am intrat usor in ea...
Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:40 am

~Megan~
Mi-a ridicat picioarele in jurul taliei sale. M-a lipit de peretele cabinei pe care se prelungea apa calda. Era mai complicat sa ma tin si eu un pic,din cauza umezelii.
M-am strans mai tare cu picioarele, iar mainile ii inconjurau, pe cat de ferm se putea, gatul.
A intrat usor in mine, iar un geamat scurt si subtire mi-a scapat.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:45 am

~Chad~
O sustineam cu toata forta fiindca stiam ca ii era reu sa se sustina pe peretele ala din cauza umiditatii si ma miscam cat de usor puteam...voiam sa fie lent, sa profit de fiecare minut, liber, cu ea si sa ajut iubirea aia sa creasca...
Sus In jos
Miss.Vampire
Thirsty Vampire
Thirsty Vampire
Miss.Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:47 am

~Megan~
Il simteam usor incordat, din cauza felului in care ma sustinea si el, sa nu alunec pe peretele ud. Se misca lent, dar imi placea. In primul rand pentru ca imi placea sa-l simt in mine, in al doilea rand, pentru ca voiam sa profit de moment cat mai mult.
Sus In jos
miss.Duhamel!
Chad Murray
Chad Murray
miss.Duhamel!

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyDum Dec 12, 2010 1:55 am

~Chad~
Nu ii stiam senzatia de acum!
Erau pur si simplu multe variabile care ma faceau sa ma pierd in peisaj!
Era lipita de mine, sanii ei se zdrobeau de pieptul meu dandu-mi niste furnicaturi pe sira spinarii...mainile mele umblau alene pe pielea ei uda, buzele noastre se miscau pe un ritm auzit doar in gandurile noastre...
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyLun Dec 13, 2010 12:58 am

ruffs a scris:
-Gwen-
Ma saruta asa pervers, si ma prinse de fund lipindu-ma de el, omg, era asa mare, nu cred ca eram un sfert din el...

-Ma vrei? am intrebat pervers.
-Atunci iama! , sa te vad tigrule am zis si m-am lipit cu piersicuta usor de umflatura lui din pantaloni, ca nah, ah simtem cat de mare tovaras are=))
Am marait si am inceput un sarut, tandru.

-Dean-

Spoiler:
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyLun Dec 13, 2010 1:16 am

-Gwen-
Ma dezbraca destul de repede, si ma intinse goala pe pat, simtind cum imi face senzatii in locuri destul de interzise...
Mi-am infipt o mana in parul sau si cu cealalta am strans o perna...
am gemut lung, si foarte accentuat.
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyLun Dec 13, 2010 1:28 am

-Dean-

Spoiler:
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyLun Dec 13, 2010 1:34 am

-Gwen-
Spoiler:
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyLun Dec 13, 2010 1:54 am

-Dean-
Spoiler:
Sus In jos
Runtek.
Jess Dobrev
Jess Dobrev
Runtek.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyLun Dec 13, 2010 2:07 am

Spoiler:
Sus In jos
Sweet_Vampire
Bitten Vampire
Bitten Vampire
Sweet_Vampire

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 EmptyLun Dec 13, 2010 2:46 am

-Dean-
Spoiler:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 14 Empty

Sus In jos

Dormitoarele fetelor
Sus 
Pagina 14 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dormitoarele fetelor
» Dormitoarele baietilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fight for it-
Mergi direct la: