| Dormitoarele fetelor | |
|
+7Miss.Vampire Runtek. Andreea suicide.blonde Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Miss.Vampire Thirsty Vampire
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 03, 2010 5:16 am | |
| Huh, a dat Domnu' si am gasit si eu dormitoarele... stateam ca prostuta in fata unori usi si nu stiam la care sa intru... sa bat la usa? Ce fac? Intru la fiecare? De ce tocmai acum? De ce incep cu timiditatea asta aiurita? Bine...Mi-am luat inima in dinti si am batut timid la o usa... Nici un raspuns ...Cred ca am batut de 5 ori si nimic... Ei, am dat sa deschid usa, si, desi ma asteptam sa fie incuiat, s-a deschis... Cum era de asteptat, nu era nimeni... si nici nu parea sa stea cineva aici... Pana ma familiarizez cu locul si cunosc si eu cateva persoane, e ok sa stau si singura... Am inceput sa despachetez, dupa care m-am schimbat si m-am asezat pe pat... Am nimerit intr-un moment prost? | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 03, 2010 7:35 pm | |
| m.am trezit din cauza unor voci din cap si am strigat -Care naiba nu are ce face bai? am spus nervoasa si am deschis ochii, desi nu vroiam am vazut o blonda micuta -Ah, inca o boboaca am spus ironica si m.am pus in fund -Tu cine mai esti ? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 423 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 28 Localizare : in a fantasy world
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 03, 2010 9:40 pm | |
| Sa-mi sara inima din loc cand am vazut o tipa satena cum s-a ridicat din pat. Doamne ce m-a speriat. -B...Buna. Am reusit eu sa spun. Scuze... Credeam ca e libera camera, si cum nu cunosc pe nimeni, am crezut ca pot sta aici. Numele meu e Tiffany. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 1:43 am | |
| -Alexiss, buna am spus si m.am intors cu privirea spre perna mea -Ah, pai camera este libera.. adica toata fetele stam aici, deci ai nimerit unde trebuie | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 1:55 am | |
| -Ma bucur sa te cunosc. -Apropo... de ce e asa liniste pe aici? Nu m-am putut abtine sa nu intreb. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 2:50 am | |
| -Ah, pai nici eu nu stiu .. dorm mult de la o vreme, nu prea am idee unde sunt restul, ii cautam noi mai incolo m.am ridicat din pat si m.am dus spre ea -te ajut cu toate astea? am intrebat eu amabil | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 2:58 am | |
| -Ok... astfel pot cunoste si eu locurile cat de cat, am spus eu si i-am zambit.-Daca poti, si desigur, daca vrei , apoi era sa fac ceva ce devenise un tic...adica sa scot limba... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 3:02 am | |
| m.am uitat putin ciudat la ea .. mi.am dat ochii peste cap si am intrebat-o in continuare .. -Aaa, si ce puteri ai si tu ? O sa facem aici o gradina zoo cu oameni cu tot feluri de puteri . am zambit aiurea de cum s.a auzit fraza asta | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 3:05 am | |
| -Pai...Pot face lucruri sa dispara si sa apara inapoi) si pot lua pentru aproximativ o ora ce infatisare doresc...Tu? -Apropo...ce vrei sa spui cu gradina zoo? Sunt tot felul de puteri pe aici? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 3:09 am | |
| -Eu citesc gandurile, pai da.. avem diverse puteri aici, citim gandurile, teleportare,transformari in animale, controlul naturii si alte lucruri super. -Si fraza cu gradina zoo, a sunat cam aiurea, uita de ea am spus in timp ce o ajutam sa isi puna lucrurile in dulap | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 3:23 am | |
| -Wow...ce puteri super... una mai interesanta ca cealalta... -De cat timp esti aici? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 3:24 am | |
| -Ah, sincera sa fiu am ras prosteste nu stiu .. am petrecut asa mult timp ca nici nu stiu cat a trecut, in jur de un an . am spus zambind -O sa iti placa aici, chiar daca acum ti se pare ca e plictisitor .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 3:31 am | |
| Am ranjit ca o prostuta... -Abia astept sa cunosc locurile si sa mai cunsoc lumea pe aici... -Stii...desi am hoinarit ceva vreme pe aici pana sa ajung la dormitoare, nu am vazut chiar pe nimeni...Vreau sa zic ca era de-a dreptul pustiu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 3:46 am | |
| -Mda, sincer nici eu nu stiu unde este toata lumea, dar o sa ii gasim noi pe tooti!! am zis umpic diabolica | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 4:00 am | |
| -Apropo...in general ce sa intampla pe aici?Ceilalti sunt prietenosi? -Adica...nu imi imaginez nimic. Abia stiu cum ma simt eu, desi a trecut ceva timp de cand cu puterile. Ma simt ca intr-un film SF. Si inca ma simt aiurea, mai ales cand esti ,,aia noua". | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Oct 04, 2010 1:31 pm | |
| -Da, stiu cum este, sau nah poate nu stiu am zambit -Nu iti mai face atatea griji, toata lumea o sa te placa daca nu faci ceva urat, toti sunt prietenosi, nu ne purtam ca animalele .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Oct 05, 2010 1:34 pm | |
| -Oh scuze...Nici prin cap nu mi-a trecut sa insinuiez asta... -Dar sincer, e tare nasol sa aterizezi hop-tronc dupa nu stiu cat timp si sa fii cea noua... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Oct 16, 2010 10:36 pm | |
| -Da daaa, inteleg nu m-am suparat oricum am spus si m-am plostit plictisita pe pat, am cautat voci cunoscute in capul meu, ianafara de a ei si nu am gasit deloc, am pus o fata mai sad .. unde puii mei era toata lumea ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Oct 16, 2010 10:46 pm | |
| -Hm... am spus eu cand stomacul meu a facut ca nebunu'...ai vrea sa-mi prezinti sala de mese? am zis chicotind. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Sam Oct 16, 2010 11:53 pm | |
| am auzit vocea ei pe fundal, eu gandindu-ma nici eu nu mai stiu la ce si dupa cateva minute i-am raspuns -Ah, da.. iti e foame, normal . Haide! am spus si am sarit din pat | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 17, 2010 12:37 am | |
| -Ok, am spus si m-am ridicat de pe patul pe care ma asezasem. Mi-am lasat in graba jacheta- ca deh era cald- si am urmat-o pe Alexiss. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:07 am | |
| -Gwen- Stateam plictista pe pat si ma jucam cu noul telefon [blackberry n900834923649023 naiba=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))] Ma uitam in contacte. Anda, Andrew,Alin,Alex... M-am pus rapid si am trimsi un mesaj. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:15 am | |
| mesaj pt Gweeeeniiiii Acum vin vin viNN ! Ma fac superman si vin, am chef si eu de party | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:20 am | |
| -Gwen- Ah am zambit fericita si m-am dus sa-mi caut haine. Ceva strident ceva sclipicos ceva, foarte de club, vreau sa fac prostii , vreau sa fiu cea rea vreau multe!M-am ridicat din pat si la dulap am aterizat. =))))))))))))) | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:23 am | |
| am intrat in camera cu telefonul in mana apoi l'am aruncat undeva pe pat .. -Hei Gweeeni ! am spus si i'am tras un hug bun [=)))] [i] m'am dus si eu spre dulap si am rascolit pe acolo in cautare de haine -Ceilalti unde naiba ai disparut? Nu mai noi avem puteri ? .. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:32 am | |
| -Gwen- Imi dadu un mega hug. -Habar n-am nu tin legatura cu ei... tot cautam prin dulap omg nu gaseam nimic! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:37 am | |
| m-am uitat putin surprinsa la ea apoi am continuat sa caut haine am gasit ceva si i'am aratat si ei .. -Uite vrei ASTA ? | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:41 am | |
| -Gwen- Am zambit cand mi-o arata.-E prea simpla vreau ceva crazy...c autam prin dulap si am gasit colanti un tricou mai lung si palaria de la eaa<33333. Dupa ce le-am scos.-Sa vezi tu , am zambit m-am bagat in baie, m-am imbracat mi-am ciufulit parul m-am machiat usor si am iesit.-Tada, am facut aratam ASA. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:48 am | |
| i'am zambit si apoi am observat palaria -Esti dementiala girl! am spus si mi'am cautat si eu ceva mai simplu de imbracat . Gasisem o rochie, m'am dus sa ma imbrac cu ea apoi am iesit din baie sarind prin camera -Eee? Ce spui ? am ras eu ca o aiurita ROCHITA. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:52 am | |
| -Gwen- -Areti, super girl, am zis zambind. -Numa vad ca toti tipi vor sari pe tine! Am ras si imi imaginam deja. Normal ca vedea <3. -Hai mergem vreau sa ma imbat al naibii! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:54 am | |
| mi'am dat ochii pese cap cand am auzit de tipi -Ma rog, eu sper sa nu fac acelasi lucru .. -Haide, dar sper sa te aduc intreaga acasa ca o sa'mi sara apoi lume in cap . | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Oct 24, 2010 1:57 am | |
| -Gwen- Nu o sa-ti sara nimeni in cap! Doamne vreau ca seara asta sa fie, asa party deaia la extrem! Vroiam sa dau in coma alcolica =)). I-am zambit si am prins-o de mana. Haideeeee, ca eu vreau sa dau din buric, am zis si am iesit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Noi 26, 2010 6:39 pm | |
| ma uitam pe tavan ca o tampita de vreo ora, eram singura in camera si era cam bezna, am aprins o lampa si m-am ridicat din pat incercand sa nu ma impiedic de nimic, mi-am cautat telefonul si am scris un mesaj ..
| |
|
| |
Sweet_Vampire Bitten Vampire
Numarul mesajelor : 51 Data de inscriere : 30/11/2010 Varsta : 34 Localizare : In Luna cu satelitul. =))
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Dec 07, 2010 12:17 am | |
| -Dean-
Dupa o ora surprinzator de interesanta, cea de italiana, m-am ridicat din banca si am iesit pe hol, plimbandu-ma cu mainile in buzunar si fluierand de plictiseala. F*ck, si nu prea cunosteam multa lume in afara de fata cu care m-am distrat putin azi. Gandidu-ma la ea, am zambit usor, scarpinandu-ma la ceafa. Apoi, imi trazneste o idee nebuneasca: - Ia sa fac eu o mica vizita dormitoarelor fetelor. M-am lins pe buze cu un ranjet pervers, alergand fara incetare. Ajungand la dormitoare, am inceput sa iau la puricat fiecare usa, fiecare camera, cautand dupa tipa aceea. In cele din urma, ajung in dreptul unei usi, de unde se auzea usor ceva muzica din casti. Am inspirat aer adanc in piept, "murmurand" o rugaciune pentru noroc =)))), si am apasat pe clanta, deschizand incet si discret usa. Ea statea intinsa in pat, ascultand muzica la casti, si purta doar un maieu usor transparent si lenjeria intima. M-am scarpinat la ceafa si am inghitit in sec, vrajit de privelistea ce se desfasura in fata ochilor mei.....Pisica asta mica arata asa de bine. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Dec 07, 2010 12:23 am | |
| -Gwen- Piesa era pe Linkin park- Valentine's Day, era asa hot, si era una dintre preferatele mele... Ah ce miar prinde bine acum un iaurt, dar nu m-am ridicat imi era prea lene... Picioarele imi erau arcurite usor, si mainile imi erau intinse pe perna, imi era cald...si era asa bine... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 51 Data de inscriere : 30/11/2010 Varsta : 34 Localizare : In Luna cu satelitul. =))
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Dec 07, 2010 12:28 am | |
| -Dean-
Statea cu ochii inchisi, visand naiba stie la ce...=)))) Hmm...dar asta nu conta...Conta ce aveam eu de gand sa fac. (P.S. Intr-una din maini, tineam un buchet superb de trandafiri, ascuns in spatele meu.) M-am aplecat spre ea si i-am sarutat fin fruntea. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Dec 07, 2010 6:59 am | |
| -Gwen- Un parfum aparte si sarutul ala pe frunte ma facu sa sar ca arsa cu mp3-ul drept arma! Era doar Dean . -Ce cauti aici ? am zis agitata si mi-am inchis mp3-ul ,dupa l-am aruncat in pat si m-am uitat la el cum se inholba la mine , am luat rapid cearceaful si m-am invelit toata ! ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Dec 07, 2010 7:52 pm | |
| -Dean-
Am prins cu o mana cearceaful, dezvelindu-i trupusorul ei firav si sexy, apoi m-am aplecat si i-am sarutat fin, pentru a doua oara, fruntea. Intre timp, mana imi umbla pe trupul ei, coborand de la umeri, pana pe sani si, in cele din urma, la picioare. - Ti-am adus ceva, pisi...Sper sa-ti mai inveseleasca ziua.. Si am scos la vedere buchetul ce-l aveam ascuns in spatele meu. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Dec 07, 2010 8:01 pm | |
| -Gwen- Dupa, ce i-am luat mana brusc de pe trupul meu, omg deci, era un pervers si jumatate. -Sa nu mai faci asta niciodata, era in fund, si el imi aduse flori. M-am uitat ba la buchet ba la el . -Nu o sa-ti accept nimic, am spus cu mainile in san uitandu-ma in alta parte. Era un nesimtit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Mar Dec 07, 2010 8:08 pm | |
| -Dean-
Am oftat adanc. - Bine, dar eu totusi ti le pun aici intr-o vaza. Am vazut pe noptiere vaza, m-am dus la baie cu ea si am umplut-o cu apa, si apoi m-am intors in camera, punand florile in ea. M-am asezat din nou langa ea, tinea mana asezata pe margine patului, si mi-am dus incet si siret mana mea peste a ei. - Am venit ca sa-mi cer scuze pentru maniera ciudata in care a evoluat acum o ora conversatia noastra...Vreau s-o luam de la inceput, frumos si corect...Ce zici? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|