| Spitalul | |
|
+6suicide.blonde Chocoholic Jinx ToxicBlood miss.Duhamel! Runtek. 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Mar Sept 07, 2010 4:18 am | |
| - In cazul asta... iesiti amandoi afara, le-am zis. Nu vreau sa radeti de mine cum nu stiu sa fiu mamica, am zis adaugat razand, leganand copilul sa nu mai planga asa de tare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Mar Sept 07, 2010 4:33 am | |
| ~Cole~ Poate o ajutam cumva, poate... Mi-am dat ochii peste cap si am iesit din salon, punandu-ma pe jos. Doamne, ce mai zi!;x | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Spitalul Mar Sept 07, 2010 4:51 am | |
| M-am dezbracat, si l-am lipit de mine, simtind cum se infrupta din mine. Greu e sa fii mamica.. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 5:15 pm | |
| ~Cole~ Mi-am luat fata in palme. Eram asa de obosit si asa de fericit in acelasi timp! Sentimenetele mi se amestecau tare ciudat! Copilul asta! Bebele asta! Era cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi vreodata! Imi venea sa plang! Zau ca asa imi venea sa plang! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 7:45 pm | |
| Dupa ce am terminat "treaba" mi-am luat bluza inapoi pe mine si am inceput sa legan copilul. - Apropo, puteti intra inapoi! am strigat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 7:48 pm | |
| ~Cole~ -Stai in spatele meu, l-am amenintat pe Chad. Nu aveam chef sa o vada pe Eve cu tzatzele goale. Am bagat un cap pe usa si am rasuflat usurat. -Intra! i-am spus lui Chad, dupa ce am intrat si eu. M-am pus langa Eve si am atins obrazul bebelusului cu un deget. -Tati e aici, am soptit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 7:53 pm | |
| Am zambit larg, si m-am intins sa-l sarut. Aveam mareee pofta de el fix in acel moment.. Am aruncat o privire spre bebel. - Uite... a adormit. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 7:56 pm | |
| ~Cole~ Am sarutat-o si eu cu lacomie. Apoi am aruncat o privire la bebe. Cat de frumos dormea. M-am aplecat usor si mirosul sau dulceag de bebelus, imbibat cu mirosul de lapte proaspat ma facu sa zambesc larg. Ii sarutai fruntea cu ardoare si mai apoi il privii cateva minute cum dormea. -Avem cel mau frumos bebelus din lume! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 7:57 pm | |
| - Doar seamana cu tine, am zis uitandu-ma cu dragoste la amandoi. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 7:58 pm | |
| ~Cole~ Am clatinat din cap, amuzat. -Seamana cu amandoi, iubire, am spus si am mai sarutat-o inca o data. Imi lipsisera buzele sale asa mult! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 8:02 pm | |
| - Nu plecam de-aici, pui? am intrebat oftand. Te rog..am insistat. Ma obosea cand vedeam cat era de urat... nu-mi placea deloc deloc. Deja statusem mult prea mult pe-aici.. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 9:00 pm | |
| ~Chad~ Am intrat si eu dupa ce ne-am chemat Eve si m-am asezat pe unul din scaune si i-am privit fascinat cum isi alintau bebelusul, cum se alintau ei...cum se sarutau. Imediat imi trecu prin cap ideea sa adopt un copil.Drace de nu o faceam in secunda doi! -Da,pisi!Azi plecam acasa!i-am raspuns. Numai sa nu fac vreo prostie si sa fur vreun copil. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Mier Sept 08, 2010 10:59 pm | |
| M-am ridicat din pat. - Aaa... hainele mele unde ar trebui sa fie? am intrebat uitandu-ma prin salon dupa ele. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Sept 09, 2010 12:45 am | |
| ~Cole~ -Nu sunt aici. M-am ridicat si am mers la o asistenta. I-am cerut politicos ca vreau hainele "mamicii frumoase din colt". Mi-a zambit si mi le-a adus. I le-am inmanat lui Eve. -Na poftim! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Sept 09, 2010 12:58 am | |
| Am lasat incet si precaut copilul pe pat si m-am dus intr-o baie sa ma schimb. Dupa ce m-am schimbat, am iesit din baie si m-am oprit in mijlocul camerei. - Uitati ce sexy sunt fara burtica!!!!!!! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Sept 09, 2010 1:57 am | |
| ~Cole~ Cum am vazut-o ca pleaca, am luat bebelusul in brate si i-am zambit usor. -Bebele lu' tata! am soptit si i-am sarutat ambii obraji. A venit si Eve. -Arati sexy oricum, iubito, i-am spus sincer, leganand copilul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Sept 09, 2010 2:50 am | |
| - Nu-i adevarat, l-am contrazis. Il duci tu? l-am intrebat zambind. Doamneee, sunt mami!<3 | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Joi Sept 09, 2010 3:12 am | |
| -Pai... am inceput sovaitor. Vrei tu sa-l duci? am intrebat-o si instinctiv, m-am apropiat de ea. Tot din instinct, i-am dat un pup mai lung si apoi i-am zambit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Joi Sept 09, 2010 3:18 am | |
| - Nu, nu, du-l tu, iti sta mai cul, i-am zis razand si i-am tras o ventuza:x. Am iesit din salon, indreptandu-ne spre unul din dormitoare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 12:34 am | |
| ~Cole~ Am dus-o si a intrat pe mana doctorilor. M-am luat cu mainile de cap si am asteptat sa vina Chad. Nu aveam nici cea mai mica idee despre ce trebuia sa fac. Derek, unde esti ma? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 12:36 am | |
| ~Chad~ Am intrat pe usa de la baie si m-am transformat la loc in om.Am scos apoi capul pe usa si m-am uitat sa vad daca e cineva si am iesit.Am inspirat adanc ca sa ii simt mirosul lui Cole si in doua minute am fost langa el. -Cum e mai?l-am intrebat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 12:42 am | |
| Am simtit frica. Fusesem timp de o gramada de zile ca intr-un crematoriu. Nu mai stiam unde sunt, cine sunt. Apoi am simtit cum cineva tipa. Poftim? Mi-am urmat instinctul care m-a condus la spital. Oare...CLEO?! Acest nume mi-a venit in minte. Atunci toate memoriile m-au napadit. Am fugit pe scari spre o camera oarecare in care am nimerit sa fie Cleo. - Cleo...Cleo, esti bine? Iubita mea...Cole, ce s-a intamplat cu ea? Chad, zi-mi ca e bine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 1:48 am | |
| ~Chad~ Am tresarit cand in camera intra Derek! -Derek! am zis ridicandu-ma. -Nu...nu stim nimic! Nu avea rost sa il mint fiidca la cum il stiam ar fi fost in stare sa se duca peste medici. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 1:53 am | |
| ~Cole~ M-am incruntat cand a venit Derek. Venise si el insfarsit. -Nu stim, i-am spus si eu cu parare de rau. Am oftat si m-am asezat pe un scaun.
~Cleo~ Mi-am revenit usor. Am tresarit violent cand am vazut ca tricopul imi era ridicat si era pe o masa. Fara sa luam in considerare doctorul care isi tot plimba ustensilele[IOI] pe mine. -Unde sunt? am intrebat prostesc desi stiam ca sunt intr-un spital. La dracu, Cole! Ti-am spus ca nu vreau! Doctorul doar m-a privit ingrijorat si a continuat sa faca acolo... Chestii si sa se uite la ecran. -Lasati-ma, am spus repede si m-am smuls violent. Sunt bine! Bebele e bine! -Dar domnisoara, nu e... -Lasati-ma, am spus nervoasa si am iesit din salon, clatinandu-ma. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 1:58 am | |
| ~Chad~ Am zis ca mor!Am zis ca pleznesc!Uitasem si de ce voiam sa ii zic lui Derek si am fugit la Cleo. -CE DRACU AU FACUT ASTIA? am tipat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:01 am | |
| - Nu, Cleo! - Ce naiba s-a intamplaaaat, oamenilor? Nu imi amintesc ce am facut in ultimele zile... M-am dus catre un doctor si l-am intrebat daca Cleo si bebe erau bine. Doctorul se uita socat la mine. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:03 am | |
| ~Cleo~ -Nimic, am spus pentru Chad. Am privit socata cum Derek se ducea la doctorul de care tocmai fugisem. Tinandu-ma de stomac, am fugit la Derek cum am putut, impleticindu-ma, si l-am luat de brat. -Doctorul spune ca totul e ok, am spus si l-am tras mai departe, catre Chad. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:09 am | |
| ~Chad~ Sa mor eu de mai intelegeam o iota din ce faceau astia aici!M-as fi urcat pe pereti de nervozitate! -Cum, nimic? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:11 am | |
| ~Cleo~ -A spus ca e aaa... Normal. Nu va mai panicati atat! I-am privit pe toti 3 cu speranta sa ma creada. -Mi-e foame, am zis brusc. Vreau gogosi. Si... Aaa... Mici! VREAU MICI! Mergeti sa luam? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:12 am | |
| | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:14 am | |
| - Cleo. Voi vorbi cu doctorul. Te schimonosesti de durere! Nu ti-e bine! Nu vreau ca tu sau copilul sa patiti ceva! Iti vei primi micii imediat dupa ce vorbesc cu doctorul! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:16 am | |
| ~Cleo~ L-am tras de brat si l-am prins intr-o sarutare lunga. -Te rog, nu, am soptit dupa ce m-am dezlipit de el, intr-un sfarsit. Nu vroiam! Ceva imi spunea sa nu il las! Totul era bine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:24 am | |
| ~Chad~ Omfg!Asta ma jur ca nu am mai intalnit-o! Scapase din sala de operatii ca sa vina sa ceara mici si sa il sarute apoi de mama focului pe Derek! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:45 am | |
| A inceput sa ma sarute si prin asta mi-am dat seama ca imi ascundea ceva. - Cleo, ce imi ascunzi? Ce ti-a spus doctorul? Imi spui tu sau imi va spune el? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:48 am | |
| ~Cleo~ -Sigur ca nu, am oftat. Faza e ca eu chiar nu il minteam. Nu ii ascundeam nimic. Doctorul nu spusese nimic. Nu ii lasasem oportunitatea. Mi-am luat fata in palme. Ma simteam usor ametita. -Mergem la mici?
~Cole~ -Nu mergem niciunde, am spus hotarat. O sa mergi cu Derek la control. Acum. Cleo, acum! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:54 am | |
| - Cole are dreptate. MERGEM ACUM! LA CONTROL. Fara comentarii. Am luat-o de mana, insa ea se impotrivea. Am reusit sa o iau in brate si sa o duc in salonul cu ecografii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 2:56 am | |
| ~Chad~ Eram oricum acolo o persoana ignorabila! [@-)] Asa ca m-am pravalit peste scaunul de langa usa si am ramas cu ochii cascati la ei. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 3:01 am | |
| ~Cleo~ M-am impotrivit, dar era si mai puternic si eu mai eram si slabita asa ca am renuntat si l-am urmat, ca un catelus mic si prost. Doctorul m-a vazut si s-a uitat ciudat la mine. -Sunt insarcinata! Nu am voie sa fiu nervoasa? am strigat la el, nervoasa.
~Cole~ Era vara-mea. Trebuia sa vad care e problema asa ca l-am luat pe Chad de brat si am mers in salon, ca sa vedem care era faza.
~Cleo~ I-am vazut si pe mascarici intrand si mi-am dat ochii peste cap. Superb. Aveam si spectatori. Am facut ce mi-a spus idiotul de doctor si mi-am ridicat bluza, dupa care a inceput sa dea cu un gel. Ce ciudat era! A luat aparatul ala si a inceput sa mi-l plimbe pe stomac. Pe masura ce ma controla, expresia fetei sale devenea si mai stupefiata, si mai ingrozita. -Ce? am intrebat, speriata. Ce??? Dar doctorul l-a luat pe Derek de brat si l-a deparat de noi si i-a soptit: -Sotia dumneavoastra nu are un singur copil. Are trei. Numai ca..., vocea i-a tremurat. Unul intre copilasi a decedat. Imi pare rau, domnule! Cat ma enervau. -Derek, ce se intampla? am izbucnit aproape in plans. De ce nu imi spunea nimeni nimic? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 3:03 am | |
| - Poo...poftim? Trei? Si unul este mort? Vai...am spus atat de incet ca sa nu ma poata auzi Cleo. - Cum sa ii spun vestea asta? m-am adresat doctorului. O sa fie devastata! | |
|
| |
| Subiect: Re: Spitalul Lun Sept 27, 2010 3:05 am | |
| ~Chad~ Acum eram de zece ori mai socat decat inainte!De ce m-o fi luat Cole cu el?Ca sa aud vestea idioata ca unul dintre cei ...TREI COPII ai lui Cleo era mort? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spitalul | |
| |
|
| |
| Spitalul | |
|