| Dormitoarele fetelor | |
|
+4Runtek. miss.Duhamel! suicide.blonde ToxicBlood 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 5:27 am | |
| -Gwen- M-am trezit cu Chris , scuturandu-ma . -Desigur, am zambit slab, nesigura pe mine . Mi-am luat o esarfa mai lunga, pentru ami acoperi umerii goi . Mi-am luat tenisi preferati si mi-am prins parul intr-o codita . -Esti gata ? am zis tind sa plec . | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 5:29 am | |
| ~Chad~ Al naibii sa fiu de nu mi-a placut! -Rawr!Rawr! am facut la ea razand in hohote.
~Alex~ -Gosh! facusem burta de atata ras. -Suntem terminati mintal!Acum tu, tinere! i-am facut lui Chad semn sa se uite la mine.
~Chad~ -Te ascult!
| |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 5:31 am | |
| ~Chris~ Era superba.O adevarata fata cu bun gust. -Desigur!am spus eu in timp ce ii deschideam usa.
~Alice~ Iar ma apucase criza de ras.A fost mult prea besttiala faza.... -Sa te vad ce o sa faci Chad...am zis razand. | |
|
| |
Runtek. Jess Dobrev
Numarul mesajelor : 2446 Data de inscriere : 18/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 5:34 am | |
| -Gwen- Mi-a deschis , respectos, usa , eu iesind incet pe ea , asteptandu-l sa vina. -Stii unde e parcul nu ? Am zambit si m-am uitat la el .
Ultima editare efectuata de catre ruffs in Vin Aug 27, 2010 5:35 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 5:34 am | |
| ~Alex~ -Truth or dare,ma frend? Sa aleaga adevar!Sa aleaga adevar.
~Chad~ -Adevar! am zis dintr-odata1. -Dar ai grija ce intrebari pui.
~Alex~ I-am aruncat lui Alice o privire :> si am inceput. -Este adevarat ca in tot timpul cat am fost separati te-ai gandit la mine in fiecare secunda?????????????? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 5:39 am | |
| ~Alice~ OMFG!I-ai zis-o girl!! -Ti-a dat maxim Chad....acuma trebuie sa spui adevarul si numai adevarul...oricum Alex va afla...doar citeste ganduri... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 5:44 am | |
| ~Alex~ -Bine punctat girl! i-am facut cu ochiul diabolic.
~Chad~ -Nu pot sa raspund la asta pentru ca... Drace dar stiai!!!!Am certat-o.
~Alex~ -Vreau sa o aud!Tare! Diavolita!
~Chad~ Nu pot sa zic! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 3:44 pm | |
| ~Cole~ -Hai, odata, Chad! E doar un joc! Spune-o si gata! Desi imi venea sa ii dau cu ceva in cap. Tipu;lui asta inca ii mai pasa de Alex. S-a infuriat pe mine cand l-am dojenit ca s-a despartit de ea. Cand am crezut ca totul s-a aranjat m-am bucurat pentru el... Pentru ca mai apoi ce? Sa o lase si pe Gwen in urma sa se intoarca la Alex? Chad, esti un barbar fara inima si daca as fi una din fetele alea, te-as parasi pe loc no matter what. Alex, nu ai auzit nimic. -Vreau si euuuu! Si nu, nu sunt beat! Deloc! Zau! Nu aveam deloc senzatia de betie! | |
|
| |
Andreea Allison Gate
Numarul mesajelor : 183 Data de inscriere : 01/12/2009
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:02 pm | |
| Am intrat in camera tiptil. Nu ma linistisem asa tare, dar macar acum stiam ce trebuie sa fac. Mam uitat peste tot si mam incruntat pentru ca nu am vazut prea multa lume. Apoi am auzit sunete de pe balcon. Mam indreptat spre acolo si iam vazut aproape beti. Mam asezat langa Cole, fiind atenta sa nu il ating si am spus, tinandumi pirivirea in podea: -Imi pare rau. Imi pare foarte rau. Am inteles ca tu si Eve sunteti impreuna si ca sunteti o familie. Imi pare rau. Si era foarte ciudat pentru ca... Chiar imi parea. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:06 pm | |
| ~Cole~ Am ramas uimit. -Foarte bine, am spus. Ai dreptate si ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta. Bate palma, colega! I-am intins palma, razand. | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:12 pm | |
| Am ras si eu si am batut palma cu el. Ma intrebam ce faceau la ora asta pe balcon. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:19 pm | |
| ~Alice~ -OK girl, deci noi jucam adevar sau provocare....vrei si tu?am intrebat eu calm si politicos. -Apropo Chad, e doar un joc...haid nu mai fi fetita....spune-o!! | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:21 pm | |
| -Ok, am spus zambind si fastacinduma. Joc. Cine e la rand ? Da Doamne sa ma primeasca si pe mine in grupul lor! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:27 pm | |
| ~Alice~ -Alex trebuie sa il intrebe pe Cole....Alex....ai adormit sau mai esti cu noi? NU TE GANDI! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:32 pm | |
| ~Alex~ Gandurile lui Cole mi-au pus o mie si una de intrebari!Dar...ce mai conta?Chad era din nou al meu! -Fa-ma egoista,Cole!Dar chiar nu imi pasa!
~Chad~ -Bine! am tras aer adanc in piept si facand abstractie de aparitia neasteptata a lui Ali am raspuns. -Da!Asta e!Taiati-mi capul!Omorati-ma!Iar tu Cole...sa nu te aud!!!!Stii tu!!!!
~Alex~ Stiam deja asta!Si imi facea placere!Cat de biatch puteam sa fiu! -Cole!Truth or dare!
Ultima editare efectuata de catre Cookie Monster in Vin Aug 27, 2010 4:36 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:34 pm | |
| ~Cole~ -Hmm, dare, am spus, fara sa o privesc pe Alex. Ma simteam prost ca imi putea citi gandurile. Si NU mai dansez pe "Gummy bear".
Ultima editare efectuata de catre ToxicBlood in Vin Aug 27, 2010 4:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:37 pm | |
| ~AleX~ -Oki!Dare!Du-ma in Japonia ca sa imi iau o rochita!!! Gandeam aiurea la momentul ala. -Si ma aduci inapoi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:39 pm | |
| ~Alice~ -Si eu vreau sa vad unde a fost Chris!!!Vin si euuuuu!!Sau nuuuu!!Aduceti-mi o portie de Niku Jaga sau cum a zis Chris ca nu am inteles prea multeeee!!!! Damn, poate ma iau si pe mine.... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:41 pm | |
| ~Cole~ -Japonia??? am intrebat clipind des. Nu o am GPS, am spus. Bine, bine. Nu pot decat cu o persoana. Obosesc repede cu doua. Imi pare rau. Iti luam dracovenie de-aia. Am luat-o in brate si am dus-o in Japonia in 2 secunde. -Alege ceva si repede. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:42 pm | |
| ~Chad~ -Lasa pisi ca te duc eu pe tine! i-am facut cu ochiul. -Dar nu azi! Cand m-am uitat in dreptul unde era Alex nu am mai vazut-o si nici pe Cole. -Great!
~Alex~ Am ajuns in Japonia in doua secunde!Mi-am luat rochita si l-am luat de gat. -Can we go,now? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:44 pm | |
| ~Cole~ -Stai, stai, am spus si am indepartat-o putin. Am luat 5 portii de Nikldrw32u568-Jaga Jaga si m-am intors. Am luat-o pe Alex in brate si am dus-o inapoi. Am dat fiecaruia portia lui[inclusiv Ali]. -Stiu ca ma iubiti. | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:47 pm | |
| Am zambit slab si miam luat portia. -Merci, Cole! Uitanduma la mine mancare, am inceput sa ciugulesc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:47 pm | |
| ~Alice~ -Normal amore....stii cum?Tu esti cablul televizorului meu.... Mi-am luat portia si am inceput sa mananc. -Damn, Chris avea dreptate!E chiar delicios. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:50 pm | |
| ~Alex~ -Eu te iubeam de muuuult timp! M-am infipt in mancare ca toti ceilalti. -Gosh e buuuna!
~Chad~ Mi-am luat portia de mancare si am infulecat ca nemancatul. -Mi-e foame!Si da pisi, eu te iubeam de dinainte sa spui tu! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:51 pm | |
| ~Cole~ -Mincinosilor, am ras si am luat o gura. Era chiar bun, dar.. M-am ridicat si am mers in camera. Am pus portia mea pe noptiera, langa Eve. O s-o vada cand o sa se trezeasca. I-am dat un pupic dulce pe frunte si m-am intors pe balcon. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:52 pm | |
| ~Alice~ -Alex, e rand lui Ali si apoi intreba....aaaaa...cine vrea! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:55 pm | |
| ~Chad~ -Eu nu te mint,Darling!Stii ca te ador! mi-am tuguiat buzele catre el.-Eu vin dupa! > ~Alex~ -Hai,Ali!Truth or dare! Am indemnat-o.-Nu o sa fiu rea! | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 4:56 pm | |
| Mam fastacit. Chiar nu vroiam sasi bata joc de mine. -Truth, am ales intrun final. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 6:17 pm | |
| ~Alex~ Sa imi bat joc de tine?Nici a zecea parte din rautatea mea nu ai intalnit-o. -Pisi,e adevarat ca esti geloasa pe Chadu ca are mai mult lipici la Cole decat ai tu?
~Chad~ -E geloasa!Stiu eu! am sarit. | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 6:20 pm | |
| Am ramas blocata. Eram sigura ca aveau sa ma umileasca. Trebuia sa spun nu de la inceput. Orice as face, tot dusmanca ma vor considera. -Nu sunt geloasa pe nimeni. Nu am de ce. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 6:24 pm | |
| ~Cole~ M-am uitat urat la ei. Altceva chiar nu puteati intreba. -Cine urmeaza? am intrebat rapid. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 6:27 pm | |
| ~Alex~ Aha!Asta sa i-o spui lui Mutu!-Imi pare rau!Rautatea imi da afara prin urechi! ~Chad~ Se suparara amandoi!-Da!Eu urmez!!!! am intervenit.-Alice!Truth or dare! | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 7:50 pm | |
| -Cole, nu ma simt bine aici, iam soptit la ureche. Nu ma vreti printre voi. Ar trebui sa plec. Imi pare rau ca vam stricat distractia! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 7:53 pm | |
| ~Cole~ Daca spunea adevarul si chiar nu mai avea nicio treaba "din-aia" cu mine, era binevenita oricand. -Cred ca ar trebui sa stai, abia ne incalzim. M-am fortat si am reusit sa-i zambesc. | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 7:55 pm | |
| Am zambit stanjenita. -Incerci doar sa fii politicos. Sigur nu fac bine ca sunt aici. Mam ridicat in picioare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 7:58 pm | |
| ~Cole~ Am ridicat din umeri. -Cum vrei, dar nu te-a gonit nimeni. M-am facut mai comfortabil pe jos. -Popcorn? am poftit-o. Toti aveau popcorn inafara de ea. Ce urat ! | |
|
| |
Andreea Allison Gate
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 7:59 pm | |
| Am oftat si mam pus din nou pe jos. Am luat cateva flocricele de popcorn si am spus: -Merci, Cole! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 8:12 pm | |
| ~Alice~ -Dare!am zis eu ranjind malefic. -Sa te vad Chad!Si Ali, te rog, nu pleca....asa jucam noi....nu iti face griji ca eu am intrebat-o pe Alex o chestie chiar mai rea.... | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 8:42 pm | |
| Nu dupa mult timp, m-am trezit si am mers si eu pe balcon, proptindu-ma in usa. - Tot cu truth si dare sunteti? am intrebat frecandu-ma la ochi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Aug 27, 2010 9:23 pm | |
| ~Chad~ -Da,sis!!! i-am raspuns lui Eve care ni se alatura. -Te provoc sa imi dai puterea lui....Alex!Pentru cateva minute!Doar atat!
~Alex~ -Esti nebun nu? L-am intrebat suspicioasa. -Alice sa nu faci asta ca te bat!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|