| Pretty Little Liars | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Pretty Little Liars Vin Iul 30, 2010 11:50 pm | |
| "Pretty Little Liars" este ecranizarea cartilor scriitoarei Sara Shepard. Serialul urmareste aventurile a patru fete — Spencer, Hanna, Aria si Emily — a caror gasca se sparge dupa disparitia "sefei" lor, Alison. Un an mai tarziu, ele incep sa primeasca mesaje text de la cineva care foloseste semnatura "A", care ameninta sa le dea in vileag secretele, chiar si pe cele ascunse cu bagare de seama, pe care credeau ca le cunoaste doar Allison. Eu personal ador serialul asta :X. E minunat :X Se mai uita careva;)? | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Mier Aug 04, 2010 11:37 pm | |
| Mi-a zis zuza de krista ca ii place si o sa incerc si eu sa ma uit la el cand vin din tabara....pare dragut..... Imi place tipa blonda si tipa in mov :x pe aia blonda stiu ca o cheama Amanda in realitate dar in rest nu stiu nimic ) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Joi Aug 05, 2010 7:27 pm | |
| Banuiesc ca de-abia este sezonul 1 Pf, daca e asa mor:)) dar o sa incerc sa ma uit la PLL ; | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Sam Oct 09, 2010 10:56 pm | |
| L-am inceput acum multa vreme...mi-au placut toate cele 10 episoade ale sezonului...pacat ca nu sunt mai multe episoade per sezon. Il astept pe cel de-al doilea, dar vad ca nu mai vine:)) Imi place mult de Aria si Emily. ; | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Mier Noi 17, 2010 3:46 am | |
| Daaaa:x eu m-am uitat ca disperataaa:))) Preferatele mele sunt Hanna si Aria:x Si mor de curiozitate sa aflu cine e A. :-w Sper sa nu pateasca nimic grav Hanna. Can't wait for season 2:x
| |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Mar Dec 21, 2010 7:39 pm | |
| Am auzit de la cineva ca in carti Ali avea o sora geamana si defapt aia murise etc . s'ar putea sa nu fie asa in serial . [daca am stricat curiozitatea cuiva sorry ;d] | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Joi Dec 23, 2010 1:18 am | |
| Da, am citit o gramada despre asta si o sa va lamuresc, dar in spoiler: - Spoiler:
Deci, ali avea o sora geamana. A e chiar ali, deoarece murise de fapt sorasa, nu ea, dar nu stia nimeni ca aia era Ali de fapt care se dadea drept sora ei.
Se zicea ca e chiar Mona sau Ian A, dar chiar nu cred. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Joi Dec 23, 2010 1:48 am | |
| ^ nici eu nu prea cred, Ian .. poate avea legatura cu ea, dar Mona in niciun caz :/ | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Joi Dec 23, 2010 3:30 am | |
| Stiu, Mona era chiar pe langa, dar asa speculau altii cine ar putea fi A. Si Ian, nu mi se pare ca ar avea cine stie ce rol grandios.... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Mar Ian 04, 2011 9:00 pm | |
| Omg, omg! Omg, omg! Episodul 11!!! Omg! Deci. Sunt atatia suspecti pt "A"! Sunt confuza desi am totusi o banuiala. Va anunt ca nu am citit posturile voastre de deasupra=)) Nu vreau sa-mi stric surpriza. Ahh, si ma bucur asa de tare ca Hanna e bine:x | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Joi Ian 06, 2011 5:18 am | |
| Fuck, eu n-am avut unde sa-l vad ca pe Vplay nu a aparut. I think I know who's A, already. :-? | |
|
| |
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Vin Ian 07, 2011 4:51 pm | |
| ^ eu pe vplay l'am vazut!!! ;x | |
|
| |
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Pretty Little Liars Sam Ian 29, 2011 2:15 pm | |
| Am ajuns abia la episodu 8 ( scoala ma omoara...bine ca am timp acum ca tot e vacanta :X preferatele mele sunt clar hanna si aria :x la inceput nu imi placea spencer dar acum mi se pare adorabila ) emily ma cam enerveaza ) imi pare rau de toby ( arata =P~ =P~ sunt asa curioasa cine e A! toti aia pe care ii suspectam eu nu sunt defapt ( | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pretty Little Liars | |
| |
|
| |
| Pretty Little Liars | |
|