Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Pedepse Joi Iul 15, 2010 12:08 am | |
| Ai fost vreodata pedepsit(a) de familie, rude sau profesori? Daca da, aici e locul unde poti povesti! | |
|
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Pedepse Joi Iul 15, 2010 12:14 am | |
| Da ) de cate ori . de familie da, de rude da,de rofesori da. ) DAR nu sunt copil rau ) De familie am fost pedepsita cand eram mai mica, acum daca sunt pedesita[ceea ce este ft rar]se duce pedeapsa ft repede . Rudele nu cred ca m`au mai pedepsit de mica si de profi .. tot de mica . Acum mi.e lene sa le spun pe toate, mai incolo poate da :d | |
|
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Pedepse Vin Iul 23, 2010 10:01 pm | |
| Hm. Pedepsita de parinti da :-? pedepse obisnuite:)) fara pc, tv si cam atat. Telu' niciodata nu mi l-au luat, pentru ca oricum stiu ca nu vorbesc la el =)) Rudele sa le ia dracu', ca daca indrazneste vreunu' sa ma pedepseasca ies dracii din el =)) cine s-ar crede sa ma pedepseasca?:-/ De profi...:-? pai o data m-am certat cu profu' de mate:)) si pf, era si cel mai rau profesor pe care il aveam. Mi-a pus un 6 pe caiet si nici macar nu s-a uitat ce am scris :-l si cand m-am dus in banca am trantit caietul pe banca=)) si a auzit, logic:)) si a intrebat cine a trantit si m-am ridicat si am zis ca eu =)) si de atunci mi-a ramas printre colegi expresia "Faci pe nervoasa cu mine?"=)) Ca asa mi-a zis profu'. Dar ne-am impacat in a doua ora=)) Cam atat cu profii :-? si cu tot:))
| |
|