| Dormitoarele baietilor | |
|
+4ToxicBlood Raindrop. Ale. Jinx 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:31 am | |
| ~Cleo~ Am mai ras inca odata si m-am aruncat pe pat. L-am tras de camasa[cu puterea mintii] si l-am asezat langa mine. Ca o papusica:x -Stai linistit, Chad! Daca nu s-a rupt pana acum... Sunt slabe sanse! | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:32 am | |
| ~Chad~ Ma trase langa ea cu puterea mintii! -Tie ti-e usor sa zici ca nu esti baiat!Hm...tu esti fata...tu stii ce gandeste o fata,nu? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:34 am | |
| ~Cleo~ -Nu, Chad! Defapt... In fiecare dimineata, am tendinta sa ma dau cu spuma de ras pe fata. Ba chiar cateodata, ma scarpin intre picioare si ragai. Mi-am dat ochii peste cap. -Ce vrei sa stii? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:36 am | |
| ~Chad~ -Yeah,sorry! i-am zis razand de grimasa pe care a facut-o. -Conteaza chiar atat de mult marimea pentru voi?Sa nu dai! am rugat-o. -Ma invinetesc repede! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:38 am | |
| ~Cleo~ Am stat cateva minute pe ganduri. Cand credeam ca nu aveam de gand sa ii raspund m-am trezit spunand: -Nu stiu la celelalte fete. Dar pentru mine conteaza cat de bine ma simt, nu marimea. Si mai conteaza tandretea cu care o faci. Si mediul in care o faci. M-am rosit. -Defapt sunt virgina, am recunoscut. Dar ce ti-am spus mai devreme se pune. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:44 am | |
| ~Chad~ -Si eu am fost pana am intalnit-o pe Alex! Am zis rosind si eu. -Alex e de fapt prima prietena a mea!Prima fata cu care am fost!Care m-a acceptat asa cu nebunelile mele! Derel ai pus mana pe o fata neprihanita! -Daca Derel face vreo prostie sa imi spui mie si sa vezi ce ii fac! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:47 am | |
| ~Cleo~ Am chicotit si i-am raspuns: -Multumesc, Chad! Desi nu cred ca o sa fie nevoie, multumesc! M-am intins si i-am dat un pupic pe obraz, desi nu merita dupa cate facuse. -Stii? Nu am glumit cand am spus ca esti un var demential. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:49 am | |
| ~Chad~ I-am facut cu ochiul. -Nu ai pentru ce kiddo!am zis.Si fac si eu ce pot!Daca tot nu pot avea copii macar sa ma ingrijesc de voi! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:50 am | |
| ~Cleo~ M-am uitat ciudat la el. -Nu poti avea copii? am intrebat derutata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:52 am | |
| ~Chad~ -Nu! am raspuns resemnat. -Nu pot!Sunt steril!Au depistat asta la analize! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:56 am | |
| ~Cleo~ L-am atins pe umar si i-am spus: -Imi pare rau! Si chiar imi parea. Ba chiar mi-au dat lacrimile. Ce dracu era cu mine? -Imi pare rau pentru tine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 4:58 am | |
| ~Chad~ -Uuu!i-am sters lacrimile imediat.Se intampla!Asta e!Privesc si partea buna!Pot sa o fac cu cate vreau si nu le las gravide! Drace daca era vreo parte buna in asta ma dadeam cu capul de toti peretii pana imi gauream teasta suficient de mult.Dar cred ca asta se numea plans de mila! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:02 am | |
| ~Cleo~ I-am dat un pumn in umar. A fost cam slab lovit, pentru ca ma simteam vlaguita. -Nu mai spune asta! Mi-am luat inima in dinti si am spus: -Eu abia astept sa am copilas. Sau Cole. Desi Cole nu cred ca va avea prea curand! E prea tantalau! am ras. Si cand o sa am eu, am sa il poti considera si copilul tau. I-am facut cu ochiul. -Sau nepot mai bine. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:05 am | |
| ~Chad~ -Vai!Ma simt onorat!O sa ma aleg cu o droaie de copii pe langa mine carora sa le dau dulciuri si cadouri de Craciun.Eu o sa infiez unul!Mai mult ca sigur!Si te asigur ca tantalaul nu e chiar atat de tantalau cum il crezi tu!Am ridicat sprancele.Eve e insarcinata! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:08 am | |
| ~Cleo~ Am icnit puternic. -Eve e insarcinata? am intrebat stupefiata. M-am ridicat din pat si nervoasa, m-am indreptat spre usa, strigand din toti rarunchii: -FERESTE-TE, CAP DE MOP! O S-O PATESTI RAU DE TOT! NU-MI PASA CA ESTI DEZBRACAT! TE-AM MAI VAZUT EU LA BANANA GOALA! CUM SA NU-MI SPUI ASA CEVA? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:11 am | |
| ~Chad~ -Cleo! Am sarit din pat si am prins-o de maini. Ce sa o tin pe furtuna asta! -Cleo!Opreste-te!Lasa-i timp se pregateasca sufleteste pentru ce o sa urmeze! Nu negam ca nu mi-ar fi placut sa vad ce ii facea Cleo mocofanului dar mi-o luam si eu ca i-am spus! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:13 am | |
| ~Cleo~ M-am scuturat nervoasa si m-am pus pe jos, in pozitie de yoga. -O sa fiu matusica, am spus brusc. O SA FIU MATUSICAAA! Si a inceput happy dance. L-am luat si pe Chad si am inceput sa il invart si sa dansez cu el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:16 am | |
| ~Chad~ Doamne,dansul mortii!Am inchis ochii si m-am lasat purtat de val. Aproape am inceput sa rad!Era mult prea funny! -Da o sa fii matusica!i-am raspuns!Si eu MORT!Dar asta nu mai conteaza! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:17 am | |
| ~Cleo~ Am ras si am inceput sa dau din fund. M-am urcat pe dunga aia, tabla aia de la pat si ma tineam de mana Chad sa nu cad. M-am aruncat ca o bomba in pat si am inceput sa rad ca disperata. -Vede el maine, am spus si am adormit instant, inca tinandu-l pe Chad de mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 5:20 am | |
| ~Chad~ -Cleo?am intrebat uitandu-ma la ea.Cleo?Drace sa nu ii fi facut din nou ceva! Mi-am desprins incet mana ca sa nu o deranjez si am zambit. Am apucat patura si i-am pus-o pe spate. -Sa dormi bine,frumoaso! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 2:24 pm | |
| ~Cleo~ M-am trezit usor usor si am simtit o mana imprejurul meu. M-am intors incet si era sa-l plesnesc pe Chad. Cum dracu ajunsese in patul meu? TINANDU-MA IN BRATE? I-am dat usor mana la o parte si m-am ridicat din pat. M-am spalat la baie si m-am imbracat la foc automnat, dupa care am plecat la spital. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:23 pm | |
| Cleo m-a facut sa levitez pana in camera. Chad statea pe unul din paturi, dormind. L-am privit in timp ce o asteptam pe Cleo. Din fericire nu aveam rau de inaltime, ca poate as fi vomitat pe cineva sau ceva. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:25 pm | |
| ~Cleo~ Am ajuns si eu, gafaind. M-am sprijinit pe genunchi. Obosisem. Am luat-o agale catre Derek, inca tinandu-mi mana la fund. M-am aruncat pe pat si am oftat. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:32 pm | |
| - Oke, se pare ca experienta nu ti-a priit fizic, am zis serios. Trebuia sa o las mai moale. Te doare rau de tot? Mi-am dus mana la inima, intr-un impuls de moment. Chiar cand am pus mana pe piept, am simtit o durere groaznica. Fata cred ca-mi era schimonosita de durere si speram ca(,) Cleo sa nu observe, fiind ocupata cu durerea ei. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:33 pm | |
| ~Cleo~ -Nu ma doare asa de tare. Vreau sa spun ca... L-am vazut cum se stramba. -Iubitule, esti bine? am intrebat, ingrijoarata, privindu-l in ochi. I-am pus mana pe piept. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:36 pm | |
| - Sunt bine. Nu te ingrijora pentru mine. De fapt, nu, nu sunt bine! Cand mi-a pus mana pe piept...am simtit prima data o durere mai mare decat simtisem inainte! Dar dupa...dupa n-am mai simtit nimic. Nu ma mai durea inima. Am privit-o in ochi pe Cleo si i-am spus ce minune facuse. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:37 pm | |
| ~Cleo~ Mi-am retras mana ca arsa si m-am holbat la ea. -Am puteri supranaturale. Uraaa, am spus fara chef. E puterea dragostei, am glumit si m-am ghemuit la pieptul sau. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:40 pm | |
| - Nu glumesc. Chiar nu ma mai doare, i-am marturisit fascinat. Puterea dragostei. Loveee is in the aiiiiir. Every second every souuuuuuund. Ce cantaret afon mai sunt si eu! S-a ghemuit la pieptul meu -din nou- si am stat asa, gandindu-ne fiecare la problema lui. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:47 pm | |
| ~Chad~ -And I don't know if I'm being foolish Don't know if I'm being wise But it's something that I must believe in And it's there when I look in your eyes!!!!!am continuat melodia care imi ajunse la urechi... Tineam ochii inchisi si chicoteam. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:54 pm | |
| ~Cleo~ Mi-am bagat nasul in pieptul lui Derek si am inceput sa chicotesc. -Chad se viseaza sub dus. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:57 pm | |
| Am chicotit si eu. - Cred ca se viseaza sub dus cu Gwen, mai bine. O sa ne lamureasca el cand se va trezi. Doar sa nu se miste. Nu prea vreau sa vad cum face el dus "in somn". | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 6:59 pm | |
| ~Chad~ -Ma visez in Tahiti! am raspuns amuzat... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:02 pm | |
| ~Cleo~ -Pot sa te intreb ceva? l-am intrebat pe Chad cu o voce blanda. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:06 pm | |
| ~Chad~ M-am rasucit in pat si am deschis ochii. -Sunt numai urechi! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:08 pm | |
| ~Cleo~ M-am rusinat putin cand ne-a privit si stateam asa, imbratisati. Chiar mi-era rusine! N-am idee de ce! Parca comisesem o crima! -Azidimineata cand m-am trezit, erai langa mine si ma tineai in brate. De ce? Te rog, nu-mi spune ca ai avut cine stie ce vise! | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:10 pm | |
| A TINUT-O IN BRATE? PE CLEO? - Da, prietene, ia zi, n-aveai ce visa? am zis sarcastic. In interiorul meu fierbeam. Imi venea sa ma scol din pat si sa ma indrept spre Chad, dar nu eram pe deplin refacut. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:19 pm | |
| ~Chad~ -Ce am facut? am sarit ca ars din pat. Simteam tensiunea care plutea in aer si m-am incruntat. -Nu stiu nimic!Chiar... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:22 pm | |
| ~Cleo~ L-am strans pe Derek mai aproape avertizandu-l sa fie cuminte. -Stai linistit! Cred ca dupa experienta de ieri nu mai poti dormi cu ursuletul. Asa ca eu am fost cel mai aproape, am ras. Daca Derek se enerva din atata lucru, cum ar face dca ar afla ca Chada vrut sa ma sarute si eu sa ii fac streaptease? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:24 pm | |
| Relax. Relax. Relax. TTTTTwai quaaan dooooo. Hu hu hu hu. - Care e faza cu ursuletul? am intrebat amuzat, disparandu-mi instant supararea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Aug 17, 2010 7:27 pm | |
| ~Chad~ Mi-am pus mainile in cap si am incercat sa imi aduc aminte ce s-a intamplat dupa...Drace!Daca puteam eu sa imi amintesc ceva!Era la fel de blanck ca o noapte fara stele! -Nu s-a intamplat nimic??? Voiam sa ma asigur ca nu i-am facut nimic, bietei Cleo. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|