| Dormitoarele baietilor | |
|
+4ToxicBlood Raindrop. Ale. Jinx 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 06, 2010 7:37 pm | |
| Am continuat sarutul si i-am spus, printre buze: -Dar nu asta incerc sa fac! Bine, poate asta incerc sa fac! Am ras si am tresarit cand m-a tras si mai aproape: -Ok, ok, mai putina vorba, mai multa actiune, am inteles! Nu ma mai tortura! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 06, 2010 7:56 pm | |
| - Ba da, te torturez cat vreau eu, am spus si i-am atins senzual buzele cu limba pentru cateva secunde. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 06, 2010 9:29 pm | |
| -Mmm, poate nu e asa rau! am zis si i-am prins limba intre dinti. Am chicotit si m-am indepartat de ea. -Hai in camera! Am intrat si mi-am cautat in dulap ceva haine. M-am imbracat cu niste blugi si un tricou mov. Am facut o fata de viovat si m-am intors spre Eve: -Vrei tricoul meu verde? Ala pe care l-am sacrificat in prima noapte cand ai dormit cu mine? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 06, 2010 9:30 pm | |
| - Cum adica l-ai sacrificat? N-ai vrut sa mi-l dai:o3? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 06, 2010 9:33 pm | |
| -Nu asta vroiam sa spun. M-am incruntat. -Nu m-am exprimat eu calumea. Iarta-ma! So, il vrei? I-am facut cu ochiul si i-am aratat zambetul meu strengaresc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 06, 2010 11:45 pm | |
| - Da, am spus si m-am ridicat, ducandu-ma in spatele lui si i-am smuls tricoul din mana si l-am luat pe mine. Multumesc, am spus si l-am pupat scurt pe gat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 07, 2010 1:12 am | |
| I-am zambit si am lasat-o sa se imbrace. M-am aruncat pe patul meu si am spus: -Mi-e dor de Chad si Alex! | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iul 08, 2010 9:55 pm | |
| Ajunsesem la usa camerei zambind. Ma intorceam la academie, la prietenii mei dupa patru zile acasa! Patru zile in care ma schimbasem total! Gandire, perceptie, totul! Pana si fizic m-am schimbat! Mi-am scos cercelul din ureche, si m-am tuns!Ca un om normal!Aratam si eu pentru prima data in viata mea normal! Speram totusi sa nu ma creada anormal si acum! Am deschis si am intrat!Inauntru erau Cole si Eve, dragii de ei, imbratisati! -V-a fost dor de mine? Am zis si mi-am largit mainile ca sa ii "primesc la mine"! [=))] | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Joi Iul 08, 2010 11:48 pm | |
| Am inaltat capul sa vad cine striga si am ranjit. Am sarutat-o pe Eve rapid pe crestetul capului si am sarit din pat, pentru ca mai apoi sa-i sar in carca lui Chad: -Chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! am tipat ca un copil care il vedea pe Mos Craciun. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:08 am | |
| M`am dus spre camera lor, imi era dor de ei, cum nimeni nu era la fete, cineva.. un grup acolo trebuia sa gasesc la baieti am intrat rapid in camera[atunci mi`am dat seama ca ramasesemasa.] L`am vazut pe Cole si Chad imbratisati -Heiiiiiiiiiiiiiii! Am urlat spre ei si i`am luat la pupicuri si imbratisari | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:11 am | |
| Am inceput sa rad si chiar atunci a intrat Alex in camera. -Aleex! am zis si m-am dat jos de pe Chad ca sa o imbratisez. Am tinut-o mult in brate, dupa care i-am dat drumul. Mi-am dat seama prea tarziu in ce era imbracata si m-am dat un pas mai in spate, sperand sa nu-mi primesc vreo palma de la Eve. Sau Chad. Sau Alex. -Aaa, vrei un tricou de la mine? am intrebat imediat ce mi-a revenit glasul. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:14 am | |
| -Normal as fi spus nu, dar acum spun da. am ranjit la el si am vazut ca Eve maotaia pe acolo asa cu am lasat`o acolo si m`am intins spre Chad si l`am sarutat muult timp. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:18 am | |
| Am ras si m-am dus la dulap. Lol, ce sa-i dau? Am gasit un tricoul albastru foarte lung si l-am aruncat in cap la amandoi[care se mozoleau]. -E bun? am intrebat si m-am asezat langa Eve, luand-o de mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:22 am | |
| Am luat repede tricoul pe mine apoi m`am ridicat de pe Chad incet -Este bun, mersii! Ce a`ti mai facut cat am fost plecata? m`am uitat spre Cole si Eve si l`am luat de mana pe Chad | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:28 am | |
| -Mai nimic, m-am incruntat. Chad a fost tare jucaus, am mormait. Asta cand nu jelea dupa tine, am spus, ferindu-ma de o potentiala perna aruncata de Chad. Derek a fost posedat de... Aaaa, ceva si mi-a dislocat umarul, am mormait. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:29 am | |
| - Hello, lumeeeee! am spus si am sarit sa-i imbratisez. Bun, deci cum a fostttt? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 3:45 am | |
| -Poasedat, aa. cee? am scuturat din cap In fine. Pai eu nu prea am facut multe, certurile cu mama, si betiile de pe acolo si bataile cu fratii si Jeremmy am spus eu printre dinti | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 4:02 am | |
| -Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, am soptit si i-am strans mana lui Eve. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 4:05 am | |
| -Eee, a fost bine, acum ma bucur ca sunt aici cu voi, dar imi este asa un sooooomn, va suparati chiar asa de mult pe mine daca ma duc sa ma culc, sau ma culc aici? La cat de obosita sunt, s`ar putea sa sforai am zis in gluma si imi hatanam curu` [=)) asa fac] pt a adormi | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 4:07 am | |
| -Alex, nu ma deranjeaza ca dormi aici! Dar ai putea sa nu-ti mai balangani fundul? am marait. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 4:08 am | |
| -Opereste`te bAi! am strigat eu apoi mi`am oprit fundul si m`am pus mai bine in pat cu capul pe perna sau Chad, nu mai stiu. A doua zi aveam muulte de zis | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 4:14 am | |
| - Nu-i nimic, noi plecam dincolo sau pe undeva pe afara ca sa te lasam sa te odihnesti, am spus si tiptil am ascuns sutienul cu piciorul sub pat. Somn usor, Alex, am zis si am iesit din camera. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 4:31 am | |
| Am ridicat din umeri, am zambit incurcat si am urmat-o pe Eve afara din camera nu inainte sa le soptesc: -Somn usor! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 5:46 pm | |
| M`am trezit intr`un sfarsit destul de odihnita si cu chef de povestit. Am deschis ochii si m`am intins pe tot patul apoi m`am dat incet jos cat sa nu`l trezesc pe Chad si m`am dus pe balcon sa fumez .. Trebuia sa vb serios cu Chad dupa | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 5:57 pm | |
| Am intrat in camera tiptil, dupa ce ne-am plimbat ca apucatii prin parc si nu numai. Chad era in pat, sforaia, dar nu o vedeam pe Alex. Aaa, am zarit-o pe balcon. -Deranjeam? am intrebat incet, scotand capul pe usa de la balcon | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 6:01 pm | |
| Terminasem oricum tigarea si i`am auzit vocea lui Cole. -Deloc, chiar ma plictiseam.Somnorosu` asta nu se mai trezeste vad . i`am aruncat o privire putin urata lui Chad in gluma, apoi m`am intors spre Cole | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 6:08 pm | |
| Am zambit si ne-am aruncat pe pat[eu si Eve] pentru ca mai apoi sa o intreb pe Alex, in gluma: -Ti-a fost dor de noi? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 6:10 pm | |
| -Da, chiar mi`a fost. Acolo nu prea aveam cu cine vorbi. Inafara de fratii mei care ma mai intelegeau. Mama vorbea urat de fiecare chestie si amintire care o spuneam legata de voi, iar tata ... cu tenisu` lui si cu stupidele imapacari cu Jeremmy . am zambit amar Voi nu a`ti facut nici o tampenie pe aici, nu ? m`am uitat adanc in ochii lui pt a il intimida, oricum nu reuseam, degeaba incercam | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 6:14 pm | |
| Intrebarea m-a prins cu garda jos. Imaginile cu Chad lup in cantina, foarte aproape de mama lui mi-au inundat mintea si am incercat sa le parez cat am putut de bine. -Nu! Totul a fost bine, am spus mult prea repede. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 6:18 pm | |
| M-am trezit si eu intr-un sfarsit, deranjat de vocile din jurul meu!Evident ca nu aveam sa le spun nimic, ca doar cei care vorbeau erau prietenii mei, dar acasa nu prea dormisem asa bine, poate si din cauza faptului ca eram ingrijorat de ce putea sa se intample la academie, si voiam sa ma odihnesc si eu ca lumea! Am vazut pe Alex a mea langa mine, si pe Eve si pe Cole in patul alaturat!Se tineau in brate!Ah ce scumpi erau! -Neata copii! M-am ridicat de pe pat si mi-am trosnit oasele!Wow!Ce sunet au scos! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 6:22 pm | |
| -'Neata, frumoasa adormita! Cum a fost calatoria? Somnul? am intrebat din nou rapid, ca sa aman intrebarile lui Alex. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 6:22 pm | |
| i`am citit rapid gandurile despre cantina apoi am scuturat din cap si nu am mai prins nimic, mi`am zis sa nu mai intru in amanunte, se pare ca totul s`a sfarsit cu bine, daca nimeni nu este in spital . -Nu mai vreau amanunte, mi`e de ajuns. am spus calma si apoi mi`am auzit telefonul . Aveam un mesaj. Neata, honey!Sper ca esti bine, sper sa nu uiti niciodata ce s`a intamplat. Jeremmy Am aruncat telefonul pe jos facand zgomot apoi mi`am cerut scuze -Imi pare rau, sunt o mare proasta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:18 pm | |
| -Dupa ce ca acasa nu am putut sa dorm, aici mi-am refacut siesta! Am observat cum a aruncat telefonul si i-am dat o privire suspicioasa! -Ce ai Alex? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:21 pm | |
| M-am incruntat: -Da, Alex, ce ai? Apoi i-am aruncat o privire ingrijorata lui Chad si chiar atunci am observat cat s-a schimbat. Ranjind, m-am aruncat pe pat langa Chad[desi nu prea mai era loc] si am inceput sa-i ravasesc parul. -Ooo, am spus inca ranjind, lupul si-a schimbat blana! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:23 pm | |
| -Nimic, am facut doar o mica..porcarie, in rest nimic. am zambit si mi`am reasamblat telefonul care era pe jos vai de mama lui -Mda, am vazut si eu am ras spre ei.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:27 pm | |
| -Am vrut sa ma schimb, si m-am schimbat! Le-am raspuns amandurora, inca uitandu-ma la Alex!Ceva ma facea sa cred ca urma o cearta frumoasa intre noi! -Cum arat? Mi-am zburlit si eu parul si am facut din gene. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:29 pm | |
| -In afara faptului ca esti foarte schimbat esti la fel de frumos si asa m`am dus la el si l`am sarutat apoi m`am ridicat din pat si m`am pus pe jos, pe covor turceste | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:32 pm | |
| -Vrei sa te sarut si eu? l-am intrebat pe Chad, fluturand si eu din gene. Imediat m-am trezit cu o perna in cap. Eveeee! m-am imbufnat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:33 pm | |
| -Nu ati mai avut parte si de alte jocuri de ale voastre cat am fost plecata, nu? imi mutam privirea de la Chad spre Cole, oricum nu cred ca au facut nimic, Eve mi`a tinut locul | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Iul 09, 2010 7:41 pm | |
| -O sa te sarut eu sa stii!Ca in prima zi dupa plecarea lui Alex! Mi-am amitit faza cand i-am dat una peste fund si l-am trimis cu capul in perete. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|