| Dormitoarele baietilor | |
|
+4ToxicBlood Raindrop. Ale. Jinx 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:09 pm | |
| am inceput sa ma trezesc de acolo, usor usor adormisem .. -Avem musafiri? am spus cu un ton jos si m.am dus spre ei Ooo, este asa de dragalasa. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:11 pm | |
| Am luat cu ciocul cateva picaturi din apa proaspata, ajutat fiind de omul acela sa imi pot tine capul! Dupa lovitura aia si dupa cat zburasem pana aici, ud leoarca, nu aveam sa scap atat de usor de oboseala!Nu aveam sa imi recapat atat de repede puterile! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:18 pm | |
| Dupa ce am vazut ca s-a saturat, i-am lasat gatul si am instalat-o mai confortabil in perna. Am lasat-o sa se odihneasca si m-am prabusit pe pat, obosit. Eram aproape sa adorm. Off: Ioi, o imagine mai ampla a domului Cole dormind=)) https://2img.net/h/oi25.tinypic.com/2ym7kw0.jpg | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:18 pm | |
| -Unde a`ti gasit`o? am intrebat eu .. fara vreun raspuns primit .am ramas acolo langa ea si ma uitam la ea, ce viata usora aveau animalele uneori, chiar daca ea acum era cam ranita era totusi mai fericita ca noi | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:21 pm | |
| -S-a lovit de geam, am zis cu capul in perna. Nici nu sti daca a auzit ce am spus. -Puteti va rog sa... Si am adormit.
Off: Ma duc la medi. Vin tarziu. Acoperiti-ma, va rog! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:25 pm | |
| am vazut ca a adormit asa ca mi`am pus un lacat imaginar la gura si am tacut asezandu.ma pe jos | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:44 pm | |
| I-am sarutat delicat buzele si l-am invelit cu o patura. - Alex, vii pe balcon? am intrebat-o in soapta, iar eu am iesit si am aprins o tigara. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 8:55 pm | |
| -Aaa da, chiar aveam nevoie . mi.am cautat si eu tigarile si am iesit cu ea pe balcon. Am inceput sa trag din tigara .. -Mult mai bine.. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 9:31 pm | |
| - Mda.. mie una mi-ar fi foarte greu sa ma las de fumat. Fumez de 6 ani, am zis si am suras. Si oricum, imi face o placere imensa, am spus si am expirat fumul. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 9:36 pm | |
| Simteam cum reveneam incet incet la forma mea umana!Mi-am dus mana la cap si am simtit umed!Sange!Ai la naiba! Am mirosit fum de tigara si o dorinta apriga sa fumez una imi invada mintea! -Vreau si eu una! Am strigat...Cole era langa mine dar nu imi pasa daca il trezeam sau nu!Nu imi pasa decat sa primesc tigara aia! M-am dus pe balcon la Eve si la Alex! Am luat rapid o tigara din pachetul lui Eve si am aprins-o cu tigara ei!Intre timp i-am inlantuit privirea si am tinut-o asa, facand abstractie de faptul ca era si iubita mea acolo! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 9:43 pm | |
| nu am zis nimic, am ramas acolo cu tigarea in gura, in fond nu facuse nimic . poate eram eu prea cu capu` in nori si imi imaginam pre mult .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:00 pm | |
| -Mersi mult! Am zis la final si am luat-o pe Alex in brate! -Ce face iubita mea?Aaa...uitasem sa le spun....mersi ca mi-ati dat apa si nu m-ati lasat sa mor de frig afara! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:03 pm | |
| - Cere si vei primi, am zis razand si mi-am recapatat tigara inapoi. Am mai tras cateva fumuri din ea si am aruncat apoi chistocul dincolo de gratiile de la balcon. - Ce visezi , Chad? am intrebat razand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:04 pm | |
| priveam afara si eram tare plictisita cand ma trezesc luata pe sus -A.. tu erai pasarea aia ? Wow, ce inspirat a fost Cole.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:10 pm | |
| -Da!O tampenie de a mea!M-am transformat in apa si de aia aratam asa de obosit! Am raspuns la intrebarile lor. -Pot sa mai iau dupa ce o termin pe asta? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:21 pm | |
| - Sigur ca da, am spus si i-am aruncat pachetul. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:23 pm | |
| Am prins pachetul si i-am facut cu ochiul recunoscator! -Mersi,Eve! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:33 pm | |
| - Pentru nimic, draga, pentru nimic. Vezi sa nu ti se faca si tie rau de la tigarile mele. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 10:38 pm | |
| ~Chad~ -Nu poate fi mai rau decat ce am fumat in timp ce stateam prin cimitire!I-am raspuns. Alex se foi in bratele mele...o prinsesem intr-o pozitie incomoda si o tineam asa de cateva minutele! -Iarta-ma!
~Alex~ Ma tinea atat de aiurea in bratele lui ca deja devenise incomod!Si m-am foit zicandu-i incet! -Poti te rog sa imi dai drumul?Nu stau bine!
~Chad~ -Da, iubita!Iarta-ma! Am slabit stransoarea si i-am dat voie sa se miste! cred ca era bine acum!Se simtise ca un animal in cusca cat timp o tinusem in brate! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:06 pm | |
| M-am uitat la ei. Doamne, ce bine arătau împreună. Oare aşa arătam şi eu cu Cole? Mi-am mai aprins o ţigară. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:17 pm | |
| ~Chad~ Continuam sa ii urmaresc lui Eve fiecare miscare!Ma fascina pur si simplu!Dar era legata de Cole! Legata de Cole!Imi repeta constiinta!
~Alex~ -Sunteti frumosi! Am raspuns la gandurile lui Eve. Erau asa frumosi ca imi era greu sa le stric bucuria. -Pana si animalul meu...am rostit in gluma...crede asta!
~Chad~ -Cine e animal? Am zis parand jignit. -Eu nu sunt animal!
~Alex~ -Da, da!Cum zici tu baby! L-am batut pe obraz si l-am pupat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:42 pm | |
| Eram pe sina de la tren. Nu eram singur. O tineam pe Eve in brate, sarutand-o pe crestet. Privirea imi fugea speriata in stanga si in dreapta. Simteam cum ceva se apropia. Simteam! Privirea ma trada si imi tinea secret orice alta miscare inafara de cea a frunzelor miscandu-se in baiataia vantului. Ma simteam tintuit locului. Am incercat sa ies din perimetrul sinelor si atunci s-a intamplat. Nu am vazut trenul. Jur ca nu l-am vazut. Tot ce-mi amintesc este fierul rece strapungandu-ne piepturile amandurora. Durerea si tipatul... Stai putin! Tipatul nu era al meu. Eu nu ma simteam in stare sa tip. -Eve! am tipat sarit din pat si cazand pe jos. M-am ridicat rapid si cand i-am zarit pe balcon am zburat acolo si nu m-am oprit decat cand am ajuns la Eve. Am pipait-o[nu ganditi urat] peste tot in incercarea de a gasi vreo rana si am oftat usurat dupa ce am vazut ca totul era in regula. Am sarutat-o pe toata fata si apoi pe buze. Am gemut si am cazut pe jos, tot transpirat si amarat.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:46 pm | |
| M-am pomenit dat la o parte din fata lui Eve de un curent rece de aer! -Cole! Am replicat deranjat! Visase din nou? Era posibil asa ceva? Si ce naiba ar fi putut visa atat de rau incat sa zboare,efectiv pana la noi, aproape sa ma dea jos, si sa o acopere de sarutari pe Eve? -Omule, e bine!L-am anuntat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:50 pm | |
| -Mda, vad si eu, am replicat inca pe jos. Mi-am trecut mana prin parul ud de la transpiratie. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:51 pm | |
| -Ahh,ce urat, vise normale nu gasesti si tu am spus ironica la visul lui Cole . Oricum ea e bine.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:51 pm | |
| -Ar trebui sa faci un dus!O sa te ajute sa iti revii! I-am propus si i-am intins mana ca sa il ajut sa se ridice. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:55 pm | |
| -Buna idee! am zis si i-am apucat mana, ridicandu-ma. Poate sunt nebun! Credeti-ma nebun! Dar cand m-a atins nu am mai simtit aceeasi afectiune pe care o simteam cand ma atingea, fie si cand dadea mana cu mine. M-am cutremurat usor si am mers sa-mi fac dus. Dupa ce am terminat si mi-am luat haine noi, m-am intors pe balcon. Eu si Chad trebuia sa avem o discutie serioasa. Doar ca nu acum. M-am intors brusc si am tipat, disperat: -Unde e pasaroiu' meeeu?!?!?! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mar Iul 13, 2010 11:57 pm | |
| -Il ai in spatele tau! I-am zis amuzat. -Eu am fost!Mersi pentru ajutor amice!L-am batut pe spate ca un amic si am privit in alta parte, in timpul asta. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:04 am | |
| L-am privit socat. -Aaa, cu placere! i-am raspuns. De ce sa nu fiu si eu al dracu' putin? -Ce s-a intamplat, Chad? Ai probleme cu ochii? Ai nevoie de ochelari? Ca vad ca nu iti poti focusa privirea pe ceva anume. Cand cineva vorbea cu mine, preferam sa ma priveasca. Mai ales daca interlocutorul era cica "cel mai bun prieten al meu". | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:09 am | |
| -Probleme cu ochii? Am intrebat razand. -Nu prietene!A fost doar un moment de neatentie!Toti avem momente de neatentie!Pana si tu! Faceai pe raul cu mine?Nu prea iti merge sa ma enervezi! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:12 am | |
| Cole, esti un idiot! Nu stii sa enervezi pe nimeni la comanda! Decat cand incerci sa nu enervezi pe nimeni, reusesti! -Aha, am zis si am luat o tigara din pachetul de la Chad. Am tras cateva fumuri si am inceput sa tusesc. -La naiba! am zis si am continuat sa tusesc usor. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:13 am | |
| -Ai grija, pustiule!Ironie din plin!Sa vedem cum o digeri si pe asta..Tigarile sunt pentru oameni mari! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:17 am | |
| -Vezi sa nu-ti spargi vreo vena de la atata gandit, am mormait si am plecat de pe balcon, inca tusind. Incepeam sa ma enervez. Desigur ca acum cateva zile m-ar fi enervat sa-l vad sarind sa ma ajute la orice prostie mica faceam, dar acum mi se parea chiar deranjant de suspicios ca nu incercase nicio manevra "sa-mi salveze viata". Am marait in gand si m-am pus pe pat, cu palmele sub barbie, bosumflat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:20 am | |
| -Wow!Am pufnit amuzat. -Mie sa mi se sparga o vena?Sau tie care incerci sa ma enervezi? M-am luat dupa el si l-am vazut cum se aseaza in pat. -Chiar nu ar trebui sa mai recurgi la metodele astea de atras oamenii!La un moment dat nu-ti vor mai reusi, dragul meu! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:23 am | |
| -Ce vrei sa spui cu asta? am intrebat, indignat. Ce dracu mai facusem de data asta? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 12:26 am | |
| -Hai mai Cole!E chiar atat de greu sa iti dai seama? M-am pus si eu langa el si l-am batut frateste pe umar. Mai bine zis plictisit, dar imi placea sa cred ca era "frateste". -Una, doua, te superi!I-am dezvaluit.Facem si noi niste glume si pac, te superi!Nu e frumos! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 2:32 am | |
| nici eu nu prea intelesesem ft bine fraza lui Chad, dar nu m.am bagat.. era discutia lor, nu a mea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 2:34 am | |
| -Oh haide!L-am bruscat ca sa il trezesc din visare...nu prea rau ca asta ar fi insemnat sa il trantesc pe partea cealalta, si nu dadea bine la CV. -Iarta-ma omule! Ahh! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 2:37 am | |
| -Imi pare rau ca sunt asa insensibil, i-am replicat deloc subtil. M-am intins pe pat si am stat asa. Mi-era dor de Chad al meu! De darling al meu! Daca era sa fie mereu asa, preferam sa cred ca l-am pierdut pentru totdeauna. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Mier Iul 14, 2010 2:40 am | |
| Se intinse si ramase acolo! El insensibil?Doar cand imi voi vedea eu ceafa!Si nici atunci! -Mai vrei o tigara?L-am intrebat viclean!Ca sincer eu as mai lua una! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|