| Off topic. | |
|
+12Runtek. the.dazzled.one <3 iubiri_nemuritoare Active Fusion Raindrop. ToxicBlood Corynelle;x miss.Duhamel! Jinx Chocoholic ×ღ×|Never.Alone Ale. 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 12:31 am | |
| Oo frumos ;x si eu asc muzica , de la eurovision doar turcia . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 12:52 am | |
| Am jurizat si eu... Probabil la colorizare o sa jurizez maine. :-? Am jurat sa fiu nemiloasa=)) si am fost. :> | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 12:56 am | |
| Da asta vroiam si eu sa zic =)) ai jurizat bine oricum, asta e parerea ta despre creatiile lor . O intrebare , tu ai ai participat ? | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 12:59 am | |
| Din cate am inteles , da . Hei fetele ce faceti ? Eu am venit putin dupa ce mi-am terminat temele , tata a zis sa ma jos deci asta fac .M-am uitat si eu peste jurizari . Antaia . Nemiloasa Ale nu ? Fara mila , asa-i ? Sa stii ca am facut la fel , sincer , poate nu crezi dar asa e . Fara pic de mila , parca ar fi un plan diabolic aici pe cuvant . Glumesc sa stii sincer . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:02 am | |
| Stiu ca's nemiloasa:)) sunt si eu in domeniul in care stiu si eu :-? Adica daca ma bagi la concurs de foto sigur nu stiu atat de multe...ca nu-mi plac:)) | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:05 am | |
| Sincer nici mie nu imi plac . Da , am vazut ca era fara pic de mila . Asa ce mai faci ? Eu vorbesc cu Andreea si ascult muzica si sper sa nu ma fuggareasca tata de la PC. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:05 am | |
| Mda , inteleg . ) auzi . daca tot esti in domeniu imi spui si mie un nik care ar suna frumos, aodr nikul tau apropo ;x | |
|
| |
iubiri_nemuritoare Agatha Rhone
Numarul mesajelor : 72 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde visele devin realitate...
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:13 am | |
| Buna si la multi ani tuturor ? Ce mai faceti ? - Citat :
- Din cate am inteles , da . Hei fetele ce faceti ? Eu am venit putin dupa ce mi-am terminat temele , tata a zis sa ma jos deci asta fac .M-am uitat si eu peste jurizari . Antaia . Nemiloasa Ale nu ? Fara mila , asa-i ? Sa stii ca am facut la fel , sincer , poate nu crezi dar asa e . Fara pic de mila , parca ar fi un plan diabolic aici pe cuvant . Glumesc sa stii sincer
- Citat :
- Stiu ca's nemiloasa:)) sunt si eu in domeniul in care stiu si eu :-?
Adica daca ma bagi la concurs de foto sigur nu stiu atat de multe...ca nu-mi plac:))
- Citat :
- Sincer nici mie nu imi plac . Da , am vazut ca era fara pic de mila .
Asa ce mai faci ? Eu vorbesc cu Andreea si ascult muzica si sper sa nu ma fuggareasca tata de la PC. Ce ati patit fratilor ? Gata , asta e cu mila asta na . Daca vreti fara mila , atunci asa sa fie .Asteptati putin , ca intru in actiune si va arat eu fara mila .Da , Laura nu am mai vorbit de 2 luni , dar ne e lene sa venim una la alta ca doar stam la 3 strazi departare . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:19 am | |
| Pai eu pot sa iti zic :-? un nick... Dar depinde ce doresti tu :d adica din ce domeniu :-? Eu oricum vreau sa mi-l schimb :-? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:22 am | |
| Andreea , chiar nu am mai avut timp sa vin pe bune . Am avut multe de facut si am fost plecata si nu am vazut . Insa ne vedem in vacanta .Ok ?Apropo , abia astept sa vad ce parere ai despre creatii . | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:26 am | |
| - Deliquesce a scris:
Pai eu pot sa iti zic :-? un nick... Dar depinde ce doresti tu :d adica din ce domeniu :-? Eu oricum vreau sa mi-l schimb :-? Nu conteaza, sa fie un nick fara numele meu, sa fie cum e al tau[cum a fost al tau] :"> daca vrei si ai inspiratie . ti`as foarte multumii . ) | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:27 am | |
| Doamne ce m-am plictisit...si maine ma mai si duc la school. Ma streseaza:) Mai ales ca facem numai mate... Laura, imi place gif-ul tau. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:30 am | |
| Eu .. fac toate orele vreau si eu sa terminam odata scoala . Pt mine anul asta a fost mai greu/stresant nu stiu de ce (: Ooo Ale, la anu` esti boboaca ;x ; | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:32 am | |
| - Citat :
- Laura, imi place gif-ul tau.
O da este tare .Mie imi place ca e Lexi care il strange de gat putin pe Damon .desi imi place de el , imi place si cand il strange lexi de gat in gif .Si eu ma duc la scoala maine . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:35 am | |
| Daaa:x Sunt bobocel...acu' ma simt bine ca's a 8-a ) cand ma uit la aia de 5-a...adica asa eram si eu...timida rau. ) Acu' ) nici gand. Eu as vrea un nick nou...mie-mi place Junkiee. :x cu doi de e :> Static-Romance mi se pare dragut :-? Eselle mai imi place...ThisFiasco, SkyChase, Fuzzable, Truechaos, Swimchick. ) Poate iti place ceva de aici. ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:39 am | |
| Eu pot sa-mi schimb nick-ul cumva ?Intreb de curiozitate sincer . Ce mai afceti ? Eu vorbesc cu o tipa si stau . | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:45 am | |
| Junkiee. si Fuzzable sunt suuper ;x de unde le scoti ? ) sunt inventate de tine, sau ai tu un site :"> | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 2:14 am | |
| Hei fetele...ce mai faceti? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 2:36 am | |
| Hei Cori eu stau si vorbesc cu Andreea si ascult muzica pe mp4 .Tu ce mai faci ?Apropo , la multi ani . | |
|
| |
Corynelle;x Loyal Vampire
Numarul mesajelor : 1589 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 2:50 am | |
| Da, am uitat...LA MULTI ANI:* Pai descarc niste melodii si mai repet lectia la o materie... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 3:31 am | |
| Am venit si eu pe aici x:x Acum am venit de afaraaa x x Ce faceti?:* | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 3:41 am | |
| Euuuu, bai:* Scriu referatul la istorie:) | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 4:01 am | |
| Uuuu,la isto...Despre ce ai?E greu? Deci sa inteleg ca te duci maine la scoala. Nasol,eu nu merg:"> | |
|
| |
Active Fusion Graphician Vampire
Numarul mesajelor : 804 Data de inscriere : 04/12/2009 Varsta : 32 Localizare : Tecuci
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 4:27 am | |
| - Citat :
- Eu as vrea un nick nou...mie-mi place Junkiee. :x cu doi de e :>
Static-Romance mi se pare dragut :-? Eselle mai imi place...ThisFiasco, SkyChase, Fuzzable, Truechaos, Swimchick. Smile) Poate iti place ceva de aici. Smile) - Citat :
- Junkiee. si Fuzzable sunt suuper ;x de unde le scoti ? Smile) sunt inventate de tine, sau ai tu un site :">
Sunt site-uri ale unor persoane din alte tari, destul de cunoscute pe web, cu grafice, in special. Am auzit si eu de cateva dintre ele si le-am si vizitat... P.S.: Ale, sper ca nu te superi ca i-am raspuns eu lui Annuk... | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 4:50 am | |
| - ToxicBlood a scris:
- Uuuu,la isto...Despre ce ai?E greu?
Deci sa inteleg ca te duci maine la scoala. Nasol,eu nu merg:"> De fapt am poimaine istorie, dar are vreo 10 pagini, trebuie scris de mana si nu trebuie luat de pe net. Fac orice numai sa nu ne aduca lucrarile=)) Profi` ne-a dat teme individuale. Eu am "marile religii in extremul orient". Acum scriu dintr-o carte:)) | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 4:52 am | |
| Ei bine,succes!:> Maine nu se fac ore la noi. Dar eu si o colega avem note mici la fizica la o lucrare pe care nu ne-a trecut-o inca.Si vrem sa mergem peste ea sa ne asculte pe hol daca e nevoie,numai sa ne mareasca notele:-< | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 1:57 pm | |
| - Active Fusion a scris:
-
- Citat :
- Eu as vrea un nick nou...mie-mi place Junkiee. :x cu doi de e :>
Static-Romance mi se pare dragut :-? Eselle mai imi place...ThisFiasco, SkyChase, Fuzzable, Truechaos, Swimchick. Smile) Poate iti place ceva de aici. Smile) - Citat :
- Junkiee. si Fuzzable sunt suuper ;x de unde le scoti ? Smile) sunt inventate de tine, sau ai tu un site :">
Sunt site-uri ale unor persoane din alte tari, destul de cunoscute pe web, cu grafice, in special. Am auzit si eu de cateva dintre ele si le-am si vizitat...
P.S.: Ale, sper ca nu te superi ca i-am raspuns eu lui Annuk... Da, da stiu ca exista . Dar nu le mai gasesc cand nu aveam nevoie de ele, le gaseam. | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Mier Iun 02, 2010 6:58 pm | |
| Nu-i nimic, doamne fereste ) mama, zici ca ai facut o crima. :> Chiar iti multumesc:* Eu mi-l schimb in Junkiee. :> Chiar acu' ) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 1:00 am | |
| Hei fetelor , eu azi am fost la scoala dar am venit la 5 , insa am avut teme si m-am ocupat de ele apoi am venit aici . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 1:03 am | |
| Hei... Eu nu am fost...si nu stiu daca ma duc maine... Acu' ma confrunt cu o problema grava...ma doare rau urechea stanga...niciodata nu am avut probleme din astea. Cu nimic... Ma rog, maine cred ca trec pe la ORL sa vad... | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 1:06 am | |
| Naspa . Eu stau , sper sa nu ma fugareasca tata de la PC , deoarece e probabil pentru ca s-a stricat celalalt calculator , dar sper sa mai mearga putin .Stau si ascult muzica si ma uit peste comentarii de la fic .
PS : As putea sa-mi schimb nick-ul ? | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 1:17 am | |
| Aaa. In regula. Pai...cred ca ti-l schimb...nu au trecut inca cele 21 de zile, dar cred ca nu o sa mai intru pana saptamana viitoare, poate pe miercuri...ca week-end-ul asta sunt plecata :-? deci. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 1:20 am | |
| foarte dragut si amuzant nickul asta nou Bupe :] unde pleci ? in excursie .. parca spuneai tu ceva odata . | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 1:24 am | |
| Gata , am scris . Mersi ca m-ai lasat sa mi-l schimb .So... ce mai faceti ?Eu vorbesc cu o colega sa-mi dea lectia la istorie ca cica ne asculta si nu am fost la ora . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 2:08 am | |
| Merci :* Si vad, Laura, ca folosesti unul din nick-urile propuse de mine. Ma duc la Busteni :d cu clasa :x 3 zile! :x | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 2:14 am | |
| O , da acolo cica trebuia sa merg in tabara dar nu ma dUC .Pai da , e un nick propus de tine , de care m-am indragostit pentru ca imi place enorm .Te superi ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 2:15 am | |
| Ooo . da si la noi .. =)) maine avem civica si facem cu cel de istorie . si l`am intrebat azi pe profu` daca ne asc .. si a zis ca ne asc si la istoria si civica. e treaba grea acolo pt ca nu ne preda , facem religie la ora =))
si baietii de la noi din clasa au inventat ei niste replici spuse invers . profu` de istoria si civica PUTE!! intr`un hal si toata ora noi strigam ITUP!ITUP! [puti invers] Odata , aveam niste flori langa catedra , erau frumoase neofilite pana sa ina el . si facem noi "Domn`profesoor , ati ofilit florile ! =))" | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 2:21 am | |
| Deci noi maine in loc de engleza facem fizica pentru ca profa e ocupatat cu BAC-ul si nu vine la ora si facem fizica si nu vreau . Asa sa va zis ce au facut azi baietii la noi .Deci intram noi in clasa dupa sport sa ne schimbam , ca la noi e o problema cu vesiarul si ne schimbam in clasa . So.... incepem sa ne desbracam si zice DIana : Bai , nu va disbracati ca sunt baietii aici .Baietii se ascundeau sub catedra curiosi sa ne vada dezbracate si sa veziu ce haine am aruncat pe noi cand am vazut .Doua fete erau chiar dezbracate rau . Iar diiga noastra de 2 bani nu le-a facut nimic , asa dupa aceea ne-a zis sa luam buretele acasa sa dormim cu el daca se poate ca sanu-l mai ia cei de la a 8-a . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
| Subiect: Re: Off topic. Joi Iun 03, 2010 7:40 pm | |
| Nu ma supar, stai linistita ) chiar ma bucur Doamne =)) dar voi nu v-ati dat seama? Adica eu, cand mai faceam sport si ne schimbam in clasa, ceea ce s-a intamplat de doua ori doar, verificam pana si geamurile =)) cine stie ce pervers sta ascuns...=)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic. Vin Iun 04, 2010 12:29 am | |
| si noi aveam o problema anul trecut cu schimbatul, acum nu prea ne mai schimbam in clasa, mergem la baie . noi inchideam usa, ca atunci aveam cheie .. acum nu mai avem ) Ce faceti ? Eu cat de cat biine mi`am luat 2 de 10 azi ) Sii ma doare burta, nu stiu de ce .. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic. | |
| |
|
| |
| Off topic. | |
|