Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Discutii in legatura cu povestile personajelor. Mar Mai 04, 2010 3:29 am | |
| Deci, am facut acest topic ca sa nu postez la inscrieri personaje. Strange Dream, puterea ta nu se putea manifesta la 17 ani, deoarece toti studentii din poveste aveau 18-19 ani la mometul exploziei. Asa, mai vreau sa mentionez ca puterile fiecaruia sunt unice. Fiecare e unic. Si nu puteti avea mai mult de una sau 2, in cazul in care sunt legate. - ★ Strange Dream ★ a scris:
- Putere : se poate teleporta ,poate vedea locul si timpul in care va fi o persoana si poate sa hipnotizeze pe cineva
Nu poti avea 3 puteri total diferite. Se accepta doar prima si a 2-a, desi sunt cam 2 chestii diferite. In plus, a 3-a putere o are Ale si nu o poti avea si tu. Inca o rugaminte: Nu va inspirati dupa povestiile celorlalti, pentru ca nu da bine. Sper ca toti cei din RPG sa cititi acest post, mai ales strange dream. | |
|
iubiri_nemuritoare Agatha Rhone
Numarul mesajelor : 72 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde visele devin realitate...
| Subiect: Re: Discutii in legatura cu povestile personajelor. Mar Mai 04, 2010 12:47 pm | |
| Ok , am inteles .Am modificat acuma .Sper ca este bine asa cum am scris . Daca mai e vreo problema spune-mi . | |
|
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Discutii in legatura cu povestile personajelor. Mar Mai 04, 2010 2:19 pm | |
| E bine, desi nu cam trecusera 2 ani de la explozie. Dar lasa asa ca nu prea conteaza. | |
|
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Discutii in legatura cu povestile personajelor. Mar Mai 04, 2010 4:36 pm | |
| Toate puterile tuturor sunt ft tari ;x Eu vroiam la inceput sa am puteri asupra naturii , dar am vazut ca deja Alice avea acele puteri . | |
|
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Discutii in legatura cu povestile personajelor. Joi Mai 06, 2010 4:37 am | |
| Deci, sper ca Cathy va vedea acest post si ii zic sa treaca pe la inscrieri personaje, sa isi editeze povestea. Am motivat acolo. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii in legatura cu povestile personajelor. | |
| |
|