| Dormitoarele baietilor | |
|
+4Jinx ToxicBlood Ale. suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 14, 2010 2:37 am | |
| Iesi din camera ca sa se duca sa se schimbe spunandu mi ca o sa vina inapoi dupa aceea! -OK! am zis entuziasmat si m am asezat cuminte pe capatul patului. | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 14, 2010 2:40 am | |
| Ajunsesem in camera , am stat ceva timp cat m`am schimbat . Era pe pat , ma astepta -Gataa , am venit inapoi . Am facut o piruieta cu noua tinuta. si asteptam sa zica ceva .. [/i] | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 14, 2010 2:43 am | |
| Zece minute mai tarziu isi facu aparitia noua ei tinuta care arata superb pe ea. M am ridicat de pe pat si m am dus sa o sarut. -Arati spectaculos! am zis admirativ | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 14, 2010 2:44 am | |
| Ma luase de talie , ma stranse langa el si ma sarutase -Mersii , fumosule .. unde mergem deci ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 14, 2010 2:58 am | |
| Am privit-o gales si am mai sarutat-o odata! Daca era dupa mine as fi sarutat buzele alea fine de milioane de ori pe zi. -Cunosti vreun club interesant in LA? Am intrebat-o in gand,fara sa stric momentul. -Dar inainte sa raspunzi lasa-ma sa te mai sarut un pic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Vin Mai 14, 2010 3:00 am | |
| L`am lasta sa ma sarute cat a vrut , apoi i`am raspuns -Nu , chiar nu stiu .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:23 am | |
| Ma lasa sa o sarut cat am vrut apoi mi-am desprins lenes buzele de ale ei. Nici ea nu stia un club bun in LA... -Pentru ce exista Netflix?am zis brusc aruncandu-ma dupa telefon.Amn tastat repede cluburi in LA si imi aparura o multime.Am citit descrierile si i-am zis uitandu-ma multumit la ea. -Am gasit!i-am dat telefonul cu pagina de internet deschisa la clubul cu pricinaCum ti se pare?am intrebat-o nerabdator. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:30 am | |
| El imi aratase mobilul cu un club suuper frumos , ma pregateam sa ii spun ca este fantastic. cand mintea mi s`a incetosat din nou , iar apoi am avut o noua viziune , eram acum langa o casa mare , o fetita a venit spre mine si m`a poftit in casa.M`am asezat pe pat si mi`am pus mainile pe fata .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:34 am | |
| Fata mi se largi intr-un zambet molipsitor cand am vazut ca ii placea clubul. Apoi tot decorul luase o intorsatura urata...cand am vazut-o ca se albeste la fata si ca incepe sa priveasca in gol, am inlemnit cu totul in mijlocul camerei.Avea din nou viziuni.La naiba cu toate astea! Se aseza pe pat si isi afunda fata in maini... Se simtea rau!!! -Alex!am zis inca in stare de soc.Esti bine? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:36 am | |
| am inchis ochii , m`am alungit pe pat si am stat acolo , sperand ca se va aseza langa mine , nu putea vrobi desi vroiam , nu puteam scoate niciun cuvant Fetita din viziune ma duce in camera ei si imi arata poze de fam... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:39 am | |
| -Ce naiba ai?am strigat la ea speriat. Nu mai vorbea, nu mai scotea nici un sunet, nu mai deschidea ochii...se lungi in pat si continua sa isi tina mainile pe tample.Alex, zi ceva!Ohhh,Doamne!Fa te rog sa nu pateasca nimic! M-am dus langa ea si am luat-o in brate, incepand sa o mangai pe frunte. -Hai,Alex!Zi ceva!Nu ma lasa aici asa! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:41 am | |
| In sfarsit viziunea se termina si puteam vorbi , m`am trezit in bratele lui si am inceput sa vb -Sunt bine , frumosule!Abos;ut bine! L`am luat si eu in brate , ma simteam in siguranta acum Viziunile astea incep sa ma sperie si pe mine.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:46 am | |
| -Ohhh,God!am zis cand i-am auzit vocea din nou.Parea obosita...viziunile o oboseau atat de mult. -Trebuie sa ii spui directoarei!Neaparat!Nu ma intereseaza daca faci fitze, trebuie sa ii spunem, directoarei!am rostit neinduplecat | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:48 am | |
| -Si crezi ca ar putea oprii viziunile , sunt bine acum , sunt vie pana la cealalta viziune , am gandit eu , nu vroiam sa il sperii -Ahh , chiar ca ma simt obosita imi vine sa..dorm! vroiam sa ma duc paba la baie poate ma invioram , era sa cad .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 4:59 am | |
| Nu aveam nici cea mai mica intentie sa ma cert cu ea daca asta era pretul pentru a fi ea in siguranta departe de viziunile astea care o secatuiau de puteri, eram gata sa il platesc in secunda doi. -Nu ma intereseaza!Important e sa fii tu bine!Am luat oglinda de pe masa si i-am dat-o sa se uite in ea.Uite-te si singura!Era alba ca varul la fata.Culoarea ii pieri din obraji si din buze, si ochii priveau ametiti in toate partile...ametiti si speriati..Te imbolnavesc! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 5:01 am | |
| -Bine , o sa vorbim cu ea , nu am nimic impotriva , crezi caeu vreau sa fie asa? Crezi ca uneori nu vreau sa se termine totul?Ba da ? Crezi ca nu mi`e frica uneori de viziuni?Te rog intelege baremi tu . simteam nevoie sa ma stranga in brate | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 5:06 am | |
| Am aruncat oglinda pe pat si am luat-o in brate. Incepu sa suspine... -Nu suport sa te vad chinuindu-te in felul asta!muream.Nu mai puteam!Voiam sa renunt la tot ce aveam ca sa fie ea bine.Parca era din nou ziua aia cand prietenul meu a murit.Acelasi sentiment, din nou. -Mi-e greu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 5:07 am | |
| -Inteleg , voi fi bine ... voi scapa si de asta . l`am luat si eu in brate si plansul s`a mai diminuat | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Sam Mai 15, 2010 9:51 pm | |
| Lacrimile au dispaerut de tot si il tineam strans de mana , tot aveam o teama ca daca ma voi ridica de acolo viziunea imi va aparea din nou . Nu era o viziune urata , nu mi se afisau scene macabre sau ceva de genu` .. era un fel de mesaj care se transmitea prin mine , sau chiar pt mine , dar nu stiam ce inseamna | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 9:25 pm | |
| Ma tinea strans de mana e teama... Ea nu stia ca teama ei nu o intrecea pe a mea? La naiba cu toate puterile astea tampite?Atatea probleme si pentru ce?Pentru ca ne-am aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit? Si nici sa scapam de ele nu vom putea fara ca macar sa ne alegem cu sechele din acest proces!!! Am sarutat-o pe frunte si i-am soptit ca va fi bine totul! Stiam ca avea sa isi dea seama ca o mint dar trebuia sa i-o spun! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 9:29 pm | |
| Stiam ca nici el nu crede in cuvintele lui , dar intr`un fel m`au imarbatat .. -Gata , nu ma mai intereseaza , chiar daca voi mai avea viziuni nu ma vor mai interesa .. chiar si cele mai urate , voi incerca sa le fac sa dispara , cum pot sa le vad asa le pot si diminua m`am gandit eu | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 9:33 pm | |
| Incerca sa para mai tare decat era? Uita cu cine vorbea?Eu eram regele pesimismului! Chiar credea ca avea sa faca viziunile alea sa dispara?Sa le diminueze cum spunea ea? Daca directoarea nu afla un antidot cat mai repede, nu stiu cum aveam sa rezist fara sa fac vreo scena!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 9:37 pm | |
| -Ba da , o sa rezist .. tot ce mi`am propus in mare parte am reusit i`am spus eu pt ai raspunde intrebarilor din minte -Va fi simplu , nu va ma voi gandi la ele , si nu ma vor ma vor mai chinui , si inainte sa vin aici , mai aveam viziuni , inceputuri mai bine zis , si am rezistat destul de bine mi`am spus eu mai mult pt mine , chiar daca vorbeam cu voce tare | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 9:45 pm | |
| -Sper sa fie ca tine!i-am spus cu o jumatate de gura dupa ce imi raspunse la intrebarile din gand. Ma adusesera la disperare toate cate s-au intamplat.Voiam sa fug din labirintul asta pe care viata mi l-a infatisat inainte.Voiam sa tip cat de tare puteam! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 9:52 pm | |
| M`am dat jos din pat si m`am dus spre geam , era foarte urat afara , nori aceia pusesera stapanire pe imrejurimi , cu ziua asta mohorata si cu toate intamplarile de azi nu prea as mai fi iesit nicaieri .. -Ai ceva de baut ? l`am intrebat eu tot uitandu`ma pe geam.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 9:58 pm | |
| -Nu am nimic aici!Si as vrea ceva tare!Cat voiam sa uit de toate! O gura din cea mai tare bautura scoasa pe piata vreodata care sa ma imbete de prima data, si as fi fost cel mai recunoscator om din istorie! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:02 pm | |
| -Merg eu sa iau ceva sau te duci tu ? am spus eu dand usor din umeri -E lasa ca ma duc eu am spus zambind si am iesit | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:09 pm | |
| Iesi inainte sa apuc sa spun ceva! Alex avea atatea sa imi spuna despre tulburarile ei de comportament. Acum e trista, in secunda doi zambetul i-a revenit pe buze! Nu am mai intalnit pe nimeni care sa faca asta! -Se pare ca pana la urma nu le stii pe toate,KGB!mi-am spus incruntat inca uitandu-ma la usa pe care Alex a iesit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:15 pm | |
| M`am intors inapoi cu doua sticle de Jack Daniels , le`am pus pe masa si am luat doua pahare , am pus in fiecare cate putin , mi`am luat paharul si m`am trantit in pat | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:23 pm | |
| Cand am vazut-o intrand pe usa cu doua sticle de Jack Daniels in mana, mi-a cazut fata! -Dar te pricepi la bautura nu am nimic sa iti reprosez!i-am zis zapacit. Dar ii spusesem ca vreau ceva tare si ea sse conformase. Am apucat o sticla si am desfacut-o.Am aruncat dopul pe undeva prin camera si fara sa mai torn in pahar, am inceput sa beau. Imediat am simtit o arsura pe gat si ochii incepusera sa imi lacrimeze, dar am continuat sa beau. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:28 pm | |
| Imi terminasem de mult paharul de baut , ma uitam la el cum dadea sticla pe gat .. -Hmm sa stii ca ai fii surprins de noptile mele albe din toate barurile si cluburile de prin California , pf ce vremuri mi`am spus eu si i`am si raspuns la intrebarea pusa in gand de ceva timp . Am luat cealalta sticla si am mai baut si eu .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:37 pm | |
| Cand am fost sigur ca nu mai puteam sa beau, am desprins buzele de pe capatul sticlei si am tusit. M-am clatinat usor pe picioare si am inceput sa rad ca un isteric. -Mersi mult de tot!Pentru sticla! Deja vorbeam peltic. Ma imbatam! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:42 pm | |
| Am mai baut si eu vreo 2 pahare apoi am lasat balta sticlele . -Ce usor te imbeti .. am spus eu dandu`mi ochii peste cap . Mai binem nu aduceam nimic..
Ultima editare efectuata de catre annuk in Lun Mai 17, 2010 12:15 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:51 pm | |
| -Ma imbat usor, deci?m-am uitat cu o spranceana ridicata la ea. Am pus sticla la loc sigur, pentru ca aveam de gand sa beau si mai tarziu si m-am dus la ea. Am trantit-o in pat si am inceput sa o sarut pe gat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:54 pm | |
| L`am simtti langa mine mai mult cu trupul decat cu sufletul stiu ca se imbatase mai rau decat spunea , pff proasta am fost ca l`am lasat sa bea , niciodata nu o sa`i mai dau sa bea .. asta e o promisiune . L`am lasat sa ma sarute , poate ma dusesem cu gandul prea departe .. poate chiar putea face fata bauturii din corpul lui | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 10:58 pm | |
| Imi raspunse la sarut si asta ma facu sa vreau si mai mult din ea, nu numai buzele alea fine. Mi-am lasat o mana pe talia ei si am incercat sa ii ridic bluza, dar bautura imi taie din dexteritate.Nu mai nimeream... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 11:01 pm | |
| Mi`am dat seama cand incerca sa ma dezbrace ca este doar un copil , si ca am facut o mare greseala ca i`am dat sa bea mult prea mult ..I`am dat o palma zdravana ca s`a lipit perfect pe obrazul lui , m`am dat jos din pat , m`am dus la la baie si m`am intors cu un pumn de apa . . i l`am dta peste fata -Hey , trezirea! am strigat eu la el Nu sunt o fata ca acelea .. stiu ca bautura actioneaza mai mult , dar trezeste`te .. parca ma iubeai , parca nu ma vei rani niciodata.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 11:08 pm | |
| Inca putin mai aveam si ii ridicam bluza... La naiba cu degetele astea idioate! Si atunci ma plesni peste fata.Imi dadu una cu putere si se trase de sub mine. M-am incruntat si am dat sa o prind ca sa o aduc din nou unde fusese mai devreme dar fu mai rapida ca mine.Se duse la baie si veni de acolo cu un paharde apa pe care mi-l arunca in fata... Ahhh, era atat de neplacut! Si pe langa asta mai si tipa la mine!Ma durea capul, si ea continua sa imi reproseze tot felul de lucruri! De ce naiba isi mai racea gura? -Taci!Am strigat la ea si am inceput sa tremur incontrolabil. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 11:11 pm | |
| Am tacut putin fara voie , dar furioasa in acelasi timp , in gandurile lui simteam o furie foare mare .. am asteptat sa vad ce face , poate paharul cu apa functionase , deci nu prea credeam .. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor Dum Mai 16, 2010 11:20 pm | |
| Tremuram ca varga... M-am dat usor in spate si m-am intors cu fata catre fereastra. Puterile mele...O luau razna...nu le mai puteam controla... Alex?Alex tacea...tacea acum... Se speriase!Acum eram periculos pentru ea si pentru toti ceilalti...cine stia in ce aveam sa ma transform? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele baietilor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele baietilor | |
|