| Dormitoarele fetelor | |
|
+4Jinx Raindrop. Chocoholic suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:00 am | |
| -Am dat de DoubleD si de Kayla in camera! Am zis isteric. -Si eu eram in curu' gol! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:01 am | |
| -Nu chiar asa.. aveai un prosop pe tine am spus eu cu capul la marginea patului uitandu`ma in sus | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:07 am | |
| -Un prosop! Pe care l-am scapat acum pentru ca am vrut sa imi iau tricoul pe mine. -Fuck!Se putea sa nu raman cumva in cur' gol pe aici? -Prosopul asta abia se mai tinea pe mine!Vezi si tu! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:08 am | |
| -Aha, mda .. asa e am ras iar si ma uitam pe tavan cu capul in jos | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:11 am | |
| -Dar tu numai raspunsuri din astea monosilabice stii? Am reusit intr-un final sa imi imbrac pantalonii si sa imi acopar barbatia si m-am asezat pe pat langa ea. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:13 am | |
| -Aha, mda stiu m`am ridicat din pozitia in care stateam si m`am apropriat de el Pot vorbi si mai mult dar nu prea vreau mi`am pus capul pe picioarele lui apoi l`am tras spre mine si l`am sarutat -Sa stii ca nu prea glumeam la faza cu Derek .. vroiam sa`l enervez iar | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:15 am | |
| -Ohh! M-am tras repede din sarutul ei si am privit neinduplecat inspre televizor. -E ceva interesant la TV?Ca ma plictisesc din nou! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:15 am | |
| Am scos limba la el si m`am dus in patul meu .. -Nesuferitule! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:20 am | |
| Scoase limba la mine si se duse in patul ei. -Eu nesuferit?Tu nesuferita, ca faci glume tampite! I-am reprosat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:38 am | |
| Am intrat in camera si i-am vazut pe cei doi ciondanindu-se. Ne-am asezat amandoi pe patul lui Eve si am intrebat: -Aaa, sunteti ok? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:49 am | |
| ~Chad~ Intre timp aparura si Cole si Eve.Tocmai cand noi doi ne certam.Nemaipomenit!Alte situatii penibile! -Hei, copii! Am zis cu jumatate de gura.
~Alex~ Cand i-am vazut intrand m-am pus si eu intr-o pozitie mai normala si le-am facut cu mana zambind fortat. -Buna!Suntem cat se poate de ok! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 3:54 am | |
| Mi-am dat ochii peste cap si puteam sa jur ca am vazut-o cu coltul ochiului si pe Eve cum si-i dadea. -Ok, daca nu vreti sa ne spuneti... Nu spuneti! M-am aruncat pe spate pe pat si am oftat. -Am obosit! | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:01 am | |
| - Da' ce-ai facut de esti asa obosit? am intrebat, desi intai vroiam sa-l intreb daca nu vrea sa-l obosesc eu mai mult. Doamne, azi aveam o minte mai perversa decat de obicei. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:03 am | |
| ~Chad~ Chiar daca nu mai aveam ochii de lup am vazut clar ca amandoi si-au dat ochii peste cap plictisiti de noi si de tacerea noastra. -Alex are un simt al umorului incredibil de bine conservat!In formol!
~Alex~ -Ha! Am prins gandurile lui Eve si eram pe puctul de a rade daca nu ii vedeam mutra acra a lui Chad. -Conservat in formol zici? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:05 am | |
| -Nu stiu, am ridicat din umeri, raspunzandu-i lui Eve. Terminati cu cearta, oameni buni! Orocum eu sunt ala cu simtu' umorului cel mai prost. Am tras-o mai aproape si am sarutat-o. Nu-mi era rusine de Alex si Chad. Am lasat-o cand nu mai aveam aer si m-am dus la baie sa ma spal. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:13 am | |
| ~Chad~ Le statea atat de bine impreuna!Numai mie si lui Alex nu!Era incredibil cum ne puteam suporta atat de multa vreme fara sa ne fi dat una zdravana in cap! -Gata!Pace! Am zis cedand primul! Decat sa o vad pe ea cum se injoseste mai bine sa o fac eu!
~Alex~ -La gandurile alea cred ca nu o sa mai vezi tu sarut de la mine in vecii vecilor! I-am spus enervata. Credea cumva ca eu nu aud sau ce?Blegule! Am scos limba la el si m-am intors cu spatele.Poate asa avea o imagine mai buna a lui "Alexiss"!
~Chad~ Se intoarse imediat cu spatele la mine si nu mai scoase nici un cuvant.Se suparase!Pentru ca imi citise gandurile! Dobitocule!Mi-am strigat!Dobitoc cu o mie de fete! -Ohh, hai! M-am apropiat de ea si am cuprins-o intr-o imbratisare de urs. -Nu mai fi suparata!Ai gresit!Asta denota ca esti multifunctionala! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:14 am | |
| - Bun, deci scuipati tot. Dr. Love la dispozitie, va rezolva certurile, am replicat razand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:19 am | |
| ~Alex~ -Am zis ceva de Derek!Si cand aude de Derek, parca i-a foc pamantul! Am marturisit stand rigida in bratele lui.
~Chad~ Vazand ca nu primesc nici macar un semn de ameliorare a situatiei dintre noi am lasat-o moarta.Mi-am tras bratele pe langa mine si am oftat. -Instinct de lup!Apar ce e al meu! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:22 am | |
| Dupa ce m-am spalat bine si frumos am intrat in camera. Se pare ca Alex si Chad erau inca suparati. Am oftat si m-am dus la ei. Mi-am facut loc cu curul intre ei si am zambit satisfacut. -Sunteti niste idioti, am afirmat. M-am uitat la amandoi pe rand si am oftat din nou. Le-am luat manile la amandoi si le-am impreunat. -Va iubiti, da? Nu va mai pierdeti timpul stand suparati. Traiti cu adevarat clipele in care sunteti impreuna. Savurati iubirea ce pluteste in aer. Nu stiti in ce moment o sa fiti nevoit sa renuntati la ea. Nu irositi nimic din ce aveti impreuna. Pur si simplu iubiti-va. M-am ridicat din pat si le-am lasat mainile impreunate. M-am asezat langa Eve a mea si am dat multumit din cap. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:29 am | |
| - Ascultati-l ce zice ca zice bine, am zis zambind si m-am cuibarit adanc in bratele lui. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:31 am | |
| ~Chad~ Dupa momentul "Cole" care dura o vesnicie cu el pus intre noi, ca un mic consilier pe probleme de cuplu nu am rezistat si am sarutat-o pe Alex. -Am fost un bou!Iarta-ma!
~Alex~ M-am uitat in tot acest timp in alta parte numai la Chad nu!Na!Sa vedem cat rezisti sa faci pe raul cu mine!Dar dupa ce Cole a plecat, m-am pomenit cu buzele lui Chad peste ale mele si nu am mai rezistat. -Te iert blegule!Te iert! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:33 am | |
| Am zambit si am lasat-o pe Eve sa se cuibareasca la pieptul meu. Am ras cand i-am vazut pe cei doi sarutandu-se. -Nu, ca-s bun? am intrebat, ca un cocos mandru. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:36 am | |
| ~Chad~ -Nu ca te umfli prea mult in pene? I-am spus intre doua reprize de sarutat. -Vrei sa te dezumflu eu?
~Alex~ -Taci, blegule! I-am spus nemultumita. -Cole!Minte!De fapt iti este cat se poate de recunoscator! am stat putin pe ganduri si apoi i-am spus si ultima parte a gandurilor lui. -Si vrea sa te dezumfle! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:38 am | |
| M-am ascuns in spatele lui Eve si i-am soptit: -Vrea sa ma dezumfle! Iti dai seama? Daca imi dezumfla si altceva? Daca nu mai avem mostenitori? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:42 am | |
| - Da, esti bun, si se pare ca nu numai la pat, i-am soptit razand. Dupa ce s-a ascuns in spatele meu, am zis. - Chad, ai vazut ce i-am facut atunci lui Derek, nu? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:56 am | |
| La pat? Oh, Eve, aminteste-ti ca Alex e cu noi in camera. Imediat ce a rostit prima propozitie m-am incordat sa tin amintirile in frau. Dar eram slab! Le-am dat drumul si au zburat, inundandu-mi mintea. Pielea ei asa de aprope de a mea, corpul ei mic si parca sculptat, miscandu-se pe langa mine. OH, ALEX! Imi pare rau. Nu vroiam sa o fac partasa la asemenea scene, dar nu e vina mea ca Eve a adus vorba. Dupa ce Eve l-a amenintat pe Chad, am iesit la iveala. Am ridicat din sprancene la Chad si mi-am impins barbia in fata. Sa te vad cum te pui cu pisi meu, mosule! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:19 pm | |
| Ajunsesem in sfarsit la aceasta academie stupida. Doamne, sper sa nu le dea voie parintilor sa ne viziteze, mi-am zis. Nestiind care erau dormitoarele Fetelor si care ale Baietilor, am ciocanit la plesneala la o usa. Am vazut ca nu raspunde nimeni, si am zis sa deschid. -Aaa, buna! Am vazut ca erau 2 cupluri. Nu-mi dadeam seama daca era la fete sau la baieti in camera. Deci nu-mi ramanea decat sa intreb. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:23 pm | |
| I-am dat drumul lui Eve, cand un baiat a intrat in camera. Parea cam dezorientat. M-am dat jos din pat si am dat mana cu el, prietenos. -Hei, amice! Cum de ai aterizat pe aici? Eu sunt Cole Smith. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:29 pm | |
| Imediat ce am intrat in camera, am simtit o mare concentratie de abilitati. A trebuit sa ma linistesc,sa le primesc pe rand. Viteza, precizie, ganduri, schimbarea formei. Apoi un baiat blond s-a indreptat spre mine si m-a salutat. -Buna, eu sunt Drew Mallroy. M-am inscris aici imediat ce am aflat ca mai exista altii ca mine. Dar ce aer incarcat e aici! am ras. Nu ma lua in seama. Asta e abilitatea mea. Trebuie sa ma calmez doar. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:32 pm | |
| M-am incruntat si am intrebat: -Scuze, prietene, dar nu cred ca am inteles. Abilitatea ta e ca iti dai seama ce putere are fiecare? Speram sa nu ma creada prost din prima, dar chiar eram curios. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:34 pm | |
| -De fapt, le simt si le absorb. Care dintre cele 4 din camera asta o ai tu? Pot sa fac ce fac toti din camera, sau chiar din academie. Mi se parea cam bagacios. sau era cam invidios? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:38 pm | |
| Am facut ochii mari si un zambet larg mi-a inflorit de fata. -Cat de TARE! Ai o putere geniala, omule! Zau! Apoi m-am inrosit. -Ei... Eu nu am o putere cine stie ce. Doar viteza foarte mare. Teleportare. Cum vrei tu sa-i zici. Bun venit la noi, Drew! i-am urat, zambind. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:43 pm | |
| -Multumesc, am zis putin stambandu-ma. Chiar parea binevoitor. -Deci, am pierdut multe cursuri? am zis cu voce joasa incercand sa nu trezesc lumea care dormea in camera. Si am nimerit? Asta e camera baietilor? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:46 pm | |
| M-am dus si m-am asezat langa Eve si am luat-o in brate, mai lejer. -De fapt, nu prea ai pierdut deloc cursurile. Am mers doar la o ora. Mai apoi a intervenit ceva si nu am mai facut deloc. Nici nu stiu cand o sa inceapa calumea. Si nu, nu ai nimerit. Asta e camera fetelor. L-am privit. -Vrei sa te conduc pana la cea a baietilor? | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:53 pm | |
| -Nu, stai linistit, cred ca preferi sa stai cu prietena ta. Dar daca vrei...nu ma supar. Am ras. Esti de treaba, Cole. El nici nu stia cu ce scop am venit eu aici. Dar trebuie sa indur si sa zambesc. O sa vedeti voi. mi-am zis in gand. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 4:58 pm | |
| -Eve poate sa astepte cateva minute. Nu-i asa? am intrebat-o si am sarutat-o pe frunte. Am iesit pe usa si i-am strigat cu Drew din spate: -Urmeaza-ma! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Joi Iun 24, 2010 5:48 pm | |
| Plictisiti de tacerea din camera ne`am gandit sa mergem cu toti in cealalta camera mai populata ... | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 25, 2010 4:21 am | |
| Am intrat ca o tornada pe usa si m-am tarsnit pe patul; lui Eve. Apoi.. Am adormit | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 25, 2010 6:31 pm | |
| Am venit dupa Cole, pt. ca ma plictiseam de moarte dincolo. Am intrat in camera, si dormea. Oooh, cat de dragut eraaa! Dumnezeu stie ca am incercat, chiar am incercat sa nu-l trezesc, dar nu m-am putut abtine, asa ca am sarit in pat langa el. Cand l-am trezit, am zambit larg. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Vin Iun 25, 2010 6:33 pm | |
| M-am trezit incet si am vazut-o pe Eve langa mine, zambindu-mi. I-am zambit inapoi si am sarutat-o scurt. -Eve, nu-mi spune ca am baut ceva inainte sa adorm, pentru ca pe langa ca ma doare capu', nu-mi prea aduc aminte multe. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|