| Dormitoarele fetelor | |
|
+4Jinx Raindrop. Chocoholic suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:06 pm | |
| -Si sansa ta se duse pe apa sambetei! I-am zis scotand limba la ea. -Desi eu s-ar putea sa mai am o sansa totusi!..Nu intra nimeni ca sta lupul de paza! | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:08 pm | |
| -Ahh, de parca as face eu asa ceva, mai bine prieten ... Si sigur si sansele tale sunt moarte de mult, cred ca Alice ti`ar da si ea o palma... de la mine, apoi de la ea.. si tot asa. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:11 pm | |
| -Aia nu mai vreau! Mi-am pus mana la barbaie vrand sa par mai elevat. -Fata mea!Desi ma vindec mai repede acum decat am facut-o vreodata!Numai cicatricile astea nu se trag! Cred ca aveau sa ramana un vesnic semn a "iubirii" mele "uriase" pe care le-o purtam alor mei. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:14 pm | |
| M`am uitat putin trista la el, apoi la cicatricile lui .. -Semne de buna purtare, draga! i`am spus si i`am atins usor cu buzele mana cu cicatricele | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:17 pm | |
| Am auzit doar ceva de genul "sansa ta se duce pe apa sambetei" si am zambit. Am dat drumul robinetului si am asteptat sa vina apa calda. Apoi m-am bagat la dus si am lasat apa fierbiente sa imi biciuiasca pielea. M-am imbracat in graba si am intrat iarasi in camera. Chad si Alexiss probabil se sarutau sau doar mi se parea mie...Eve si Cole stateau adormiti iar eu...eu stricam peisajul. - Cred ca eu ma car...cam stric peisajul pe aici! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:25 pm | |
| Imi atinse cicatricile cu buzele si am inchis ochii.Iubeam senzatia pe care mi-o dadea! -Da,draga!A lor poate! Derek iesi intre timp de la dus si zise ceva de "stricat peisajul". -Nu strici nici un peisaj dar cum vrei tu!Hai la piscina,draga! I-am propus lui Alex. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:27 pm | |
| -Derek, omule, i-am spus, nu ai de ce sa pleci. Nu te-am gonit. Cel putin nu inca.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:27 pm | |
| -Ok, Derek .. dac anu mai vrei sa stai . ma intorsesem spre Chad .. -Ce`ti mai place sa fii alintat si tu am ras la el .. Ok, mergem sa`mi iau costumul si plecam . | |
|
| |
Ale. Derek Davidson
Numarul mesajelor : 8211 Data de inscriere : 18/08/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:28 pm | |
| - Nu, dar eu sunt cam singur pe aici...voi toti sunteti cu iubitele. Si Kayla nu stiu unde e, sincer! Si oricum, daca m-ar vedea, cred ca m-ar bate! Poate o sa ma duc la cantina... | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:31 pm | |
| -Idem cu Alex a mea!Ca si ea ar fi in stare sa ne bata pe toti si nu s-ar plictisi! am zis trecand de el. -Eu ma duc in camera sa imi iau si eu prosopul si vin dupa tine! I-am comunicat lui Alex si am iesit din camera. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:33 pm | |
| -Si asta inseamna ca nu poti sa stai cu noi? Am ridicat din umeri. -Esti binevenit sa stai aici. Dar daca vrei sa pleci, nu pot sa te retin. Pa, copii, le-am strigat in urma. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Dum Iun 20, 2010 11:41 pm | |
| [i] Dupa ce a plecat Chad mi`am cautat costumul si ce mai aveam nevoie .. M`am dus imi baie m`am schimbat, mi`am luat costumul si am iesit din baie asa[fusta si tricou] | |
|
| |
suicide.blonde Elvish Eruva
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 4:02 am | |
| Nici nu-mi dadusem seama cum se evacuase camera. Liniste. Pace. Doamne, de cand n-am mai avut parte! Mi-am ridicat privirea spre EL. - Siiiii, ce vrei sa facem? am intrebat cu o privire gen ":>" si l-am pupat dulce. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 4:04 am | |
| Am sarutat-o dulce inapoi si am ras de expresia fetei sale. Mi-am plimbat din nou nasul de-a lungul gatului sau si am intrebat: -Tu ce ai vrea sa facem? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 4212 Data de inscriere : 19/08/2009 Varsta : 28 Localizare : Hell
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 4:19 am | |
| Ooh, nu... iar imi vorbea cu vocea aia de ma facea sa ma topesc si mintea sa nu mai imi functioneze corect. Am inghitit in sec, apoi am spus balbait. - Uhm, aaaa, nu-nu-nu stiu. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 4:23 am | |
| -Poate stiu eu... am soptit. M-am intins pe spate si am tras-o de talie, peste mine. I-am luat fata in palme si am sarutat-o. Ce sarut ciudat! Sarut a la Cole. Buzele mele depaseau cu mult contururile buzelor sale si ajungeau obrajii,gatul si apoi reveneau la buze. Mi-am impleticit mainile prin parul sau si i-am tras trupul cald mai aproape. M-am oprit si am intrebat: -Dar poate vrei sa jucam sah. Off: TE ROG, NU SAH! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 4:28 am | |
| - Poate nu vreau, am spus obraznic si mi-am trecut degetele sub tricoul lui si i l-am aruncat cat colo. - Cred ca... ideea mea e mult mai buna, am spus si l-am sarutat pasional. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 4:33 am | |
| Am stat o secunda si m-am gandit. -Da, cred ca ideea ta e mai buna. Am continuat sa o sarut. Am strans-o mai aproape si ne-am rostogolit, astfel incat sa ajunga sub mine. Mult mai convenabil. I-am apucat marginile tricoului si le-am ridicat in sus, incet de tot. Am aruncat tricoul departe si i-am desfacut nasturele de la pantaloni. Dar m-am razgandit. M-am intors la fata si am continuat sa o sarut. Am umblat la inchizatoarea de la sutien si am deschis-o... Dar nu i l-am dat jos. Pur si simplu am continuat sa o sarut. De la fata, continuand pe gat, pana la buric. Am tremurat de placere. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 4:06 pm | |
| Mainile mi-au alunecat spre nasturele blugilor lui, dar nu ma puteam concentra si la sarut si la nasture. Oricum, dupa cateva minute, am reusit sa-i desfac blugii si i i-am tras jos. M-am invartit de cateva ori cu el in pat in timp ce ne sarutam, dar tot l-am lasat pe el deasupra. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 5:09 pm | |
| Simteam ca mi se taie respiratia, dar chiar nu aveam de gand sa iau vreo pauza. Am continuat treaba cu pantalonii si i-am dat jos. Apoi am revenit la sutien si l-am aruncat pe lustra. M-am uitat o secunda la el si am inceput sa rad. Inca tresaltand de ras, am continuat sa o sarut. Apoi tot ce mi-am adus aminte era ca umbrele trupurilor noastre alunecau in noapte cu tresaltari puternice de placere. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:37 pm | |
| Am intrat in camera si am aprins lumina. -Hai ca o sa te simti bine!O fi de la bautura ca si eu am avut o durere de cap mai devreme! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:40 pm | |
| M-am trezit zambind cand am auzit un zgomot. Cand am deschis ochii am gemut si am aruncat cea mai apropiata patura peste trupurile noastre goale. Mi-am trecut mana peste fata si am intrbat incet, pentru ca Eve nu se trezise inca: -Nu stiti sa bateti la usa? Rosisem sigur. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:43 pm | |
| -Ti`am zis ca mai bine stateam acolo i`am spus lui Chad la ureche -Aaa scuze Cole, nu stiam, scuze . m`am lasat imediat in patul meu si mi`am pus perna peste fata -Promit ca nu fac nimic .. am bolborosit de sub perna | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:47 pm | |
| -Alex, asa sa stai! Daca tragi cu ochiu', nu stiu de ce sunt in stare! Am invelit-o pe Eve in patura si repede, mi-am acoperit partile intime cu o perna. Am luat repede hainele de pe jos si am tulit-o la baie. Dupa ce m-am schimbat am intrat din nou in camera. M-am asezat incet langa Eve si am oftat. Bine ca macar acum aveam cu cine vorbi. Am dat sa spun ceva, dar privirea mi-a fost prinsa de sutienul de pe lustra pe care il aruncasem in momentele de euforie. M-am indreptat de spate si am sperat ca nimeni nu-mi observase privirea. -Ce mai fac porumbeii? am intrebat, cu obrajii inca rosii. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:52 pm | |
| Ala era cumva un sutien? Am ras in sinea mea si apoi m-am pus pe patul lui Alex. -Nu asa de bine ca tine omule! I-am zis ridicand din sprancene...Ooo si ce rosise! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:54 pm | |
| i`am tras una lui Chad incet -Nu te mai baga atat!i`am spus dand din picioare .. Eram inca cu perne pe fata, stiam ca Cole era imbrcat, dar nu vroiam sa o dau jos | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:55 pm | |
| -Aaa, m-am balbait. Am tras aer in piept si acum, ca momentul stanjenitor trecuse, am inceput sa rad. -Scuzati ca ne-ati prins asa. Vreau sa spun... Las-o balta. I-am privit pe amandoi. -Alex, acum poti sa te uiti! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 9:59 pm | |
| -Stai calm! I-am zis ranjind. -Noi am intrat ca blegii fara sa batem la usa! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:01 pm | |
| -Ti`am zis ca mai bine stateam la noi m`am ridicat din pat mi`am luat niste haine din dulap apoi m`am dus sa`mi fac un dus .. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:02 pm | |
| Am clatinat din cap si am ras. -Mi-e foame! M-am dat jos si am bagat mana sub pat, de unde am scos o cutie cu pizza. Am mirosi-o si mi s-a parut destul de ok. Am luat singura bucata ramasa si am inceput sa o molfai. Am suspinat fericit si apoi am realizat ca se uitai ciudat la mine. -Ce? am intrebat. Nu e demult acolo. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:06 pm | |
| -Da!Nu prea pare veche! Am mirosit-o putin de la distanta si parea acceptabila, pentru nasul meu...acum nu stiam cat de buna era si pentru stomacul lui Cole.-Dar ar trebui totusi sa ai grija cu ea!Ti-as putea aduce una care sa nu fi stat sub pat! Am bagat un zambet gen . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:10 pm | |
| I-am zambit si am exclamat cu gura plina, acum sa plecase Alex: -Mie imi plac astea conservate! Mi-am intors capul si i-am aruncat o privire plina de dragoste unei Eve adormite. Am continuat sa imi mananc pizza si l-am intrebat pe Chad: -Pana la urma unde ati fost? | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:11 pm | |
| Dupa baie aceia fierbinte m`am imbracat frumusel cu un tricou lung galben, si o pereche de pantaloni de trening largi, nu aveam chef de nimic .. Am iesit din baie si mi`am cautat tigarile apoi am iesit pe balcon -Daca vreti si voi va dau cu placere! am aratat spre pachetul de tigari | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:19 pm | |
| -Am fost pana la bazin si am inotat putin! Facusem si o rima.Cat de tare puteam sa fiu!Si cat de snob a sunat asta! Termina KGB! Alex iesi si ea din baie imbracata in ceva lejer si cu tigarile in mana si iesi pe balcon. -Nu iubita!I-am zis incet ca sa nu o trezesc pe Eve.Stiam ca imi auzea si gandurile si de aceea nu m-am obosit sa ma duc pana la ea sa ii zic. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:25 pm | |
| -Daca ar fi fost treaza, ar fi vrut Eve. Eu prefer sa nu! M-am aruncat in pat si am inceput sa ma joc cu o suvita din parul lui Eve. -Chad, am ceva sa-ti arat! Am luat ziarul de pe dulapiorul de langa pat si i l-am aruncat lui Chad in cap. -Citeste! Pe prima pagina scria: "Elefanti si capre zburatoare in oras." | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:29 pm | |
| Terminasem de fumat cateva tigari si stateam cu telefonul in mana trimitans sms`uri alor mei. Dupa sesiunea de masaje am revenit incet in camera si m`am uitat si eu pe ziarul din mana lui Chad .. -Ai devenit faimos, Puff! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:30 pm | |
| Am apucat ziarul inainte sa loveasca si alte parti ale corpului. -Mersi,Cole! I-am zis ironic si am citit titlul de pe prima pagina. -Hopa!Am ajuns pe prima pagina!Ce dragut! Pusesem toata ironia din mine in replica aia si am aruncat ziarul langa mine. -Fenomene inexplicabile!Asta suntem pentru ei!Si daca vin aici o sa ajungem intr-un laborator! | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:35 pm | |
| -Pesimistule!i`am dat in joaca una in umar Ahh, m`am plictisit . am spus incet si m`am intins pe pat | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:37 pm | |
| Am clatinat din cap si i-am spus: -Trebuie sa fim mai atenti! Am insiprat adanc si mi-am desfasurat bandajul de la picior. Nu ma durea, dar era intr-o stare jalnica. Pielea rosie inflamata era inconjurata de solutie de-aia galbena. Cred ca o sa vomit, am exclamat in minte. M-am atins usor si m-am inrosit la fata din cauza efortului depus sa nu tip. -Wow! Arata mai bine ca ultima oara, am spus oftand. | |
|
| |
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor Lun Iun 21, 2010 10:42 pm | |
| I-am aruncat o privire nemultumita lui Alex si apoi m-am uitat la Cole care tocmai isi desfacea bandajul de la picior. -Oh, amice! Am exclamat cand i-am vazut piciorul in starea aceea. -Nu cred ca ar trebui sa arate asa!Adica... Am venit mai aproape si ochii mei de lup observara mici broboane de puroi de jur imprejurul ranii. -Trebuie dezinfectata rana asta! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dormitoarele fetelor | |
| |
|
| |
| Dormitoarele fetelor | |
|