Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Un nou sondaj pe forum! Noteaza staff-ul! Acum ai ocazia sa iti exprimi multumirile si nemultumirile fata de staff! Mai multe detalii aici.

Dormitoarele fetelor

In jos 
+4
Jinx
Raindrop.
Chocoholic
suicide.blonde
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Urmatorul
AutorMesaj
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

Numarul mesajelor : 4212
Data de inscriere : 19/08/2009
Varsta : 28
Localizare : Hell

Dormitoarele fetelor - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyMier Mai 12, 2010 11:56 pm

- Bine, am soptit incet.
M-am dus pe balcon si am fumat o tigara. Doua. Trei. Am revazut in minte tot ce s-a intamplat si nu mi-am dat seama ce l-am putut deranja pe Cole atat de tare, incat sa se supere pe mine.
Priveam luna si stelele. Adoram cerul. Adesea ieseam noaptea afara si petreceam seara sub cerul liber. Ma linistea... aveam o viata destul de agitata.
Dupa cateva minute, eram sigura. Blondu' nu va mai veni inapoi in seara asta.
Sus In jos
http://avrillavigne.forumz.ro/
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

Numarul mesajelor : 6324
Data de inscriere : 09/09/2009
Localizare : Craiova

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 12:15 am

Am intrat incetisor pe usa si cand am vazut-o pe balcon,am luat-o prin surpindere,luand-o in brate si invartind-o.
Radeam ca un nebun.
Eram nebun.Nebun.Foarte nebun.
Niciun om normal nu ar trece de la o stare la alta asa repede.Dar nu-mi pasa.
Nebun.

-TE IUBESC,am tipat razand.
Nebun.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:14 am

Jumatatea celei de-a treia tigari. Bleaaaaaaaaaaah... ma plictisesc...
Brusc, ceva ma lua in aer si ma invarti. Blondu'.

- Ce repede se schimba starile oamenilor, am spus indiferenta si usor plictisita.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:18 am

Am lasat-o jos si m-am incruntat.
-Nu esti fericita sa ma vezi?
Eram chiar surprins.Nu in sensul bun.
Deodata mi-a cazut fisa.

-Oh,esti inca suparata pe mine.Imi pare rau.Chiar imi cer scuze.Nu am vrut,m-a luat valul si...
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:28 am

- Bineinteles ca sunt fericita. NU SUNT SUPARATA! De cate ori si pe cate limbi sa-ti spun, ca iti zic daca vrei.
Credeam ca el e suparat...
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:32 am

Am zambit si am inaintat sore ea.
Cel mai minunat moment sa alunec si sa cad.

-Auuu,m-am vaietat.
A doua oara pe ziua de azi.

Am dat sa ma ridic,dar am alunecat din nou,doar ca de data asta am tras-o si pe Eve cu mine in jos si a cazut peste mine.
Mi-am tinut respiratia.Sigur o sa tipe.Nici scuze nu-mi puteam cere.Eram atent la expresia fetei ei.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:41 am

Am zambit. Credeam ca eu eram aia impiedicata.
- Macar eu am cazut pe moale, am zis mandra.
Doamne, cum puteam sa tin la cineva atat de mult?
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:43 am

M-am destins si am ras.
Daca tot cazuse pe mine,am invartit-o in asa fel incat burta ei sa fie paralela cu burta mea si sa ne privim in ochi.
Am strans-o in brate si am tacut.
Nu era nevoie de cuvinte sa-mi exprim iubrea pe care i-o purtam.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:48 am

Dupa cateva minute am zis:
- Stii, am lucruri mai bune de facut decat sa stau intinsa pe jos. De fapt, nu am, dar e cam incomfortabil.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:50 am

Ups.
Am ajutat-o sa se ridice si am asteptat.Ce?Nu stiu.
O priveam in ochi si taceam.
Nebun.

-Cred ca ar fi mai bine sa mergem in casa.Aici e racoare.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:53 am

- De fapt, mai bine te duci tu in casa si vin si eu imediat. Tin sa te anunt ca jumatate de tigara nu se fumeaza singura.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:55 am

Mi-am dat ochii peste cap si am plecat in casa.
M-am aruncat pe pat cu fata in sus si am inchis ochii,gandindu-ma la toate si nimic.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 1:59 am

Am terminat tigara rapid. Stiam din proprie experienta ca blonzii se plictisesc rapid.
Am intrat tiptil in camera ca el sa nu ma auda. Am sarit in pat langa el, si imediat am inceput sa-l gadil puternic.

- Ce vroiai, blondule, crezi ca eu te las sa adormi?
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 2:39 am

-Eram sigur ca nu ma vei lasa sa adorm.Asa ca nici nu incercam sa o fac.
Am zambit.
-Of,Eve.Cum mirosi...
Cum era s-o spun mai gentil?
Cine m-o pus,Doamne sa ma indragostesc ca un nebun de o fumatoare?
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 2:49 am

- Cum miros? Nu stiu ce ai tu impotriva fumului de tigara. Ce proasta esti, Eve!
I-am dat pupicuri mici pe toata fata.

- Blondule, te iubeeessc!
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 2:51 am

Am ras si i-am spus:
-Si eu te iubesc.
Uitandu-ma in ochii ei,eram pe cale sa adorm.
Nu adormi!Ba da,adormi!
Of,ce greu era sa aleg.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 2:58 am

Nuuuuuuu! Bine ca ai adormit! Si mai si sforai! Blonduleeeee!
M-am ridicat din pat bosumflata. Acum ce naiba mai faceam? Bineinteles! Doi iepuri dintr-o lovitura!
Am fugit rapid in baie si am cautat prin niste sertarele lui Alice. Perfect! Era plin de farduri! Am luat doua casete de faduri si am mers inapoi in camera.
Am inceput sa il machiez pe blond. Ochii mov, buze roz, rimel, si tot felul de chestii nefolositoare. Perfeeect! Pacat ca n-aveam si vopsea...
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 3:20 am

Eram pe jumatate adormit.
Din pacate nu deajuns de adormit cat sa nu simt ca Eve ma farda.
Holy...Neutral
Cand mi-a dat cu pudra pe la nas,m-a gadilat si am schitat un zambet.Bine macar ca nu am pufnit in ras direct.
Cand am prins-o neatenta,i-am prins mainile intr-o stransoare de care nu credeam ca pot fi in stare si am aruncat-o pe pat,langa mine,dupa care am intrebat-o:

-Cum ar fi sa te barbieresc?Hmmm.....
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 3:31 am

- Sa ceeee? am tipat. Eu am un motiv intemeiat. Ma plictiseam! Si, blondule, tin sa te anunt ca sforaiai! Mi-am ridicat capul de pe pat, si mi-am frecat nasul de al lui; exact cum faceau eschimosii.
- Eu... iti dau un sfat, Cole. Nu cred ca sunt cel mai bun make-up-artist, asa ca du-te si demachiaza-te. Gasesti destul demachiant in sertarul lui Alice.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyJoi Mai 13, 2010 11:22 pm

M-am ridicat frumusel,dupa ce am sarutat-o,si m-am dus si m-am demachiat.Sper ca bine.
M-am intors in camera si i-am zis lui Eve:

-Vreau sa ma plimb!Puiul de somn mi-a priit.Acum vreau sa ma plimb.
Sus In jos
Jinx
Alexiss Elenna Abrams
Alexiss Elenna Abrams
Jinx

Numarul mesajelor : 2724
Data de inscriere : 12/03/2010
Localizare : Bucuresti .

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyVin Mai 14, 2010 1:54 am

Ajunsesem in camera, i`am vazut pe Cola si Eve cred ca si ei vroiau sa plece pe undeva ..
-Scuze de deranj , a schimb repede si plec imediat . le`am spus eu si m`am dus sa ma shimb .M`am schimbat exact asa.. apoi am iesit din camera .
-Paa ! [i] le`am spus lui Eve si Cole si m`am dus inapoi la Chad .
Sus In jos
http://jinxxgirl.tumblr.com
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyVin Mai 14, 2010 3:03 am

- Mda, cred si eu ca ti-a priit, am spus scotandu-i limba.
- Dorinta ta e porunca pentru mine, am spus razand. Si unde vrea majestatea sa blonda sa se plimbe?
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyVin Mai 14, 2010 3:05 am

Am ras si eu si i-am oferit mana.
-Unde vrea majestatea blonda femela.Nu m-ar deranja nici la polul nord,dar luand in considerare durerea de cap care ma framanta in momentele actuale,cred ca nu m-ar deranja sa mergem in parc.Doar daca vrea si majestatea sa.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyVin Mai 14, 2010 3:17 am

- Din partea mea, oriunde e bine, atata timp cat esti langa mine. Daaaar... imi imaginez ca nu prea pot veni in pijama, nu? Adica pot, la cat ma duce pe mine capu'...
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyVin Mai 14, 2010 3:27 am

-Pe mine nu m-ar deranja sa vii asa.Defapt pijamaua asta iti scoate formele in evidenta,am spus eu razand.
Dar m-am oprit din ras dupa ce m-am trezit cu o perna aruncata in fata.

-Au.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyVin Mai 14, 2010 3:33 am

- Blondu' devine pervers. Buuuun, si de ciuda, vin in pijama! Hai! l-am luat de mana si l-am tras dupa mine pana in parc .
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

Numarul mesajelor : 8211
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 29
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyVin Mai 14, 2010 8:55 pm

Cand m-am trezit din somn, Eve si Cole chiar au iesit pe usa. Kayla adormise si ea, chiar si cu toata galagia provocata de "nebunatici".
Am decis sa nu o trezesc, asa ca am pus-o foarte usor pe perna ei si m-am dus la baie pentru faimoasele "nevoi fiziologice".
Cand m-am privit din nou in ochi am observat stralucirea. Nu ma mai privisem in ochi de cand aflasem ca puterile ne disparusera.
Dupa ce am terminat la baie, m-am intors in camera un Kayla dormea profund. Arata ca o papusa de portelan, pe care nu vrei sa o atingi pentru ca iti este frica sa nu o spargi...ei, bine, asa eram eu cu Kayla.
Sus In jos
https://twilightsaga.forumburkina.com/forum.htm
Raindrop.
Kayla Akroyd
Kayla Akroyd
Raindrop.

Numarul mesajelor : 1863
Data de inscriere : 20/08/2009
Varsta : 30
Localizare : Vid.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 1:20 am

Eram in cadere libera. Totul trecea cu rapiditate prin fata ochilor mei, iar pamantul se apropia. L-am atins usor, ca o frunza cazuta toamna.
Il vedeam, ca prin vis, cum se indeparta. Ma durea, nu doar fizic, ci si sufleteste. Voiam sa intind mana dupa el, dar era tot mai departe. Am vrut sa ma trezesc, dar pleoapele nu se deschideau. Nu puteam striga, nu aveam voce. Nu puteam alerga dupa el, caci nu ma puteam misca. El era tot mai departe, mergand tot inainte, fara sa-mi arunce macar o privire.
Apoi a disparut, ca si cum nu fusese niciodata acolo, langa mine sau de parca nu ar fi existat.
Sus In jos
http://carelesssss.tumblr.com
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 1:32 am

Am vazut cum Kayla incepea sa se agite in somn. Chiar mi s-a parut ca a intins mana dupa cineva...
M-am gandit daca oare sa o scol. Da, dobitocule, poate are un cosmar!

- Kayla, este in regula. Sunt aici, iubire. Totul a fost doar un cosmar urat.
Cand a deschis pleoapele am observat ca avea lacrimi in ochi. A inceput imediat sa planga, iar eu am luat-o in brate consoland-o.
Sus In jos
Raindrop.
Kayla Akroyd
Kayla Akroyd
Raindrop.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 1:49 am

M-am trezit brusc, plangand si vazandu-l pe Derek langa mine cum incerca sa ma consoleze.
Nu am putut sa scot o vorba, asa ca m-am lasat moale in bratele lui, inca plangand.

-N..n..nu v..reau sa p..pleci, am zis printre suspine.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 1:57 am

Mi-a spus ca nu vrea sa plec de langa ea. Perfect, pentru ca nici macar nu intentionam. Am strans-o puternic in brate si i-am soptit la ureche:
- Te iubesc. Sa nu uiti asta niciodata, dar niciodata! Revenind la plans...ai vazut vreodata un baiat plangand? Nu? Ei bine, s-ar putea sa vezi unul. Noi, baietii, care suntem niste dobitoci cateodata, adica mai mereu, am adaugat in gand plangem mai des decat voi, fetele. Eu odata am plans dupa ursuletul Winnie, dar saracul a fost masacrat de varul meu nesuferit...Si am plans un an intreg dupa el! Partea proasta este ca aveam deja 17 ani, deci...ce comportament de baiat mare, nu?
Mi-as fi dorit ca macar acum sa imi pot folosi puterea si sa ii sterg Kaylei amintirea cu visul, oricare ar fi fost el.
Sus In jos
Raindrop.
Kayla Akroyd
Kayla Akroyd
Raindrop.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 2:31 am

-Si eu te iubesc, sti asta. Dar nu vreau sa pleci. Niciodata. Imi promiti? am zis cu ochii inchisi de teama sa nu-l privesc in ochi.
Cand am auzit faza cu ursuletul, am zambit. vroia sa ma faca sa rad, sa nu mai plang. I-am zambit timid si l-am imbratisat strans.

-Cred ca avem nevoie de o pauza.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 2:39 am

- Niciodata nu te voi parasi. Voi fi mereu langa tine, iti promit.
Si uite cum faceam eu prima mea promisiune! Prima!
Cand i-am spus povestea cu ursuletul, a zambit si am zambit si eu. M-a imbratisat si mi-a spus ca avem nevoie de o pauza de la viata complicata.
I-am sters ultimele lacrimi de pe genele date cu rimel, si bineinteles ca m-am facut negru pe maini, dar nu a mai contat nimic. Am sarutat-o incet, sarutul transformandu-se in unul pasional. Cu greu m-am dezlipit de Kayla, dar imi venise o idee unde as putea sa o duc sa nu mai se gandeasca la probleme.

- Ai vrea sa mergem la locul nostru din parc? Am observat ca uitam de probleme cand mergem acolo...
Sus In jos
Raindrop.
Kayla Akroyd
Kayla Akroyd
Raindrop.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 3:18 am

M-a sarutat pasional, apasat. apoi mi-a propus sa mergem in parc.
-Da, cred ca e o idee foarte buna. Asteapta sa ma schimb.
M-am schimbat asa.
-Sa mergem. L-am luat de mana si l-am tras afara dupa mine.
Sus In jos
Ale.
Derek Davidson
Derek Davidson
Ale.

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptySam Mai 15, 2010 3:36 am

Am asteptat-o pe Kayla sa se schimbe si era WOW, btw, iar apoi m-a luat de mana in timp ce eu salivam dupa ea. Macar inchide gura, prostule!
- Cu ce parfum te-ai dat, iubito? i-am soptit la ureche in timp ce ii admiram cerceii. Sper ca nu e Coco Chanel din ala...am zis incepand sa rad.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyLun Mai 17, 2010 2:23 am

M-am dus in camera mea, si m-am bagat direct in baie. Am facut un dus caaald ca sa scap de frisoane. Am iesit din baie si m-am aruncat pe pat. God, ce bine era!
M-am tot intors prin pat, incercand sa adorm, dar fara succes.

- Ce dracu'!? am bajmait apoi am iesit val-vartej din camera.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyMier Mai 19, 2010 12:41 am

Am intrat in camera, dupa ce am iesit din camera lui Cole. Ma uitam prin dulap, cu gandul la ce haine sa-mi iau azi? Apoi, mi s-a aprins beculetul din nou. Stiam exact ce voi face azi.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyMier Mai 19, 2010 12:54 am

Am ciocanit la usa.
-Eve!am strigat eu din pragul usii.Sunt eu...
M-am incruntat.
-...Imbracat,am precizat.
Sus In jos
suicide.blonde
Elvish Eruva
Elvish Eruva
suicide.blonde

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyMier Mai 19, 2010 1:06 am

- Da, da, intra. Si stiam ca esti imbracat; ai prea multa minte sa vii dezbracat pana aici. Deeci, planurile mele pentru azi. Mergem in sala de sport.
Sus In jos
ToxicBlood
Cole Smith
Cole Smith

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 EmptyMier Mai 19, 2010 1:46 am

Am clipit buimacit si am intrat in camera.
-Eve,m-am plans.CE MAI VREI DE LA VIATA MEA?
Nici nu vroiam sa stiu ce-i trecea prin minte.Dar n-aveam de ales.Tot avea sa-mi spuna
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dormitoarele fetelor   Dormitoarele fetelor - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Dormitoarele fetelor
Sus 
Pagina 6 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dormitoarele baietilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum