| Amfiteatru | |
|
+4ToxicBlood Jinx Chocoholic suicide.blonde 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Chocoholic Alice Lotte Beth Etoille
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 3:34 pm | |
| Mi-am scos o carte din poseta, m-am asezat turceste in scaun si mi-am pus castile de la I-Pod in urechi. -Anuntati-ma cand vine.....va rog! | |
|
| |
×ღ×|Never.Alone Cezar Chil Hole
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 3:35 pm | |
| Am deschis usa usor si am intrat in amfiteatru .In sfarsit ajunsesem si eu , desi cu intarziere .Mai bine mai tarziu decat niciodata . Erau cativa , care ajunsesera inaintea mea , dar din pacate nu cunosteam pe nimeni , asa ca m-am asezat pe un scaun la doua randuri mai jos decat ceilalti si am asteptat sa vine sa vina cineva si sa ne spuna ce era asa de important . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 3:39 pm | |
| ~EVE~ M-a luat in brate si am simtit firori in tot corpul.De parca ar face-o prima oara. -Sunt bine.Doar ca sunt sigura ca am sa racesc de la apa aia rece. M-am infiorat. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
Numarul mesajelor : 6324 Data de inscriere : 09/09/2009 Varsta : 28 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 3:42 pm | |
| Am strans-o si mai tare la piept. Intre timp,in sala intrase un alt baiat...blond. Parea de treaba.As fi vrut sa merg la el sa ma prezint,dar Eve ma tinea asa de strans,ca mi-ar fi parut rau sa ii dau drumul.Si oricum nu m-ar fi lasat sa o fac. Cand s-a uitat inspre noi,am inclinat din cap,drept salut. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2995 Data de inscriere : 09/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Blocata in frigider
| Mi-am ridicat privirea din carte.O bunaciune de baiat statea cu doua randuri mai jos decat noi. -La o parteee!am spus eu ridicandu-ma ca o vijelie. Am coborat pana la tip. -Eu sunt Alice!i-am spus intinzand mana. Daca tot eram putin beata....de ce sa nu profit de tupeu castigat?? | |
|
| |
Jinx Alexiss Elenna Abrams
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| In sala intrase un baiat nou , nu il mai vazusem pana atunci , il urmaream cu privirea pana s`a asezat pe un scaun -Buna nu se mai spune am spus eu putin sarcastica si putin plictisita | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2944 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 27 Localizare : Undeva unde lumea va exista la infinit...
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 3:47 pm | |
| Trecusera de abia 2 minute si deja ma plictisisem sa tot astept .M-am uitat inspre ceilalti si am vazut cum cineva dadu din cap in semn de salut . Am dat din mana , salutandu-l pe acel baiat , apoi m-am intors.
Edit : Am vazut o fata cum statea in fata mea si ma saluta . -Buna , ma numesc Cezar . Incantat de cunostinta !am spsu eu , incet , privind-o pe Alice . | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 3:55 pm | |
| Ce nume dragut aree!!! -Vino sus cu noi daca nu ai ce face....dar te avertizez ca suntem, ma rog mai mult eu, putini sariti de pe fix... E tare dragut tipuuuu!!!!!Bunaciunea anului....clar! | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 3:58 pm | |
| M-am uitat putin la ea , in timp ce ma gadeam la ce spusese .Prpbabil trebuia sa merg , mai cunosteam si pe altii . -Sigur , vin si eu , am spus eu , apoi am urcat impreuna sus | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:01 pm | |
| -Cred ca alcoolul isi face efectul la Alice,am ras eu catre Eve,incet cat barfita sa nu auda.Dar mi-ar placea sa fie impreuna.Am vazut-o destul suparata,deprimata si singura. Nu stiu daca Eve era de acord cu mine sau nu,dar cert era ca nu mi-a raspuns. | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:04 pm | |
| In scurt timp am ajuns la ceilalti -Buna , ma numesc Cezar .As putea sa stau si eu cu voi ? | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:07 pm | |
| I-am facut semn inspre scaun,acceptand.De ce nu? Eve inca statea in bratele mele,rupta de realitate. -Eu sunt Cole.Speedy,daca vrei.Ea e Eve,am aratat eu spre Eve. Mi-am cerut scuze din priviri ca nu ii puteam strange mana. | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:09 pm | |
| - Buna , ma bucur sa va cunosc , am spus eu apoi m-am asezat pe un scaun aproape de Cole | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2724 Data de inscriere : 12/03/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti .
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:32 pm | |
| -Bun venit in grup ! i`am spus eu tipul lui nou , era blondul seamana cu Cole , era simpatic -Eu sunt Alexiss Elenna Abrams . | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:36 pm | |
| -Buna Alexiss , ma bucur sa te cunosc ,[i]am spus eu privind - o .Stiti cumva daca mai vine cineva azi , sa zica anuntul ala important ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:41 pm | |
| -Pai si noi asteptam de ceva vreme , chiar sunt curioasa despre ce este vorba am spus eu ridicand din umeri si zambind | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:47 pm | |
| -Poate o sa vina pana la urma cineva , am spus uitandu-ma spre usa de intrare. Ma duc sa-mi iau ceva de la cantina si apoi ma intorc . | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 4:52 pm | |
| -Alice,am ras eu,nu te duci dupa Cezar?Aaa,poate are nevoie de ceva. Am simtit un ghiont in coaste. -Eve!am soptit eu indignat. | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 5:13 pm | |
| Le-am zambit lui Cole si Eve si am plecat dupa Cezar. -Pastreaza-mi locul Elenna!!am spus eu si am fugit. | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 5:27 pm | |
| Am intrat imcet in amfiteatru impreuna cu Alice si ne-am dus langa ceilalti . - Nu a venit nimeni ?am intrebat eu curios . | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 5:38 pm | |
| Am auzit usa , off in sfarsit venise , mi`am spus eu , dar nu era directoarea ci Alice cu Cezar . -Nu absolut nimeni , ouf mi`e asa un somn , imi vreau puterile am spus eu imbufnata | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 7:31 pm | |
| -------------------Directoarea------------------- Liniste, va rog!! Buna ziua, studenti. In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru intarziere, dar a aparut ceva neprevazut. Trecand la subiect: Va aflati la aceasta Academie cu un scop, nu doar acela de a face cursuri speciale pentru ca sunteti deosebiti, ci pentru distrugerea substantei care v-a inzestrat cu puteri. Insa, recent, dupa o serie de mici experimente , cercetatorii nostri au descoperit ca acest lucru nu este posibil fara a va afecta si pe voi. Sunteti foarte legati de aceasta substanta teribila. Daca i se aduc orice fel de modficari in compozitia chimica, voi suferiti transformari. Inca nu s-au verificat toate combinatiile chimice, dar exista un risc destul de mare pe care nu sunt dispusa sa mi-l asum. Va voi pune intrebarea decisiva la final. Cum ati bine vazut, puterile voastre au disparut, iar cauza este alterarea procentului de O_2 din compozitia substantei. Chiar inainte sa intru aici mi s-a comunicat ca s-a reusit aducerea la normal a acesteia, deci puterile voastre nu vor intarzia sa reapara. Folositi-le cu cap. Mai vreau sa mentionez ca neiceperea cursurilor este datorata intarzierii cadrului didactic. Va vom anunta cand sa va prezentati. Si intrebarea finala: Vreti sa riscati sa va pierdeti puterile? Sau vreti sa ramana lucrurile in continuare asa? | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
Numarul mesajelor : 1863 Data de inscriere : 20/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Vid.
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 7:52 pm | |
| Dupa ce am mers cu viteza melcului pe aleea viselor pana la amfiteatru, ajunsesem in sfarsit. Derek ma tinea de dupa mijloc, posesiv si iubitor. -Iubitule, cred ca am cam intarziat. E doar din cauza ta, i-am soptit surazand. Am intrat repede, sperand ca nimeni nu vazuse ca intarziasem, si ne-am asezat pe niste scaune din spate, in apropiere de Eve si Cole. -Se pare ca abia acum a inceput. Am ajuns la tanc, i-am soptit din nou lui Derek la ureche, apoi sarutandu-l pe obraz discret. | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 7:58 pm | |
| ----Derek---- Cand am intrat in amfiteatru,o tineam pe Kayla de mijloc, de parca as fi vrut sa-i avertizez pe toti ca e a mea. -Acum dai vina pe mine, nu? i-am zis la randul meu la ureche. Iar incepi cu tachinarile? Vrei sa-mi distragi atentia, stiu eu. Hai mai bine sa fim atenti, sti ca puterile inseamna mult pentru noi, si trebuie sa le recuperam. Avem destul timp apoi. Kayla m-a aprobat dand din cap, iar apoi punandu-si-l pe umarul meu. | |
|
| |
miss.Duhamel! Chad Murray
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 8:06 pm | |
| I-am vazut pe Kayla si pe Derek intrand in sala si apoi asezandu-se langa Cole si prietena lui.Apoi mi-am intors privirea spre directoare...Cuvintele ei ma dadusera peste cap!Total!Si intrebarile ei de la final!...Asa ca mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o. -Deci nu exista nici o cale sigura pentru noi cu care sa putem scapa de substanta aia?am spus.Da Doamne sa nu fie raspunsul ala de care ma tem! | |
|
| |
Raindrop. Kayla Akroyd
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 8:20 pm | |
| -----------Directoarea----------- -Din pacate nu exista o cale sigura 100%. Cum v-am spus, riscurile sunt foarte mari. Si inca nu am descoperit cum sa o facem sa lucreze individual. Adica daca vrem sa-i facem ceva, va va afecta pe toti, nu doar pe unul care isi asuma riscul. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 5566 Data de inscriere : 30/03/2010 Varsta : 31 Localizare : aici :X
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 8:25 pm | |
| Am pufnit cand i-am auzit raspunsul.O totala lipsa de respect, dar raspunsul nu ma alina cu nimic! -Eu zic ca suntem destul de puternici impreuna!am zis apoi brusc...nici nu stiu cum imi veni sa spun asta, dar am continuat uitandu-ma cand la colegii mei cand la doamna care incerca sa ne impace pe toti cu bunavointa..Eu sunt de parere ca putem iesi din asta cu bine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 8:31 pm | |
| din perspectiva lui Alexiss...
Dupa ce doamna directoare ii raspunse la intrebare, pufni in fata ei semn ca nu ii convenea ce ii spusese, dar asa cum ma obisnuise pe mine raspunse imediat, plin de optimism... -Am intrat in hora!Trebuie sa jucam!l-am sustinut eu | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 8:58 pm | |
| Poftim ?Nu-mi venea sa cred .Doamne ce situatie ! Intrebarile acelea , ma ametisera de tot . -Alexiss are dreptate , trebuie sa jucam , pana la sfarsit , nu putem sa facem altceva , am spus eu privindu-o pe directoare . Am mai stat putin apoi m-am hotarat sa plec in dormitor . -Alice , ne vedem mai tarziu . Ma duc in dormitoare ! i-am spus eu apoi am plecat . | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:05 pm | |
| Alexiss... Cezar isi zise si el parerea si apoi pleca in dormitor...In fond aveam dreptate...am intrat in joc fara sa vrem si acum trebuie sa ne conformam...sau sa jucam dupa regulile noastre. -O sa fie bine!am spus increzatoare. | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:08 pm | |
| Cand Derek si Kayla au intrat in sala,parca am vazut un mic zambet inflorit de fata lui Eve.Le-am zambit binevoitor. Dupa toata aceasta zarva eram destul de confuz,asa ca am decis sa nu ma bag.Si se pare ca si Eve era de aceeasi parere ca mine. Cand va fi nevoie de mine,voi fi acolo. In rest,preferam sa stau deoparte.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:14 pm | |
| -Cole , Eve voi ce spuneti ? Alice ? ma uitam la toti si le asteptam raspunsul nerabdatoare, spre sa fie de acord si ei cu noi | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:30 pm | |
| -Ok,sunt de acord sa ne unim puterile.Sunt de acord,am repetat.Dar sunt asa de zapacit ca nu am inteles pentru ce.Sa facem ce? Speram ca ceilalti sa nu ma creada nebun,dar chiar eram in ceata. | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:34 pm | |
| -Toti suntem in ceata!i-am raspuns eu.Crede-ma ca habar nu am cum nu am luat-o razna pana acum!Atatea necunoscute in ecuatia asta!raspunsurile doamnei directoare nu ne ajutau cu nimic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:37 pm | |
| -Nici eu nu prea am inteles bine , este un lucru bun ca ne cunoastem si ca suntem prieteni m`am uitat intens la Chad.Ati auzit daca efectul substantei afecteaza pe unul din noi , toti avem de suferit am mai spus eu putin trista -Pana atunci sa gandim pozitiv , mai stam pe aici sau mergem pe undeva ? le`am spus eu zambind tuturor | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:43 pm | |
| Speram sa raspunda toti afirmativ.Aveam nevoie de aer curat...sau oriunde altundeva care sa imi distraga mintea de la problema asta cu substanta care ne-a facut asa cum suntem acum!Speram...Am inchis ochii si am asteptat sa raspunda...Cum am facut ca in ziua cand mi-am taiat venele, numai ca acum nu imi era frig, si nu ma durea nimic...era o asteptare pasnica, o asteptare a ceva mai bun decat ce a fost atunci!Si speram ca si venirea sa aduca ceva bun...mai bun decat ce am primit atunci! | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:46 pm | |
| Fiind un cuplu Eve si Cole cred ca ar fi vrut sa fie singuri ..deci m`am gandit sa il invit pe Chad pe undeva . Mi`am dat ochii peste cap si am inceput -Chad , ai vrea sa mergem pe undeva ? am spus eu muscandu`mi buza | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:54 pm | |
| In sfarsit un raspuns pe placul meu!Am deschis ochii si am rasuflat usurat.Pana la urma aveam sa mergem undeva in aer liber! -Da!i-am raspuns entuziasmat.M-am ridicat de pe scaun si i-am oferit mana mea.La revedere!le-am zis celorlalti, facandu-le cu ochiul.M-am intors apoi catre doamna directoare si i-am zambit politicos, sperand sa fii uitat faza de mai devreme in care i-am aratat cat de incapatanat pot fi! | |
|
| |
ToxicBlood Cole Smith
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:55 pm | |
| ~Eve~ -Nu,multumesc,am spus.Eu si Cole avem ceva de discutat. M-am uitat intes in ochii lui Cole. Am luat-o inainte,inspre camera baietilor si am sperat ca iubi ma va urma. | |
|
| |
| Subiect: Re: Amfiteatru Sam Mai 08, 2010 9:57 pm | |
| Chad m`a luat de mana .. -Pa Eve ..Cole , ne vedem mai tarziu . Doamna directoare am afisat un zambat politicos , iar apoi am plecat -Siii , pe unde mergem ? i`am spus lui , strangandu`l mai tare de mana | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Amfiteatru | |
| |
|
| |
| Amfiteatru | |
|